Cote & Ponturi Pariuri Eurovision 2019

7,4k 0

Eurovision, cel mai așteptat concurs muzical al anului, revine anul acesta cu cea de-a 64-a ediție. Aceasta va avea loc în Israel între 14 și 18 mai și va alinia la start 41 de melodii din 41 de țări europene și nu numai (participă și Australia).

Ca în fiecare an Unibet.ro nu a ratat ocazia de a veni cu o serie de pariuri non-sportive pe Eurovision, ce pot fi accesate din secțiunea Pariuri – Alte Evenimente – Global. În cele ce urmează vom arunca și noi un ochi peste cote și vom încerca chiar câteva pronosticuri.


Cote pariuri semifinale Eurovision 2019

Anul trecut Neta, reprezentanta Israelului, a reușit să câștige concursul muzical Eurovision 2018 cu piesa ”Toy”. De aceea ediția de anul acesta are loc în Israel, țară care va evolua direct în finala de pe 18 mai. Alături de ea alte 5 țări (Franța, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie) vor fi direct în finală deoarece sunt sponsorii concursului.

Celelalte 35 de țări au fost împărțite în 2 semifinale: 17 în prima semifinală de pe 14 mai, și 18 în cea de-a doua semifinală de pe 16 mai. În cea din urmă intră și România reprezentată de Ester Peony cu piesa On A Sunday. Unibet.ro ne oferă cote echilibrate pentru accederea în finală (2.05 cu 1.68) , iar la finalul articolului am pregătit și un pronostic pe această temă.

Pariază pe prima semifinală Eurovision chiar acum!

Pariază pe a doua semifinală Eurovision chiar acum!

 

Cote pariuri finală Eurovision 2019

Duncan Laurence, reprezentantul Olandei, pornește favorit cu piesa ”Arcade”, acesta având o cotă de 2.50 pentru a câștiga concursul și de 1.40 pentru a termina în top 3. Fii totuși precaut pentru că istoria ultimilor ani a demonstrat faptul că aproape niciodată melodia cotată cu prima șansă înaintea concursului nu a reușit să și câștige. Melodia nu este însă deloc rea ca să fim sinceri, dar este un pic lentă.

Rusia pornește cu șansa a doua cu o cotă de 5.50, aceasta fiind reprezentată de Sergey Lazarev cu piesa ”Scream”. Sergey nu este la prima participare la Eurovision, acesta ocupând locul al treilea la ediția din 2016 cu piesa ”You are the only one”. Rusul câștigase televotingul și mulți consideră că ar fi trebuit să câștige întreg concursul, dar conflictele politice dintre Rusia și Vestul Europei au făcut ca juriul de specialitate din țări precum Franța, Germania, Spania, Italia sau Marea Britanie să fie foarte zgârciți cu punctele oferite acestuia.

Luca Hänni va reprezenta Elveția cu piesa ”She Got Me”, fiind și ea una dintre favorite. Acesta a primit o cotă de 13.00 pentru locul 1 și 1.30 pentru Top 10. Elveția a mai câștigat de 2 ori Eurovision, ultima dată în 1988 prin celebra Céline Dion, care însă atunci avea doar 18 ani și era o necunoscută la început de carieră.

Pariază pe finala Eurovision 2019 cu un pariu fără risc de 100% până la 250RON!

 

Pronostic Pariuri Eurovision 2019 – România ajunge în finală @ 2.05

România este cotată cu șanse inexistente la locul 1 (cotă 201.00), și destul de mici la top 10 (cotă 11.00). Și pe bună dreptate, ținând cont că preselecțiile de la noi din țară au avut un sistem de vot destul de controversat. Nu intrăm în detalii, dar pe scurt votul publicului a contat doar vreo 15%, în timp ce 6 jurați de care nu prea am auzit până acum de prin diferite țări au decis soarta finalei naționale.

În ciuda faptului că poate nu avem cea mai extraordinară piesă, cred că vom prinde măcar finala, cu o cotă de 2.05. De ce spun asta? În primul rând România s-a descurcat mai mereu foarte bine în semifinale. Din 11 prezențe în semifinale din 2005 și până în prezent, doar anul trecut am ratat finala. Dar și atunci am fost primii de sub linie, în condițiile în care piesa era cotată chiar mai slab decât cea de anul acesta.

Avem și avantajul că Moldova a fost repartizată tot în semifinala a 2-a, ceea ce înseamnă că ne putem vota reciproc, lucru care s-a întâmplat mai mereu de altfel. Deci pot fi puncte prețioase care să facă diferența.

Pariază acum pe România la Eurovision 2019!

 

Pont Pariuri Eurovision 2019 - Rusia prinde top 3 @ 2.00

Nu sunt puțini cei care cred că lui Sergey i-a fost făcută o nedreptate în 2016, atunci când poate ar fi meritat să câștige dacă nu interveneau conflictele politice dintre Rusia și țările din Vestul Europei. Cu o piesă destul de bună și anul acesta, cu fani din toată Europa de partea sa, dar și cu potențialul de a primi multe puncte de pe la vecini desprinși din fostul URSS (lucru cu care ne-am obișnuit în ultimul deceniu), Rusia poate câștiga din nou televotingul, iar astfel ar avea șanse mari la un Top 3 chiar dacă votul juriului nu va fi cel mai favorabil. Ar mai trebui menționat că în 2006 Rusia a luat locul 2 la Eurovision prin Dima Bilan, iar acesta a revenit doi ani mai târziu câștigând concursul. De ce Sergey nu ar reuși aceeași performanță?

Pariază pe finala Eurovision 2019 cu un pariu fără risc de 100% până la 250RON!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult