1. Home »
 2. Incepatori »
 3. Meciuri aranjate 100% ponturi sigure - Cote mari și câștiguri imense

Meciuri aranjate 100% ponturi sigure - Cote mari și câștiguri imense

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:18:00

image Meciuri aranjate 100% ponturi sigure - Cote mari și câștiguri imense

Vrei un meci aranjat și 100% ponturi sigure, să prinzi cote mari și să ai parte de câștiguri imense? Atunci ești pe pagina potrivită. Noi îți vom dezvălui adevăratul secret din spatele meciurilor aranjate și al cotelor mari ce promit câștiguri garantate 100%.

Pariază acum pe cele mai bune ponturi pariuri sportive cu un bonus atractiv de bun venit!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

1. EXISTĂ MECIURI ARANJATE PENTRU PARIURI ȘI PONTURI SIGURE?

Mulți pariori îmi pun următoarea întrebare - ”Crezi că există meciuri aranjate pentru pariuri sportive?”. DA, cred că există, iar dacă stăm puțin să studiem putem să le depistăm și noi. Nu are nici o legătură cu un insider care să ne spună că au vândut meciul.

De exemplu, spre final de sezon, există uneori situații în care un anumit rezultat ar avantaja ambele echipe. Unele echipe negociază de la început să câștige fiecare când joacă în deplasare sau acasă, depinde unde sunt bonusurile mai mari. Asta se poate întâmpla la echipe de la mijlocul clasamentului care vor să se mențină în liga curentă.

Mai sunt cazuri când o echipă mare joacă cu una mică, iar indiferent de rezultat echipa mare nu are nimic de pierdut, în cazuri de acest gen se mai vând punctele, sau cer echipelor să le întoarcă favorul cu un meci lejer în următorul campionat. Așadar sunt de analizat rezultatele dubioase și de urmărit pe mai multe sezoane ce se întâmplă.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE

Să nu uităm și de cazuri încrucișate când ambele echipe au nevoie de puncte, dar una cedează, iar cealaltă se înțelege cu o altă echipă să ajute echipa care a pierdut. Se pot face adevărate scheme greu de depistat, dar se fac și da există în opinia mea meciuri aranjate.

Unii dintre voi ar fi determinați să spună că și agențiile de pariuri mai aranjează meciuri. În urma unui meci în care joacă să zicem Real Madrid cu o echipă net inferioară și pierde, agenția va avea un profit destul de consistent.
 

2. APARIȚIA ȚEPELOR LA PARIURI SPORTIVE PE INTERNET

Realitatea este că pariorii din România sunt înebuniți după meciuri aranjate. Ne dorim să avem parte de câștiguri rapide și cât mai mari, dar mai ales ele să fie sigure să nu ne asumăm nici un risc. Dacă ar fi așa ușor toți am fi milionari în euro. Cu toții visăm să câștigăm la pariuri loto sau la pariuri sportive și să scăpăm din sărăcia în care trăim. Din acest motiv ajungem să ne jucăm ultimii banii și să sperăm că acum este momentul de glorie ce ne va umple buzunarele de bani. În cele mai rele cazuri ajungem să ne îndatorăm, sperând că vom câștiga suficient să ne acoperim datoriile și să ducem un trai liniștit. O greșeală imensă pe care nu ar trebui să o facă nici un parior.

Pentru că mulți nu mai știu cum să facă rost de bani pentru a juca la pariuri sportive, au decis să tragă țeapă, asta după ce, probabil, s-au împrumutat de la toată lumea. Unii pur și simplu au observat o oportunitate în prostia pariorilor români și au decis să profite. Chiar nu ne interesează motivul fiecărui țepar, interesul fiind unul comun, să păcălească cât mai mulți pariori că au o informație 100% sigură despre un meci aranjat.

Dacă ești parior și ai cont pe Facebook, urmărești câteva pagini și grupuri pe Facebook sau urmărești anumite forumuri și site-uri de profil, nu ai cum să nu observi cum s-au înmulțit cei care vând ponturi 100% sigure pentru meciuri aranjate. Ne-au invadat până și străinii care ne asaltează cu poze în care apar bilete incredibile cu sute sau chiar mii de euro stimulând imediat creierul să viseze la acele câștiguri imaginare.


