Grupul PariuriX pe Telegram cu Dan Bâra - bilete, pariuri live etc. Primele 5000 de persoane au acces GRATUIT!

46,1k 0

Așa cum probabil știți, în urmă cu câteva luni PariuriX a lansat canalul oficial de Telegram ”PariuriX.com” acolo unde vom propune zilnic pariuri pre-meci, pariuri live, dar și bilete cu 2-3 ponturi. Între timp acesta a strâns 3,000 de membri, iar cu această ocazie vrem să venim cu o știre importantă - Începând cu 1 ianuarie 2021 o parte din ponturile de pe canal sunt oferite de către noul nostru coleg Dan Bâra, pe care probabil deja îl știți! Acesta este ajutat de Andrei Daniel și Tudor Cosma, cei mai profitabili tipsteri PariuriX anul trecut.

În cele ce urmează îți vom arăta cum poți avea acces pe canal și vom detalia un pic despre ce vor oferi acolo. 

PRIMII 5,000 DE MEMBRI VOR AVEA ACCES GRATUIT, TREBUIE DOAR SĂ SE ÎNSCRIE, FĂRĂ NICI O CONDIȚIE ATAȘATĂ!!!

Accesează acum canalul de Telegram PariuriX!


Cum capăt acces pe canalul de Telegram Pariurix.com?

În caz că nu ești familiarizat, Telegram-ul este un fel de WhatsApp. Este o aplicație unde poți vorbi cu alți utilizatori, și unde se pot crea grupuri și canale, așa cum am făcut și noi.

  1. Intră pe telegram.org și descarcă aplicația Telegram. Aceasta este disponibilă pe Windows, Android și IOS.
  2. Caută grupul PariuriX.com pe Telegram, sau accesează-l direct cu acest link: t.ly/43ys
  3. Alătură-te și tu grupului! Primele 5,000 de persoane au accs gratuit, fără condiții! Grăbește-te, avem deja 3,000 de membri!


Acces gratuit, fără taxe lunare, la ponturi oferite de Dan Bâra

Majoritatea canalelor de profil solicită o taxă între 60 și 200 de lei pe lună, la noi însă accesul este complet gratuit! Însă grăbește-te, oferta este valabilă doar pentru primele 5,000 de persoane! PariuriX are unii dintre cei mai buni tipsteri din țară, așa cum probabil deja știți dacă ne urmăriți constant. La noi profitul sau pierderile la ponturile de pe site sunt calculate cu un soft, așa că noi întotdeauna am avut și vom avea în continuare statistici 100% reale!

Începând cu data de 1 ianuarie 2021, de canalul PariuriX se va ocupa noul nostru coleg Dan Bâra pe care probabil deja îl știi, acesta fiind o figură cunoscută în mass-media și în lumea pariurilor sportive din România. Așa că ne bucurăm să îl avem în echipa noastră! Câteva cuvinte din partea acestuia:

Va salut, prieteni! Sunt Dan Bara, jurnalist de sport pasionat de analiza meciurilor de fotbal. Spre deosebire de marea majoritate a colegilor din presa de sport, eu am fost mereu interesat in special de analizele premergatoare partidelor si la pronosticarea acestora, ceea ce m-a dus, in mod natural, in zona parurilor. Inca din copilarie am fost un mare pasionat al Pronosportului, asa ca lucrurile s-au pus cap la cap in cele din urma si s-au legat intr-un mod cat se poate de fericit. 

Dan Bâra va fi ajutat de Andrei Daniel și Tudor Cosma, cei mai profitabili tipsteri PariuriX de anul trecut. Astfel vă putem oferi ponturi pe întreg parcursul zilei, și veți avea acces și la diversitate, mai ales că Tudor este specializat pe tenis. 

 

Ce vom oferi pe canalul de Telegram?

Fiecare pariu postat în acest grup va veni cu recomandare de miză exprimată în unități de pariere care reprezintă un procent din bankroll.

Pe scurt, câteva explicații simple:
1 unitate de pariere reprezintă Bankroll-ul fiecăruia împărțit la 50 (adică 2% din bugetul vostru alocat pentru pariuri)

De exemplu, dacă aveți 1.000 de lei buget de pariere și noi recomandăm un pariu cu miza 1 Unitate, miza voastră va fi de 1.000/50 = 20 de lei. Dacă dăm un pariu cu miza de 2 unități, miza reală în acest caz este de 40 de lei.

Stabiliți-vă unitatea de pariere dinainte, tocmai de aceea folosim unități și nu mize în lei, fiecare dintre voi are o putere financiară diferită și este normal să existe diferențe. Nu vom seta mize de 500 de lei când voi aveți o bancă de 1.000 de lei, ci discutăm doar pe unități.

Pariurile vor fi sub diverse forme: pariuri single prematch, pariuri single live, pariuri sub formă de bilet cu 2, maximum 3 propuneri.

Vom avea un bilanț actualizat în permanență. Cei cu acces pe Telegram vor primi link-ul bilanțului.

Însă pentru o concluzie clară este nevoie de câteva luni pentru a determina dacă există sau profitabilitate, noi nu folosim expresii precum meciuri sigure, pariuri 100%, este normal să existe fluctuații dar per ansamblu, pe o perioadă lungă, sperăm să avem profit.

BAFTĂ!

Accesează acum canalul de Telegram PariuriX!

Case de pariuri online recomandate
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 400 RON - CLICK AICI
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet un pariu fără risc 100% până la 500RON
Unibet
Unibet
Încasează bonusul Unibet de 100% până la 300RON
Betfair
Betfair
Încasează la Betfair un bonus de până la 550RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult