Cum urmărești corect ponturile și proiectele PariuriX

Am văzut că mulți pariori încurcă între ele proiectele de pe site-ul PariuriX și nu pricep câteva lucruri de bază atunci când ne analizează rezultatele, de aceea am decis să vin cu acest articol în care să explic clar despre ce este vorba. Înainte de a mai face confuzii și de a ne critica după primul pariu pierzător, te rog să citești cap-coadă următoarele rânduri. Am încercat să mențin articolul cât mai scurt posibil pentru a fi ușor de urmărit.

VEZI TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!
 

PONTURILE DATE DE TIPSTERII PARIURIX

PariuriX are mai mulți tipsteri, printre care și nume cunoscute precum Ionuț Angheluță și Dan Ștefănescu (comentatori Digi), Helmuth Duckadam (eroul de la Sevilla), Marius Huțu (expert recunoscut în handbal) , Florin Caramavrov și Răzvan Codorean (foști sau actuali jurnaliști), dar și nume mai puțin cunoscute care însă nu sunt cu nimic mai prejos când vine vorba de calitatea ponturilor oferite.

Pe pagina principală a site-ului PariuriX.com găsești o listă cu toți tipsterii și cu cele mai recente pronosticuri date de aceștia. Poți da click pe numele unui tipster pentru a vedea o listă cu toate ponturile sale, dar și statisticile lui pentru fiecare lună. Deci fiecare specialist PariuriX are statistici individuale! Astfel poți ști care este în formă, care este mai constant în rezultate, și așa mai departe. 


Te poți abona la ponturi GRATUIT!

Pe pagina fiecăruia este și un buton ”Abonează-te” prin care te poți abona gratuit la respectivul tipster pentru a primi notificări atunci când postează ceva nou. Deci dacă din diferite motive nu îți plac ponturile date de un anumit specialist, nu te obligă nimeni să îl urmărești sau să joci ce propune acesta. Te poți concentra doar pe preferații tăi. De asemenea îți recomand aplicația PariuriX, aceasta va include în curând notificări push, te vor ajuta să fii notificat când tipsterii favoriți adaugă noi ponturi! De asemenea ai chat live să discuți cu alți pariori.

În aceeași ordine de idei, în secțiunea ”Ponturi” poți vedea o listă cu pronosticuri în funcție de sport. Din nou, fiecare sport are statistici proprii. Dacă de exemplu intri pe pagina Ponturi tenis vei vedea că în afară de luna februarie unde a fost un mic minus, statisticile sunt chiar încurajatoare. Dacă ai fi jucat toate ponturile recomandate din ”sportul alb” ai fi obținut un profit consistent. Astfel poți vedea la care sporturi rezultatele sunt mai bune, și la care sunt mai puțin bune.


STATISTICI DETALIATE LA FIECARE TIPSTER!

SFAT! PÂNĂ ÎN PREZENT MAJORITATEA TIPSTERILOR SUNT PE PLUS BINE DE TOT PE TERMEN LUNG! DE ACEEA ESTE BINE SĂ JUCAȚI ȘI SĂ URMĂRIȚI UN TIPSTER CEL PUȚIN 3 LUNI ÎNAINTE DE A TRAGE PRIMELE CONCLUZII. RECOMAND SĂ JUCAȚI INDIVIDUAL PONTURILE PENTRU A FI PE PLUS CUM SPUNE STATISTICA PREMATCH + CEI CARE POT SĂ SE ACOPERE LIVE VOR ÎNREGISTRA PROFITURI ȘI MAI MARI.

 

PROIECTE PARIURIX

În afară de ponturile individuale date de fiecare tipster în parte, PariuriX are 5 proiecte după cum urmează:

  • Cota 2.00 – în fiecare zi este propus un bilet de cotă ~2.00 format din 1-3 pronosticuri
  • Pontul zilei – la acest proiect oferim zilnic câte un pont single, de regulă pontul în care avem cea mai mare încredere.
  • Biletul zilei – acesta este la mare căutare, conținând de obicei 3 pronosticuri în care avem încredere mare și a căror cotă totală este de 4.00 – 8.00 (dar nu obligatoriu).
  • Bilet șansă – pentru că mulți preferă biletele de pe urma cărora să ia ceva bani și dacă îi scoate un meci, oferim în fiecare zi câte un bilet în sistem 2/3 sau 3/4 în funcție de oferta din ziua respectivă.  CLICK AICI pentru a vedea cum joci aceste sisteme la casele de pariuri licențiate.
  • Bilet weekend – din nou un bilet simplu, dar oferit o singură dată pe săptămână în weekend când oferta sportivă este foarte bogată.

Fiecare proiect poate fi accesat din secțiunea Ponturi pariuri sportive și este independent unul de celălalt! Deci fiecare proiect are statistici proprii în funcție de rezultatele sale.


STATISTICI DETALIATE LA FIECARE PROIECT!

Exemplu la Cota 2:

De asemenea, pe pagina de Facebook a lui Marius Cădar, fondatorul PariuriX, este și proiectul ”Fii Cădar pentru o zi”, proiect în care acesta postează un bilet propus de unul din urmăritori. Poți fi chiar tu următorul parior care să vină cu propuneri în cadrul acestui proiect, așa că recomand să îi accesezi pagina pentru mai multe detalii. Ia în considerare faptul că  pe pagina de Facebook a lui Marius Cădar nu sunt postate doar pariuri / bilete date de acesta, ci și ponturi ale celorlalți tipsteri din echipa PariuriX.


PROIECTE PARIURIX - ASPECT FOARTE IMPORTANT 

Cască bine ochii la paginile tipsterilor și a proiectelor - uită-te la graficul cu ”Profit”, și nu neapărat la numărul de bilete câștigătorare / pierzătoare. Este evident că la Biletul Zilei sau Bilet Weekend, unde cota mai mereu este de peste 4.00, că vom avea mai multe bilete pierzătoare decât câștigătoare. Pe de altă parte, și dacă ies un sfert din ele, deja dăm pe plus, iar în final acesta este aspectul care trebuie să ne intereseze!

Nu veniți să faceți gură după un pariu sau bilet pierzător. Orice parior din lumea asta are atât pariuri câștigătoare cât și pierzătoare, dar important este ca atunci când trage linie după o perioadă mai lungă de timp, să fie pe plus! Rezultatele pe termen scurt pot fi influențate și de noroc / ghinion, sau pur și simplu un tipster a prins o zi slabă sau una foarte bună.

Dar după 3 luni sau 6 luni raportul noroc / ghinion sau raportul formă bună / formă slabă se stabilizează, și abia atunci putem spune că statisticile încep să reflecte realitatea. Din nou este important raportul câștiguri / pierderi și profitabilitatea din fiecare lună. Nu numărul de pariuri câștigătoare / pierzătoare este relevant, că degeaba dai 15 pronosticuri corecte din 20 dacă au cote de 1.20; nu vei fi pe plus!

PARIAZĂ LA CASA DE PARIURI ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!