2.1 Pariorii români sunt păcăliți zilnic să cumpere informații despre blaturi și ponturi sigure

Cei mai mulți bani din jocurile de noroc se fac pe timp de criză sau acolo unde este sărăcie mare. Putem spune că la noi în țară, criza este încă în floare, iar gradul de sărăcie este în creștere. Banii se fac de către operatori, nicidecum de către jucători. Există și excepții, vorbim aici de pariorii profesioniști care reușesc pe termen lung să scoată un profit atractiv devenind o sursă de inspirație pentru restul pariorilor.

În România pariurile sportive au ajuns să fie confundate cu Loto România, acestea au fost luate cu asalt de către pariori într-o goană nebună după aur, dacă putem numi aur cotele imense ce vă pot aduce câştiguri de până la 30 de ori mai mari. Da, este un trend drăguţ şi te prinde imediat când vezi o mulțime de astfel de bilete câștigătoare.

Din păcate românii dornici să se îmbogățească azi, chiar acum dacă se poate, sunt păcăliți zilnic să cumpere ponturi pentru blaturi la pariuri. Băieții deștepți cărora nu le este frică nici de legi, nici de Dumnezeu, profită de naivitatea unor pariori care chiar cred că pot cumpăra o informație despre un blat de pe internet.
 

2.2 De ce ar vinde cineva informația despre un meci aranjat?

Este primul lucru pe care îți vine să îl întrebi : De ce nu pariezi tu toți banii tăi pe pont și faci avere, scurt. Nu stai să aburești oamenii să îți plătească bani pentru o astfel de informație. Băieții sunt învățați cu orice întrebare și au un răspuns la aproape orice întrebare. Uite ce texte au băieții:

 • Nu am suficienți bani să joc
  Bă ești prost??? Cum naiba un nimeni în drum, falit, a pus mâna pe un fixed match. Serios? Asta e una dintre cele mai penibile scuze că tu vinzi pontul.

 • Am câștigat prea mult la agenție, mi-au blocat contul
  Da, și nu sunt și alte agenții de la care poți juca nu?! Iar dacă ai jucat la toate ai destui bani să nu mai stai să convingi fraierul să cotizeze.

 • Ar fi bătător la ochi să câștig eu, sunt grad de rudenie cu cineva din echipă
  Extraordinar, nu ai nici un prieten care să joace banii și pontul să îi dai un comision? Logic că nu ai doar ești țepar.

 • Continuați voi prin comentarii cu ce texte mai vin băieții și vom actualiza.
   

2.3 Care este prețul plătit de pariori pentru o cotă sigură?

În ultimul timp am fost asaltat pe Facebook de mesaje de genul :

 • Am un pont sigur te interesează?
 • Am primit un pont sigur de la un prieten ți-l dau și ție dacă vrei.
 • Vrei să faci bani garantat? Am surse sigure că un meci e blat.
 • Am un fixed match de la un bulgar, am mai câștigat ponturi de la el, vrei și tu?
 • Am un prieten din Ucraina, e fotbalist, mi-a zis azi că vor face blat, te interesează?

Dacă îți manifești interesul încep să apară și prețurile pentru informație. Orice îi întrebi ei deja au un răspuns pregătit, s-au perfecționat în timp, ba mai mult de atât, unii vin cu imagini sau pagini modificate să îți arate cât de credibili sunt. Au o credibilitate atât de mare încât foarte mulți pun botul imediat și aruncă cu banul. Degeaba le explici că e o păcăleală, o țeapă, ei au văzut cu ochii lor banii (în imagine) și biletele câștigătoare.

Prețurile lor diferă de la 5 euro până la 500 euro, cei care vânează rechinii cer chiar câteva mii de euro, mergând pe ideea că este suficient să prindă un fraier, s-au scos pe termen lung. Indiferent de sumă, dacă ar fi adevărat, ce ar conta că plătești 5 euro sau 5000, pentru că oricum vei câștiga mult mai mult în urma pariului, nu? Teoria sună bine, păcat că în practică e totul este o mare scamatorie.

Încasează acum un bonus atractiv la pariuri sportive online!
 

3. Metode folosite de țepari pentru a vinde fixed matches

Există multe metode prin care poți modifica o imagine, un bilet, o postare pe facebook, o arhivă pe un site etc. Astfel reușești să devii credibil printr-o mare minciună. Totul ca să manipulezi fraierul care e gata să arunce cu bani, visând că după meci e aranjat cu cașcavalul o perioadă.
 

Editarea biletelor câștigătoare cu inspect element într-un browser

Probabil cea mai simplă variantă este să modifici pariurile folosind Inspect Element din browser și pe urmă să realizezi un print screen sau screenshoot. Despre Inspect Element găsiți suficiente date pe Google, practic puteți schimba conținutul paginii foarte simplu. După ce ați modificat datele este simplu să faci un print screen să te lauzi cu câștigurile, pentru a putea ulterior vinde ponturi minune. Unii preferă doar să se laude și să câștige popularitate ca mai apoi să vă amețească cu alte produse și să facă bani. Cei care încă visează că ultimii bani din buzunar îi vor ajuta să-și plătească datoriile și ratele la bancă sunt cei mai buni clienți ai acestei iluzii.
 

Parierea pe toate variantele ce pot fi câștigătoare

O altă variantă este să se aleagă tipuri de pariuri gen pauză/final sau scor corect și să se parieze pe mai multe variante cu cote mari sau chiar pe toate variantele. Desigur este o metodă foarte riscantă și poți pierde banii, de acea mulți joacă mize mici și acoperă miza. Iar dacă au jucat mize mai mari își vor scoate investiția păcălind pariorii. Totuși cu puțin noroc ne putem scoate banii și să avem chiar și profit. Ne putem lăuda că facem bani și de ce nu să ne apucăm să vindem ponturile de la sursă. Această variantă este necesară pentru biletele jucate la agențiile offline deoarece este mai greu de modificat în Photoshop și nu toți se pricep. Plus că este și mai credibil că poți da un cod de bilet iar atunci pariorul vede că respectivul bilet chiar există și chiar a fost jucat, doar că el nu știe că tu ai mai pariat și pe toate celelalte variante.


Folosirea unui program de editat imagini, gen Photoshop

Desigur varianta de care amintesc toţi în comentarii este cea cu Photoshop, modificarea imaginii într-un editor de imagine în care putem schimba datele. Cu puţină experienţă se obţin rezultate remarcabile.


Metoda țeparilor profesioniști - videouri trucate

Aceasta este una dintre cele mai convingătoare metode și pe care am văzut-o doar la câțiva străini care chiar erau adevărați experți în a ”da țeapă”. Pentru că și aceasta este o artă nu? Dar ce făceau ei mai exact? Filmau cu telefonul mobil cum chipurile intrau într-o agenție de pariuri stradală pentru a își ridica miile de euro câștigați de pe urma unui bilet minune. Întâi filmau biletul cu evenimentul / evenimentele jucate și desigur câștigate, apoi arătau cum dădeau biletul casierei care după câteva zeci de secunde le înmâna banii.

Trebuie să recunoaștem că este convingător, dar tot este o mare ȚEAPĂ. În primul rând biletul era tras la imprimantă fiind FAKE. În al doilea rând, aceea nu era o agenție adevărată ci un loc improvizat pentru a arăta ca o agenție (este drept că puțini au la îndemână o astfel de locație). În realitate ”casiera” era mână în mână cu țeparii, și doar simula că le-ar da câștigurile. Pe scurt, doar asistam la un ”film ieftin”. 

Aceasta este agenția de pariuri sportive recomandată de PariuriX.com! 

Te așteaptă un super bonus de bun venit!

Pe cât de bine era gândită faza, au fost comise câteva greșeli grave pe care cineva mai ager la minte le depista imediat. În primul rând, cel care vindea pontul pretindea că este sârb, iar biletul arăta ca unul jucat în Serbia, dar totuși câștigurile erau plătite în euro. Ceea ce nu are cum. În al doilea rând acel bilet tras la imprimantă, pentru a părea real, avea atașat și un cod de verificare și era trecută și agenția la care chipurile a fost jucat. Agenția respectivă chiar exista, și am reușit să intru pe site-ul ei. Deși era în sârbă, am reușit să ajung în secțiunea de Verificare bilet unde am constatat că acel cod de pe biletul din clip aparținea de fapt de alt bilet. Însă nu este de mirare că o astfel de tehnică a fost suficient de convingătoare pentru a păcăli câțiva fraieri. 
 

Metoda Plătești doar dacă iese blatul

Dacă e metoda plătești după meci, schema e așa: la o parte le dăm pontul 1, la alții 2, la alții X.  După meci stupefiați că a ieșit pontul, logic doar la o parte care au primit varianta corectă, vor plăti. Restul înjură și merg să își ia țeapă de la următorul insider, până își dau seama că e un fel de alba neagra. Singurii care câștigă sunt Țeparii, ei nu pierd niciodată. Probabil ai primit și tu un astfel de pont, sperăm doar că n-ai plătit pentru ele.

Un model de țeapă ce se practică ar fi următorul. Se alege un meci și se iau variantele pauză/final. Luăm toți amatorii de cote mari și-i împărțim în şase sau de ce nu în nouă. Dacă avem 90 le dăm la 10 câte un pont. La final 10 vor plăti pentru că a ieșit pontul, restul 80 vor înjura și vor merge să cumpere de la altul sau dacă sunt atât de naivi vor mai cumpără o dată că doar nu toate sunt câștigatoare. Asta a fost o idee rapidă, căci suntem ferm convinși că deja aceste persoane au o experiență demnă de invidiat când vine vorba de "aburit" alte persoane pentru a le lua banii.
 

Alte metode de a truca dovezi după meciuri trucate

 • Pagini false de facebook cu zeci de mii de like-uri și postări editate.
 • Site-uri speciale de vânzări ponturi cu arhive și rezultate modificate
 • Prieteni de încredere care au ajuns la disperare și revând ponturile cumpărate
 • Metoda SHARK (Rechinul)

În concluzie este destul de ușor să păcălești pe cineva, mai ales un parior român dornic să se îmbogățească peste noapte. Deși nu-și dă seama aproape tot timpul este cu buzunarul gol, visând în continuare să prindă un pont bun cu o cotă imensă de la cineva care a primit informația pe "surse".

Află de la PariuriX.com cum se analizează corect un meci pentru a câștiga la pariuri sportive!
 

4. TESTUL COTELOR IMENSE DE PE FACEBOOK

În ultima vreme pe Facebook apar tot mai multe persoane şi pagini care cer bani pentru a oferi ponturi gratuite. Nu este decât o înşelătorie. Puneţi-vă puţin în locul unei persoane care se presupune că are un meci sigur, direct de la sursă- Ce aţi prefera să "alergaţi pe Facebook" după 100 de clienţi care să spunem că oferă fiecare 200 de RON, deci un total de 20.000 RON sau, având o cotă mare pauză / final (să zicem 23, ca în imaginea de mai jos), să jucaţi direct 1.000 RON pe acea cotă de 23 şi astfel să câştigaţi 23.000 RON. Astfel fără să mai fie nevoie să convingeţi lumea pe Facebook aţi avea un profit suplimentar de 3.000 RON în exemplul dat.

 pauza-final.JPG

În aceeași ordine de idei, am fost contactați de către un parior pentru a ne întreba de ce nu dăm cote imense că am câștiga mulți fani pentru că toată lumea este înnebunită după aceste loterii. PariuriX.com mereu a fost un site pentru pariorii ce joacă cu cap și am încercat să evităm bombele pentru a juca cât mai profesionist posibil. Cei care sunt în comunitatea noastră știu deja strategiile de pariuri ce funcționează și aduc bani pe termen lung. Nu ne venea să credem că pariorii din România au o mentalitate atât de înapoiată și alții reușesc să profite de pe urma lor. Având în vedere comportamentul unora și educația am tinde să spune că-și merită soartă, dar atâta timp cât nu știm de cine și cum au fost crescuți n-am vrea să judecăm pe nimeni. Totuși aveți ocazia să vă "luminați" o dată pentru tot restul vieții.

Așadar, să revenim la testul nostru. Am dat ponturi bune pe facebook și pe site-ul nostru care au adus câștiguri considerabile unor pariori. Din păcate amatorii au luat toate ponturile date și le-au jucat la kilogram pe bilet visând la același câștig imens și apoi înjurau și comentau că nu suntem buni de nimic, din nou își merită soartă unii dintre ei. De câte ori dădeam ponturi bune n-am auzit pe cineva să zică, mersi, super tare l-am prins și eu, poate sunt și excepții. De când am pus biletele cu cote imense am primit zeci de mesaje private, sute de comentarii etc.

Toți vor să afle secretul acestor pariuri sigure și al surselor de încredere, care așa cum spuneam nu există. De exemplu, pentru a crea atmosferă noi am jucat mai multe variante și cu puțină analiză am ajuns pe profit destul de mare cu toate că am jucat 3-4 variante de scor corect sau pauză / final. Am avut și puțin noroc.

Pariuri online 24/7, ofertă bogată, promoții de top >>> joacă acum!

Pe Facebook de exemplu puteţi fi induşi în eroare de postările din pagina unui vânzător de meciuri sigure. Acesta în general se va lăuda cu istoricul său din pagină. Un istoric care este însă fals, pentru că după cum puteţi vedea şi în imaginea de mai jos se poate schimba foarte uşor data pe Facebook! Noi am setat ca postarea cu pontul 100% sigur să apară în data de 3 iulie 2014. În momentul în care un eventual client ne-ar întreba de postarea respectivă şi ar putea cădea în plasă!

Pe această cale ne cerem scuze celor care ne cunosc de atâția ani și știu că nu este stilul nostru să înnebunim lumea. Aceste acțiuni gen "can can" sunt cele care aduc profit celor care le întreprind fiindcă îi câștiga ca și clienți și pe urmă le iau banii, fiind o metodă care mai devreme sau mai târziu vă bagă în faliment total. Aceste strategii sunt de mult testate și va garantăm că pe termen lung veți rămâne fără bani în buzunar. Nu crezi? Încearcă și vorbim după.

Dacă în țara noastră acesta este nivelul de cultură al pariorilor înseamnă că este mult mai grav decât ne-am închipuit. Desigur sunt și unii pe care îi doare undeva că nu iese, doar să fie în trend cu restul să se distreze "de fraieri", așa cum ne relatase unul dintre fani. Dacă doriți să rămâneți la nivelul de pariori amatori vă înțelegem, dacă în schimb doriți să evoluați vă așteptăm la Discuții și aveți de la cine învăța. Unii pariori au experiență în pariuri mai mare decât vârstă pe care o aveți.

 

5. DE CE SĂ NU PARIEZI PE MECIURI ARANJATE ȘI COTE ”SIGURE”?

Așa cum am discutat până acum, dezavantajele pariurilor pe meciuri sigure sunt nenumărate și la fel de bine susținute prin argumente solide. Astfel, orice bun jucător își poate da seama că multe dintre meciurile sigure de pariat sunt doar niște neadevăruri spuse de cei care vor să câștige un profit de pe urma dumneavoastră.

De aceea, chiar și atunci când vă doriți foarte mult să câștigați, alternativa meciurilor aranjate nu este cea mai potrivită și nu vă garantează că veți avea parte de câștigurile pe care vi le doriți de foarte mult timp. Cu siguranță cei care deja cunoașteți mersurile pariurilor ați fost asaltați de mesaje cu și despre meciuri blat, în care erau specificate care sunt rezultatele sigure ale unor campionate și dispute din fotbal. Și oricine își dorește să creadă în ce spun așa-zișii specialiști și să meargă pe mâna lor, fiindcă de cele mai multe ori este mai simplu și nu necesită atenție și documentare înainte de pariere.

De ce să nu vă încredeți în mesajele de pe Facebook, anunțurile primite pe adresa de e-mail sau pe telefon? Fiindcă multe dintre acestea pot proveni fie de la case de pariuri care vor să câștige de pe urma deciziilor dumneavoastră pripite (teorie conspirativă, totuși noi nu prea credem în varianta aceasta), fie de la indivizi puși să inducă în eroare jucătorii la pariuri. Mulți dintre ei percep și taxe pentru ponturile de meciuri 100% sigure pe care, zic ei, le au și atunci este evident de ce sunt inventate ponturile de meciuri sigure la pariuri. Mai mult decât atât, aceste persoane nu au nicio logică să vândă aceste ponturi, când ei înșiși ar putea să joace acele bilete și ei să aibă parte de câștigul cel mare.

Meciuri sigure de pariat rar există, fiindcă și chiar dacă se fac anumite aranjamente și blaturi la nivel înalt, acestea nu vor fi dezvăluite publicului, fiindcă absolut toate  conducerile de echipe jucătoare nu vor să aibă de suferit de pe urma ilegalităților făcute. Și chiar dacă este vorba despre meciuri mai mici, nici atunci nu vor fi dezvăluite rezultate care urmează a fi finale. Vremurile de criză prin care trecem sunt cele mai prielnice pentru anumie zvonuri de meciuri aranjate, fiindcă în goana nebună a românilor după câștiguri cât mai rapide și mai ușoare, aceștia au tendința de a fi creduli și de a acorda credit unor persoane neavizate.

Așa cum v-am arătat pe parcursul articolului, luați în calcul toate tehnicile de identificare a acelor anunțuri minicinoase și care vă pot induce în eroare cu ușurință. Încercați să fiți pe cât se poate de pragmatici atunci când primiți astfel de propuneri legate de posibilitatea de a identifica meciurile sigure care se joacă la momentul actual, precum și cotele pe care trebuie să pariați. Încercați să analizați obiectiv paginile de Facebook pe care le urmăriți, dar și biletele pe care le cumpărați, fiindcă foarte multe dintre cele care provin de la acele persoane neavizate sunt modificate în Photoshop sau în programe de editare mai sofisticate. Alegeți să luați în calcul sfaturile noastre și să fiți un parior inteligent, cu decizii smart!

Descoperă cele mai bune strategii de pariuri sportive online! CLICK AICI!
 

6. PARIURIX.COM N-A CERUT NICIODATĂ BANI DE LA NIMENI, PONTURI SIGURE NU EXISTĂ

PariuriX.com n-a cerut absolut niciodată vreun leu de la voi și nu va cere, va rămâne gratuit atâta timp cât există acest domeniu. Pariurile plătite înregistrează sume mult mai mari decât face orice site prin muncă cinstită, care nu vinde iluzii. Dacă ești parior serios și ai timp intră în comunitatea noastră și vei vedea cum în doar câteva luni vei privi altfel pariurile.
 

Meciurile si ponturile direct de la sursă nu vor ajunge niciodată publice! 

În cei 10 ani de când ne-am creat legături în lumea pariurilor, vorbim aici la nivel mondial, am descoperit multe secrete și informații la care n-au acces mulți pariori. Da! Există meciuri aranjate și se câștigă bani mulți de către cei care primesc pontul, dar niciodată niciunul dintre aceștia nu-l va vinde pentru nicio sumă de bani când poate juca pontul și poate câștiga mult mai mult. Din experiența acumulată putem spune că nu credem în nici unul din site-urile minune și asta am dovedit-o de foarte multe ori chiar pe forumul nostru. Cu toate acestea unii nu-și învață lecția nici din greșelile altora.
 

De ce pariezi? Pasiune, afacere sau loterie?

Chiar dacă n-aveți bani, nu visați "avioane". Am avut cazuri când ușor și cu cap s-au ridicat de la 2-3 lei la câteva mii de lei și nu s-a întâmplat doar o singură data. Pariurile sunt un hobby, dar din păcate mulți vor să facă bani din ele încercând să uite că atunci când vrei să faci bani ai două șanse. Una este să joci la loterie și să fii conștient că șansele să te lovească chiar pe tine norocul sunt aproape zero, mai ales în pariuri unde pariurile pe cotele mari îți pot lua tot ce ai câștigat pe termen scurt. Altă șansă este să vezi totul ca și o afacere în care faci investiții cu risc. În cazul unei afaceri nu se riscă nimeni să-și piardă banii pe cote mari.

Pariază online chiar acum! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Nu cunoaștem încă nicio strategie de succes de acest gen. Mai există și genul de pariori care se plictisesc, au 1-2 lei și vor și ei să facă parte din fenomenul numit pariuri sportive și atunci imediat umblă prin cercuri unde se discută cel mai mult. Așa cum am spus cotele mari atrag în cerc zeci sau chiar sute de pariori. Nu vom mai întreprinde astfel de activități pentru că testul nostru a fost un succes și am dovedit că totul este o paradă.
 

Doreşti să discuţi despre meciuri aranjate?

Sunt mulţi jucători la pariuri sportive care sunt conştienţi de tot ce s-a scris mai sus, totuşi au o pasiune de a discuta despre meciurile aranjate şi să auda teorii sau să joace cote mari. Desigur, avem şi noi pe forum un subiect Meciuri aranjate unde puteţi discuta despre tot ce ţine de aşa zisele informaţii venite din interior sau despre diferite semne că meciul ar fi aranjat.
 


7. CONCLUZII FINALE DESPRE MECIURI ARANJATE ȘI PONTURI SIGURE

Am scris mai multe articole în speranța că vor fi distribuite mai departe pentru ca informația reală să ajungă la fiecare parior. Am explicat toate metodele prin care să dă țeapă și am demonstrat că absolut toate cazurile de acest gen sunt țeapă. Tot degeaba.

Am realizat că fraierii care își iau teapă, nu prea știu să citească, iar cei care știu nu sunt interesați să citească romane să se chinuie să înțeleagă ce se întâmplă, ei așteaptă să vină cineva să le bage cu sacul banii în buzunar. Serios, atât de puțin îi duce capul. Mulți dintre voi ați zice că își merită soarta.Dacă mai aveţi ceva de adăugat o puteţi face printr-un comentariu la acest articol.


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX