1. Home »
  2. Resurse »
  3. Cum ne putem creste sansele de a castiga la pariuri sportive

Cum ne putem creste sansele de a castiga la pariuri sportive

admin-pariurix
admin-pariurix

2023-01-06 11:26:00

image Cum ne putem creste sansele de a castiga la pariuri sportive

PariuriX îți arată cum îți poți spori șansele de a câștiga la pariuri sportive. Toată lumea visează să se îmbogățească din pariuri, dar foarte puțini o fac. Nu dețin o formulă magică, pur și simplu cunosc mici ponturi care te vor transforma într-un parior mai bun.

Nu mai rata nici un pariu, pariază acum de pe telefon la agenția de pariuri recomandată

 

1. CREȘTEREA ȘANSELOR DE CÂȘTIG LA PARIURI - CE TREBUIE SĂ ȘTII?

Probabil că mulți dintre cei care citesc acest articol vor rămâne dezamăgiți la final. Cei cu experiență mai puțină în pariuri vor fi supărați că n-au găsit nici de data aceasta metoda sigură de câștig pe care o caută. Cei mai experimentați vor spune probabil că l-au citit degeaba pentru că știau ei toate astea și chiar mai multe... Ambele categorii au, pe undeva, dreptate. În pariuri sportive, plasarea unui indicator pe un drum cu sensul de a arăta tuturor calea cea mai bună de urmat e ceva mai dificil decât pare. Amatorii de pariuri sportive și profesioniștii nu pot fi puși și nu vor putea fi niciodată puși " în aceeași oală".

Pariorii sunt firi diferite, cu personalități diferite, cu posibilități diferite, cu idei diferite. Pariurile sportive reprezintă niște "războaie" mai mici pe care le ducem toți, cu casele de pariuri în primul rând, dar și cu noi inșine. Și dacă vorbim de războaie, aici parcă e potrivită vorba lui Napoleon : " Fiecare soldat poartă în ranița sa bastonul de mareșal". Până să ajungem însă toți niște mareșali ai pariurilor, nu cred că e cineva împotriva afirmației că un război nu poate fi câștigat dacă nu ai o strategie.
 

2. SUNT PARIURILE SPORTIVE UN JOC DE NOROC SAU NU?

În primul rând ar trebui să stabilim ce sunt de fapt pariurile sportive. Sunt ele jocuri de noroc pure sau nu ? Unii vor răspunde cu : DA. Lor ce să le răspund la întrebarea : ” cum ne putem crește șansele de a câștiga " ? Probabil : " rugându-ne ca rezultatul pariului să fie cel ales de noi sau sperând că avem șansa nativă de a câștiga la jocuri de noroc". Cum însă divinitatea nu cred că are între preocupările sale zilnice grija ca noi să câștigăm la pariuri, rămâne valabilă ...speranța. Alții vor răspunde însă cu siguranță : NU, pariurile sportive sunt ceva mai mult decât niște simple jocuri de noroc. Pentru aceștia, răspunsul la întrebare poate reprezenta conținutul unui roman-foileton.
 

Totul se rezumă la o strategie bine gândită

Să cădem totuși de acord cu âteva afirmații de bază. Prima dintre ele am amintit-o mai sus : strategia ! Cuvântul în sine nu reprezintă însă nimic. Care strategie ? Care-i strategia aia " miraculoasă ? " Personal nu o cunosc, probabil pentru că n-am cumparat nici una dintre miile de strategii " sigure" care circulă pe internet, contra cost, evident. Ardeleanul are însă o vorbă : Nu-i bai ! O strategie în pariuri implică doua părți distincte : strategia de a alege opțiunile de pariere cele mai bune și strategia de a-ți gestiona cât mai bine banii depuși la o agenție de pariuri. Haideți să stabilim ce e bine și ce e rău pentru fiecare în parte !

 

3. CUM ALEGEM PARIURILE PE CARE LE VOM JUCA?

Pe primul loc, conform părerilor generale, stă "analiza".

Un om informat e un om mai puternic, nu-i așa ? Așadar, informați-vă, căutați, analizați. Internetul vă oferă astăzi ceea ce pariorii de acum 20 de ani nici nu visau. Țineți cont de conjunctura meciului, de miza lui, nu doar de statistica anterioară. Rămâne doar să vă folosiți capacitatea de a filtra informația. Abundența de informație poate dăuna uneori ! Cautați părerile altora dar nu uitați că ultima decizie vă aparține, de aia vă numiți pariori, ca să decideți singuri! Pentru cei care vor să învețe cum să analzieze corect un meci, propunem următorul ghid: https://pariurix.com/pdf/analiza-meci-pariuri-sportive.pdf.
 

Căutați valoarea cotelor

Căutați cotele pe care le considerați valoroase, nu faceți alegerea doar în funcție de mărimea cotelor. Sunt cote care pot fi evaluate greșit de către casele de pariuri sau care nu corespund cu părerea voastră , trasă în urma analizelor pe care le faceți. Nu eliminați cote pentru că sunt prea mari sau prea mici, cotele bune sunt doar cele câștigătoare! Click aici pentru mai multe detalii despre acest subiect!
 

Nu vă temeți să vă urmați uneori intuiția

Uneori este greu de făcut, pentru că asta poate să insemne că pariați împotriva ”turmei” . Intuiția, flerul, maiestria de a alege un pariu separă de cele mai multe ori un parior bun de unul mediocru.
 

Folosiți avantajul oferit de pariurile live

Dacă sunteți un amator de pariuri live, folosiți avantajul pe care-l dau aceste pariuri, nu intrați în capcana caselor de pariuri. Cotele de la pariurile live sunt mult subevaluate fața de cele pre-meci. Avantajul vostru este însă acela ca puteți să vedeți o partidă în desfășurare și să vă faceți o opțiune proprie asupra meciului, ceea ce un program care "scuipă" cote nu-l poate face. Este incredibil cât de mulți pun un pariu live și abia apoi se uită la meci sperând să se întâmple ceea ce doresc ei. Uitați-vă întâi și abia apoi puneți pariul. Șansele voastre cresc considerabil.
 

Respectați și alte reguli de bază

Nu faceți niciodată alegerile pe motive "emoționale", bazate pe simpatie, pe naționalism, pe antipatie. Nu faceți alegerile la nervi, la oboseală excesivă și mai ales, sub influența unor factori excitanți. Nu căutați să acoperiți limita maximă a numărului de pariuri permise pe un bilet, doar din dorința de a da lovitura. Casele de pariuri știu în general să pareze și să returneze astfel de lovituri. Fiecare eveniment adăugat în plus pe un bilet vă poate reduce substanțial șansa de reușită.

Pe site-ul PariuriX puteți găsi un articol cu 9 reguli de bază și 18 sfaturi ce trebuiesc urmate pentru a câștiga mai mult la pariuri sportive, dar și un articol cu sfaturi și soluții pentru cele mai comune greșeli comise la pariuri sportive.

 

4. CUM GESTIONĂM BANII DE PARIURI - MONEY MANAGEMENT?

Dacă nu știi ce este money managementul, iți recomand să citești acest articol înainte de toate: https://pariurix.com/ce-este-moneymanagementul-si-la-ce-ne-ajuta-in-pariuri-sportive.html. Cu "moneymanagementul" nu-i de glumit. Aici părerile sunt mai împrăștiate decât razele soarelui. Toți am auzit sau o să auzim pe parcurs de o mulțime de strategii de a plasa mizele la pariuri. Miza variabilă, flat stake , Martingale, procent din bancă, Kelly Criterion, miza pentru profit fix, etc. Cea mai buna metodă rămâne să o stabiliți fiecare, în funcție de stilul vostru.
 

Ca să câștigi la pariuri trebuie în primul rând să înveți să nu pierzi

Aceasta poate fi considerată o regulă de bază. Nu veți putea să evitați pariurile pierdute la pariuri. Important este însă ca acestea să vă dea întotdeauna șansa să reveniți și să acumulați profit. Faceți așadar tot posibilul să vă păstrați banca de start cât mai mult posibil. Cu cât reușiți asta mai mult timp, cu atât veți căpăta mai multă experiență, veți învăța din propriile greșeli și le veți corecta fără să fiți nevoiți să faceți drumuri păguboase la bancă. Plecați de la ideea că nici un pariu nu e sigur, chiar dacă pare. Orice ban adăugat în plus înseamnă un pas înainte.


Nu jucați niciodată sume mai mari decât vă permiteți.

Atunci când nu depindeți de banca de care dispuneți la o casă de pariuri, veți juca mai degajat, mai puțin crispat, veți simți altfel bucuria și satisfacția pariului.
 

Trebuie să aveți o perspectivă pe termen lung

Întotdeauna când începeți un proiect, o strategie, o metodă, un sistem, nu uitați că fără răbdare nu aveți nici o șansă. Cele mai multe încercări eșuează din cauza lipsei de răbdare. Nu forțați mizele ca să obțineti profitul mai repede, nu vă " plictisiți", mai bine diversificați cu alte proiecte paralele. Pe de altă parte încercați să nu vă stabiliți ținte la care trebuie să ajungeți la o anumită perioadă de timp. Aceste ținte nu sunt întotdeauna folositoare. Uneori vă forțează să jucați ca să ajungeți la țintă și nu faceți alegerile potrivite, alteori ajungeți la țintă înainte de limită și renunțați să mai jucați, pierzând astfel multe oportunități.
 

Evitați " jocul la recuperare"

Maturitatea unui parior stă de multe ori în modul lui de a reacționa după un pariu pierdut. Obișnuiți să vedeți în cont o sumă care crește constant, după un pariu pierdut prima tendință este de a face totul pentru a recupera cât mai rapid pierderea și de a reface astfel banca. Forțând în acest mod, de cele mai multe ori toate calculele și strategiile planificate nu mai au nici o valoare iar pagubele cresc și mai mult. Mai bine luați o pauză și calmați-vă. Daca aruncați un ochi peste forumul de discutii PariuriX, veți vedea că sunt foarte mulți cei care au pierdut sume importante de bani în acest mod. Chiar vrei să fii tu următorul?

În mod paradoxal, cam același pericol pândește și dupa o retragere reușită. Obișnuiți cu o sumă mai mare în contul de pariuri și cu bani pe card de data asta, forțați șansa pentru a recupera suma retrasă și a ajunge iar la suma cu care v-ați obișnuit. Concluzia : de cele mai multe ori banii de pe card abia retrași ajung din nou la casele de pariuri.


5. CONCLUZII FINALE DESPRE CREȘTEREA ȘANSEI LA PARIURI

E ceva ce am scris greșit până acum ? Nu știu.

E ceva din ceea ce am scris aici și nu ați știut ? Cred că nu.

E cineva care să fi respectat întotdeauna ceea ce știa că trebuie respectat ? Cred că nu.

Și nimeni nu va respecta niciodată întotdeauna ce am scris aici. Nici eu. Pentru că suntem visători, entuziaști, temerari, curajoși, inocenți... suntem pariori.  Credem mereu în șansă, pentru că șansa face parte din lumea pariurilor și de multe ori șansa și-o face fiecare, dupa metoda lui, după priceperea lui. Iar dacă n-avem șansă, nu-i vina noastră, e vina jucătorilor pe care am pariat pentru că nu s-au ridicat la valoarea așteptărilor noastre.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX