1. Home »
  2. Resurse »
  3. Fii cu un pas înaintea agențiilor de pariuri online care fac greșeli și câștigă la pariuri sportive

Fii cu un pas înaintea agențiilor de pariuri online care fac greșeli și câștigă la pariuri sportive

Admin
Admin

2023-01-06 11:23:00

image Fii cu un pas înaintea agențiilor de pariuri online care fac greșeli și câștigă la pariuri sportive

Se întâmplă uneori ca și casele de pariuri să facă anumite greșeli. Unele sunt făcute în favoarea pariorilor, iar altele în defavoarea lor, unele sunt intenționante, altele neintenționate. Unele greșeli sunt făcute frecvent, altele din când în când. Mai jos voi prezenta cele mai comune 5 astfel de greșeli și modul în care putem profita de pe urma lor. Desigur, în această ecuație intervine și moralitatea, în special la primele două puncte, dar aici fiecare parior este capabil să ia propriile decizii. Eu doar voi prezint câteva greșeli, iar la final tu decizi dacă ești dispus să profiți de pe urma lor sau nu.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!
 

1. PAYOUT ERONAT LA AGENȚIILE DE PARIURI

Câteodată se întâmplă să fii plătit pentru un pariu care de fapt a fost pierdut. Acest lucru se întâmplă în mod deosebit pe site-uri mari unde multe decizii sunt luate de software-uri și nu de persoane reale. Astfel pot apărea anumite bug-uri sau scăpări, a căror rezultat constă în plata unei sume de bani pe care de fapt n-o meritai. De obicei astfel de greșeli sunt corectate în câteva minute sau în maxim câteva ore, dar sunt și situații când durează mult mai mult, sau când erorile nu mai sunt niciodată depistate.

Am auzit de cazuri în care o casă de pariuri online se trezea după câțiva ani că de fapt a plătit unui parior o sumă de bani în mod eronat. În acel moment, casa de pariuri îți va lua din cont suma respectivă, chiar dacă a trecut foarte mult timp de atunci. Iar dacă n-are ce lua, atunci balanța contului tău trece pe minus până în momentul în care decizi să efectuezi o depunere. Sunt foarte rare situațiile în care agenția nu-și corectează greșelile, dar uneori durează foarte mult până când acest lucru se întâmplă.

Află de la Pariurix.com cum sunt făcute cotele la pariuri sportive!

De aceea ai în astfel de situații destul timp să iei o decizie dificilă. Pe de-o parte ai putea accepta faptul că ai primit o sumă într-un mod eronat și nu-ți va păsa prea tare că agenția o va lua înapoi. Pe de altă parte, ai putea retrage tot ce ai în cont și să te muți la o altă casă de pariuri. Desigur, aici intervin mai multe aspecte de care trebuie să ții cont. În primul rând contează mult dacă ai primit o sumă suficient de mare încât să se merite să faci acest lucru. În al doilea rând trebuie să te gândești cât de importantă este acea casă de pariuri pentru tine. Dacă ai jucat la ea toată viața, parcă îți vine mai greu să renunți la ea doar pentru a primi în mod incorect niște bani.

Și cum am zis și la începutul articolului, contează și factorul moral. Dar aici este discutabil; oare tu dacă ai face o greșeală și agenția ar câștiga bani de pe urma ta, ea ți-ar returna acea sumă din proprie inițiativă, mai ales dacă tu nu observi? Amândoi știm răspunsul la această întrebare.
 

2. COTE GREȘITE LA PARIURI SPORTIVE

Câteodată se întâmplă ca agenţiile de pariuri să ofere cote greșite. O virgulă pusă greșit, un număr adăugat unde nu-i era locul sau chiar cote inversate; acestea sunt situații care din când în când pot apărea. De obicei astfel de greșeli sunt corectate imediat, dar chiar și așa poți prinde o astfel de cotă și poți profita de pe urma ei. Ce se întâmplă mai departe depinde de fiecare agenție în parte. Pentru a nu-și face un nume rău, unele își vor accepta propriile greșeli și vor plăti eventualele câștiguri. Altele vor anula acel pariu și-și vor cere scuze pentru greșeala făcută.

Pot apărea și situații în care agenţia să nu facă nicio greșeală, dar tot să ofere cote neașteptat de bune pentru o anumită opțiune. Astfel de situații apar de obicei la sporturi mai mici, unde traderii și analiștii nu sunt 100% în cunoștință de cauză și nu iau în considerare toate aspectele importante. Chiar și la pariurile pe competiții mai puțin importante de fotbal este posibil să existe informații esențiale de care o casă de pariuri să nu țină cont, dar pe care tu să le cunoști. Acestea sunt situații de care poți profita, fără a se mai pune problema moralității.

 

3. COTE GREȘITE INTENȚIONAT

Pe de altă parte este posibil ca uneori o casă de pariuri să ofere intenționat o cotă foarte atractivă pe un anumit rezultat, doar pentru a convinge pariorii să mizeze în mod special pe acesta. Pot exista multe motive pentru care acest lucru se întâmplă; de exemplu pe cealaltă opțiune a pariului s-a mizat foarte mult, iar astfel agenția vrea să creeze un echilibru.

Sau la curse de cai și curse de câini agențiile se folosesc des de o șmecherie numită impunerea de ”favoriți falși”. Astfel un concurent de nivel mediu este cotat intenționat cu prima șansă pentru a băga pariorii în derută. La astfel de curse mulți pariază doar în funcție de cote pentru că este greu de găsit informații relevante pe net, și chiar și atunci când aceste informații sunt disponibile, mulți pariori nu știu să le interpreteze sau pur și simplu nu le este aminte să o facă. Mai multe informații despre impunerea de favoriți falși poți găsi aici: https://pariurix.com/nu-te-lasa-pacalit-de-aceste-trucuri-folosite-de-agentiile-de-pariuri-sportive-online.html.

 

4. AGENȚIA DE PARIURI TRIȘEAZĂ

Acest punct nu este foarte distractiv pentru pariori. Uneori agențiile mai mici ar putea încerca să-și păcălească clienții. Dacă o casă de pariuri complet necunoscută îți oferă cote care par a fi prea bune pentru a fi adevărate, în cele mai multe cazuri chiar așa este. Unele site-uri de gambling dispar de pe piață la fel de repede cum au și apărut şi de aceea trebuie să ai mare grijă. Astfel de agenții te vor atrage cu cote atractive sau cu oferte de nerefuzat, dar când vine vorba să te plătească atunci dau "din colţ în colţ". De aceea este indicat să nu te încurci cu un astfel de bookmaker, pentru că nu se merită să-ți asumi acest risc. 

Ce-i drept, de când ne putem juca doar la agenții de pariuri licențiate ONJN, această problemă a cam dispărut. Operatorii licențiați trebuie să respecte anumite legi și atunci nu pot face tot ce le trece prin cap, plus că nici nu le convine să dispară imediat după ce au plătit sume importante de bani pentru a intra în legalitate. Chiar și așa, realitate este că sunt unele agenții mai serioase decât altele. Dacă joci la una dintre cele 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com, atunci nu ar trebui să ai probleme de acest gen. 

 

5. GREȘELI TRECUTE CU VEDEREA

Nici acestea nu sunt foarte distractive, dar implică o regulă de aur pe care toată lumea ar trebui s-o urmeze. Este indicat să-ți contorizezi pariurile plasate cu tot ce includ ele: suma pariată, cote, câștig. Acest lucru o poți face fie într-un notepad, fie într-un fișier Excel (cum îți vine ție mai ușor). Recomand să faci acest lucru mai ales dacă joci la bookmakeri mai puțin cunoscuți, care nu știi cât sunt de serioși. Este drept că se întâmplă destul de rar să apară astfel de greșeli, mai ales că pariurile sunt procesate automat de scripturi și calculatoare, dar totuși acest lucru se mai întâmplă din când în când.

Ocazional pot apărea erori neintenționate (chiar și la agenții cunoscute), iar uneori greșelile ar putea să nu fie chiar involuntare (la agențiile de o calitate mai îndoielnică). Dacă nu ții evidența pariurilor este foarte posibil nici să nu-ți dai seama când o astfel de eroare este făcută. Chiar dacă este vorba de o sumă mică în timp ea va conta, mai ales dacă aceste greșeli au loc frecvent. Sper că aceste sfaturi te vor ajuta. Știu că ultimele două s-ar putea mai degrabă să te îngrijoreze, dar este important să știi că uneori casele de pariuri fac greșeli involuntare de pe urma cărora poți profita, iar câteodată fac și greșeli intenționate din cauza cărora pariorii sunt cei care pierd. Dar cum am precizat mai sus, punctele 4 și 5 pot fi evitate dacă te joci la case de pariuri credibile și cunoscute la noi în țară.

PariuriX.com îți recomandă cu încredere această casă de pariuri online!


Te-ar mai putea interesa și:

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX