1. Home »
  2. Cote »
  3. Cotele sunt împotriva ta – De ce nu vei falimenta niciodată agenția de pariuri sportive?

Cotele sunt împotriva ta – De ce nu vei falimenta niciodată agenția de pariuri sportive?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:12:00

image Cotele sunt împotriva ta – De ce nu vei falimenta niciodată agenția de pariuri sportive?

Se spune că niciodată nu vei vedea un bookmaker sărac și dacă stai să te gândești bine această afacere ce constă în acceptarea de pariuri reprezintă unul din cele mai ușoare moduri de a face bani. Chiar dacă există doar două opțiuni de pariere pentru client, casa de pariuri poate seta cotele în așa fel încât să câștige o anumită sumă de bani la fiecare pariu, indiferent de rezultatul lui. Operatorul de pariuri are de asemenea resursele de a crea modele de predicție foarte complexe, plus că se poate folosi de diferite șmecherii pentru a induce pariorii în eroare, astfel încât aceștia să piardă chiar mai mulți bani ca de obicei.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

1. OPERATORII CÂȘTIGĂ PENTRU CĂ EI NU PARIAZĂ

Un client își asumă un anumit risc atunci când pune un pariu. Acest pariu poate fi câștigător sau pierzător. De partea cealaltă, casa de pariuri primește pentru moment o sumă de bani, dar este posibil să plătească mai mult decât a primit. Din punct de vedere logic, atât bookmakerul cât și clientul sunt pe picior de egalitate dacă luăm în considerare un singur pariu. Marea diferență este că la o agenție sunt plasate zeci de mii de pariuri în fiecare zi, astfel încât aceasta nu-și asumă niciun risc deoarece ea balansează cotele în favoarea ei.
 

1.1 Sume de ordinul milioanelor nu sunt niciodată colectate

Clientul este primul care scoate bani din buzunar pentru a putea plăti un anumit pariu, ceea ce înseamnă că el este cel mai expus din punct de vedere al riscului. Acesta ar putea să nu mai colecteze eventualele câștiguri din tot felul de motive precum: contul de pariuri a fost blocat, furat sau dezactivat, clientul respectiv moare, se îmbolnăvește grav sau pur și simplu uită de pariul plasat. Astfel casa de pariuri deja câștigă deoarece pariurile au fost plătite în avans. Agențiile pe internet câștigă în acest mod mai mulți bani decât ți-ai putea imagina. Dacă pariurile ar fi fost plătite după ce sunt plasate, așa cum se întâmplă cu conturile de credit în Vegas, agenția ar fi mai expusă și ar pierde mai mult.
 

2. PARIORII SUPER PROFITABILI SUNT LIMITAȚI

Pe internet vei găsi foarte multe povești despre persoane care au câștigat sume foarte mari de bani la pariuri, iar conturile lor au fost suspendate, închise sau șterse. Poate că unele povești mai sunt și exagerate, dar sunt destule care au și o doză de adevăr în ele. Chiar se întâmplă ca pariori care reușesc să câștige sume mari de bani să se confrunte cu tot felul de probleme. Realitatea este că dacă ajungi într-o astfel de situație sunt puține lucruri pe care le poți face.

Să presupunem că ai pus un pariu pe o sumă importantă de bani, acesta este câștigător, dar apoi constați că pe site apare că tu n-ai fi pus niciodată acel pariu, iar astfel nu primești suma câștigată. Ce poți face într-o astfel de situație ca să dovedești contrariul? Chiar și dacă ai făcut o poză la pariu în avans (puțin probabil), n-ai cum să demonstrezi că acel pariu chiar a fost plasat dacă el nu apare în baza de date. Dacă cineva de la agenție a șters acel pariu, nu vor exista dovezi. Iar exemplele pot continua.

Nu mă înțelege greșit; o situație ca cea descrisă mai sus nu apare prea frecvent și probabil se întâmplă doar când este vorba de sume de ordinul zecilor sau sutelor de mii de euro. Pune-te în locul bookmakerului; ai apela la astfel de șmecherii pentru a salva în contul firmei tale astfel de sume? Unii pariori ajung să câștige constant din pariuri sportive, iar atunci când trec de o anumită limită prestabilită de operator încep să aibă probleme. Nu este obligatoriu ca ei să aibă contul blocat sau șters și nici măcar să aibă probleme cu anumite pariuri plasate. Agenția de multe ori optează pentru soluții mai simple cum ar fi limitarea sumelor pe care acești clienți le pot juca și aici ajungem la următorul punct.
 

2.1 Limitele impuse de bookmakeri sunt măsuri de precauție

Fiecare casă de pariuri impune anumite limite pentru absolut orice:

  • suma maximă pe care o poți depune
  • suma maximă pe care o poți retrage
  • suma maximă pe care o poți plasa pe un anumit pariu
  • suma maximă pe care o poți câștiga de pe urma unui anumit pariu

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!

De exemplu tu ai putea fi lăsat să pui 1.000€ pe un pariu de cotă de 250, dar apoi constați că nu poți câștiga mai mult de 80.000€ de pe urma acelui pariu. Aceste limite există pentru a nu putea permite unui parior norocos să dea peste cap câștigurile unei case de pariuri. Chiar și așa, de regulă limitele sunt setate la o sumă destul de mare, mult peste ce visează vreodată un parior obișnuit să câștige. Totuși există și genul de pariori care își permit să se joace astfel de sume. Plus că dacă ajungi să faci profit constant este foarte posibil ca operatorul să-ți impună limite mai severe decât înainte. Dacă de exemplu pui pariuri de câte 10.000 RON pe meciuri de baschet, ai putea să te trezești peste noapte că ești limitat la o miză de maxim 100RON / pariu.

Dar am mai zis-o! Aici vorbim de pariori super profitabili care câștigă sume mari de bani, și care sunt foarte puțini la număr. Repet acest lucru pentru că unii au impresia că dacă au câștigat 200RON și au fost limitați, este pentru că sunt profitabili. TOTAL GREȘIT! Cam în 90% de cazuri (dacă nu și mai bine) pariorii sunt limitați din cu totul alte motive. Mai multe detalii găsești aici: https://pariurix.com/cum-sa-eviti-limitarile-la-casele-de-pariuri-online.html

 


3. CASELE DE PARIURI AU MODELE COMPLEXE DE PREDICȚIE

Casele de pariuri există pe piață de câteva sute de ani, într-o formă sau alta. Ele au banii, resursele și informațiile istorice pentru a crea modele foarte bune de predicție. Poți urmări toate statisticile din ultima lună și cunoștințele tale tot nu s-ar apropia vreun pic de cele ale operatorului.

Acestea au aplicații proprii care pot modifica cotele în timpul unui joc pentru a se potrivi modelelor de predicție pe care ele le au. Per total sunt investite milioane de euro în exploatarea statisticilor, în manipularea unei cantități mari de informații, în programatori și statisticieni etc. Astfel nu este prea greu de înțeles de ce întotdeauna aplicațiile bookmakerilor vor fi mai bune decât orice aplicație a unui parior de rând, iar astfel agențiile de pariuri sunt cele care se află mereu cu un pas în față. Iar orice ai face, nu prea ai cum să schimbi asta. 
 

Agențiile se folosesc de tendințele de pariere

Site-urile online de gambling nu se bazează doar pe statistici și datele acumulate în timp. Ele au acces și la statisticile ce țin de modul în care clienții pariază, iar astfel pot depista anumite tipare și tendințe. Astfel ele știu când anumiți pariori mizează pe favorit și când alții pariază împotriva tendințelor obișnuite. Agențiile de pariuri se pot folosi de astfel de informații pentru a câștiga mai mult de pe urma unui pariu.

Cum fac acest lucru? Este simplu; prin echilibrarea cotelor în funcție de tendințele de pariere. Dacă pe o anumită opțiune se pariază mai mult decât este cazul atunci agenția poate micșora cota pentru opțiunea respectivă și, implicit, s-o mărească pentru un pariu contrar. Astfel când trage linie la final bookmakerul va dori ca el să câștige aceeași sumă de bani indiferent de rezultatul pariului.

Accesează ACEST ARTICOL pentru a găsi într-un singur lor cele mai bune articole și tutoriale despre pariuri sportive!

 

4. EVENIMENTE LA CARE OPERATORII POT CONTROLA PAYOUT-URILE

Cum putem ști că pariurile pe sporturi virtuale nu sunt aranjate? Sau jocurile de cazino? Există anumite măsuri de protecție luate de autoritățile de reglementare care supervizează acel bookmaker, dar chiar și așa, cum poți tu ca parior să fii 100% sigur că pariurile plasate pe sporturi virtuale și la cazinouri online nu sunt aranjate pentru ca tu să pierzi mai mult decât câștigi?

Realitatea este că nu poți fi 100% sigur și deși nu se știe exact cum stă treaba aici, este mai bine să fii precaut. Pune-te pentru moment în locul bookmakerului. Dacă ai avea un site de gambling, ai seta ca jocurile tale online să plătească mai mult decât se încasează? Iar dacă răspunsul este unul negativ (mai mult ca sigur), atunci pe la ce procentaj ai stabili acea plată? Dacă ești sincer cu tine însuți poți să-ți faci o idee și despre ce gândesc persoanele care chiar se află într-o astfel de situație. Sigur, pe de altă parte aceștia nici nu își permit să exagereze prea tare, pentru că pe termen lung le-ar dăuna afacerii.


Diferența față de pariurile sportive

Însă ideea este alta: ca și în cazul pariurilor sportive, și la pariuri virtuale sau jocuri de cazino payout-urile sunt sub 100% (evident). Se estimează că acestea sunt setate undeva în intervalul 90% - 99% în funcție de site-ul unde ne jucăm, providerul jocului și tipul jocului. Însă există o diferență importantă față de pariurile sportive. Deși acolo există modele de predicție și moduri de a balansa cotele (așa cum am discutat mai sus), totul este volatil. Indiferent de calcule, pot fi pariuri unde agențiile câștigă mai mult și altele unde pot chiar să piardă bani. Totuși la evenimente virtuale de orice fel este mult mai ușor de implementat un payout fix, pentru că nu mai există evenimente reale care să îl poată influența. Acolo tot mediul este controlabil, iar acesta este un adevăr pe care nimeni nu îl poate contrazice.

De aceea să nu te mire dacă unele site-uri de gambling promovează puternic astfel de servicii, pentru că este în avantajul lor ca un număr cât mai mare de jucători să opteze pentru aceste tipuri de jocuri de noroc

 

5. PIERZI DES LA PARIURI SPORTIVE?

Dacă nu reușești să învingi casa de pariuri, atunci care mai este rostul de a paria? Adevărul este că nu există o metodă ingenioasă de a învinge bookmakerul și de a câștiga constant de pe urma acestuia fără ca el să contraatace și să-ți creeze diferite probleme pentru ca tu să nu mai poți câștiga. Însă cu multă documentare și cu o strategie bine pusă la punct poți deveni un parior bun, care să câștige mai mult decât pierde. Sunt pariori care reușesc acest lucru, puțini ce-i drept, dar sunt. Deci se poate. Totuși, nu există o metodă magică de a face acest lucru. 

În încheiere îți recomand ”Ghidul pariorului profesionist în 4 pași” pentru a vedea cum joacă pariorii profesioniști care reușesc să fie constanți pe termen lung. 

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX