Grupul PariuriX.com pe Telegram - Giveaway 50 vouchere Emag X 50RON pe durata lunii Octombrie 2021!

61,0k 0

Vă invităm pe canalul oficial de Telegram ”PariuriX.com” acolo unde cunoscutul jurnalist Dan Bâra, alături de Andrei Daniel și Tudor Cosma (cei mai profitabili tipsteri PariuriX anul trecut) vor propune zilnic pariuri pre-meci, pariuri live, dar și bilete cu 2-3 ponturi. În cele ce urmează vom vorbi despre ceea ce oferim pe canal, dar înainte de toate, vrem să îți prezentăm un concurs cu super premii: 50 de Vouchere Emag X 50RON!

Accesează acum canalul de Telegram PariuriX și câștigă unul din cele 50 vouchere Emag

 

GIVEAWAY OCTOMBRIE 2021 - 50 VOUCHERE EMAG X 50RON

Pe durata lunii Octombrie 2021 vom pune la bătaie 50 de Vouchere Emag X 50RON pentru userii noștri! 20 de Vouchere vor fi date direct în cadrul acestui articol (10 vouchere între 1-15 Octombrie, și alte 10 Vouchere între 16 și 30 Octombrie). Alte 30 de Vouchere vor fi acordate direct pe canal (trebuie să intri acolo pentru a afla cum poți participa)! În cele ce urmează ai detaliile legate de concursul organizat direct pe site, între 17 și 31 Octombrie! 

 1. Accesează widget-ul de mai jos - ai răbdare, poate dura până la 15 secunde să încarce. Dacă nu încarcă deloc, îl poți accesa direct prin ACEST LINK 
 2. Completează numele (Full Name) și adresa ta de email (Email Adress), și apoi apasă butonul ”Enter Giveaway”.
 3. Apoi dă click pe butonul ”Intră pe canalul PariuriX.com” de sub ”Earn entries”, apoi apasă butonul ”Intră @”. Se va deschide o pagină care te va redirecționa pe canal.
 4. Trebuie să revii la formular și să completezi username-ul pe care îl ai pe Telegram, și apoi apasă butonul ”Confirm că am intrat pe canal”. Vezi sub formular regulamentul și informații despre desemnarea câștigătorilor. 

Trebuie să parcurgeți toți cei patru pași de mai sus pentru a fi eligibil (trebuie să apară că aveți ”2 entries”). Dacă completați doar numele și adresa de mail, fără pașii 3 & 4, nu veți participa la extragere! Insistăm pe acest aspect deoarece jumătate din participanți nu îndeplinesc toți cei patru pași!

 

Regulament

 • Giveaway-ul este valabil între 17 Octombrie ora 22:00 și 31 Octombrie, ora 23:00
 • Poți participa la giveaway chiar dacă ești deja membru al canalului PariuriX.com, dar tot va trebui să completezi pașii de mai sus pentru a fi înregistrat de către sistem.
 • Trebuie să finalizezi întreg procesul menționat mai sus pentru a putea participa la giveaway (trebuie să îți apară mesajul - ”You have 2 entries"). Nu participi la extragere dacă ai introdus doar nume + mail, fără a intra pe canal).
 • Pe data de 15 octombrie ora 23:59 vom face o extragere automată pentru a desemna câștigătorii.
 • Vor fi 15 câștigători care vor primi fiecare câte un voucher Emag de 50RON. Voucherul Emag are o valabilitate de 6 luni și poate fi utilizat la orice comandă.
 • Vom verifica dacă respectivii câștigători încă sunt pe canal pe data de 31 Octombrie, ora 23:59 (criteriu obligatoriu pentru a fi eligibil pentru primirea premiului).
 • Voucherele Emag vor fi trimise câștigătorilor eligibili pe adresa de email utilizată la participarea la concurs. Întâi vom trimite un mail de informare în care vă vom solicita să confirmați că ați primit mailul (pentru a vedea dacă adresa este valabilă), după care vom trimite premiul. 
 • Ne rezervăm dreptul de a publica pe site numele câștigătorilor de pe Telegram
 • Concursul se adresează persoanelor cu vârsta de minim 18 ani și se supune termenilor generali ai site-ului nostru. 


Câștigători 10 vouchere Emag la Concursul 1 - 15 Octombrie

Câștigătorii concursului 1 - 15 Octombrie au primit mail duminică 17 octombrie, în jurul orei 21:00! Verificați inboxul!

 1. Ollehcirab Merhat
 2. Gabriel Mihai Petrescu
 3. Maria apovitei
 4. Cojocaru Ionut Razvan
 5. Hutanu Dragos
 6. Bataga Luchian
 7. Stoienciu razvan
 8. Andrei Marian vulpoi
 9. Balaceanu Florin George
 10. Bogdan Radu

 

Cum capăt acces pe canalul de Telegram Pariurix.com?

În caz că nu ești familiarizat, Telegram-ul este un fel de WhatsApp. Este o aplicație unde poți vorbi cu alți utilizatori, și unde se pot crea grupuri și canale, așa cum am făcut și noi.

 1. Intră pe telegram.org și descarcă aplicația Telegram. Aceasta este disponibilă pe Windows, Android și IOS.
 2. Caută grupul PariuriX.com pe Telegram, sau accesează-l direct cu acest link: t.ly/43ys
 3. Alătură-te și tu grupului! Primele 5,000 de persoane au accs gratuit, fără condiții! Grăbește-te, avem deja 4,400 de membri!


Acces gratuit, fără taxe lunare, la ponturi oferite de Dan Bâra

Majoritatea canalelor de profil solicită o taxă între 60 și 200 de lei pe lună, la noi însă accesul este complet gratuit! Însă grăbește-te, oferta este valabilă doar pentru primele 5,000 de persoane! PariuriX are unii dintre cei mai buni tipsteri din țară, așa cum probabil deja știți dacă ne urmăriți constant. La noi profitul sau pierderile la ponturile de pe site sunt calculate cu un soft, așa că noi întotdeauna am avut și vom avea în continuare statistici 100% reale!

Începând cu data de 1 ianuarie 2021, de canalul PariuriX se ocupă noul nostru coleg Dan Bâra pe care probabil deja îl știi, acesta fiind o figură cunoscută în mass-media și în lumea pariurilor sportive din România. Așa că ne bucurăm să îl avem în echipa noastră! Câteva cuvinte din partea acestuia:

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de marea majoritate a colegilor din presa de sport, eu am fost mereu interesat in special de analizele premergatoare partidelor si la pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona parurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus cap la cap in cele din urma si s-au legat intr-un mod cat se poate de fericit. 

Dan Bâra va fi ajutat de Andrei Daniel și Tudor Cosma, cei mai profitabili tipsteri PariuriX de anul trecut. Astfel vă putem oferi ponturi pe întreg parcursul zilei, și veți avea acces și la diversitate, mai ales că Tudor este specializat pe tenis. 

 

Ce vom oferi pe canalul de Telegram?

Fiecare pariu postat în acest grup va veni cu recomandare de miză exprimată în unități de pariere care reprezintă un procent din bankroll.

Pe scurt, câteva explicații simple:
1 unitate de pariere reprezintă Bankroll-ul fiecăruia împărțit la 50 (adică 2% din bugetul vostru alocat pentru pariuri)

De exemplu, dacă aveți 1.000 de lei buget de pariere și noi recomandăm un pariu cu miza 1 Unitate, miza voastră va fi de 1.000/50 = 20 de lei. Dacă dăm un pariu cu miza de 2 unități, miza reală în acest caz este de 40 de lei.

Stabiliți-vă unitatea de pariere dinainte, tocmai de aceea folosim unități și nu mize în lei, fiecare dintre voi are o putere financiară diferită și este normal să existe diferențe. Nu vom seta mize de 500 de lei când voi aveți o bancă de 1.000 de lei, ci discutăm doar pe unități.

Pariurile vor fi sub diverse forme: pariuri single prematch, pariuri single live, pariuri sub formă de bilet cu 2, maximum 3 propuneri.

Vom avea un bilanț actualizat în permanență. Cei cu acces pe Telegram vor primi link-ul bilanțului.

Însă pentru o concluzie clară este nevoie de câteva luni pentru a determina dacă există sau profitabilitate, noi nu folosim expresii precum meciuri sigure, pariuri 100%, este normal să existe fluctuații dar per ansamblu, pe o perioadă lungă, sperăm să avem profit.

BAFTĂ!

Accesează acum canalul de Telegram PariuriX!

Case de pariuri online recomandate
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 400RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere!
Unibet
Unibet
Încasează bonusul Unibet de 100% până la 300RON
Betfair
Betfair
Încasează la Betfair un bonus de până la 550RON
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult