1. Home »
  2. Resurse »
  3. Limitează casele de pariuri online pariorii care câștigă des?

Limitează casele de pariuri online pariorii care câștigă des?

Admin
Admin

2023-01-02 04:00:00

image Limitează casele de pariuri online pariorii care câștigă des?

În acest articol îmi propun să vă arăt de ce bookmakerii limitează pariorii care câștigă bani din pariuri sportive. Pariorii ar trebui să se pună pentru un moment în locul caselor de pariuri.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România!


1. CE TREBUIE SĂ ÎNȚELEGI DIN START DESPRE LIMITĂRILE LA PARIURI

Înainte de toate, vorbim de companii care vor să câștige bani și să facă profit. Realitatea este că ele nu vor ca tu să câștigi; tot ce tu câștigi, ele pierd. Ele îți oferă cote și promoții atractive, dar asta doar ca să te atragă să joci la ele. Ele nu vin cu astfel de oferte ca să-ți facă ție un bine. Așa cum tu te joci la agenție pentru a câștiga bani și agenția te atrage la ea pentru a câștiga bani de pe urma ta.

Cei mai mulți pariori pierd bani și nu câștigă, astfel încât operatorii de pariuri își fac treaba într-un mod corect. Totuși, există și jucători profitabili. În ultimii ani numărul acestora a fost în creștere deoarece au apărut tot felul de aplicații complexe care ne ajută să obținem maximul din pariurile noastre.

De asemenea, internetul este plin de tutoriale și articole de unde putem învăța diferite strategii și tehnici de pariere sau putem citi informații care să ne ajute să progresăm ca pariori.  Și pe site-ul PariuriX găsești o secțiune întreagă plină de articole utile ce poate fi accesată aici: https://pariurix.com/articole-pariuri-sportive-si-jocuri-de-noroc. Astfel pariorii din ziua de astăzi sunt mult mai informați decât cei din urmă cu 10 ani, iar acest lucru se simte în rezultatele de pe biletele de pariuri.


Agențiile încearcă să își protejeze câștigurile

În condițiile date și operatorii de pariuri trebuie să găsească diferite soluții pentru a-și proteja câștigurile. Vei spune că oricum aceștia câștigă datorită cotelor oferite și a faptului că la fiecare pariu payout-ul nu depășește valoarea de 90-95% (detalii aici). Astfel banii luați de pe urma clienților care pierd ar putea fi folosiți doar pentru plata celor care câştigă, iar profitul agențiilor să se limiteze la ce iau din urma payout-ului.

Acest mod de a privi lucrurile este foarte corect, până la un punct. Problemele pentru o casă de pariuri se complică în momentul în care apar deodată mulți clienți care fac profit, iar valoarea totală a banilor câștigați de clienți o depășește pe cea a banilor pierduți (se întâmplă rar, dar se poate întâmpla). Mai ales dacă apar și câțiva “pariori deștepți” care reușesc să câștige sume fenomenale de bani, atunci lucrurile se complică și mai mult.


2. UTILIZAREA STRATEGIILOR - PERMISĂ PÂNĂ LA UN PUNCT

În mod normal utilizarea strategiilor de pariuri sportive este permisă, atâta timp cât câștigi o sumă aflată în limite rezonabile. Când ai depășit acea limită prestabilită de operator atunci cel mai probabil te vei trezi cu contul limitat și nu vei mai avea dreptul să câştigi sume mari pe acel site. Desigur, bookmakerul vrea să ia cât mai rar astfel de decizii pentru că în ziua de astăzi orice informație și știre circulă foarte rapid pe internet prin intermediul forumurilor, site-urilor și a rețelelor de socializare, iar astfel el își face renume negativ.
 

Ce pot face?

Pentru a evita o astfel de situație îți poți deschide cont la mai multe case de pariuri pe internet, iar astfel îți împarți banii în mai multe părți. Șansele de a fi limitat pe un site scad considerabil. Dar cum am spus mai sus, aici vorbim doar despre pariori care pot câștiga suficient de mult încât să afecteze profitul pe care o casă de pariuri îl face.

Dacă tu câștigi 1.000 – 2.000 RON pe lună din pariuri cel mai probabil nu-și va bate nimeni capul cu tine. Din contră, dacă ești un parior de succes care câștigă sume medii, s-ar putea chiar să se laude cu tine și să spună “Vedeți, utilizatorul X câștigă constant bani la noi, așa puteți câștiga și voi”. Astfel operatorul speră ca tu să inspiri și alți pariori să deschidă cont la el.


3. ALTE MOTIVE PENTRU CARE POȚI FI LIMITAT

Există și alte motive pentru care ai putea fi limitat: faci arbitrage, încerci să profiți de greșeli sau erori a casei de pariuri, ai un profil de ”bonus hunter” (te interesează să profiți la maxim de pe urma ofertelor promoționale fără a te interesa pariurile în sine), accesezi site-ul de pe IP-uri de pe care în trecut s-au înregistrat nereguli etc.

Un site mare de gambling poate avea milioane de clienți, iar astfel sigur te întrebi cum poate acesta să te depisteze că folosești o strategie de pariuri sau că încalci alte reguli enumerate mai sus. Evident, fiecare site de acest fel are scripturi și programe cu care pot găsi ușor astfel de clienți. În momentul în care te încadrezi într-un anumit tipar, devii un client “nedorit”.


Ce pot face?

Pentru a putea evita să fii limitat, ar trebui să-ți poți da seama măcar aproximativ cam care care este limita de care n-ar trebui să treci. Aici mă refer atât la sumele maxime pe care le câștigi, cât și la stilul în care pariezi. Încearcă să pariezi cât mai diversificat, atât ca sume jucate cât și ca strategii utilizate. Încearcă să pariezi sume cât de cât rotunde (pentru anu da senzația că faci arbitrage), încearcă să nu recurgi la ”măgării” (jucarea DOAR pentru bonusuri, exploatarea de bug-uri etc), și respectă regulamentul intern a agenției.

Aici și pariorii greșesc. Mulți au senzația că au fost limitați pentru că au fost profitabili, dar în 90% din cazuri motivele limitării sunt cu totul altele. Da, sunt și pariori limitatți pentru că ei câștigă constant și afectează profitul operatorului, dar aici vorbim de excepții foarte rare. Dacă ai câștigat 300RON și ai fost limitat, cu siguranță motivele au fost cu totul altele. Pentru a afla cum poți evita limitările impuse de casele de pariuri online, accesează acest articol: https://pariurix.com/cum-sa-eviti-limitarile-la-casele-de-pariuri-online.html.

 

4. ESTE CORECT SĂ FIU LIMITAT LA PARIURI ONLINE?

Bineînțeles că nu, dar totuși este cât se poate de legal. Dacă ar fi fost ilegal, atunci cred că n-am fi mai avut case de pariuri la care să ne jucăm. Dacă faci o căutare pe internet vei găsi multe exemple în care unele agenții au refuzat să plătească sume mari de bani anumitor clienți. Uneori, clienții nu se dau bătuți așa ușor și dau chiar agenția în judecată. Totuși se întâmplă foarte rar ca un asfel de parior să aibă câștig de cauză în instanță. Dacă acest lucru s-ar întâmpla atunci s-ar stabili un precedent destul de periculos.

Morala poveștii? Nu lua bookmakerul de prost sau dacă o faci, fă-o într-o limită rezonabilă. Nu uita că obiectivul lui, ca și al tău, este acela de a câștiga bani, așa că nu fi prea uimit când se vor lua decizii incorecte în defavoarea ta dacă încerci să fentezi sistemul. Dacă ai o strategie foarte profitabilă nu încerca să câștigi la o singură agenție maximul posibil, deoarece acest lucru se va întoarce împotriva ta mai devreme sau mai târziu. 

TOP AGENȚII DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Te-ar mai putea interesa și:

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX