1. Home »
  2. Resurse »
  3. Diferențe între un parior bun și unul care pierde la pariuri sportive

Diferențe între un parior bun și unul care pierde la pariuri sportive

Admin
Admin

2023-01-06 11:33:00

image Diferențe între un parior bun și unul care pierde la pariuri sportive

Lumea mă consideră un parior profesionist, dar din ce observ mulți nu înțeleg ce înseamnă să fii un parior bun și unul care continuă să piardă la pariuri sportive. Am folosit bun, în loc de profesionist pentru că nu este tocmai o profesie precum cea de bookmaker, în care tu ajuți la fabricarea cotelor la casele de pariuri. Dar să nu divagăm. Așadar care este diferența între mine, cei ca mine și restul pariorilor?

Propun să luăm punct cu punct ce fac eu și ce cred eu că fac cei care pierd, mă puteți contrazice ulterior prin comentarii dacă am greșit pe undeva. Totuși înainte de asta, aș dori să clarificăm un lucru. Să fii un parior foarte bun și să faci bani din asta, nu se rezumă la ponturile alese!

Joacă acum la una din cele mai bune case de pariuri online licențiate!


PARIOR BUN VS PARIOR SLAB - 5 REGULI DE BAZĂ!

Vom vorbi în unități, unde o unitate poate să fie 1 leu, 100 lei sau 100.000 euro.

  1. Prima regulă pe care o consider de aur. Îmi stabilesc o sumă lunară, pe care dacă o pierd, mă opresc. Să zicem 100 de unități. Pentru că la început eram turat la maxim când câștigam, mai făceam greșeli și pierdeam cam repede bugetul lunar, apoi stăteam ca pe ace că aș fi jucat și eu ceva. Ei, fiecare scăpare mi-a fost o învățătură de minte să mă țin de ce mi-am propus. CU GREU, am reușit. Am stabilit să am un buget săptămânal, astfel încât pauza să nu fie nici foarte lungă. Și aici cred că din start eșuează cei mai mulți dintre voi.

  2. Să zicem totuși că ai stabilit un buget săptămânal sau lunar, apoi ce faci? Zici hai să bag niște bilete și ce va da Cel de sus aia să fie? Sunt mulți care fac asta, dar pe parcurs realizează fiecare așa cum am realizat și eu că fără un money management (gestionarea banilor), de orice tip, ajungi să pierzi destul de rapid banii alocați pentru perioada selectată. Până și cei care au 50-100 de lei pentru pariuri, chiar dacă ar juca bilete, își pot stabili să joace 2-3 pe zi cu 5-10 lei fiecare, sau chiar mai puțin, iar astfel le va ajunge bugetul pentru întreaga săptămână. Este cea mai de bază formă de gestionare a banilor. Te poți inspira din cele mai bune strategii pe care le-am testat în ultimii 15 ani, 10 pe online. Multe din ele chiar au o legătură directă cu managementul banilor și te pot ajuta să stabilești miza următorului pariu în diferite situații în funcție de rezultatele precedente.

  3. Am sărit rapid la punctul 3, căci jucăm să facem bani, dar câți bani vrei să faci? Și din ce buget? Ce însemană să fii realist? Dublezi 100 de unități, sau vrei de 100 de ori suma? PS: Ai nevoie de un target. Acesta trebuie să fie cât mai realist. Unii joacă prostește, chiar dacă au sumă alocată și o gestionare de bază a banilor. Trebuie să ai un target clar și să îți faci un plan pe care îl adaptezi în funcție de evoluție. Eșuarea celor 3 puncte duce în mod clar la faliment mai devreme sau mai târziu.

  4. Să zicem că ai un buget alocat, te-ai decis să ai o gestionare a banilor bazată pe o strategie cunoscută sau ai adaptat una, sau ai creat propriul money management în funcție de tipul de pariu, cota vizată și rata probabilă de succes. Acum, mulți cred că de aici încolo vine inspirația și norocul. Eu pe de altă parte, chiar dacă am o serie record de 8 pierdute consecutiv la cota 2, consider că analiza preliminară este foarte importantă. Să vă argumentez de ce. După cum știm cu toții casele de pariuri nu oferă la un meci echilibrat cota 2 la ambii jucători de tenis de exemplu, ci 1,9 / 1,9 pentru că ele au un payout. PE ROMÂNEȘTE: Șansele de câștig sunt din start în defavoarea noastră!!! Asta poți compensa cu o analiză bună și depistarea unor pariuri de valoare, care au cota mai mare decât ar trebui să o aibă. Sună foarte ușor dar este mai greu decât vă imaginați.  Trebuiesc multe ore să studiezi, dar este o parte importantă pentru succes. Ce fac mulți pariori? Cumpără aiurea ponturi, se inspiră de pe site-uri de ponturi fără analize complexe, poate au doar ceva sumar, gen un clasament și o banală formă de moment, cine știe, dar habar nu au cine este echipa respectivă, cum a evoluat, ce importanță are că joacă pe ploaie sau soare, că lipsesc anumiți jucători ce pot face diferența etc. Noi pe Pariurix.com încercăm să analizăm, dar niciodată nu va ieși analiza așa cum ai putea să o faci tu, cu 30 de minute înainte de meci. Am scris o carte electronică în care ți-am explicat clar cum se analizează meciurile.

  5. Indiferent de strategie, joc doar single, mă rog la cota 2 mai facem duble, sau în alte cazuri de excepție când cota nu depășește 3 sau 4. Dar când vorbim de bilete, mulți joacă minim cota 10 pentru că pariază sume mici și au nevoie de cote mari să simtă că scot și ei ceva, iar acele cârnațuri de bilete cu 20 de meciuri sunt LOTERIE, o loterie la care jucați mulți, iar când unul prinde numerele toți sunt euforici că așa se fac banii! NU, nu așa se fac, așa se pierd, așa ajungi să zici, e doar NOROC. Pentru fiecare parior care câștigă o cotă de 1,000 poate sunt alți 5,000 de pariori care au pierdut bilete similare.

 

UNDE JOC EU LA PARIURI ȘI DE CE?

Să presupunem că ai înțeles că ai de analizat meciul, stabilești bugetul, îți fixezi targetul și ai ales modul în care vei gestiona banii în funcție de evoluția pariurilor jucate. Tu unde joci la pariuri ??? Eu joc la miai multe agenții simultan (cele din lista de mai jos). Motivele sunt evidente, dacă ai timp le afli de aici : https://pariurix.com/pariuri-online-sau-pariuri-offline.html

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 500RON + 300FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 600RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 600 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

Pentru mine contează cotele, oferta dar mai ales oferta de pariuri live! Mulți nu joacă online pentru că:  dacă îmi trimite plicul acasă și află nevasta? Nu-ți trimite, dar sfatul meu este să-i explici că joci la pariuri, că ai un buget etc. și poate ai noroc să te țină în frâu dacă te ia dracii să joci banii de întreținere!!! Aveți grijă, nu fiți lacomi și nu jucați banii de care nu vă puteți lipsi fără probleme, în cazul unui eșec. Plus că offline nu te poți acoperi, nu poți da un cashout. Parcă ziceai că vrei să câștigi la pariuri, nu?

Ok, nu ai timp de stat pe live, atunci ce vrei? Lasă naibi meciurile, mergi cu nevasta, ia cote la plezneală 1,5 - 2,5, pune 10-20 de meciuri și aia e, din când în când DACĂ, DACĂ, DACĂ ai noroc, poate mai scoți un câștig să recuperezi o parte din banii cotizați.

Nu știi ce ai de făcut pentru a juca online? Pentru asta am scris un ghid complet despre tot ce trebuie să știi să joci online 100% legal și fără probleme, îl găsești AICIDacă totuși ai probleme, scrie-mi pe forum, TE VOI AJUTA, îi știu pe toți managerii de la operatorii pe care îi promovez, și pe șefii lor și dacă e neaparat cazul pe șefii, șefilor. De obicei mă ajută să vă ajut cu orice problemă pentru că vor clienți fericiți care să cotizeze, pardon de expresie. E clar că ei nu vor pierde niciodată, iar de aceea sunt puțini acei pariori care reușesc să facă bani din asta. Oricât vă învăț eu sau alții, majoritari vor fi tot cei care cotizează, dar măcar vă puteți crește mult șansele de câștig dacă ascultați ce spun, dacă citiți numeroasele articole pe care le-am scris aici pe site, împreună cu colegii mei. În încheiere mai adaug câteva link-uri de la articole utile peste care recomand să aruncați un ochi.

Joacă acum la una din cele mai bune case de pariuri online licențiate!

Articole recomandate:

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX