1. Home »
  2. Incepatori »
  3. Meciuri aranjate există dar ține cont de asta

Meciuri aranjate există dar ține cont de asta

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-18 10:28:00

image Meciuri aranjate există dar ține cont de asta

Meciuri aranjate – fără îndoială acestea există, și probabil nu e zi în care să nu aibă loc măcar câteva aranjamente pentru pariuri în cine știe ce colț de lume. Însă sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont înainte să începi să alergi după ponturi minune vândute pe Facebook și prin alte părți. Sunt aspecte de care orice persoană ar trebui să își dea seama fără să le spun eu, dar am constatat cu tristețe că încă sunt destui naivi pe lumea asta.

Voi ține acest articol scurt pentru a fi ușor de urmărit. Dacă vrei să aprofundezi subiectul, atunci vezi că avem pe site un material mai amănunțit care chiar merită citit : Meciuri aranjate 100% ponturi sigure - Cote mari și câștiguri imense.

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2023!


Meciuri aranjate există, nu există dubii aici

În zilele noastre aproape orice eveniment sportiv de mâna a doua și a treia ajunge în oferta caselor de pariuri, chiar și partide de fotbal de prin liga a 3-a sau a 4-a din țări precum Suedia sau Danemarca (țări ce nu excelează cine știe ce la fotbal). Chiar și liga a 3-a din România mai apare la pariuri. Vorbim practic de jucători semiprofesioniști cu salarii de nimic, care pot vedea din pariuri o oportunitate perfectă pentru a câștiga un ban în plus. Mai ales că nimeni nu le urmărește fiecare mișcare, așa cum se întâmplă în cazul echipelor de prima mână.

Și la nivel mai înalt se fac aranjamente, atât pentru pariuri cât și pentru performanță sportivă. Dacă luăm la purificat ultimele etape din campionate importante, putem depista multe ”anomalii”. Și  nu doar la fotbal se fac aranjamente. La sporturile individuale (precum tenis de exemplu) e mult mai simplu în condițiile în care un singur sportiv poate pe cont propriu să facă un ”blat”, fără a avea nevoie de colaborarea colegilor.

De-a lungul timpului au fost mulți sportivi prinși pentru aranjarea de meciuri, dar nici nu vreau să îmi imaginez câți or fi despre care nu se știe, și nici nu se va afla vreodată.


Ia-ți gândul de la îmbogățiri miraculoase din meciuri aranjate

Acum uite care este problema principală. În ultimii ani au apărut multe persoane, în special pe Facebook, care susțin că au ponturi sigure pauză / final de cotă 20+, sau alte pronosticuri minune. În absolut toate cazurile acestea sunt simple țepe, însă sunt uimit câți pun botul la așa ceva. Dacă ai un minim de logică, atunci sunt câteva întrebări elementare pe care trebuie să ți le pui.

Dacă o persoană știe de un blat, de ce nu îl pariază singur? De ce se chinuie să vândă informația pe net? Aici am auzit tot felul de motive, care de care mai ciudate. De exemplu că nu are bani. Bravo mă, ai informații din interior și tu ești mort de foame, nu ai o chiflă în stomac. Nici nu pare suspect. Dar de ce nu vinzi / amanetezi ceva dacă tot e pariul sigur? Sau că a fost deja interzis pe toate site-urile de pariuri de profitabil ce e. Atunci du-te la agenții stradale, sau chiar în altă țară; eu să am numai cote sigure de 20+ pe bandă rulantă (cum susțin unii) m-aș duce și în Australia să le joc. Să fie asta problema. Sigur ar fi mai bine decât să le vând pe Facebook cu riscul de a îmi veni poliția la ușă. Pentru că vorbim totuși despre un aranjament la pariuri, deci da, se intră în niște sfere mai puțin legale.

Dar e incredibil cum la unii pur și simplu nu se aprinde beculețul. Apoi după ce sunt țepuiți îi aud cu argumente de genul ”păi a fost convingător, a arătat poze cu biletele și chiar clipuri video cum ridica banii din agenție”. Pozele pot fi modificate ușor în Photoshop sau chiar direct în browser cu ”Inspect Element”, bilete fake pe hârtie pot fi trase la imprimantă pentru a semăna cu cele reale, iar clipurile pot fi regizate. Ele nu au loc într-o agenție de pariuri reală, ci într-o locație amenajată unde un amic al ”țeparului” joacă rolul de casier. Hai serios, cu astfel de trucuri ieftine ai fost păcălit? Sper că nu pui la fel de ușor botul și la filmele cu supereroi… Atunci îmi pare rău să te dezamăgesc, Spider Man nu există în realitate :(


Sfaturi în ceea ce privește pariurile pe meciuri aranjate

Sfaturile mele nu sunt nici pe departe atât de spectaculoase precum biletele oferite de ”vânzătorii de iluzii”, dar măcar sunt pe bune. În primul rând stai departe de competițiile de mâna a treia despre care nu prea ai informații, sau cele în care se înregistrează de regulă multe rezultate ciudate. De asemenea, nu pune botul la scăderi bruște de cote; ele pot fi semnul unui meci aranjat dar nu este obligatoriu să fie. De multe ori aceste oscilații pot apărea din alte motive pe care le-am prezentat în articolul ”Schimbări mari de cote - Semne că ar fi blat sau un meci aranjat?

Fii precaut și în ceea ce privește finalurile de sezon. De multe ori casele de pariuri scad drastic anumite cote din cauza riscului unui aranjament. De exemplu am văzut în Italia cote de 1.50 pentru o remiză. Mulți pun botul și se gândesc că sigur va ieși acel pronostic, așa că îl joacă la cota aceea ridicolă. Mai și ies, dar nici pe departe toate, astfel încât pe termen mediu și lung vorbim de o strategie complet păguboasă.

Și vreau să îți mai prezint o informație utilă în final. Deși țeparii de pe Facebook au dezvoltat mitul blaturilor pe pauză / final, în realitate cele mai multe aranjamente sunt pe cu totul alte opțiuni: înfrângeri la scor, goluri încasate pe final de meci, cornere, cartonașe roșii etc. Și asta pentru că nu ai nevoie de ambele echipe implicate, ci sunt suficienți câțiva jucători de la o singură formație. Deci e mult mai simplu. Din nou, e o chestie de logică.

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2023!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX