1. Home »
  2. Resurse »
  3. Game of Thrones revine în weekend! Vezi cotele la pariuri!

Game of Thrones revine în weekend! Vezi cotele la pariuri!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-04-11 11:05:00

image Game of Thrones revine în weekend! Vezi cotele la pariuri!

După o lungă perioadă de timp, fanii Game of Thrones au în sfârșit motive de bucurie - cel mai popular serial de pe planetă revine la sfârșitul acestei săptămâni! Sezonul 8, și ultimul al seriei, va debuta pe data de 14 aprilie 2019 și va putea fi urmărit în exclusivitate pe HBO. Acesta va conține doar 6 episoade, dar avem motive să credem că acestea vor fi cele mai spectaculoase de până acum ținând cont că filmările au durat mai bine de un an.

Casele de pariuri nu au ratat această oportunitate, oferind cote pe potențialul ocupant al Tronului de Fier al Westerosului la sfârșitul serialului. Așa că hai să aruncăm și noi un ochi pe oferta de pariuri. Înainte de toate, trebuie menționat că paragrafele următoare pot conține spoilere pentru cei care nu sunt la zi cu episoadele. Cotele sunt preluate de la Unibet.ro, casă de pariuri ce vine cu o gamă largă de pariuri pe  evenimente non-sportive, dar și de la Efortuna.ro, care a venit cu foarte multe opțiuni de pariere.

Pariază pe Game of Thrones și descoperă multe alte pariuri non-sportive!


Favorit surpriză la Tronul de Fier conform Unibet

Să facem o mică recapitulare : la începutul serialului tronul a fost ocupat de Robert I Baratheon, apoi în ordine de cei doi fii ai săi (care de fapt nu erau ai săi), Joffrey și Tommen, ca finalul sezonului 7 să o găsească pe tron pe mama celor 2, Cersei Lannister. În ciuda faptului că Westeros nu a fost cucerit de-a lungul celor 7 sezoane, Cersei are abia o cotă de 15.00 să își păstreze titlul de regină. Lucru cu care totuși sunt de acord. Personal m-aș aștepta ca ea să fie ucisă până la finalul serialului, de ce nu chiar de mâna lui Arya Stark (cotă 11.00 pentru tron), personajul cu cea mai dramatică transformare de-a lungul seriei. Totuși pe ea nu aș vedea-o ca o viitoare regină. Poate mai degrabă pe sora ei, Sansa Stark, cu o cotă de 4.50, deși în mod surprinzător favorit este fratele lor Bran cu o cotă de numai 1.80. Mă gândesc că această cotă este bazată pe informații scăpate public, ținând cont că în urmă cu câteva luni acesta nici măcar nu se afla pe lista personajelor cu șanse teoretice la tron (avea cotă de peste 50.00 la finalul sezonului 7).

O bună perioadă de timp favorit a fost conform cotelor Jon Snow, mort la sfârșitul sezonului 5 și înviat la începutul sezonului 6. În ciuda numărului mare de personaje ucise de-a lungul celor 7 sezoane, acesta a scăpat ca prin urechile acului din multe situații la limită. Dar îl va ține norocul până la final? Ultimul episod din sezonul 7 l-a găsit într-o relație cu Daenerys Targaryen, o altă favorită la tron. Situația va fi complicată în condițiile în care ne-a fost dezvăluit că cei doi sunt de fapt rude. În momentul de față cei doi au cote de 4.50, respectiv 10.00. Dar să nu uităm că pe aceștia îi așteaptă întâi un război cu The Night's King (cotă 11.00) înainte de a putea tânji la titlul de rege sau regină.

Serialul ne-a obișnuit deja cu multe surprize, așa că este discutabil dacă vom avea sau nu un final fericit. Ce este sigur - nu toate personajele principale vor supraviețui să îl vadă. Există și posibilitatea ca la finalul seriei să nu existe un regat sau conducator al Westeros, situație în care toate pariurile vor deveni nule. De precizat că chiar dacă serialul se termină, este vehiculată posibilitatea apariției unui prequel. Mai jos poți vedea lista întreagă de cote pentru ocuparea Tronului de Fier al Westerosulu conform Unibet.

Pariază pe Game of Thrones și descoperă multe alte pariuri non-sportive!


Cote cine ocupă tronul de fier al Westerosului ?

 

Cote Game of Thrones la Fortuna Bet

Efortuna.ro vine cu o gamă largă de opțiuni de pariere, care de care mai diversificate. Poți paria pe cine moare și cine supravieșuiește la finalul sezonului, pe numărul de dragoni care vor muri (păcat că nu au băgat și un over / under), sau pe cine o va omorî pe Cersei Lannister. Desigur poți paria și pe ocupantul Tronului de Fier, iar aici am observat o opțiune interesantă, și anume aceea că vor fi mai mulți conducători la o cotă de 1.75.

Este posibil ca în zilele următoare cotele să mai sufere modificări pe baza ultimelor zvonuri, sau să fie adăugate și alte pariuri. Tu pe cine ai paria și de ce? Că sunt sigur că te uiți la Game of Thrones, altfel nu mai rezistai să citești articolul până la capăt. Și ca să fac și un pronostic de final, eu aș merge pe mâna lui Daenerys.


Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX