Betfair - cel mai bun site de betting exchange

2021-01-01 05:50:00 4,3k 0

Betfair este o casa de pariuri online infiintata in anul 2000 si licentiata in Marea Britanie, Austria, Germania, Malta, Italia si Australia, care a reusit sa devina una dintre cele mai iubite si populare case de pariuri din lume. Aceasta are in prezent o multime de clienti inregistrati din toate colturile lumii, fiind astfel una dintre cele mai mari comunitati de pariori.

Site-ul arata destul de bine, are o interfata bine structurata si organizata si va pune la dispozitie o multime de facilitati interesante. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca plasarea pariurilor si utilizarea serviciilor nu sunt niste lucruri foarte simple, insa puteti consulta tutorialele prezente pe site. Din nefericire, acest site nu este disponibil si in limba romana.

Deschiderea unui cont este face la fel ca la orice alte site de pariuri online, necesitand decat completarea unui simplu formular cu datele dumneavoastra personale precum si cu datele contului. La deschiderea contului va trebui sa alegeti valuta contului. In conditiile in care leul romanesc lipseste va recomandam euro ca si moneda a contului. 

Aceasta casa de pariuri online va ofera o multime de facilitati si optiuni speciale, printre care cea mai des folosita si interesanta este cea de betting exchange. Practic, dumneavoastra aveti posibilitatea de a va alege propriile cote si de a paria impotriva altor pariori. Trebuie sa alegeti cote realiste, pentru ca altfel nimeni nu va cumpara pariul, ramaneti cu el in desfasurare si riscati sa pierdeti bani. 

Partea buna este ca puteti plasa pariuri pe foarte multe evenimente sportive din fotbal, tenis, golf, tenis, volei, baschet si o multime de alte sporturi din intreaga lume. De asemenea, avand la baza un serviciu de betting exchange, cotele sunt mult mai mari decat cele oferite de alte case de pariuri online. Totusi trebuie tinut cont ca Betfair percepe un comision la fiecare pariu plasat. Acest lucru nu se intampla la agentiile normale. Comisionul este oprit pentru ca Betfair sa castige ceva. Daca la alte case atunci cand pierdeti banii ajung in contul agentiei, aici daca pierdeti miza voastra ajunge in contul altui parior. Astfel agentia castiga doar acel comision. 

Oricand aveti o nelamurire sau o problema cu privire la serviciile oferite de Betfair, puteti consulta sectiunile prezente pe site sau puteti contacta serviciul de relatii cu clientii care va poate oferi suport 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana prin email, telefon si live chat. Departamentul de relatii cu clientii Betfair este unul extrem de prompt, fiind printre primele case de pariuri la acest capitol. 

Atat depunerile cast si retragerile pot fi efectuate prin intermediul urmatoarelor modalitati de plata, printre care trebuie sa precizam de: Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, Solo, Switch, Moneybookers, Neteller etc. La depunere suma difera in functie de metoda aleasa. Depunerile cu card de credit / debit au limita minima de 6 euro. Depunerile cu paysafecard pot fi de cel putin 5 euro, in timp ce daca aveti cont Skrill nu puteti depune decat cel putin 10 euro. La depunerea cu cardul se percepe un comision de 1.5% din suma depusa, iar la cea cu Paysafecard comisionul este de 2.5%. Singurele modalitati de plata fara taxa sunt portofelele online, Skrill si Neteller.  

Ca sa puteti juca la Betfair trebuie sa va verificati contul. Verificarea se face extrem de simplu. Intrati in My account, apoi aveti pagina ''Acount details'' intrati acolo si veti gasi optiunea de uploadae a documentelor, asa cum se poate vedea si in imaginea urmatoare.

Avem pe site un tutorial in care va explicam tot ce trebuie sa stiti despre pariurile lay si back. Nu trebuie decat sa dati un search si veti gasi articolul respectiv, asa ca nu intram foarte mult in amanunte aici.

Oferta de pariuri live este una bogata. Spre surprinderea noastra la momentul cand am scris acest articol am gasit pe pagina de meciuri live chiar si un joc din liga a treia din Romania. Problema este ca nu sunt mai deloc lichiditati la astfel de meciuri. Asta se intampla pentru ca nu prea se pariaza pe aceste meciuri.  

La Betfair se poate paria si clasic, adica la fel ca la orice alta casa de pariuri online. Aici insa nu suntem foarte impresionati  de oferta existenta, pentru ca sunt agentii de pariuri online cu oferte mai bogate. 

La Betfair puteti juca si de pe mobil / tableta. Exista cate o aplicatie atat pentru interfata de betting exchange, cat si pentru interrfata ''normala''. 

Betfair este o casa de pariuri online extraordinara, care va pune la dispozitie servicii de calitate, cote mari dar si o multime de facilitati impesionante. Deschiderea unui cont va poate aduce un bonus excelent de 25 de lire!

Site-ul oficial este www.betfair.com ! 

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult