1. Home »
  2. Resurse »
  3. Cum mi-am pierdut banii la pariuri online din prostie

Cum mi-am pierdut banii la pariuri online din prostie

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 10:56:00

image Cum mi-am pierdut banii la pariuri online din prostie

Astăzi am primit un email de la un parior, un utilizator al comunității PariuriX care a dorit să rămână anonim, motiv pentru care îi vom spune simplu pe numele mic: Mihai. Acesta ne-a rugat să-i publicăm povestea pentru ca alți pariori să nu îi repete greșelile. După ce am citit mailul primit, și noi am ajuns la concluzia că aveți cu siguranță ce să învățați din pățania lui Mihai, iar așa a luat naștere acest articol.

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2023!

 

Cum mi-am pierdut banii la pariuri online din prostie

Salut, mă numesc Mihai *****,  am 20 de ani, și am pe forumul vostru userul ****.  Nu obișnuiesc să postez pe forum, dar citesc cu regularitate ce scriu alții. Am învățat multe în ultimele săptămâni din pățaniile altor pariori, și m-am hotărât ca astăzi să îmi împărtășesc și eu povestea mea pentru ca alții să nu repete greșelile mele. Am ales să o trimit pe email în speranța că o veți pune într-un articol, articol ce cu siguranță va fi mai ușor de găsit pe viitor decât un simplu mesaj pe forum care probabil nu va avea nici un impact.

Până în urmă cu o lună eram doar un parior de ocazie, care mai jucam câte un bilet, două pe la agenții de la colțul străzii, dar nimic prea deosebit. Am luat 200RON dintr-un un bilet jucat pe 10RON la Fortuna Bet, iar atunci mi-a picat fisa și i-am transferat online, mai ales că puteam depune direct din agenția din care mă jucam. Pentru că îmi place în special tenisul, și pentru că am descoperit că Fortuna are o ofertă live foarte bogată, am început să pun câteva pariuri pe acest sport.

Modul de pariere era foarte simplu: alegeam meciuri de tenis unde mizam pe următorul game. De multe ori plasam chiar și pariuri de cote 1.10 – 1.20 că cel care servește își ia game-ul, dar ocazional mai pariam și pe break-uri. Realitatea este că mă bazam mult pe feeling fără a putea explica logic fiecare decizie, dar ideea este că totul a mers bine la început.  Jucam foarte agresiv, și erau pariuri (în special cele de cote mici) unde jucam jumătate din bancă, iar uneori chiar all-in unde consideram că este cazul. La momentul acela nu mi se părea că îmi asum riscuri mari, pentru că toate pariurile mele agresive se încheiau cu câștiguri, și așa am ajuns în doar 3 zile să transform 200RON în 2,000RON.

Am un prieten mai experimentat în pariuri, care se joacă de mulți ani, care îmi tot spunea că joc prea agresiv și că mai devreme sau mai târziu voi prinde o serie negativă de rezultate din cauza cărora voi pierde în doar câteva minute tot ce am câștigat anterior. Am încercat să fac ca el,am început să joc sume mult mai mici, dar pariurile erau în continuare câștigătoare, iar singurul lucru care îmi trecea prin cap era ”uite, dacă pariam ca de obicei acum aveam X bani”. La urma urmei, când totul merge ca la carte, când câștigi pariu după pariu, iar toate deciziile pe care le iei se dovedesc a fi corecte, cum să te oprești? Cum să joci sume mai mici? Când ai transformat 200RON în 2,000RON în 3 zile, și pari de neatins, cum să nu te gândești că poți în încă 3 zile să transformi acei 2,000RON în 20,000RON?

Mi-am transferat banii de la Fortuna la Unibet (vezi site-ul agenției) pentru că puteam paria sume mai mari, și am continuat să joc pe tenis: mize de 600 – 1,000RON pe pariu. La un moment dat am rămas doar cu 700RON, iar atunci am început să înjur de toate cele. Am băgat câteva all-in-uri deși știam că jucatul la recuperare trebuie evitat, însă din fericire norocul mi-a surâs și în doar jumătate de oră, curpins și de adrenalina momentului, am reușit să transform 700RON în 4,700RON. Tare nu? Atunci însă mi-am dat seama că mi-a trecut glonțul pe la ureche și îmi tot aminteam ce m-a avertizat acel prieten …. așa că m-am decis că am câștigat destul și că a venit momentul să scot banii.

Am scos banii respectivi pe card, dar i-am lăsat acolo. În ziua în care au intrat banii în cont, am zis să arunc o privire peste ofertă, dar am jurat că nu mai pariez nimic. Asta până când am observat un meci de tenis dintr-un turneu ITF între două jucătoare de care nu am auzit vreodată. Una din ele câștigase cu 6:0 primul set, și avea 3:0 în setul 2. Cota era atractivă: în jur de 1.30 – 1.35 pe propriul serviciu, dar nu pariez. Servește pentru 4:0, câștigă fără probleme game-ul la zero. Apoi face 40:0 și pe game-ul adversarei și atunci îmi pică fisa: ”bă este absolut imposibil să mai piardă, adversara sa este la pământ, se vede acel scor de 6:0 6:0 din avion”.

Și atunci fac ce mi-am jurat că nu fac: depun  acei 4,700RON pe site-ulUnibet și pariez all-in pe o cotă de 1.30 că favorita va câștiga și ultimul game. Să transformi 4,700RON în aproape 6,000RON (am mai pierdut ceva bani din cauza acelei taxe de 2.5% la depunere, dar nici nu mai conta) nu era puțin lucru, mai ales că la acea cotă și în acea situație pariul părea pomană curată.. Bani făcuți ușor nu? Atunci imposibilul s-a produs. Acea jucătoare condusă cu 0:6, 0:5 care era la pământ face de nicărieri 15:0 pe serviciul adversarei. Apoi 30:0, 40:0 și deja simțeam cum m-au luat toate frisoanele, îmi tremura mâna grav și nu mai vedeam clar în fața ochilor. Se face 40:15, 40:30, simt că încep să îmi revin dar până să apuc să mă calmez se face break și așa mă trezesc că cei 4,700RON s-au dus pe Apa Sâmbetei.

Știu că i-am făcut din 200RON, care oricum și aceia erau câștigați dintr-un bilet de 10RON, dar când mă gândesc că i-am avut pe card, bani reali pe care îi puteam avea în mână, nu pot să spun că am pierdut 10RON sau 200RON. Pentru că în realitate am pierdut 4,700RON, aceasta este suma pe care o puteam avea în buzunar fără cea mai mică problemă. Normal că următoarele trei zile am stat ca prostul holbându-mă la tavan și gândindu-mă la tot ce mă avertiza acel prieten, dar deja era prea târziu. Sunt conștient că alții au făcut aceleași greșeli pe sume mult mai mari, dar asta nu mă încălzește cu nimic.

Nu îmi rămâne decât să o iau ca pe o lecție, și sper că cei care îmi citesc povestea să învețe din ea și să nu îmi repete greșelile. Atunci când joci la pariuri online, în special cele live, este ușor să te lași luat de val, să te crezi de neatins și să ai impresia că vei câștiga la infinit și că vei face averi din câțiva lei. La fel de ușor este să consideri suma de 4,700 ca fiind un simplu număr pe ecran, dar când gândești la rece îți dai seama că lucrurile nu stau deloc așa.

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2023!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX