1. Home »
  2. Incepatori »
  3. Ghid pariuri online - de la deschiderea contului la efectuarea primei retrageri de bani

Ghid pariuri online - de la deschiderea contului la efectuarea primei retrageri de bani

PariuriX
PariuriX

2023-01-02 04:00:00

image Ghid pariuri online - de la deschiderea contului la efectuarea primei retrageri de bani

Vrei să joci la pariuri online, dar nu știi de unde să începi, sau ce ai de făcut? În cele ce urmează îți vom prezenta un tutorial scurt, la obiect, în care te vom învăța tot ce trebuie să știi - de la deschiderea contului și până la efectuarea primei retrageri. Indiferent de agenția de pariuri la care decizi să joci, tot procesul se rezumă la câțiva pași simpli. Noi vom lua ca exemplu Betano, pentru că este una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România în 2020. Aceasta este complet legală, de încredere, și vine cu servicii de calitate pentru jucătorii de la noi din țară.

Cote bune, bonus atractiv și ofertă bogată - deschide cont și joacă acum!

Betano
L1170664W000663
Încasează bonusul de 100% până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C


GHID PARIURI ONLINE BETANO - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL?

  1. Cum deschid cont la Betano?
  2. Verificarea contului de pariuri
  3. Cum depun bani să pariez?
  4. Cum efectuez primul pariu?
  5. Cum efectuez o retragere de bani?

 

1. Cum deschid cont la Betano?

Pentru a putea juca la un operator online este necesar să ai un cont stabil (user, parolă) pe care te vei loga de fiecare dată când vrei să joci. Acest cont va putea fi folosit de pe orice calculator sau dispozitiv mobil. Dă click pe opțiunea ”Înregistrează-te” din colțul dreapta sus, iar în fereastra deschisă introdu adresa ta de email (dar poți la fel de bine să te conectezi cu Facebook).

După ce introduci adresa de email se va deshide o nouă fereastră în care ai de completat un formular cu mai multe date personale. Poate te întrebi de ce ai de completat atâtea date. Vorbim de un cont pe care vei ține bani și cu care vei face tranzacții financiare (că în fond la asta se rezumă pariurile sportive), deci este normal să fie cerute la fel de multe date precum la o bancă pentru a fi împiedicate fraude, spălări de bani, evitarea plății de impozite la stat etc.  Îți este frică să nu expui datele personale? Stai liniștit că și când dai buletinul casierei de la agenția stradală le expui la fel de mult, și atunci când faci o tranzacție bancară și în multe alte zeci de situații. Casele de pariuri online răspund de anumite  autorități și astfel au obligația de a utiliza măsuri de protecție a datelor și de a respecta confidențialitatea clienților. Mai jos ți-am pregătit exemplul unui formular completat pentru a îți fi mai intuitiv.

După ce te-ai înregistrat, vei primi un email pe adresa asociată. Va trebui să dai click pe link-ul primit pentru a activa contul de pariuri, după care te poți loga pe cont cu datele utilizate la înregistrare.

 

2. VERIFICAREA CONTULUI DE PARIURI BETANO

De fiecare dată când te loghezi în contul de pariuri ți se va aminti că trebuie să verifici identitatea contului. Vei avea la dispoziție un anumit număr de zile pentru a face acest lucru (30 de zile conform legii), în caz contrar contul va fi dezactivat. Pentru a verifica identitatea contului este necesar să accesezi secțiunea: Contul Meu > Profil > Încărcare documente. Aici va trebui să uplodezi o copie după un act de identitate (buletin, pașaport, permis de conducere),  o dovadă a adresei de domiciliu (factură de utilități sau extras de cont bancar), dar și o dovadă a metodei de plată folosite (de exemplu copie după card). Aceste acte pot fi atât scanate cât și fotografiate, dar important este să fie clare. Recomand să nu amâni prea mult acest pas pentru că oricum tot trebuie parcurs, iar cu un cont neverificat vei avea anumite restricții cum ar fi o limită totală de depunere de sub 200€, sau imposibilitatea de a efectua retrageri de bani.

 

3. CUM DEPUN BANI SĂ PARIEZ?

Apasă pe butonul Depunere din colțul dreapta sus a paginii, după care vei fi redirecționat către un formular precum cel din imaginea de mai jos. Ai de ales între următoarele metode de plată: card, Skrill, Paysafecard și Neteller. Depunerea minimă este de 20 RON indiferent de metoda aleasă. Conform legii este percepută o taxă de 2% per depunere.

Betano
L1170664W000663
Încasează bonusul de 100% până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dacă vrei să depui cu cardul, atunci va trebui să selectezi această metodă de plată și să apeși pe butonul ”Adaugă card nou”. Se va deschide o fereastră în care trebuie completate numărul cardului, numele și data expirării, exact ca în imaginea de mai jos. Completează aceste date exact cum apar pe card.

depunere-2.png

După ce ai adăugat un card nou selectează cardul respectiv, completează suma pe care vrei s-o depui și introdu codul CVV al cardului (ultimele trei cifre de pe spate).

Dacă vrei să efectuezi un depozit utilizând Skrill, atunci tot ce ai de completat este adresa de email și suma pe care vrei s-o depui, după care vei fi redirecționat către contul tău Skrill în care va trebui să te loghezi și să autorizezi plata.

depunere-3.png

 

4. Cum efectuez primul pariu?

Odată ce ai un cont de pariuri cu bani pe el, totul devine foarte simplu. Dacă știi să generezi codul unui bilet virtual pentru o agenție stradală, atunci vei ști și să pariezi online pentru că efectiv este același lucru, doar că aici plasezi pariul direct. Totul este foarte intuitiv – ai un meniu din care trebuie să alegi sportul, apoi competiția, și apoi meciul. Vei vedea afișate cotele pentru ”câștigător meci” la toate partidele disponibile, și vei putea da click pe meciul care te interesează pentru o ofertă completă. Intră pe site-ul operatorului online recomandat pentru a vedea cât de simplu este!

 

5. Cum efectuez o retagere de bani?

Mai devreme sau mai târziu vei dori să să retragi câștigurile obținute. Pentru a face asta trebuie să accesezi Contul Meu – Tranzacții - Retragere, să selectezi metoda de plată dorită și să urmezi instrucțiunile. Poți retrage fonduri doar dacă ai contul verificat, și doar prin metoda de plată utilizată la ultima depunere. Ca alternativă, vei putea scoate banii și prin transfer bancar. 

Dacă ai citit acest articol atunci ai învățat de la Pariurix cum să deschizi un cont de pariuri Betano și cum să efectuezi primul depozit. Dacă te înregistrezi acum la Betano poți aplica și pentru un Betano bonus de bun venit foarte atractiv.

Click aici pentru a obţine un pachet de bun venit de 100% până la 500RON!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX