1. Home »
  2. Resurse »
  3. Cel mai bun site de pariuri online cu ponturi?

Cel mai bun site de pariuri online cu ponturi?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:12:00

image Cel mai bun site de pariuri online cu ponturi?

Care este cel mai bun site de pariuri online cu ponturi? Aceasta este o întrebare pe care mulți pariori și-o pun, și pe bună dreptate, pentru că toți vor să se inspire din cea mai bună sursă posibilă. Din păcate nu îți voi oferi un răspuns la această întrebare, pentru că aș spune că PariuriX este numărul 1 și nu m-aș opri din lăudat. În afara faptului că aș fi subiectiv, nu cred că ai chef de ”reclamă ieftină”.

În schimb vreau să te învăț ce să faci ca să nu pui botul nici la vrăjeala altora. Îți voi prezenta câteva informații care să te ajute să evaluezi într-un mod corect calitatea pronosticurilor și analizelor oferite de diferite site-uri de pariuri online cu ponturi, astfel încât să poți decide singur, într-un mod obiectiv, care sunt site-urile ce merită urmărite.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!


Trebuie să te intereseze statistica pe termen lung

Am văzut destui pariori cu așteptări exagerate. Ei culeg ponturi de pe vreo 5-6 site-uri, fac un bilet de un metru, iar dacă îi scoate un pronostic încep să înjure respectiva sursă că ”ce praf sunt”. Sau am văzut pariori mai ”indulgenți” care trag concluzii după 2-3 zile de dat pronosticuri. E mai bine decât după un singur meci, dar tot nu e corect, nici pe departe.

Faptul că un site de ponturi are o zi bună sau proastă este irelevant. Nimeni pe lumea asta nu poate garanta câștiguri sigure, și cu atât mai puțin că vor ieși toate ponturile. Îți poți face o părere cât de cât corectă luând în considerare statisticile pe minim o lună, și recomandat pe minim 6 luni. Ce statistici ar trebui să te intereseze mai exact? Acum ajungem și la asta.


Hitrate-ul e irelevant, te interesează yield-ul

O statistică corectă este bazată în primul rând pe profitul obținut din pariuri single (adică pariind pe fiecare pronostic în parte), excepție făcând acele situații când un site oferă zilnic diferite tipuri de bilete (cotă 2.00, bilete sistem, biletul zilei – cum de fapt avem și noi).

Dar aici e o problemă. Multe site-uri își laudă rezultatele cu texte pompoase precum ”80% din ponturi au fost câștigătoare”, iar mulți pun botul. Păi și ce? Dacă respectivele pronosticuri au cote de 1.20 fiecare, atunci dai pe minus chiar dacă au ieșit 80% din ele. Pe de altă parte poți face profit și cu numai 50% din ponturi corecte dacă cota medie trece de 2.00.

De aceea hitrate-ul (număr de pariuri câștigătoare în raport cu numărul de pariuri jucate) este destul de irelevant. O statistică corectă va fi bazată în primul rând pe Yield (profit sau pierderi nete în raport cu suma rulată), și poate și pe ROI (profit sau pierderi nete în raport cu banca inițială), deși nici ROI-ul nu este 100% relevant.

Dacă nu știi cu ce se mănâncă acești termeni, atunci recomand să citești articolul: https://pariurix.com/roi-yield-si-hitrate-la-pariuri-sportive.html.


Verifică dacă statisticile prezentate sunt reale

Nu recomand să crezi pe cuvânt o persoană când spune că a făcut un anumit profit, ci cel mai bine este să urmărești zilnic pronosticurile recomandate și să le ții evidența singur pentru a vedea dacă statisticile prezentate sunt cele reale. Nu de alta, dar sunt tipsteri care mai au prostul obicei să șteargă de pe  site ponturi pierzătoare, sau să modifice pontul după terminarea meciului pentru a îl transforma dintr-unul pierzător într-unul câștigător.  Când intri pe site, vezi că are numai win-uri pe linie, și când începi să pariezi dai numai de gherle. Oare de ce?

 

Ai grijă la tipsteri care folosesc strategii de joc

Utilizarea unei strategii de pariuri nu este o problemă în sine, dar unii tipsteri se folosesc de diferite sisteme de joc pentru a spori superficial câștigurile. De exemplu îi vezi că folosesc un Martingale pe 7 pași spunând că au un buget astronomic, când în realitate ei nu pariază în acel mod. Așa și eu pot să dau numai pe plus știind că am un buget virtual nelimitat, însă în practică lucrurile se schimbă drastic când încep să folosesc fonduri reale. Pentru că sunt destui care doar spun că pariază propriile recomandări, când de fapt nu o fac, sau oricum nu în modul în care au recomandat. Un screenshot la un cont de pariuri nu reprezintă o dovadă relevantă, poate fi editat super rapid și ușor (chiar și direct în browser), sau pot avea un buget ”virtual” din partea unei anumite agenții.


Paid tips și ”ponturi sigure” de pe Facebook

Când vei reuși să ții cont de aspectele enumerate mai sus, atunci îți vei putea face o părere obiectivă și vei putea răspunde singur la întrebarea ”care este cel mai bun site de pariuri online cu ponturi”. De aceea nici nu ar trebui să pui botul la ce spune unul sau altul, pentru că mulți sunt superficiali și sunt vrăjiți ușor de așa zișii ”tipsteri valoroși”.

De asemenea, nu recomand să optezi pentru servicii de ”paid tips”, adică ponturi cu plată. Ți-am enumerat motivele în ACEST ARTICOL, recomand să arunci un ochi. Și în nici un caz să nu pui botul la vânzătorii de ”ponturi sigure” pe Facebook, adică la acele persoane care susțin că au informații din interior despre diferite blaturi. Ți-am explicat în ACEST ARTICOL de ce întotdeauna vorbim doar de simple țepe.

 

De ce să urmărești ponturile recomandate de specialiștii PariuriX?

Nu pot încheia articolul fără a vorbi puțin și despre secțiunea de Ponturi de pe site-ul nostru. Aici vei găsi în fiecare zi pronosticuri din fotbal, tenis, baschet dar și din alte sporturi, date de tipsteri specializați pe respectivele discipline sportive și pe anumite competiții. Pe pagina fiecărui specialist poți vedea stasticile sale, și te poți abona GRATUIT la cei pe care dorești să îi urmărești constant. De asemenea ai acces la statistici pentru fiecare sport și competiție în parte. Statisticile sunt cât se poate de reale, le poți ține și singur dacă ai dubii în acest sens. Oricum ele sunt actualizate automat pe site, cu un script, nu punem noi acolo ce valori avem chef.

De asemenea recomandăm să urmărești și proiectele noastre zilnice Pontul Zilei / Biletul Zilei / Cota 2, acolo unde vei găsi pariurile în care avem cea mai mare încredere în ziua respectivă, din rândul tuturor ponturilor postate de specialiștii noștri. Chiar și așa, pariază-le cu precauție pentru că nu putem garanta succesul lor.

Fiecare pronostic este susținut de o analiză amănunțită, ca să știi care sunt argumentele care au stat la baza respectivei recomandări. Noi sugerăm să nu joci orbește un pont, ci să plasezi doar acele pariuri în care ai încredere. Dacă nu te-am plictisit ai putea să arunci un ochi și peste articolul ” Cum urmărești corect ponturile și proiectele PariuriX

Descoperă top case de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX