1. Home »
 2. Incepatori »
 3. Cum deschizi un cont de pariuri online? Durează maxim 2 minute!

Cum deschizi un cont de pariuri online? Durează maxim 2 minute!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-03 04:00:00

image Cum deschizi un cont de pariuri online? Durează maxim 2 minute!

Primul pas pentru a putea juca la pariuri sportive online îl reprezintă deschiderea unui cont de pariuri. Procesul de înregistrare este extrem de simplu, dar pentru a îl ușura și mai mult, îți voi prezenta pas cu pas ce ai de făcut. Vom lua ca exemplu Betano, deoarece este una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate din România. Aceasta își întâmpină clienții noi cu un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500RON, dar are și câteva oferte foarte interesante pentru clienții actuali. Mai mult decât atât, Betano vine cu o ofertă sportivă bogată, o platformă avansată de pariuri live, dar și cu alte servicii cum ar fi pariuri virtuale sau jocuri de cazino.  Dar înainte de a îți arăta cum se deschide un cont nou Betano, sunt câteva lucruri de menționat.

Deschide cont și joacă acum cu un pachet atractiv de 100% până la 500RON!

 

1.  CE TREBUIE SĂ ȘTIU DESPRE PROCESUL DE ÎNREGISTRARE BETANO?

Pentru a deschide un cont, intră pe Betano.ro și apasă pe butonul ”Înregistrare acum” din colțul dreapta sus a paginii. După ce introduci adresa ta de email (te poți înregistra și cu Facebook), se va deschide un formular format dintr-o singură pagină pe care vei avea de completat mai multe informații, conform exemplului de mai jos.

La toate punctele este obligatoriu să completezi date reale, pentru că în caz contrar nu vei putea parcurge procesul de verificare KYC, iar astfel nu vei putea retrage bani din cont. Poate te întrebi de ce sunt cerute informații personale precum nume, adresă sau CNP. Motive sunt multe : să se verifice că ai peste 18 ani și nu ești un minor cu date false, să nu profiți în mod repetat de pe urma bonusurilor și a ofertelor promoționale, sau să nu fii implicat în afaceri mai puțin curate cum ar fi spălarea de bani (nu râde, deschizi totuși un cont pe care se pot stoca fonduri). De asemenea, CNP-ul este necesar deoarece anual vei avea de plătit un impozit pe profit (în cele mai multe cazuri 1% din cât retragi – detalii aici).

Dacă îți este teamă de confidențialitatea datelor, atunci trebuie să știi că nu vei primi plicuri acasă și nu există moduri prin care apropiații să afle de la agenție că tu joci la pariuri (deși în nici un caz NU recomandăm să ascunzi astfel de lucruri, o rudă sau un prieten te poate ajuta în cazul în care te confrunți cu probleme de joc). Cu acestea fiind menționate, hai să îți arăt cum te înregistrezi la Betano.

 

2.  CUM DESCHID UN CONT NOU BETANO?

Pentru a deschide un cont Betano dă click aici, iar din colțul dreapta sus a paginii accesează opțiunea ”Înregistrare acum”. Se va deschide un formular format dintr-o singură pagină, precum în poza de mai sus, care trebuie completat după cum urmează:
 

Coloana din stânga

 • E-mail – o adresă de mail validă, va fi necesară pentru a activa contul de pariuri
 • Nume de utilizator – un username de 5-12 caractere pe care să-l folosești de fiecare dată când te loghezi
 • Parolă – o parolă de minim opt caractere
 • Verificare parolă - introdu încă o dată parola aleasă anterior
 • Gen – Masculin / Feminin
 • Prenume – numele mic
 • Nume – numele de familie
 • Data nașterii – ziua în primul chenar, luna în al doilea și anul în al treilea
 • Număr de telefon – introdu numărul tău real deoarece vei avea nevoie de el pentru a verifica contul de pariuri. Trebuie să-l treci cu prefixul țării în față (+4), exact ca în imaginea de mai jos.

 

Coloana din dreapta

 • Țară – România
 • Oraș – orașul în care locuiești
 • Adresă – strada pe care locuiești, inclusiv numărul blocului și apartamentul
 • Cod poștal – codul poștal corespunzător adresei tale. Îl poți afla de pe  Coduri Postale dacă nu-l știi.
 • Echipa favorită - selectează echipa favorită din Liga I
 • Sunteți rezident român – alege da
 • CNP – codul numeric personal de pe cartea de identitate
 • Deții un cod promo din offline? Apasă aici – poți lăsa necompletat, n-ai nevoie de cod pentru a aplica pentru bonusul pentru prima depunere oferit de Betano
 • Confirm că sunt +18 și accept termenii și condițiile – bifează această căsuță pentru a confirma că ai vârsta minima legală pentru a juca la pariuri sportive
 • Doriți să primiți newsletter-ul nostru? - Bifează această căsuță în cazul în care dorești să primești mesaje promoționale de la Betano.ro, și debifeaz-o dacă nu dorești acest lucru!
 • Încheie înregistrarea – apasă acest buton pentru a finaliza procesul de înregistrare. Și așa se deschide la Betano cont de pariuri.

 

3.  Betano login - activează contul și loghează-te pe el

Dacă ai urmat toți pașii de mai sus, atunci înseamnă că ai finalizat cu succes procesul de înregistrare Betano. În acest moment vei primi două coduri: un cod de patru cifre pe numărul de telefon folosit la înregistrare și un cod de cinci cifre pe mail. Introdu cele două coduri și apasă butonul ”Activare”, după care vei fi redirecționat către contul de pariuri tocmai creat. De fiecare dată când te loghezi pe Betano.ro, va trebui să utilizezi userul și parola folosite la înregistrare.

Deschide cont și joacă acum cu un pachet atractiv de 100% până la 500RON!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX