1. Home »
  2. Resurse »
  3. Te scoate constant un singur meci de pe bilet? Uite ce poți face!

Te scoate constant un singur meci de pe bilet? Uite ce poți face!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:35:00

image Te scoate constant un singur meci de pe bilet? Uite ce poți face!

Nu cred că există parior pe lumea asta care să nu fi pierdut măcar o dată un bilet de pariuri din cauza unui singur pronostic greșit. De fapt am amici pe care îi aud săptămânal ”uite mă, iar m-a scos un singur meci, e imposibil așa ceva, cât ghinion pot să am”.  Bun, ai ghinion, dar tu ce faci pentru a îl combate? Cum reduci numărul de situații în care te scoate un singur meci? Mă refer în mod pozitiv, că dacă te scot 2 selecții în loc de una nu te încălzește cu nimic chiar dacă problema inițială e rezolvată :) .

Sau cum faci să câștigi ceva bani de pe urma acelor bilete pierdute la limită? Am câteva sfaturi pentru tine; e drept că nu te vor transforma peste noapte dintr-un ”pierzător la mustață” în vreun ”super boss al pariurilor”, dar crede-mă când îți spun că îți vor fi de folos. 

Descoperă top 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Uită-te după diferite promoții

Nu voi vorbi despre ”Pariul Șansă” prezent la multe case de pariuri stradale, deoarece noi ne concentrăm doar pe agențiile online. Iar o parte din avantajele de mai jos sunt disponibile doar pe net, deci sfaturile s-ar bate cap în cap. Dar sunt și unii operatori online care mai vin uneori cu diferite promoții de pe urma cărora poți profita atunci când te scoate un singur meci. De exemplu pe acest site de pariuri, dacă ratezi o singură selecție pe un bilet ce conține 5 - 10 pronosticuri vei primi înapoi suma mizată. Sunt și agenții care vin cu oferte similare doar la diferite competiții, iar de aceea este bine să consulți cu regularitate secțiunea noastră de promoții pentru a ști când o astfel de ofertă este disponibilă. Nu poți să știi când ai nevoie de ea, este mai bine să fii acoperit!

Vrei să joci biletul zilei la o agenție legală? Vezi cu ce recomandări vin tipsterii PariuriX!

 

Folosește mai mult pariurile cu miză returnată

Mulți nu au habar cu ce se mănâncă handicapurile asiatice cu miză returnată sau pariurile de tipul Draw No Bet. Sau poate știu, dar nu conștientizează cât de utile sunt astfel de opțiuni mai ales pe bilete cu multe meciuri. Dacă un pariu este pierdut la limită, atunci vei primi cotă 1.00. Asta înseamnă că în loc ca biletul să fie bun de aruncat la gunoi, el este dat câștigător, dar fără cota respectivul pariu. Sigur, un pariu DNB va avea o cotă mai mică decât o victorie solistă. La fel și un pariu de tipul ”over 2.0 goluri”, unde miza este rambursată la fix 2 goluri marcate, are cotă mai mică decât un ”over 2.5”. Dar vei vedea că pe termen lung vei câștiga mai mult în acest mod. Bine, acum nici să folosești opțiunile chiar peste tot, dar măcar unde ești mai nesigur. Trebuie să fii și un pic inspirat să iei deciziile corecte atunci când trebuie.

 

Joacă pariuri în sistem

Dacă știi că mereu te scoate câte un meci, ce ar fi ca în loc să te plângi de fiecare dată să mergi pe o schimbare a strategiei tale de joc? Nu mai juca bilete simple, unde trebuie să iasă toate pariurile pentru a câștiga ceva, ci optează pentru pariuri în sistem. Un sistem este format din mai multe combinații, ceea ce înseamnă că vei câștiga ceva bani și dacă te scoate unul sau mai multe meciuri, în funcție de sistemul ales. Mulți spuneți că nu se merită. Acum depinde și cum jucați. Dacă voi puneți pe un bilet 5 pariuri de cotă 1.20, și mai jucați și sistem ”-1”, e logic că nu vă veți scoate înapoi nici un sfert din banii investiți în cazul unui pariu pierzător. Dar ia joacă 4 pariuri de cotă 2.00 în sistem 3/4, că atunci deja cu 3 pariuri corecte dublezi suma mizată. Trebuie să ai și un pic de habar cu ce se mănâncă sistemele și să știi ce variante să alegi în funcție de pronosticurile de pe bilet.  Așa că recomand să citești cu atenție următorul articol (și să pricepi ce scrie acolo) înainte de toate : ” Bilete la pariuri sportive explicate: simplu, sistem şi cu bază

 

Folosește cash out-ul când stai într-un singur meci

Ce poate fi mai frustrant decât atunci când te scoate un singur meci? Îți spun eu : când acel meci este și ultimul de pe bilet. Însă o astfel de situație are și un avantaj: ești în postura în care poți controla biletul tău. Dacă nu ai încredere suficientă în respectivul pronostic, dacă te mulțumești și cu un câștig mai mic, sau pur și simplu îți este teamă, ai oricând posibilitatea de a da cash out. Majoritatea caselor de pariuri online oferă această posibilitate, deși este drept că la unele opțiunea poate lipsi în funcție de pronosticul jucat de tine. Dar chiar dacă nu poți închide pariul, nu te teme, deoarece poți da contră. În acest articol te-am învățat cum să calculezi simplu și rapid suma corectă pe care să o joci pe un pronostic contrar celui inițial, pentru a te descurca și fără opțiunea de cash out. 

 

Joacă bilete mai realiste, dar analizate mai bine

Normal că cu cât un bilet conține mai multe meciuri și cote mai mari, cu atât și șansele ca el să fie câștigător scad, iar probabilitatea de a avea măcar o ”gherlă” crește vertiginos. La fel ca atunci când pariurile de pe bilet sunt analizate superficial. Pentru că trebuie să fim sinceri : atunci când joci un cârnat de 1 metru, cât timp pierzi la analiza fiecărui meci în parte? Îmi imaginez că nu mult. PariuriX recomandă să joci doar pariuri single din mai multe motive pe care le-am explicat pe larg în ACEST ARTICOL. Dar dacă nu vrei, joacă măcar bilete cu 2-3, hai maxim 4 pronosticuri. Că dacă pui 10 meciuri pe bilet, chiar și de cote mici, sunt șanse destul de mari să te scoată măcar o selecție, dacă nu mai multe. Mai bine să urmărești câștiguri mai mici, dar constante pe termen lung, decât să joci ca la loto sperând că te va lovi norocul într-o bună zi. Iar atunci când te lovește, nici măcar nu recuperezi cât ai pierdut anterior. 

Îți recomandăm să urmărești constant proiectele de top PariuriX pentru a putea descoperi cele mai bune ponturi la pariuri sportive. Recomandăm proiectele Pontul Zilei, Biletul Zilei și Cota 2.

Joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX