Cote & Ponturi Pariuri Dinamo București – FCSB 11 noiembrie 2018

Duminică, 11 noiembrie 2018, cu începere de la ora 21:00 avem ”Eternul Derby” între Dinamo și FCSB. Dinamo este echipa gazdă, însă partida nu se va juca pe Ștefan cel Mare, ci pe Arena Națională, stadionul de casă al FCSB-ului.

Deschide cont și pariază pe Dinamo vs FCSB cu un pachet atractiv de bun venit!

 

Informații despre Dinamo vs FCSB

Înaintea partidei cu Voluntari de luni, Dinamo ocupa un incredibil loc 13, astfel încât meciul punea față în față ultimele două clasate. Formația lui Rednic a reușit să câștige cu chiu cu vai datorită unul gol marcat din penalty în minutul 90+4, urcând astfel până pe locul 9 în campionat și întrerupând o serie de 7 partide consecutive fără victorie în Liga 1 Betano.

De partea cealaltă FCSB a învins duminică pe Astra cu 1:0 tot printr-un gol marcat din penalty, ocupând în acest moment poziția a doua în clasament cu 27 de puncte. Deși nu a luat gol, echipa lui Dică a părut foarte vulnerabilă în apărare datorită defensivii improvizate cu Júnior Morais și Filip în centrul apărării (deși primul e fundaș stânga de meserie, iar al doilea e mijlocaș), și Mihai Roman ca fundaș stânga (mijlocaș de meserie).


Echipe probabile Dinamo București vs FCSB 11.11.2018

Este prematur de anticipat echipele probabile pentru partida dintre Dinamo și FCSB, dar cert este că în defensiva FCSB-ului vor continua improvizațiile datorită numărului mare de jucători accidentați. Vom reveni cu o actualizare cu câteva zile înainte de meci.


Cote câștigător meci Dinamo vs FCSB

În ciuda parcursului foarte slab al celor de la Dinamo în acest campionat, casele de pariuri sunt precaute în ceea ce privește cotele la victorie. FCSB are o cotă de 2.05 – 2.14 pentru un eventual succes, în timp ce Dinamo are 3.40 – 3.60. Este drept, echipa lui Rednic pornește din postura de echipă organizatoare, dar pe de altă parte partida se joacă pe Arena Națională, stadion pe care FCSB își joacă mai toate meciurile de acasă. Deci acesta nu ar trebui să fie un avantaj pentru ”câini”.

 

Dinamo

Egal

FCSB

3.40

3.25

2.14

Betano

3.60

3.45

2.12

eFortuna - Fortuna Bet România

3.45

3.30

2.10

Betfair

3.40

3.20

2.05

Admiral

3.45

3.25

2.15

 

Cote pariuri peste / sub 2.5 goluri Dinamo București - FCSB

Interesant de menționat că ultimele 6 meciuri din campionat ale celor de la Dinamo au fost de tipul ”under 2.5”. Pe de altă parte partida tur dintre FCSB și Dinamo s-a terminat cu un spectaculos 3:3. Poate de aceea și cotele pentru cele două opțiuni sunt echilibrate, existând argumente pentru ambele scenarii.

 

Peste 2.5

Sub 2.5

2.02

1.79

Betano

1.95

1.83

eFortuna - Fortuna Bet România

2.00

1.83

Betfair

1.95

1.75

Admiral

2.02

1.79

 

Ponturi pariuri Dinamo – FCSB 11 noiembrie 2018

Din ultimele 12 partide directe, 11 au fost de tipul ”Ambele echipe marchează”, și mă aștept ca și acest meci să urmeze același scenariu. Este adevărat că ambele formații vin după victorii chinuite cu 1:0 datorită unor goluri marcate din penalty, dar avem în față un ”Derby de România” care se va juca diferit față de ce ne-au obișnuit cele două echipe în ultimele meciuri. Plus că apărarea lui Dică rămâne una improvizată, deci vulnerabilă, dar și că defensiva lui Dinamo a arătat slăbiciuni în fața unor ofensive mult mai slabe decât cea a FCSB-ului.

Pont recomandat : Ambele echipe marchează @ 1.76 la unibet.ro.


”Câinii roșii” au bifat 4 victorii întreg campionatul, din care 2 cu Voluntari și una cu Hermannstadt. Doar succesul cu Viitorul să zicem că a fost obținut în fața unui adversar de top. Mai adăugăm și faptul că din ultimele 8 partide din campionat, jumătate au fost pierdute și 3 s-au încheiat cu remize. Și să nu uităm cireașa de pe tort: eliminarea din cupă cu Csikszereda. De aceea mă aștept la un succes al FCSB-ului, luând însă o măsură de precauție pentru un eventual rezultat de egalitate. Oricum așa cum menționam mai sus, faptul că partida se joacă pe Arena Națională ar trebui să ajute mai mult echipa vizitatoare decât pe cea gazdă, FCSB fiind mai învățată cu stadionul și gazonul.

Pont recomandat : FCSB (0) @ 1.53 @ la admiral.ro

Pentru alte ponturi și pronosticuri pariuri pe Dinamo vs FCSB, dar și pentru o analiză mai detaliată a partidei, accesează în ziua meciului secțiunea ”Ponturi și Pariuri România Liga 1 Betano

 

Promoții, concursuri și oferte speciale pe ”Derby de România”

Momentan nu avem oferte pe acest meci, dar cu siguranță casele de pariuri online licențiate vor veni cu promoții care de care mai interesante pe ”Eternul Derby”. Le vom adăuga aici, dar vor putea fi accesate și în secțiunea ”Promoții pariuri sportive

Deschide cont și pariază pe Dinamo vs FCSB cu un pachet atractiv de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!