1. Home »
 2. Cote »
 3. Cum sunt făcute cotele oferite de către agenţiile de pariuri sportive?

Cum sunt făcute cotele oferite de către agenţiile de pariuri sportive?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:12:00

image Cum sunt făcute cotele oferite de către agenţiile de pariuri sportive?

Întrebarea ”cum sunt făcute cotele de către agenţiile de pariuri sportive?” şi-o pun cu siguranţă majoritatea pariorilor la un moment dat. De aceea ne-am gândit să facem acest articol în care să vă explicăm pe ce baze fac cotele operatorii de pariuri.

Ca să ne facem clar înțeleși din start, acesta nu este un articol care să îți arate de ce sunt oferite cote de 1.90 / 1.90 în loc de 2.00 / 2.00, ce fel de cote există (britanice, decimale, americane etc),  cum convertim cote în probabilități matematice și invers. NU! Pentru toate aceste lucruri de bază și nu numai avem un articol foarte detaliat ce poate fi găsit aici: https://pariurix.com/cote-la-pariuri-sportive.html.

În cele ce urmează vom vorbi despre cum ajung agențiile la concluzia că trebuie oferită o anumită cotă (de exemplu de ce 1.60 și nu 1.50), care sunt motivele pentru care cotele oscilează (iar uneori chiar mult), și vom vedea dacă o oscilație bruscă poate fi chiar semnul unui meci aranjat pentru pariuri.

TOP CASE DE PARIURI ONLINE CU CELE MAI BUNE COTE

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

1. STABILIREA COTELOR LA PARIURI SPORTIVE

1.1 Cine stabilește cotele la pariuri sportive?

În primă fază cotele sunt stabilite de ”traderi”, adică de angajați ai caselor de pariuri care doar cu asta se ocupă. Nu oricine ajunge trader, ci în special acele persoane care au cunoștințe solide de matematică, statistică, probabilități. și poate chiar psihologie. Acum poate îți pui următoarea întrebare:  ”fiecare agenție are proprii traderi?”. Da, dar asta nu înseamnă că fiecare calculează acele cote de la 0.

Prima și prima dată cotele unui eveniment sportiv sunt stabilite de traderii celor mai puternici operatori de gambling la nivel mondial, și mă refer puternici mai ales din punct de vedere financiar. În această categorie intră operatori precum Pinnacle , SBOBet și Betfair. La Betfair se poate paria în legalitate inclusiv din România, acest operator deținând o licență definitivă valabilă până în 2026. Pariază acum!

Ceilalți operatori țin cont de cotele stabilite de cei enumerați mai sus, măcar parțial dacă nu integral. Totuși sunt de părere că agențiile de pariuri cu adevărat mici (aici mă refer la agenții stradale sau agenții online destinate doar pieței dintr-o singură țară) țin cont aproape integral de cotele stabilite de cei mai puternici bookmakeri din lume. Sau o a doua variantă este aceea de a avea o platformă achiziționată de la un provider care furnizează așa ceva, iar aceasta vine implicit cu o ofertă și cote proprii. Din acest motiv vei putea găsi să zicem 2 case de pariuri care să aibă aceeași ofertă și aceleași cote, și doar interfața și alte servicii să fie diferite.

Pariază pe cele mai bune cote la această casă de pariuri online!
 

1.2 Cum sunt cotele stabilite?

Pariorii mai puțin experimentați cred că cotele sunt stabilite în funcție de șansele reale ca un pariu să fie câștigător. Deși acest lucru poate fi parțial adevărat, lucrurile sunt în realitate mult mai complicate de atât. Casele de pariuri nu sunt interesate să ofere cote reale, ci cote “comerciale” care să fie atractive pentru toți clienții, indiferent de ce vor paria aceștia. Un bookmaker vrea ca pariorii să mizeze pe toate rezultatele posibile ale unui pariu, iar per total pierderile și câștigurile să fie cam aceleași indiferent de rezultatul pariului.

Exemplu:  Să presupunem că la un pariu cu două posibile rezultate avem cote egale de 1.90 pentru ambele opțiuni. Într-o astfel de situație agenția n-a stabilit probabilități de 50% pentru că ambele rezultate au șanse egale de reușită, ci pentru că anticipează că se vor paria sume egale pe ambele opțiuni. Dacă de exemplu se pariază în total €1M pe o opțiune și €1M pe cealaltă, agenția câștigă garantat €100k indiferent de rezultat, iar acesta este lucrul care pe ea o interesează.

Practic operatorul țintește un profit sigur prin intermediul marjei de profit stabilit de el. Dacă oferă un payout de 90% la acel pariu și o marjă de profit de 10%, atunci el vrea să câștige acei 10% indiferent ce pariuri preferă clienții și cu ce rezultat se încheie respectivul eveniment sportiv. Hai să mai iau un exemplu ca să înțelegi mai bine despre ce este vorba.

Exemplu 2: Presupunem că  o agenție de pariuri anticipează că la un pariu over / under sunt șanse egale de câștig pentru ambele opțiuni.  Însă traderii anticipează că 60% din banii mizați de pariori se vor duce pe ”over”, iar 40% pe ”under”, iar acesta va fi de fapt aspectul principal de care se va ține cont.

Adevărul este acela că pe termen lung casele de pariuri câştigă întotdeauna şi nu neapărat fiindcă sunt mai mulţi care pierd decât cei care câştigă, așa cum ar crede un parior de rând (deși și acest lucru este cât se poate de adevărat). Pentru o casă de pariuri sportive este suficient ca sumele câștigate de pariori să fie egale cu cele pierdute pentru că ele câştigă constant din marja de profit de pe urma fiecărui pariu în parte.
 

Pașii de urmat pentru stabilirea cotelor

Luând în considerare cele scrise mai sus, ar fi 3 pași principali de urmat pentru stabilirea cotelor.

 • Pasul 1 - Întâi se anticipează cât la sută din miza totală se va duce pe fiecare opțiune de pariere în parte
 • Pasul 2 – se decide care este payout-ul și marja de profit.
 • Pasul 3 – se fac calculele necesare pentru a vedea ce cotă corespunde fiecărui posibil rezultat.

EXEMPLU: Avem un pariu pe „Total goluri: Peste / sub 2.5”. Casa de pariuri decide că probabil se vor paria sume aproape egale pe ambele opțiuni, motiv pentru care decide să ofere șanse egale de 50% cu 50% să se marcheze atât peste 2.5 goluri, cât şi sub 2.5 goluri. De asemenea agenţia se decide să acorde un payout de 95%. În acest caz cotele pe pariul respectiv vor fi 1.90 / 1.90.

 

1.3 Setarea de ”favoriți falși” în anumite sporturi

Ceea ce puțini știu este faptul că la sporturi de nișă sau chiar și la sporturi populare unde este greu de găsit pe internet informații relevante operatorii de pariuri recurg la o tehnică ce constă în stabilirea de ”favoriți falși”. În special acest truc este folosit la pariuri pe curse de cai și pariuri pe curse de câini, dar în ce constă el mai exact?

Să presupunem că avem o cursă de cai cu următorii concurenți:

 • Zeteah
 • Magic Mirror
 • Magical Peak
 • Yasood
 • Les Gar Gan

Să zicem că operatorul anticipează co Zeteah este favoritul real, iar că Magic Mirror pornește cu șansa a doua. Agenția însă ce face? Profită de faptul că cei mai mulți pariori nu știu să analizeze corect o cursă de cai și nici măcar nu știu de unde să ia informații relevante, așa că îl pune pe Yasood favorit conform cotelor. De ce ar face asta?  Pentru că cei mai mulți pariori aleg să joace pe favorit crezând că acesta are cele mai mari șanse la victorie. Iar astfel cotele pot arăta în felul următor:

 • Yasood @ 3.00
 • Magic Mirror @ 5.00
 • Zeteah @ 6.00
 • Les Gar Gan @ 17.00
 • Magical Peek @ 26.00

Totuși nu îi vor acorda favoritului real nici o cotă foarte foarte mare, pentru că sunt și pariori (puțini la număr ce-I drept) care chiar știu să analizeze corect astfel de curse și să depisteze favoriții reali.

La sporturi populare o astfel de tehnică nu ar funcționa vreodată pentru că pariorii sunt mult mai bine informați, iar informațiile disponibile pe net sunt mult mai multe. Oricine a auzit de Manchester United și poate găsi tone de știri și articole despre aceasta, dar oare câți au auzit de un cal pe care îl cheamâ ”Yasood”?

 

1.4 Ce este important să înțelegi despre stabilirea cotelor

Deși se cunosc elementele de bază de care traderii țin cont pentru stabilirea cotelor (cum ar fi anticiparea tendințelor de pariere), nimeni din ”exterior” nu cunoaște formulele exacte. Acestea țin cont în realitate de mult mai mulți factori decât cei enumerați de mine mai sus. Pe de altă parte, deşi nimeni nu ştie exact cum se calculează, foarte mulţi din cei care pariază de ani buni sunt capabili să anticipeze destul de corect cotele aproximative care vor fi oferite la o anumită partidă.

Oricum un lucru este clar. La aceste case de pariuri lucrează foarte mulţi experţi în sport, probabilităţi matematice, dar şi în psihologie, care au un cuvânt de spus când vine vorba de cotele oferite. Când se oferă o cotă, intuirea modului de reacție a jucătorilor (adică a tendinței lor de pariere) este mult mai importantă decât calcularea probabilității reale ca acel eveniment să aibă loc. Și cât de bun ai fi la statistică și la cifre în general, și oricâte ”progrămele” ai avea, niciodată nu este ușor să anticipiezi cum va gândi o masă de oameni din întreaga lume. Și cât de geniali ar fi acești angajați, este imposibil să anticipeze la perfecție ce se va întâmpla, iar astfel ajungem la punctul 2 al articolului nostru: oscilația cotelor.

 

2. DE CE OSCILEAZĂ COTELE LA PARIURI SPORTIVE?

Foarte multe site-uri din străinătate similare cu PariuriX.com consideră că cotele sunt schimbate în funcție de informațiile noi pe care agențiile le au de la un anumit meci. Dacă de exemplu la o echipă se accidentează un jucător important, atunci cota pentru o victorie a acelei echipe va crește. Deși parțial acest lucru este adevărat (voi detalia mai jos), consider că în aceeași ordine de idei ca mai sus importante sunt tendințele de pariere. Iar cu acest lucru sunt de acord și câteva site-uri cunoscute (nu foarte multe, dar majoritatea profesioniste, deci nu din rândul celor de duzină). De aceea degeabă se accidentează un jucător cheie de la echipa gazdă; dacă pariorii vor continua să  parieze masiv pe acea formație, operatorul de pariuri nu are interes să crească cotele deoarece va fi împotriva intereselor proprii.  

Oricât de profesioniști ar fi traderii, este imposibil pentru ei să anticipeze exact cum vor juca pariorii. Plus că tendințele se pot schimba de la o oră la alta, iar atunci cotele trebuie modificate și balansate constant. Să presupunem că pentru un pronostic de tipul peste / sub 2.5 goluri sunt oferite cote inițiale de 1.85 / 1.85. Dacă 60% din banii pariorilor se duc pe ”over 2.5”, atunci cota pentru acest pronostic va scădea, iar pentru ”under 2.5” va crește. Dacă apoi lumea își schimbă părerea și încep să fie mai mulți care pariază pe maxim două reușite, cotele se schimbă din nou, și tot așa.

 

2.1 În ce mod contează accidentările sau alte evenimente notabile?

După ce ai citit ce am scris mai sus, vei zice că poate nu am dreptate pentru că mai mereu ai văzut că agențiile schimbă cotele după ce se întâmplă ceva notabil. Dacă golgheterul unei echipe importante se accidentează, atunci aproape sigur cota acelei echipe va scădea. Acest lucru este adevărat, dar tot pentru că  traderii anticipează că noile informații disponibile vor duce la schimbarea tendințelor pariorilor, lucru care de multe ori se întâmplă.

Crede-mă că dacă s-ar accidenta un jucător important de pe la vreo echipă din liga a doua columbiană,cota pentru victoria acelei echipe nu va mai scădea imediat pentru că o astfel de informație nu prea va ajunge la urechile pariorilor, și atunci nici tendințele de pariere nu ar trebui să se modifice prea mult.


2.2 Oscilația cotelor la meciuri dezechilibrate

La un meci foarte dezechilibrat o casă de pariuri va încerca să ofere cote cât mai atractive pe outsider pentru ca lumea să parieze și pe acesta și nu doar pe favorit. În cele mai multe cazuri favoritul chiar va câștiga, iar operatorul știe acest lucru şi de aceea este interesat ca pariurile să curgă în ambele direcții, nu doar într-una singură. În momentul în care acel favorit câștigă casa nu vrea doar să plătească bani din propriul buzunar, ci să și ia. Pariorii profesioniști știu acest lucru și consideră că astfel de pariuri puse pe un meci foarte dezechilibrat nu sunt deloc profitabile pe termen lung și preferă să le evite. Pe de altă parte, cei mai mulți pariori vor fi vrăjiți rapid de aceste cote atractive oferite outsiderilor și de posibilitatea de a câștiga dintr-o lovitură o sumă semnificativă de bani.

Mai multe informații despre pariuri pe outsider poți afla din acest articol: https://pariurix.com/tot-ce-trebuie-sa-stiti-despre-underdog.html.

 

2.3 De ce cele mai mari schimbări de cote sunt înainte de fluierul de start?

Cotele sunt într-o oscilație continuă, dar ce-i drept că cu cât ne apropiem de ora de început a unei partide, cu atât și oscilațiile sunt mai multe și mai mari. Acest lucru se întâmplă pentru că foarte mulți pariază cu doar câteva minute sau maxim câteva ore înainte ca un meci să înceapă, ceea ce este de înțeles pentru că toți așteaptă să aibă informații cât mai proaspete. Și este normal că cu cât pariază mai mulți, cu atât au loc și mai multe oscilații.

Dintr-un motiv similar vei vedea că la un meci de mâna a doua sau a treia nu vei putea paria foarte mulți bani cu 3-4 zile înainte ca acesta să înceapă, dar limitele sunt ridicate pe parcurs ce meciul se apropie. La început nu sunt multe lichidități pe partida respectivă, și atunci și agențiile sunt precaute în a oferi posibilitatea parierii de sume mari dintr-o singură lovitură. Cu cât aceste lichidități cresc, limitele sunt și ele ridicate.
 

2.4 Apariția pariurilor de valoare

Faptul că agențiile de pariuri schimbă cotele în funcție de tendințele de pariere duce la apariția pariurilor de valoare, adică pariuri unde cota este mai mare decât probabilitatea reală de câștig. Presupunem că avem un nou pariu de tipul ”over / under” unde mai mulți pariori mizează pe un meci sărac în reușite, deci cotele ajung la 2.00 pentru over și 1.80 pentru under. Dacă mai mulți pariază pe un rezultat nu înseamnă implicit că acel rezultat și are șanse mai mari de reușită. Poate acel pronostic de ”over” are o probabilitate reală de câștig de 60%, iar astfel la o cotă de 2.00 el devine un pariu de valoare.

Sigur, îți trebuie un model de analiză complex pentru a putea estima corect probabilitatea reală de câștig a unui pariu, iar de regulă așa ceva au doar pariorii profesioniști (care sunt foarte puțini la număr). Însă cu siguranță dacă agențiile ar stabili cotele doar în funcție de probabilități și nu ar ține cont de tendințe de pariere, atunci pariurile de valoare nu ar mai exista. Nu de alta, dar nici un parior din lumea asta nu poate avea un model de analiză la fel de bun ca cel al unui operator de pariuri din simplul motiv că acel operator își permite să investească sute de mii sau milioane de dolari în software, în echipament , în analizarea informațiilor, în angajarea celor mai buni traderi etc.

Luând în considerare informațiile de mai sus, este destul de evident că sunt șanse mult mai mari să găsești pariuri de valoare după ce deja se pariază sume importante de bani pe un meci, și în special la pariurile unde cotele au oscilat mult. Și pentru că cei mai mulți pariori aleg să joace pe favoriți, cel mai probabil vei găsi ”value bets” pe underdog, mai ales când vine vorba de pariuri de tipul ”Câștigător meci”.

Pentru a afla mai multe despre pariurile de valoare, aici. 
 

2.5 Scăderea bruscă a cotelor - semn al unui meci trucat pentru pariuri?

Este scăderea bruscă a cotei pentru victorii un semn al unui meci trucat? Ar putea, dar nu este obligatoriu să fie. Presupunem că două echipe fac ”blat”, iar apropiați ai jucătorilor încep să parieze masiv pe un anumit rezultat. Cota acelui rezultat va scădea considerabil pentru ca agențiile să balanseze câștigurile potențiale, ceea ce este de înețeles. Pe de altă parte, poate din diferite motive se răspândește pe internet un zvon fals conform căruia un meci ar fi aranjat. Chiar dacă informația se dovedește a fi incorectă, se vor găsi destui care să parieze și să coboare cota respectivă.

De regulă casele de pariuri nu vor scădea din proprie inițiativă cotele chiar dacă au motive să creadă că se va întâmpla ceva necurat la un meci, ci le vor lăsa să se balanseze singure în funcție de tendințele de pariere. Sigur, lucrurile se schimbă dacă agențiile au din start motive să trateze precaut un meci, ele stabilind din prima cote în concordanță cu această situație. Am văzut de mai multe ori prin ultimele etape din campionatul Serbiei când echipe aflate pe ultimele locuri primeau cote de 1.20 – 1.50 să câștige pe terenul unor formații din fruntea clasamentului. La fel am văzut partide din Italia unde un rezultat de egalitate primea din prima o cotă de doar 1.40 – 2.00. Dar doar pentru că au cote incredibil de suspecte, nu înseamnă neapărat că se va și întâmpla și ceva necurat.

Gândește-te că și jucătorii aceia nu sunt complet detașați de realitate. Chiar dacă au în plan să facă un blat, dacă văd că presa, pariorii sau agențiile anticipează acel aranjament, vor afla aceste lucruri și vor fi mult mai precauți și chiar vor renunța la planul inițial pentru a nu atrage atenție nedorită asupra lor.

Cote bune și ofertă sportivă de top >>> pariază chiar acum!


3. DE CE COTELE DIFERĂ DE LA AGENȚIE LA AGENȚIE?

Primul motiv pentru care cotele ajung să difere de la agenție la agenție sunt mai mult decât evidente: tendințele de pariere pot fi diferite de la operator la operator. Poate la un meci între Arsenal și Chelsea, la Netbet (vezi site-ul agenției) pariază mai mulți pe victoria gazdelor, iar la Betano (deschide un cont acum) mai mulți pe victoria oaspeților, iar atunci implicit ne putem aștepta și la anumite diferențe de cote. Apoi mai este vorba și de payout, care uneori poate fi mai mare, iar alteori mai mic.

 

3.1 De ce payout-ul diferă de la pariu la pariu?

Casele de pariuri pe internet țin cont și de competitori atunci când stabilesc cotele unui meci. De obicei agenția care vine prima cu cotele la o anumită partidă va oferi în cele mai multe cazuri un payout destul de mic. Cei care vin ulterior cu cote vor încerca să vină cu o ofertă mai atractivă decât a competitorilor. Cu cât mai mulți bookmakeri oferă cote, cu atât și payout-urile vor fi mai mari. Acesta este și motivul pentru care de exemplu la un meci Arsenal vs Chelsea payout-ul va fi mult mai mare decât la o partidă necunoscută de baschet, chiar dacă pariezi ambele meciuri pe exact același site.

Aici se mai adaugă și alte variabile. Un anumit bookmaker poate veni din când în când cu cote mai atractive decât competitorii la o anumită opțiune de pariere, chiar dacă pe termen scurt el n-are nimic de câștigat din acest lucru. Acesta poate prefera ca pe un anumit meci să nu facă profit sau chiar să piardă ceva bani! De ce ar face așa ceva? În momentul în care oferă cele mai atractive cote de pe piață pentru un anumit pariu mulți pariori vor prefera să plaseze acolo acel pariu, iar astfel agenția mai câștigă câțiva clienți noi și-i convinge și pe cei vechi să nu plece în alte părți. Aceste lucruri o vor avantaja bineînțeles pe termen lung.
 

Strategii și priorități diferite

Operatorii au de multe ori strategii și priorități diferite, iar acest lucru este reflectat în cotele oferite. De pe urma acestui lucru pot beneficia pariorii; există diferite site-uri pe net unde poți vedea la ce agenții găsești cele mai bune cote pentru un anumit meci și tip de pariu și este bine să pariezi acolo unde este cota mai mare. Ideal ar fi să ai cont de pariuri pe cele mai bune site-uri de pariuri licențiate și să pui fiecare pariu acolo unde cote oferită este mai bună.

Cotele sunt doar o parte din strategia de bază pe care fiecare casă de pariuri o are. La unele meciuri un bookmaker ar putea oferi cote mai mici, dar ar putea compensa prin promoții foarte tentante. Marketing, pariuri gratuite, bonusuri de bun venit, bonusuri de loialitate, concursuri atractive, îmbunătățiri aduse platformelor de pariuri și serviciului de suport clienți etc; toate acestea pot de asemenea să facă parte din strategia de bază ale agențiilor de pariuri.

Dacă o casă de pariuri online are un an bun și face profit peste așteptări cei din conducere pot decide că a venit timpul să-şi asume anumite riscuri, plasând propriile lor pariuri. Astfel ei pot oferi la un anumit eveniment sportiv cote care nu reflectă neapărat realitatea, cu riscul de a se paria mai mult pe o anumită opțiune decât pe alta. De obicei în astfel de situații ei se bazează pe anumite informații pe care doar ei le au, iar majoritatea pariorilor nu. Dacă au dreptate, atunci își vor mări și mai mult câștigurile.
 

3.2 Apariția pariurilor sigure datorită diferențelor de cote

Din toate motivele prezentate în acest articol, uneori pot apărea diferențe mari de cote de la o agenție la alta, iar astfel apare și posibilitatea de a face “arbitrage”, strategie ce constă în plasarea de ”sure bets” (pariuri sigure). Un sure bet constă în parierea pe toate rezultatele posibile ale unui pariu, la cele mai mari cote de pe piață, astfel încât indiferent de rezultatul final al meciului să faci profit. Dacă de exemplu la un meci de fotbal Unibet oferă o cotă de 2.10 pe “peste 2.5 goluri”, Sportingbet oferă o cotă de 2.00 pentru “sub 2.5 goluri“, atunci dacă pariezi 487.8 RON la Unibet și 512.20 RON la Sportingbet vei avea garantat un profit de 24.39 RON, indiferent de rezultatul pariului.

Însă din păcate în ziua de astăzi strategia ”Arbitrage” vine cu mai multe dezavantaje decât avantaje astfel încât nu prea se merită să o utilizăm.

4. CASELE DE PARIURI ONLINE CU CELE MAI BUNE COTE

Cum am spus mai sus, cotele diferă de la eveniment la eveniment. Nici un operator nu va avea mereu cele mai bune cote, iar de aceea este bine să ai cont la mai multe agenții simultan și să plasezi fiecare pariu acolo unde cota este mai bună. Poți face excepții atunci când poți beneficia și de pe urma unei promoții atractive, sau vrei să pariezi pe o opțiune ce nu este disponibilă decât la un singur operator. PariuriX.com recomandă următoarele cinci case de pariuri, deoarece acestea au cele mai bune servicii și de multe ori și cote foarte atractive:

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

Pentru a vedea care sunt casele de pariuri pe internet cu cele mai bune cote poți accesa și acest link: https://pariurix.com/agentii/articole-recomandate/cele-mai-bune-cote.html.
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX