1. Home »
  2. Resurse »
  3. Cum câștig la pariuri sportive? Pentru cei care nu au mai jucat la pariuri!

Cum câștig la pariuri sportive? Pentru cei care nu au mai jucat la pariuri!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:22:00

image Cum câștig la pariuri sportive? Pentru cei care nu au mai jucat la pariuri!

Cum câștig la pariuri sportive? Ai visat să îți cumperi o vilă cu piscină din următorul bilet de pariuri, doar că nimeni nu îți dă un pont ca lumea? Vrei ponturi pauză / final câștigătoare pe bandă rulantă, dar nu știi de unde să le iei? Înseamnă că ești în locul potrivit!

Primul lucru pe care îl ai de făcut este unul extrem de simplu. Nici nu îți imaginezi ce simplu e! Dă-ți 2 palme și trezește-te! Apoi putem continua discuția. Pariați responsbail și niciodată mai mult de 10% din veniturile lunare.

Pariuri live, cote atractive și promoții tentante - descoperă casa de pariuri online recomandată!

 

Tu ai găsit ”boss” formula magică pentru a te îmbogăți?

Deși pariurile sportive au fost gândite ca un hobby, să fim corecți, mulți se apucă de ele în speranța că vor face ceva bani. Și nu doar că vor câștiga niște mărunțiș, ci că vor da marea lovitură a vieții astfel încât să nu mai trebuiească să muncească vreodată. Astfel vor avea destui bani pentru a își cumpăra ”bemveul” mult visat și pentru a agăța pițipoanca viselor lor! Nu e nimic greșit în a spera că vei câștiga la pariuri și de a te apuca să joci în acest scop, atâta timp cât păstrezi o percepție realistă și nu visezi cai verzi pe pereți. 

Sunt pariori care se joacă de mai bine de un deceniu și încă sunt în căutarea formulei magice care să îi îmbogățească peste noapte. De câteva mii de nopți o tot caută, doar că nu au găsit-o încă ... Dar și când o vor găsi ... Până una alta sunt doar grav pe minus, și atât. Lor deja nu mai am ce să le spun, sunt cauze pierdute. De aceea prefer să mă adresez începătorilor, care au așteptări mai mari decât ar trebui pentru că nu au suficientă experiență în domeniu și nu știu exact cu ce se mănâncă acesta. Dacă te consideri o persoană cerebrală cu picioarele pe pământ, care înțelege câteva lucruri logice, atunci vei pricepe rapid ce am de spus. Acum să devenim un pic mai serioși pentru a discuta concret despre cum se câștigă bani la pariuri sportive.

 

Pariurile sportive - între hobby și sursă de venit

În principiu există două moduri de a privi pariurile sportive - ca un joc de noroc, sau ca un job part-time / full-time. În aceeași ordine de idei, există două moduri de a face bani: din bulan sau cu multă muncă. Unii pariori cred că mai există și o a 3-a metodă despre care voi vorbi mai jos.

 

Cum câștig la pariuri sportive - bilete ”bombă”

Atunci când privim pariurile sportive ca pe un hobby și implicit ca un joc de noroc, înseamnă că nu ar trebui să ne facem mari planuri, strategii și sisteme de joc. Luăm mărunțișul pe care îl avem, punem un bilet cu multe pronosticuri și spunem ”Doamne ajută”. Dacă iese bine, dacă nu, asta e. Problema e că unii joacă în acest mod, dar în același timp visează să dea lovitura vieții la pariuri. Acest lucru cel mai probabil nu se va întâmpla.

Știu că zilnic vezi pe net câteva bilete câștigătoare incredibile cu mize de 2, 5 sau 10RON și câștiguri de 50,000RON sau 100,000RON. Ele există, iar dacă ai bulanul să prinzi un astfel de bilet, atunci poți fi unul din cei care câștigă la pariuri sportive în acest mod. Statistic însă, la fiecare bilet câștigător de cotă 1,000 sunt poate 5,000 de bilete similare pierzătoare. La fiecare bilet câștigător de cotă 10,000 sunt poate 50,000 pierzătoare. Zilnic vezi 2-3 pariori care au dat lovitura vieții, dar poate în aceeași zi alți 100,000 au rămas cu buza umflată.

Operatorii de pariuri fac reclamă la astfel de bilete câștigătoare special pentru a te atrage să joci și tu în acest mod, și vin și cu stimulente suplimentare precum bonusuri consistente la pariuri multiple. Chiar și așa, pe termen lung, raportul dintre sumele investite de pariori și profitul obținut de agenții din astfel de bilete este net favorabil operatorilor. Dacă ai chef de lectură mai de specialitate, recomand să arunci un ochi peste articolul ”Pariuri sportive individuale vs multiple (combo)”, în special pe la punctul 6: ”Câtă valoare există într-un pariu multiplu?”.

 

Cum câștig la pariuri sportive - pariază ca un profesionist

Există pariori profesioniști care trăiesc din pariuri sportive și care privesc pariurile ca pe o sursă constantă de venit , deci ca pe un job part-time sau chiar full-time. Pentru aceștia pariurile sportive nu mai reprezintă un simplu joc de noroc, ci mai degrabă sunt privite în același mod în care un broker privește piața de capital.

Nu vorbim neapărat de pariori care excelează în alegerea pronosticurilor corecte, deși e drept că și la acest capitol sunt buni, pentru că altfel nu ar putea fi profitabili. Dar ei combină o analiză corectă a pariurilor cu un money management bine pus la punct, cu o strategie sau un sistem de pariere adaptat stilului lor de joc și așa mai departe.

Ajung să fie experți în timp, bazându-se pe multă muncă și răbdare, dar și pe capacitatea de a putea învăța din propriile greșeli și de a progresa ca pariori. Asta e foarte important pentru că trebuie să știi să analizezi rezultatele anterioare și să depistezi diferite erori în modelul de analiză a ponturilor sau în strategia de joc. 

Nu aș vrea să detaliez acest subiect mai mult decât este cazul, pentru că am mai discutat despre el pe larg în foarte multe articole. Dacă vrei mai multe detalii în acest sens, recomand să arunci un ochi peste ”Ghidul pariorului profesionist în 4 pași!”, dar și peste ”Școala de pariuri online - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga”. 

 

Cum câștig la pariuri sportive -  pariuri sigure și alte nebunii

Sunt destui pariori care cred și în existența unei a 3-a metode de îmbogățire: cumpărarea de ponturi minune de pe net. De regulă acestea ar putea fi împărțite în 2 categorii. Pe de-o parte sunt pariorii foarte naivi care chiar cred că există persoane cu acces la blaturi și care vând pronosticuri pauză / final pe Facebook pentru câțiva zeci de euro sau sute de euro. Am discutat pe larg AICI și AICI despre acest subiect, iar dacă citești cu atenție îți vei da seama că este vorba mereu doar de simple țepe. 

Apoi mai sunt site-urile de paid tips / paid picks care vând pronosticuri. Ele nu sugerează că ar avea pronosticuri sigure de la meciuri aranjate, dar se mândresc cu specialiști care au rezultate foarte bune. În cele mai multe cazuri, rezultatele din practică nu sunt nici pe departe la fel de bune ca cele din teorie. Chiar și așa se găsesc destui care să cumpere pornind de la o idee foarte simplă : ”un pronostic cumpărat trebuie să fie mai bun ca unul moca”. Nu zău? Înseamnă că dacă îți cer bani pe o găleată de nisip ”premium”, pornești de la ideea că e mai bun ca nisipul de pe plajă și cumperi, nu? Nici din site-uri de paid tips nu s-a îmbogățit nimeni, așa că grijă! 

 

Câteva concluzii de final despre cum câștigi la pariuri online

Să știi că la nivel mondial doar 7% din pariorii care joacă constant la pariuri sunt profitabili la final de an. Dacă în viața ta nu ai excelat la nimic în mod deosebit, nu ar trebui să ai așteptări prea ridicate că vei fi printre cei 7%. Da, se poate câștiga din pariuri, iar mai sus ți-am spus cum. Dar faza e că mulți se apucă de pariat având percepții complet greșite. Ei sunt preferații caselor de pariuri, pentru că în principiu cei care visează la câștiguri fabuloase ajung să fie principalii cotizanți către agențiile de pariuri.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX