1. Home »
 2. Resurse »
 3. Paysafecard de 50RON GARANTAT! Vezi cum poți primi unul! Avem 100 de dat în iunie!

Paysafecard de 50RON GARANTAT! Vezi cum poți primi unul! Avem 100 de dat în iunie!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-05-27 11:45:00

image Paysafecard de 50RON GARANTAT! Vezi cum poți primi unul! Avem 100 de dat în iunie!

Actualizare 1 iulie: Concursul Paysafecard s-a încheiat și NU continuă în iulie! Vă rugăm să nu ne mai trimiteți mailuri!

Cei care au trimis mailuri în iunie vor fi verificați în zilele următoare, iar utilizatorii eligibili vor primi voucherele promise până pe 8 iulie!

 

Articolul inițial (nu mai e valabil):

Concursul PaysafeCard, prin care punem la bătaie 100 de Paysafecard-uri lunar, continuă până pe 30 iunie! În cele ce urmează îți vom arăta cum poți pune și tu mâna GARANTAT pe un astfel de voucher! Primul venit, primul servit!

Deschide cont la una din casele de pariuri online recomandate și vei primi din partea noastră un voucher Paysafecard de 50 RON, pe lângă pachetul obișnuit de bun venit!


Cum pot câștiga un voucher Paysafecard de 50 RON?

un paysafecard pentru tine

 1. Deschide un cont la una din casele de pariuri online / cazinouri incluse de noi în această ofertă, prin link-urile de pe site-ul PariuriX, în intervalul 01.06.2020 - 30.06.2020. Ai mai jos lista completă sau deschide cont acum la una recomandată de noi.
 2. Efectuează un depozit (orice sumă) în aceeași perioadă menționată..
 3. Trimite un email la adresa [email protected] cu titlul ”PariuriX 1000” între 01.06 / 30.06 care să cuprindă:
  a) Nume complet
  b) Numele agenției la care te-ai înregistrat prin PariuriX.
  c) Username-ul cu care te-ai înregistrat
  d) Data în care te-ai înregistrat
  Mailul trebuie trimis de pe aceeași adresă de email de pe care te-ai înregistrat la respectiva casă de pariuri!
 4. Până pe 08.07.2020 vom oferi 100 de vouchere primilor 100 de participanți care îndeplinesc condițiile de mai sus. Nu îți face griji, dacă atingem numărul maxim vom actualiza acest articol imediat și vom închide concursul pentru luna curentă, deci nu există riscul să nu primești voucher-ul! Dacă poți citi aceste rânduri, înseamnă că cu siguranță încă te poți califica pentru un voucher! Pentru fiecare cont deschis eligibil, veți primi câte un paysafecard. 
 5. Dacă nu ai reușit să îndeplinești condițiile în această lună, poți participa luna viitoare când vom repeta acest concurs!

Important: Răspundem la toate mesajele voastre în termen de maxim 24 de ore din momentul în care ne scrieți, dar am înțeles că unele mesaje ajung în SPAM. Vă rugăm să verificați și acolo!

 

Case de pariuri / cazinouri eligibile pentru acest concurs:

Pentru a fi eligibil pentru ofertă, poți deschide cont la oricare din agențiile / cazinourile de mai jos, și să efectuezi un depozit. Contul trebuie deschis prin link-urile noastre dacă vrei să ai șansa de a câștiga un Paysafecard. La deschiderea contului vei fi eligibil și pentru pachetul obișnuit de bun venit oferit de respectiva agenție. 

Unibet 100% EXTRA până la 600RON
Vlad Cazino 100% până la 999RON + 30FREESPINS
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON
NetBet pariu fără risc 100% până la 500RON
Superbet până la 500RON EXTRA
eFortuna - Fortuna Bet România 100% până la 500RON
Sportingbet 100% până la 200RON
Casa Pariurilor 100% până la 200RON
Winmasters 100% până la 700RON
888Sport 100% până la 1,000RON
Betstars 5 $/£/€ FREEBET
MaxBet 100% până la 777RON
Baumbet 100% până la 500RON

 


Termeni și condiții

 • Oferta este destinată utilizatorilor cu vârsta de minim 18 ani care își deschid cont la una din casele de pariuri enumerate mai sus prin link-urile PariuriX și efectuează un depozit în perioada ofertei - 01/06/2020 - 30/06/2020.
 • Trebuie să trimiți un mail cu datele menționate mai sus pentru a putea fi luat în evidență.
 • Vom verifica cu bookmakerii datele primite, și ne rezervăm dreptul de a suspenda din concursuri ulterioare participanții care trimit inteționat date false sau eronate.
 • Contul trebuie să fie activ la momentul verificării. Conturile închise nu sunt luate în considerare.
 • Este permis maxim un cont per utilizator / IP / adresă etc la aceeași casă de pariuri. Însă puteți aplica cu conturi la mai multe agenții diferite.
 • Concursul are loc lunar și pune la bătaie câte 100 de vouchere X 50RON în fiecare lună.
 • Voucherele pe Iunie 2020 vor fi oferite până pe 08/07 primilor 100 de utilizatori care au îndeplinit condițiile de mai sus.
 • Pentru conturile Vlad Cazino și 888Sport avem nevoie și de ID-ul de utilizator
 • Pentru unele case de pariuri putem cere o dovadă a depunerii - un screenshot din care să reiasă că ai efectuat un depozit în perioada ofertei
 • Oferta este una cumulată cu orice alt pachet de bun venit oferit de casele de pariuri online enumerate.

Deschide cont la una din casele de pariuri online recomandate și vei primi din partea noastră un voucher Paysafecard de 50 RON, pe lângă pachetul obișnuit de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX