1. Home »
  2. Campionatul European »
  3. Top case de pariuri online la care sa pariezi pe Euro 2024

Top case de pariuri online la care sa pariezi pe Euro 2024

victorpartan
victorpartan

2024-03-28 09:40:00

image Top case de pariuri online la care sa pariezi pe Euro 2024

Care sunt cele mai indicate agenții pentru pariurile pe Campionatul European de fotbal 2024? Îți prezentăm operatorii care au cele mai bune oferte și care îți ofertă cele importante avantaje, astfel încât biletele tale pe meciurile de la Euro să fie cât mai profitabile. 

Turneul final al celei mai importante competiții continentale la nivel de echipe naționale se apropie. La operatorii de top, ai deja posibilitatea să plasezi pariuri antepost și pariuri pe confruntările din primele zile ale turneului.

Iată care sunt casele de pariuri recomandate:

BETANO – DESCHIDE CONT ACUM

Agenția de pariuri online Betano se numără printre sponsorii turneului final al Campionatului European de fotbal. Vorbim despre unul dintre cele mai apreciați operatori de pe piața românească. În cadrul „Premiilor Caselor de Pariuri Online Românești 2023”, Betano a câștigat cele mai multe premii, cinci la număr, în frunte cu cel pentru cea mai bună agenție online din țara noastră.

Evident, acest bookmaker are încă de acum o ofertă sportivă generoasă referitoare la Euro 2024. Pariurile pe turneul final se află în trei secțiuni distincte de pe platformă. Mai întâi, este secțiunea „Câștigători competiție”, unde poți miza antepost pe echipa care va triumfa în competiția găzduită de Germania. Primele trei favorite sunt Anglia, Franța și Germania.

În secțiunea „Pariuri Speciale”, sunt opțiuni antepost de tip „Șansă dublă”, precum  „Anglia sau Franța”, sau „Franța sau Germania”, dar și de tipul „Nu câștigă”, de exemplu „Anglia nu câștigă”, sau „Franța nu câștigă”. Ai și posibilitatea să mizezi pe calificarea în finală sau în semifinală a unei echipe, sau că o națională va câștiga în premieră Euro. Tot în această secțiune sunt și pariurile antepost pe fiecare grupă, pe câștigătoare și pe calificare. Poți paria și pe grupa în care se află viitoarea campioană europeană.

Dacă accesezi secțiunea „Fotbal” – „Internațional”, găsești cote pentru meciurile din primele patru zile, fiecare eveniment având în acest moment peste 190 de selecții disponibile.

Ai cotă mărită pentru selecția „România câștigă grupa” și funcții care te pot ajuta să ieși în câștig, precum Bet Builder, Betano Avantaj sau Miza înapoi la 0-0. Cu siguranță, nu vor lipsi Misiunile prin care sunt acordate pariuri gratuite sau pariuri fără risc. Câștigurile sunt încasate în aceeași zi în care faci cererea de retragere, dacă totul este ok.

SUPERBET – DESCHIDE CONT ACUM

Superbet este un alt operator de prim plan care promite să facă „spectacol” cu ocazia Campionatului European de fotbal 2024, atât pe internet, cât și în rețeaua de agenții stradale.

Meniul secțiunii antepost cuprinde rubrica generală și un tab pentru fiecare grupă în parte. La general, poți miza pe câștigătoare (Anglia și Franța sunt creditate în acest moment cu șanse egale), pe finalistă și pe semifinalistă. De asemenea, poți paria antepost pe câștigătoarea fiecărei grupe și pe formațiile care vor merge mai departe, în fazele eliminatorii. 

Oferta de meciuri include întâlnirile din primele patru zile, dar și confruntarea dintre Belgia și România, care este programată la data de 22 iunie. Fiecare meci are minim 147 de opțiuni de pariere în acest moment, dar sigur acest număr va fi mai mare cu cât de apropiem de startul competiției. Poți paria încă de pe acum pe goluri, pe evenimente din fiecare repriză, pe handicapuri europene, pe evenimente din fiecare interval, pe metoda înscrierii golurilor. Există și o secțiune foarte utilă de statistici.

Vei putea câștiga pariuri gratuite prin Superspin și prin alte oferte. De asemenea, vor fi disponibile Super cote pe fotbal și suplimentări de câștig pentru biletele de tip acumulator.

NETBET – DESCHIDE CONT ACUM

Este unul dintre cei mari vechi operatori online de pe piața românească, obținând licența ONJN încă din anul 2016. În meniul lateral stânga, în secțiunea Fotbal, există oferta dedicată turneului final al Campionatului European. 

Rubrica este împărțită în două: pariuri pe meciuri și pariuri antepost. Meniul fiecărei partide are un număr impresionant de selecții disponibile, de peste 184 în acest moment. Poți miza pe rezultat final, pe goluri, pe handicapuri asiatice, pe ce se va întâmpla în fiecare repriză, pe selecții combinate (rezultat final și total goluri, goluri în fiecare repriză, etc). Deocamdată, sunt oferite cote numai pentru întâlnirile din primele patru zile.

Dacă dai click pe butonul „Antepost”, îți apar în față cotele pentru câștigătoarea competiției (în acest moment, bookmakerul consideră că Anglia și Franța au șanse egale) și echipele de top din fiecare grupă (câștigătoare și plasare în Top 2).

Și la Netbet vei avea partea de tot felul de oferte promoționale în timpul turneului final, precum pariuri gratuite sau pariuri fără risc. În prezent, ai un freebet săptămânal pe fotbal și un pariu fără risc pe cupele europene.

Cel mai probabil, vor fi valabile și concursurile „Predicția scorului și „Predicția marcatorului”, care există și acum pe site-ul agenției.

MR BIT – DESCHIDE CONT ACUM

Mr Bit este una dintre cele mai noi agenții de pariuri online de pe piață din țara noastră. În același timp, este o casă de pariuri care a înregistrat un progres rapid, după ce operatorul pusese mai întâi accentul pe partea de cazino.

Acest bookmaker oferă de obicei cel mai mare număr de opțiuni de pariere pentru evenimentele fotbalistice de top (peste 1.000). Tradiția se va respecta și în ceea ce privește partidele de la Campionatul European din Germania. Ca și alte agenții, Mr Bit, are deja în ofertă meciurile din primele patru zile ale turneului. Poți paria pe rezultat, pe primul gol, pe DNB, pe par/impar general și pe echipe și pe piețe rapide. De asemenea, există și opțiunea „Creare pariu”, cu piețe precum, 1x2, șansă dublă, handicap, total, ambele echipe să înscrie, total goluri pe echipă, pari impar, pariuri pe repriză, primul gol.

Antepost, poți miza campioană (Anglia și Franța au aceeași cotă, cu mai puțin de patru luni înainte de startul competiției), pe reprezentativa care va termina în Top 2, pe câștigătoarele grupelor sau pe echipele care urmează să se califice din fiecare grupă.

Pe platforma Mr Bit, beneficiezi de promoția Promoția 2-Goal Lead Instant Reward: dacă echipa pe care ai pariat are un avantaj de două goluri la un moment dat, atunci biletul este câștigător. Deocamdată, această ofertă este valabilă doar pentru primele două ligi din România, pentru cupele europene și pentru ligile importante, dar probabil că va fi extinsă și pentru Euro 2024.

UNIBET – DESCHIDE CONT ACUM

Unibet este o altă agenție online pe care ți-o recomandăm pentru pariurile pe Campionatul European de fotbal. Oferta este deja pusă la punct și o găsești dacă accesezi „Fotbal” din meniul lateral stânga. Acolo ai două opțiuni: Antepost și Răsfoire.

Cote antepost sunt acordate pentru câștigătoarea turneului final (Anglia și Franța sunt creditate cu șanse egale și aici) și pentru Top 2. În același timp, poți miza antepost și pe câștigător sau Top 2 în fiecare grupă. România are cota 2.00 să termine între primele două formații din grupa E, deci să se califice sigur în optimile de finală are Euro 2024. Evident, prima favorită este Belgia, care este a șasea favorită la câștigarea trofeului. 

Dacă apeși pe butonul „Răsfoire” din meniul de fotbal, în față îți apar meciurile din primele patru zile. Deocamdată sunt mai puține opțiuni de pariere comparativ cu ofertele prezentate mai sus, dar găsești cele mai populare selecții de pe piețe precum rezultat, ambele marchează, total goluri, total goluri pe echipă, pauză/final, handicapuri și totaluri asiatice, total goluri par/impar.

În mod curent, pentru pariurile sportive sunt valabile ofertele Unibooster și combo booster, prin care ai parte de suplimentări de câștiguri pentru biletele eligibile. Acest operator obișnuiește să organizeze și concursuri de pronosticuri cu participare gratuită, dotate cu premii importante în bani reali. Să nu uităm de Early CashOut.

LAS VEGAS – DESCHIDE CONT ACUM

În ultimul timp, operatorul Las Vegas și-a îmbunătățit considerabil secțiunea de pariuri sportive și este pregătit pentru Campionatul European de Fotbal. Oferta pentru turneul final este fixată deja în partea superioară a meniului lateral, alături de cele pentru competițiile foarte populare. Sunt două butoane: „EURO 2024” și „EURO 2024 antepost”.

Primul te duce în secțiunea cu cele nouă întâlniri din perioada 14-18 iunie, fiecare având peste 100 de opțiuni de pariere în acest moment. Având în vedere că un meci din Liga Campionilor are peste 300 de selecții disponibile, e foarte probabil ca și jocurile de la Euro să beneficieze de mult mai multe pronosticuri, în perioada turneului. 
Acum, poți miza pe rezultat final, pe victorie în avans – câștigi dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri, pe total goluri, pe ambele marchează, pe pauză/final, pe total goluri, pe goluri echipe, pe pariuri combinate, pe scor corect oricând, pe evenimentele din fiecare interval etc.

„EURO 2024 antepost” cuprinde cote pentru câștigătoare și termină în top 2, la general și în grupe. 

Pentru pariurile pe fotbal, Las Vegas oferă suplimentări de câștig la biletele de tip acumulator, lucky loser (minim 3 selecții, dacă toate sunt pierzătoare, primești pariu gratuit), pariu șansă (cashback de până la 10xmiza dacă nu iese un meci pe bilet), Bet Builder, Cashback 100%.

WINMASTERS - DESCHIDE CONT ACUM

Agenția online Winmasters oferă pariuri pentru români încă din vara anului 2016. Dacă pariezi aici, beneficiezi de opţiunea de Cashout pentru un număr mare de evenimente sportive, dar şi fast markets, prin care pot să mizezi pe un anumit eveniment (precum gol, corner, lovitură liberă, aruncare de la margine sau cartonaş) petrecut într-un interval de timp scurt predefinit.

Există deja peste 170 opțiuni de pariere pentru jocurile din primele patru zile ale turneului final Euro 2024. Dincolo de piețele obișnuite (rezultat final, total goluri), reține atenția selecția mare de linii asiatice (handicapuri și totaluri) și de variante de scor corect.

Antepost, ai posibilitatea să pariezi pe câștigătoarea competiției, pe naționalele care vor termina în Top 2, pe câștigătoarea fiecărei grupe și pe echipele calificate din fiecare grupă. 

Pe platforma Winmasters sunt în desfășurare câteva oferte promoționale pentru pariurile pe fotbal, prin care sunt acordate săptămânal pariuri gratuite. Cu siguranță, ele vor fi valabile și pentru evenimentele de la Campionatul European. De asemenea, sunt active funcții precum Marjă 0, Bet Builder, Combo booster, 0-0 Cashback sau 0x0 – a doua șansă. 

FAVBET - DESCHIDE CONT ACUM

Favbet este unul dintre operatorii care au avut și o rețea de agenții stradale, însă în ultimii ani a pus un accent deosebit partea de online line. Automat, serviciile de pe internet au devenit tot mai apreciate. 

Meciurile din primele zile ale Campionatului European sunt deja în ofertă, beneficiind de peste 100 de opțiuni de pariere în acest moment. În partea de sus a ecranului fiecărei întâlniri există un grafic cu probabilitatea de câștig pentru fiecare echipă și cu bilanțul confruntărilor directe.

Urmează cele mai importante piețe: 1x2 (pentru rezultat final, în prima repriză și în a doua repriză), șansă dublă, handicap european, handicap asiatic, peste/sub, total asiatic, total pe echipă, ambele marchează, scor corect, pauză/final, intervalul golurilor, victorie la diferență etc. Sunt și pariuri speciale, cum ar fi ca una dintre echipe să fie condusă și să întoarcă rezultatul, sau să conducă la pauză și să nu câștige la final. 

Pentru pariurile pe fotbal, Favbet oferă cote mărite și suplimentare de câștig pe biletul zilei. De asemenea, există și un pariu gratuit acordat pentru cine joacă pe campionatul României. E posibil ca oferta să fie valabilă și pentru Campionatul European.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX