1. Home »
  2. Resurse »
  3. De ce este bine să ai cont la mai multe case de pariuri online

De ce este bine să ai cont la mai multe case de pariuri online

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:18:00

image De ce este bine să ai cont la mai multe case de pariuri online

De ce să deschizi un cont la mai multe case de pariuri online când este de ajuns să alegi una și bună? Aceasta este o întrebare pe care și-o pun mulți pariori, într-un fel pe bună dreptate. Este mai simplu să depui bani la un singur operator și să ții întreg bugetul pentru pariuri într-un singur loc, decât să ai banii împrăștiați pe la vreo trei agenții. De asemenea, este mai simplu să verifici identitatea contului de pariuri pe un singur site și să faci față eventualelor bug-uri și probleme într-un singur loc.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!


DE CE SĂ AI CONT LA MAI MULTE AGENȚII DE PARIURI?

Dar dacă alegi doar agenții serioase cu platforme stabile atunci nu prea vei da de probleme, plus că contul de pariuri se verifică o singură dată, după care poți juca ani buni fără probleme. Astfel per total minusurile de a avea un cont deschis în mai multe părți nu sunt chiar atât de mari pe cât par la prima vedere, plus că există și multe avantaje de care trebuie să ții cont. PariuriX.com prezintă în cele ce urmează cele mai importante 3 astfel de avantaje.


Poți plasa pariuri doar pe cele mai bune cote

În momentul de față este greu de spus care casă de pariuri online licențiată (vezi aici o listă cu toate) oferă cele mai bune cote. Posibil să fie această casă de pariuri online, dar oricum per total diferențele de cote sunt destul de mici între agențiile de top. Dacă ar fi fost licențiat un operator de pariuri sportive precum PinnacleSports, atunci datele problemei s-ar fi schimbat, dar nu este cazul de așa ceva.

Deși ca medie multe agenții stau la fel de bine la acest capitol, cotele diferă mult de la eveniment la eveniment, dar și de la pariu la pariu. De exemplu pe vremuri Sportingbet oferea (deschide cont acum) cote mai mici decât concurența când vine vorba de pariuri de tipul 1x2, dar avea cele mai bune cote de pe piața la opțiunea pauză / final. De asemenea, ea n-are cote foarte mari la fotbal, dar compensează prin cotele oferite la alte sporturi. Ideea este că fiecare operator are puncte forte și puncte slabe când vine vorba de cotele oferite, așa că de ce n-ai profita doar de pe urma celor mai bune cote?

Având conturi la mai multe case de pariuri online îți permiți să plasezi fiecare pariu doar acolo unde cota este mai bună. Poate că o diferență între 1.90 și 1.95 pare mică la prima vedere, dar pe termen lung astfel de diferențe ajung să se simtă enorm, în special dacă obișnuiești să plasezi multe pariuri într-un interval scurt de timp (cum se întâmplă de obicei la pariuri live), joci pariuri pe mize mari sau joci pariuri combinate.

De exemplu și ponturile oferite de specialiștii noștri în secțiunea Ponturi Pariuri Sportive, dar și cele din proiectele Pontul Zilei / Biletul Zilei / Cota 2, provin de la mai multe case de pariuri online, în funcție de unde găsim cele mai bune cote pentru evenimentele respective.
 

Bonusuri, promoții, oferte și concursuri

Un bonus pentru prima depunere (dă click aici pentru a vedea o listă cu toate bonusurile actuale), un bonus la pariuri multiple, o promoție pentru un anumit meci sau un concurs cu premii atractive și înscriere gratuită reprezintă oferte care sunt mereu binevenite, deoarece îți oferă posibilitatea de a juca cu mai mulți bani decât cei depuși inițial și de a câștiga mai mult decât ar fi normal de pe urma pariurilor tale.
 

Ofertă sportivă

În ziua de astăzi majoritatea caselor de pariuri online au o ofertă sportivă foarte bogată, ele acoperind multe sporturi, meciuri și opțiuni de pariere. Chiar și așa, ofertele nu sunt identice. De exemplu Unibet (click aici pentru a te înregistra) acoperă în jur de 33 de sporturi diferite. Aici poți paria pe sporturi electronice precum DOTA2, Counter-Strike sau League of Legends, în timp ce la al'i operatori nu poți. Pe de altă parte Netbet (deschide cont chiar acum) este site-ul care are cea mai bogată ofertă de pariuri live, astfel încât aici vei putea paria în timp real pe partide care nu pot fi găsite la Sportingbet sau Unibet, în special la fotbal. Betfair.ro de exemplu oferă la unele meciuri live chiar și pariuri pe intervale de 60 de secunde, opțiune ce nu poate fi găsită în altă parte. Tot Betfair are și singura platformă licențiată de betting exchange, în timp ce Betano.ro are cea mai bună aplicație de mobil pentru IOS. Iar exemplele pot continua.

În trecut aș fi mai introdus un avantaj, și anume posibilitatea de a face arbitrage, adică de a paria pe meciuri sigure. Dar de când licența a devenit obligatorie în România, numărul de agenții la care putem deschide cont este mult mai mic decât pe vremuri, iar astfel este mult mai greu de făcut arbitrage. Mai multe informații despre ”sure bets” poți găsi aici: https://pariurix.com/resurse/pariuri-sigure.html.

 

LA CÂTE AGENȚII DE PARIURI SĂ NE DESCHIDEM CONT?

Nu trebuie să-ți deschizi cont la toate casele de pariuri online. Dacă te orientezi doar către cele mai bune agenții, atunci trei ar trebuie să fie suficiente pentru a putea profita din plin de avantajele enumerate mai sus, fără a-ți împrăștia banii în 20 de locuri diferite. PariuriX.com a avut ocazia de a testa în amănunt serviciile oferite de toți operatorii licențiați, iar pe baza concluziilor trase noi recomandăm cu încredere mai mulți operatori. Deci indiferent la care dintre agențiile recomandate îți vei deschide cont, cu siguranță vei fi mulțumit de alegerile făcute. Recomandările noastre sunt:

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!

Te-ar mai putea interesa şi:

Save

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX