Grupul PariuriX pe Telegram - bilete, pariuri live etc. Primele 1000 de persoane au acces GRATUIT!

5,3k 0

PariuriX tocmai a lansat canalul oficial de Telegram ”PariuriX.com” acolo unde vom propune zilnic pariuri pre-meci, pariuri live, dar și bilete cu 2-3 ponturi. În cele ce urmează îți vom arăta cum poți avea acces pe canal și vom detalia un pic despre ce vor oferi acolo. 

PRIMII 1,000 DE MEMBRI VOR AVEA ACCES GRATUIT, TREBUIE DOAR SĂ SE ÎNSCRIE, FĂRĂ NICI O CONDIȚIE ATAȘATĂ!!!

Accesează acum canalul de Telegram PariuriX!


Cum capăt acces pe canalul de Telegram Pariurix.com?

În caz că nu ești familiarizat, Telegram-ul este un fel de WhatsApp. Este o aplicație unde poți vorbi cu alți utilizatori, și unde se pot crea grupuri și canale, așa cum am făcut și noi.

  1. Intră pe telegram.org și descarcă aplicația Telegram. Aceasta este disponibilă pe Windows, Android și IOS.
  2. Caută grupul PariuriX.com pe Telegram, sau accesează-l direct cu acest link: t.ly/43ys
  3. Alătură-te și tu grupului! Primele 500 de persoane au accs gratuit, fără condiții!


Acces gratuit, fără taxe lunare, la ponturi oferite de tipsteri de top!

Majoritatea canalelor de profil solicită o taxă între 60 și 200 de lei pe lună, la noi însă accesul este complet gratuit! Însă grăbește-te, oferta este valabilă doar pentru primele 500 de persoane! PariuriX are unii dintre cei mai buni tipsteri din țară, așa cum probabil deja știți dacă ne urmăriți constant. La noi profitul sau pierderile la ponturile de pe site sunt calculate cu un soft, așa că noi întotdeauna am avut și vom avea în continuare statistici 100% reale!

 

Ce vom oferi pe canalul de Telegram?

Fiecare pariu postat în acest grup va veni cu recomandare de miză exprimată în unități de pariere care reprezintă un procent din bankroll.

Pe scurt, câteva explicații simple:
1 unitate de pariere reprezintă Bankroll-ul fiecăruia împărțit la 50 (adică 2% din bugetul vostru alocat pentru pariuri)

De exemplu, dacă aveți 1.000 de lei buget de pariere și noi recomandăm un pariu cu miza 1 Unitate, miza voastră va fi de 1.000/50 = 20 de lei. Dacă dăm un pariu cu miza de 2 unități, miza reală în acest caz este de 40 de lei.

Stabiliți-vă unitatea de pariere dinainte, tocmai de aceea folosim unități și nu mize în lei, fiecare dintre voi are o putere financiară diferită și este normal să existe diferențe. Nu vom seta mize de 500 de lei când voi aveți o bancă de 1.000 de lei, ci discutăm doar pe unități.

Pariurile vor fi sub diverse forme: pariuri single prematch, pariuri single live, pariuri sub formă de bilet cu 2, maximum 3 propuneri.

Vom avea un bilanț actualizat în permanență. Cei cu acces pe Telegram vor primi link-ul bilanțului.

Însă pentru o concluzie clară este nevoie de câteva luni pentru a determina dacă există sau profitabilitate, noi nu folosim expresii precum meciuri sigure, pariuri 100%, este normal să existe fluctuații dar per ansamblu, pe o perioadă lungă, sperăm să avem profit.

BAFTĂ!

Accesează acum canalul de Telegram PariuriX!

Case de pariuri online recomandate
Unibet
Unibet
Încasează bonusul Unibet de 100% până la 300RON - CLICK AICI
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet un pariu fără risc 100% până la 500RON - CLICK AICI
Betfair
Betfair
Încasează bonusul Betfair de până la 500RON - CLICK AICI
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 110% până la 550RON fără rulaj
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON - CLICK AICI
Betano
Betano
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON - CLICK AICI
888Sport
888Sport
Pariezi 50RON la 888Sport, încasezi 150RON în freebet-uri
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON - CLICK AICI

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și pierderile. Majoritatea articolelor din secțiunea Resurse și Agenții îmi aparțin, și te invit și pe tine să le descoperi pentru a deveni un jucător mai bun. Mai nou sunt și tipster pe Premier League, așa că vă invit să îmi urmăriți ponturile săptămânale.