Grupul PariuriX pe Telegram - bilete, pariuri live etc. Primele 500 de persoane au acces GRATUIT!

3,5k 0

PariuriX tocmai a lansat canalul oficial de Telegram ”PariuriX.com” acolo unde vom propune zilnic pariuri pre-meci, pariuri live, dar și bilete cu 2-3 ponturi. În cele ce urmează îți vom arăta cum poți avea acces pe canal și vom detalia un pic despre ce vor oferi acolo. 

PRIMII 500 DE MEMBRI VOR AVEA ACCES GRATUIT, TREBUIE DOAR SĂ SE ÎNSCRIE, FĂRĂ NICI O CONDIȚIE ATAȘATĂ!!!

Accesează acum canalul de Telegram PariuriX!


Cum capăt acces pe canalul de Telegram Pariurix.com?

În caz că nu ești familiarizat, Telegram-ul este un fel de WhatsApp. Este o aplicație unde poți vorbi cu alți utilizatori, și unde se pot crea grupuri și canale, așa cum am făcut și noi.

  1. Intră pe telegram.org și descarcă aplicația Telegram. Aceasta este disponibilă pe Windows, Android și IOS.
  2. Caută grupul PariuriX.com pe Telegram, sau accesează-l direct cu acest link: t.ly/43ys
  3. Alătură-te și tu grupului! Primele 500 de persoane au accs gratuit, fără condiții!


Acces gratuit, fără taxe lunare, la ponturi oferite de tipsteri de top!

Majoritatea canalelor de profil solicită o taxă între 60 și 200 de lei pe lună, la noi însă accesul este complet gratuit! Însă grăbește-te, oferta este valabilă doar pentru primele 500 de persoane! PariuriX are unii dintre cei mai buni tipsteri din țară, așa cum probabil deja știți dacă ne urmăriți constant. La noi profitul sau pierderile la ponturile de pe site sunt calculate cu un soft, așa că noi întotdeauna am avut și vom avea în continuare statistici 100% reale!

 

Ce vom oferi pe canalul de Telegram?

Fiecare pariu postat în acest grup va veni cu recomandare de miză exprimată în unități de pariere care reprezintă un procent din bankroll.

Pe scurt, câteva explicații simple:
1 unitate de pariere reprezintă Bankroll-ul fiecăruia împărțit la 50 (adică 2% din bugetul vostru alocat pentru pariuri)

De exemplu, dacă aveți 1.000 de lei buget de pariere și noi recomandăm un pariu cu miza 1 Unitate, miza voastră va fi de 1.000/50 = 20 de lei. Dacă dăm un pariu cu miza de 2 unități, miza reală în acest caz este de 40 de lei.

Stabiliți-vă unitatea de pariere dinainte, tocmai de aceea folosim unități și nu mize în lei, fiecare dintre voi are o putere financiară diferită și este normal să existe diferențe. Nu vom seta mize de 500 de lei când voi aveți o bancă de 1.000 de lei, ci discutăm doar pe unități.

Pariurile vor fi sub diverse forme: pariuri single prematch, pariuri single live, pariuri sub formă de bilet cu 2, maximum 3 propuneri.

Vom avea un bilanț actualizat în permanență. Cei cu acces pe Telegram vor primi link-ul bilanțului.

Însă pentru o concluzie clară este nevoie de câteva luni pentru a determina dacă există sau profitabilitate, noi nu folosim expresii precum meciuri sigure, pariuri 100%, este normal să existe fluctuații dar per ansamblu, pe o perioadă lungă, sperăm să avem profit.

BAFTĂ!

Accesează acum canalul de Telegram PariuriX!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi