1. Home »
  2. Resurse »
  3. Cum urmărești corect ponturile și proiectele PariuriX

Cum urmărești corect ponturile și proiectele PariuriX

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:28:00

image Cum urmărești corect ponturile și proiectele PariuriX

Am văzut că mulți pariori încurcă între ele proiectele de pe site-ul PariuriX și nu pricep câteva lucruri de bază atunci când ne analizează rezultatele, de aceea am decis să vin cu acest articol în care să explic clar despre ce este vorba. Înainte de a mai face confuzii și de a ne critica după primul pariu pierzător, te rog să citești cap-coadă următoarele rânduri. Am încercat să mențin articolul cât mai scurt posibil pentru a fi ușor de urmărit.

VEZI TOP CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!
 

PONTURILE DATE DE TIPSTERII PARIURIX

PariuriX are mai mulți tipsteri, printre care și nume cunoscute precum Ionuț Angheluță și Dan Ștefănescu (comentatori Digi), Ioan Viorel (comentator Eurosport), Marius Huțu (expert recunoscut în handbal) , Florin Caramavrov (Fost redactor-șef adjunct la ProSport), dar și nume mai puțin cunoscute care însă nu sunt cu nimic mai prejos când vine vorba de calitatea ponturilor oferite, cum ar fi Tudor Cosma care are rezultate excelente pe tenis.

Pe pagina principală a site-ului PariuriX.com găsești o listă cu toți tipsterii și cu cele mai recente pronosticuri date de aceștia. Poți da click pe numele unui tipster pentru a vedea o listă cu toate ponturile sale, dar și statisticile lui pentru fiecare lună. Deci fiecare specialist PariuriX are statistici individuale! Astfel poți ști care este în formă, care este mai constant în rezultate, și așa mai departe. 


Te poți abona la ponturi GRATUIT!

Pe pagina fiecăruia este și un buton ”Abonează-te” prin care te poți abona gratuit la respectivul tipster pentru a primi notificări atunci când postează ceva nou. Deci dacă din diferite motive nu îți plac ponturile date de un anumit specialist, nu te obligă nimeni să îl urmărești sau să joci ce propune acesta. Te poți concentra doar pe preferații tăi. De asemenea ai chat live să discuți cu alți pariori despre ponturile propuse.

În aceeași ordine de idei, în secțiunea ”Ponturi” poți vedea o listă cu pronosticuri în funcție de sport. Din nou, fiecare sport dar și fiecare competiție importantă are statistici proprii.  Astfel poți vedea la care sporturi sau ligi sunt mai bune rezultatele, și la care sunt mai puțin bune.


STATISTICI DETALIATE LA FIECARE TIPSTER!

SFAT! PÂNĂ ÎN PREZENT MAJORITATEA TIPSTERILOR SUNT PE PLUS BINE DE TOT PE TERMEN LUNG! DE ACEEA ESTE BINE SĂ JUCAȚI ȘI SĂ URMĂRIȚI UN TIPSTER CEL PUȚIN 3 LUNI ÎNAINTE DE A TRAGE PRIMELE CONCLUZII. RECOMAND SĂ JUCAȚI INDIVIDUAL PONTURILE PENTRU A FI PE PLUS CUM SPUNE STATISTICA PREMATCH + CEI CARE POT SĂ SE ACOPERE LIVE VOR ÎNREGISTRA PROFITURI ȘI MAI MARI.

 

PROIECTE PARIURIX

În afară de ponturile individuale date de fiecare tipster în parte, PariuriX are 5 proiecte după cum urmează:

  • Cota 2.00 – în fiecare zi este propus un bilet de cotă ~2.00 format din 1-3 pronosticuri
  • Pontul zilei – la acest proiect oferim zilnic câte un pont single, de regulă pontul în care avem cea mai mare încredere.
  • Biletul zilei – acesta este la mare căutare, conținând de obicei 2-3 pronosticuri în care avem încredere mare.

Fiecare proiect poate fi accesat din secțiunea Ponturi pariuri sportive și este independent unul de celălalt! Deci fiecare proiect are statistici proprii în funcție de rezultatele sale.

Exemplu la Pontul Zilei:


PROIECTE PARIURIX - ASPECT FOARTE IMPORTANT 

Cască bine ochii la paginile tipsterilor și a proiectelor - uită-te la graficul cu ”Profit”, și nu neapărat la numărul de bilete câștigătorare / pierzătoare. Nu veniți să faceți gură după un pariu sau bilet pierzător. Orice parior din lumea asta are atât pariuri câștigătoare cât și pierzătoare, dar important este ca atunci când trage linie după o perioadă mai lungă de timp, să fie pe plus! Rezultatele pe termen scurt pot fi influențate și de noroc / ghinion, sau pur și simplu un tipster a prins o zi slabă sau una foarte bună.

Dar după 3 luni sau 6 luni raportul noroc / ghinion sau raportul formă bună / formă slabă se stabilizează, și abia atunci putem spune că statisticile încep să reflecte realitatea. Din nou este important raportul câștiguri / pierderi și profitabilitatea din fiecare lună. Nu numărul de pariuri câștigătoare / pierzătoare este relevant, că degeaba dai 15 pronosticuri corecte din 20 dacă au cote de 1.20; nu vei fi pe plus!

Și un alt lucru important de care să țineți cont. La noi toate statisticile se țin automat și nu pot fi editate, deci sunt 100% corecte! Dacă nu ne credeți puteți ține singuri o statistică pe termen lung și să vă convingeți! Același lucru nu se poate spune însă despre alte site-uri unde statisticile sunt ținute manual, iar ocazional, în mod convenabil anumite ponturi pierzătoare dispar de pe site! Chiar dacă în teorie poate vei da de site-uri care au statistici mai bune ca al nostru, îți recomand să ții o evidență proprie pentru a vedea de fapt cât de ”reale” sunt acele cifre.

Și nu uita să participi și la noul concurs PredictorX, unde sunt puse la bătaie premii săptămânale de 5,700RON!

PARIAZĂ LA CASA DE PARIURI ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

 

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX