Cote & Ponturi Pariuri Tottenham – Ajax Amsterdam

Cu siguranță când a început Liga Campionilor, sezonul 2018/2019, nimeni nu își putea imagina că vom avea o semifinală Tottenham – Ajax Amsterdam. Probabil nici cei mai optimiști suporteri nu credeau că echipa lor favorită va ajunge până în penultimul act al competiției, cu șanse reale la accederea în marea finală de pe 1 iunie.

Pariază acum pe semifinala Tottenham vs Ajax cu un pachet atractiv de bun venit!

 

Tottenham vs Ajax – parcursul echipelor până în semifinale

Ajax Amsterdam a jucat de-a lungul istoriei 6 finale de Liga Campionilor din care a câștigat 4, însă în ultimele două decenii nu prea a mai reușit rezultate notabile în această competiție, fiind destul de multe sezoane în care nu a ajuns nici măcar în grupe. Cu o echipă mai mult de copii, Ajax a trecut de 3 tururi preliminare (cu Sturm Graz, Standard Liège, Dinamo Kiev), și a terminat neînvinsă o grupă cu AEK, Benfica și Bayern Munchen, după care a reușit să elimine în optimi pe Real Madrid, câștigătoarea ultimelor 3 ediții de Champions League, și în sferturi pe Juventus Torino, una din marile favorite la trofeu.

De partea cealaltă Tottenham a reușit să treacă în mod miraculos de grupe după ce în primele 3 etape obținuse un singur punct. Însă victoriile din retur cu PSV și Inter, egalul cu Barcelona, dar și rezultatele slabe ale lui Inter în ultimele meciuri au dus echipa lui Pochettino în optimi acolo unde a eliminat-o pe Borussia Dortmund. A urmat dubla de infarct cu Manchester City despre care chiar nu trebuie să vă povestesc nimic pentru că meciul retur a fost unul care cu siguranță va rămâne în istorie.

 

Echipe probabile Tottenham vs Ajax Amsterdam

Este prematur să anticipăm lineup-urile celor două echipe, dar vom reveni cu o actualizare cu câteva zile înainte de meciul tur.

 

Cote câștigător semifinală Liga Campionilor 2018 / 2019

Meciul tur are loc pe stadionul lui Tottenham pe 30 aprilie cu începere de la ora 22:00, iar returul are loc pe 8 mai de la aceeași oră. Casele de pariuri consideră că această dublă manșă va fi foarte echilibrată, lucru reflectat prin cotele oferite:

Cote câștigător meci 1x2 partida tur
Casă de pariuri
Tottenham
Egal
Ajax Amsterdam
2.25
3.40
3.25
Betano
2.35
3.40
3.10
Betfair
2.10
3.25
3.00
eFortuna - Fortuna Bet România
2.20
3.50
3.25

 

Cote se califică în finala Champions League
Casă de pariuri
Tottenham
Ajax Amsterdam
1.88
1.93
Betano
2.17
1.70
Betfair
1.86
1.90
eFortuna - Fortuna Bet România
1.95
1.85

 

Cote peste / sub 2.5 goluri și Ambele echipe marchează

Agențiile de pariuri se așteaptă mai degrabă la un meci de over, ceea ce nu este o surpriză ținând cont că avem în față două echipe destul de ofensive, capabile să înscrie multe goluri, dar și să primească.

Cote over / under
Casă de pariuri
Peste
Sub
1.61
2.33
Betano
1.80
2.00
Betfair
1.70
2.00
eFortuna - Fortuna Bet România
1.78
2.06

 

Cote ambele echipe înscriu
Casă de pariuri
Da
Nu
1.62
2.23
Betano
1.62
2.22
Betfair
1.57
2.25
eFortuna - Fortuna Bet România
1.59
2.28

 

Ponturi pariuri Tottenham vs Ajax Amsterdam - semifinală UCL

Pe întreaga durată a Ligii Campionilor Europeni, sezonul 2018 / 2019, specialiștii PariuriX au venit cu analize amănunțite și predicții la cele mai importante meciuri, și nu numai. Toate avancronicile au putut fi găsite în ”Ponturi Champions League”, lucru care va fi valabil și pentru semifinala UCL dintre Tottenham și Ajax. Avancronica va fi disponibilă cu minim 24 de ore înainte de meci, așa că te invit să accesezi secțiunea respectivă înainte de partida tur pentru a descoperi ultimele noutăți și pentru a vedea care sunt pronosticurile specialiștilor noștri.

Dacă ar fi totuși să dau un pronostic pe această dublă-manșă, aș merge pe o calificare a olandezilor în finala Champions League la o cotă de 1.95 conform unibet.ro. Ajax Amsterdam a prestat un joc solid și constant pe întreaga durată a competiției, dovedind că se poate bate de la egal la egal cu granzi precum Bayern Munchen, Real Madrid sau Juventus Torino. Și Tottenham este o echipă bună, însă a prestat un joc mai inconstant și a fost și destul de norocoasă, atât în grupe cât și în semifinala cu Manchester City.

Pariază acum pe semifinala Tottenham vs Ajax cu un pachet atractiv de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!