Cote & Ponturi Pariuri Roland Garros 2019

3,1k 0

Între 26 mai și 9 iunie 2019 are loc Roland Garros, turneul de tenis de la Paris așteptat de întreaga planetă. Este și turneul de Grand Slam unde Simona Halep se descurcă cel mai bine, aceasta jucând 3 finale dintre care a câștigat una (chiar cea de anul trecut). Așa că openul francez este foarte important pentru noi românii, motiv pentru care Betano.ro a introdus deja în ofertă pariuri antepost, dar și pariuri speciale pe parcursul Simonei Halep.


Cote Roland Garros 2019 – tabloul masculin

Rafael Nadal este cotat ca favorit la câștigarea turneului masculin cu o cotă de 2.00, ceea ce nu este o surpriză dacă ne gândim că acesta s-a impus în 11 din ultimele 14 turnee de Roland Garros, printre care și ultimele două! Cota chiar poate fi considerată un pic cam mare dacă luăm în considerare forma bună a spaniolului - acesta tocmai a câștigat turneul de la Roma, învingându-l în finală pe Novak Djokovic. Și că tot veni vorba, sârbul pornește cu a doua șansă la Roland Garros cu o cotă de 3.00.

Pariază acum pe câștigătorul turneului masculin cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

 

Cote Roland Garros 2019 – tabloul feminin

Simona Halep a fost eliminată prematur de la Roma, dar rămâne o specialistă a zgurii roșii, motiv pentru care Betano.ro o cotează cu prima șansă la câștigarea Openului Francez (5.00). Principalele contracandidate la trofeul par a fi Naomi Osaka (10.00), Kiki Bertens (10.00), Garbine Muguruza (12.00) și Serena Williams (12:00), dar să nu uităm că tabloul feminin este mult mai imprevizibil decât cel masculin, deci cu siguranță e loc de surprize.

Pariază acum pe câștigătorul turneului feminin cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

 

Pariuri speciale pe Simona Halep la Openul Francez 2019

Betano.ro vine și cu o serie de pariuri speciale pe parcursul fostului număr 1 mondial. Astfel poți paria dacă Simona Halep va pierde mai mult de 2.5 seturi în tot turneul, dacă va fi implicată în mai mult de 2 tie-break-uri, sau dacă cel mai lung meci al ei va dura peste 127.5 minute. Iar lista de pariuri speciale este mult mai lungă de atât, dar te las să o descoperi singur accesând acest link.

 

Alte pariuri speciale pe turneul de Grand Slam de la Paris

Betano.ro oferă și câteva pariuri speciale pe alți tenismeni, atât de pe tabloul masculin, cât și cel feminin. Poți plasa și pariuri speciale ceva mai generice precum ”Cei mai mulți ași  într-un singur meci”, ”total duble greșeli în tot turneul”, ”număr meciuri de exact 4 seturi” și multe altele. Ar mai trebui menționat că Betano oferă peste 30 de pariuri la fiecare meci (inclusiv cele din calificări), iar fiecare partidă este însoțită de transmisiune live video! Deci poți urmări tot ce se întâmplă la Openul Francez direct din fereastra de pariuri live!

 

Ponturi Pariuri Roland Garros 2019

Pe întreaga durată a turneului de Grand Slam de la Paris specialiștii PariuriX vor veni cu avancronici și ponturi la cele mai interesante meciuri și nu numai (inclusiv din calificări). Acestea pot fi accesate din secțiunea ”Ponturi Tenis - Predicții sportive și pronosticuri”, și de asemenea te poți abona la tipsterii tăi preferați pentru a primi notificări atunci când aceștia publică o avancronică nouă!

Pariază acum pe turneul de Roland Garros cu un pachet de bun venit de până la 500RON!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult