1. Home »
  2. Campionatul European »
  3. Sponsori Euro 2024 - Betano este prima casă de pariuri care sponsorizează Campionatul European de Fotbal

Sponsori Euro 2024 - Betano este prima casă de pariuri care sponsorizează Campionatul European de Fotbal

victorpartan
victorpartan

2024-02-23 14:25:58

image Sponsori Euro 2024 - Betano este prima casă de pariuri care sponsorizează Campionatul European de Fotbal

Care sunt sponsorii principali ai turneului final al Campionatului European de fotbal? Vezi ce branduri susțin competiția găzduită de Germania în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024.

Potrivit site-ului oficial UEFA, sponsori principali globali ai turneului sunt următoarele branduri.

Betano

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale
În noiembrie 2023, Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024.

„Suntem încântați să fim în parteneriat cu UEFA la EURO 2024. Această colaborare este o nouă premieră pentru industrie și exprimă pasiunea noastră pentru fotbal, precum și angajamentul nostru comun către inovație și excelență. Suntem foarte bucuroși să facem parte din această sărbătoare fotbalistică și așteptăm cu nerăbdare să îmbunătățim experiența generală a fanilor, oferind divertisment inegalabil prin intermediul jocului responsabil, în timpul acestui Campionat European extrem de așteptat”, a declarat George Daskalakis, Fondator și CEO al Kaizen Gaming.

Adidas

Sponsor de lungă durată al UEFA, producătorul german de echipament sportiv are contract cu forul fotbalistic continental până în 2025. Înțelegerea acoperă Euro 2024, Liga Campionilor, Liga Națiunilor și calificările europene. De asemenea, Adidas sponsorizează și competiții de fotbal feminin, pentru a crea „oportunități pentru un acces mai mare și echitate în sport”.

Alipay+

Platforma de plată online a semnat un contract de opt ani cu UEFA în noiembrie 2018 pentru un parteneriat global. Acest brand este și furnizorul oficial de portofel digital global al UEFA, precum și partenerul său oficial FinTech la nivel mondial. Acordul are ca scop furnizarea de servicii la fața locului și experiențe digitale unice.

Atos

Compania tehnologică specializată în cloud computing a devenit Partener Tehnologic Oficial al UEFA în decembrie 2022. Acordul este valabil pe opt ani. Pe lângă drepturile de branding, acordul presupune ca Atos să ajute UEFA „să gestioneze, să îmbunătățească și să-și optimizeze peisajul tehnologic complex și operațiunile cu scopul general de a organiza și susține evenimentele de fotbal ale echipelor naționale”.

Booking

Site-ul de turism cu sediul central la Amsterdam a semnat un parteneriat global exclusiv cu UEFA în octombrie 2017. În 2023, colaborarea a fost prelungită pentru Euro 2024 și Euro 2025 de fotbal feminin. În iunie 2022, înainte de Euro feminin, Booking.com a lansat „Pitch View Penthouse”, prin care fanii norocoși au avut parte de o cazare de lux.

BYD

Producătorul chinez de vehicule care funcționează cu energie nouă (NEV) a fost anunțat ca partener oficial de mobilitate electronică al UEFA Euro 2024. Prin prisma parteneriatului, BYD va furniza organizatorilor „gama diversificată” de NEV  pe parcursul turneului.

Coca-Cola Zero

Asocierea generală a Coca-Cola cu UEFA datează din 1988. Gigantul american al băuturilor a fost anunțat ca sponsor oficial al băuturilor fără alcool al Euro 2020 în septembrie 2019, profitând de oportunitatea de a asigura expunerea mărcii în cele unsprezece țări care au găzduit turneul. Parteneriatul a fost prelungit și pentru Euro 2024, produsele brandului urmând să fie disponibile pe toate cele 10 stadioane și zone oficiale de fani din Germania.

Hisense

Brandul chinez de electronice a devenit partener global al UEFA Euro 2020 în aprilie 2019. În iunie 2020, în afară de campaniile de marketing, Hisense a colaborat și cu UEFA pentru a face UEFA.tv disponibil pe gama sa de televizoare inteligente. O prelungire a parteneriatului pe mai mulți ani între cele două părți a fost anunțată în septembrie 2023. În afară de Euro 2024, noua înțelegere presupune ca Hisense să sponsorizeze următoarele turnee internaționale până în 2026 inclusiv.

Lidl

Lanțul german de supermarketuri cu reduceri cu sediul central din Neckarsulm a semnat un acord pe mai mulți ani, devenind sponsor oficial al Euro 2024, precum și al Calificărilor Europene pentru turneul final. Este pentru prima dată când Lidl colaborează cu organismul european de guvernare a fotbalului.

Englebert Strauss

Retailerul german de îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de siguranță și echipamente de protecție personală, cu sediul central în Biebergemünd, a fost anunțat ca partener oficial de îmbrăcăminte de lucru al Euro extinzându-și sponsorizarea UEFA Europa League, precum și a UEFA Europa Conference League.

Visit Qatar

Site-ul de turism VisitQatar.com este un alt partener al UEFA pentru organizarea Campionatului European de fotbal 2024. Platforma este deținută de Consiliul Național de Turism din țara arabă, care a fost foarte implicat în sponsorizările din domeniul sportului în ultimii ani.

Vivo

Compania chineză de tehnologie a semnat un contract de sponsorizare cu UEFA în octombrie 2020, devenind în furnizorul oficial de smartphone-uri pentru Euro  masculin din 2020 și 2024. Vivo a anunța că va valorifica Euro 2024 pentru a-și prezenta cea mai recentă gamă tehnologică și pentru a oferi fanilor experiențe unice pe parcursul turneului. Vivo va prezenta împreună cu UEFA ceremonia „Jucătorul meciului” la sfârșitul fiecărui joc.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX