Au apărut primele cote pe Game of Thrones, sezonul 8!

Game of Thrones, cel mai popular serial de pe planetă, se apropie de final. Sezonul 8, ultimul al seriei, va conține doar 6 episoade, și va fi difuzat cel mai probabil în a doua parte a anului 2018. Sunt voci care spun că debutul ultimului sezon ar putea fi amânat pentru începutul lui 2019, chiar dacă filmările au început deja. Motivul este simplu – ne așteaptă episoade spectaculoase pentru care actorii și toți cei implicați trebuie să depună mai multă muncă decât în sezoanele precedente.

În ciuda acestui aspect, deja au apărut primele cote la pariuri pe cel care va ocupa Tronul de Fier al Westerosului la sfârșitul serialului. Așa că hai să aruncăm și noi un ochi pe cote. Înainte de toate, trebuie menționat că paragrafele următoare pot conține spoilere pentru cei care nu sunt la zi cu episoadele. Cotele sunt preluate de la Unibet.ro, casă de pariuri ce vine cu o gamă largă de pariuri pe  evenimente non-sportive.

Pariază pe Game of Thrones și descoperă multe alte pariuri non-sportive!


Jon Snow și Daenerys Targaryen sunt favoriți la pariuri

Să facem o mică recapitulare : la începutul serialului tronul a fost ocupat de Robert I Baratheon, apoi în ordine de cei doi fii ai săi (care de fapt nu erau ai săi), Joffrey și Tommen, ca finalul sezonului 7 să o găsească pe tron pe mama celor 2, Cersei Lannister. În ciuda faptului că Westeros nu a fost cucerit de-a lungul celor 7 sezoane, Cersei are abia o cotă de 11.00 să își păstreze tronul la final. Lucru cu care totuși sunt de acord. Personal m-aș aștepta ca ea să fie ucisă până la finalul serialului, de ce nu chiar de mâna lui Arya Stark (cotă 18.00 pentru tron), personajul cu cea mai dramatică transformare de-a lungul serialului. Totuși pe ea nu aș vedea-o pe tron. Mai degrabă pe sora ei, Sansa Stark, cu o cotă de 9.00.

Favorit la tron este conform cotelor Jon Snow (3.00), mort la sfârșitul sezonului 5 și înviat la începutul sezonului 6. În ciuda numărului mare de personaje ucise de-a lungul celor 7 sezoane, Jon Snow a scăpat ca prin urechile acului din multe situații la limită. Dar îl va ține norocul până la final? Ultimul episod din sezonul 7 l-a găsit într-o relație cu Daenerys Targaryen, a doua favorită la tron cu o cotă de 4.00. Situația va fi complicată în condițiile în care ne-a fost dezvăluit că cei doi sunt de fapt rude. Și să nu uităm că pe aceștia îi așteaptă întâi un război cu The Night's King (cotă 15.00) înainte de a putea tânji la tron.

Serialul ne-a obișnuit deja cu multe surprize, așa că este discutabil dacă vom avea sau nu un final fericit. Ce este sigur - nu toate personajele principale vor supraviețui să îl vadă. Există și posibilitatea ca la finalul seriei să nu existe un regat sau conducator al Westeros, situație în care toate pariurile vor deveni nule. De precizat că chiar dacă serialul se termină, este vehiculată posibilitatea apariției unui prequel.

Mai jos poți vedea lista întreagă de cote pentru ocuparea Tronului de Fier al Westerosului. Este posibil ca până la începerea sezonului 8 să fie adăugate și alte pariuri, sau să se mai schimbe cotele în funcție de zvonurile care apar pe parcurs. Tu pe cine ai paria și de ce? Că sunt sigur că te uiți la Game of Thrones, altfel nu mai rezistai să citești articolul până la capăt. 

Pariază pe Game of Thrones și descoperă multe alte pariuri non-sportive!


Te-ar putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!