1. Home »
  2. Resurse »
  3. Ştii câţi bani să pariezi la jocurile de noroc?

Ştii câţi bani să pariezi la jocurile de noroc?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:19:00

image Ştii câţi bani să pariezi la jocurile de noroc?

Aceasta este o întrebare la care foarte mulţi pariori nu ştiu să răspundă. Destul de puţine persoane ştiu cu adevărat ce înseamnă a paria şi doar acelea se pot numi pariori profesionişti. Restul sunt pariori amatori, care visează să se îmbogăţească peste noapte şi caută biletul fantastic.

Jocurile de noroc şi mai ales pariurile sportive au devenit o atracţie şi acaparează tot mai multe persoane, iar limita între pasiune şi dependenţă este tot mai des depăşită. Acest articol este aşadar destinat pariorilor amatori, care de obicei pierd sume mai mari decât le permite buzunarul. De ce? Răspunsul este simplu: pentru că nu ştiu câţi bani să parieze.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aic

 

1. PARIAZĂ ÎN FUNCȚIE DE VENIT

Oricine şi-ar dori să câştige o sumă mare de bani la pariuri sportive, iar dacă se poate şi pe termen scurt ar fi pefect. Aceasta este însă doar o fantezie şi cine se aşteaptă să se îmbogăţească dintr-un leu pariat greşeşte. În primul rând trebuie să ştii că suma pariată trebuie să fie direct proporţională cu veniturile tale. Gândeşte-te dacă se merită să pariezi mâine 500 RON în condiţiile în care, de exemplu, venitul tău lunar este minimul pe economie. În această situaţie, dacă eşti un pasionat al jocurilor de noroc, trebuie neapărat să te mulţumeşti şi cu câştiguri mici, venite pe mize mici.

Vezi aici cel mai de încredere operator de pariuri licenţiat în România !

Suma de bani pe care o pariezi la jocurile de noroc nu trebuie să depăşească 1% din totalul veniturilor tale. Tot ceea ce contează este să nu te afecteze dacă biletul va fi pierdut. Mai exact, dacă venitul tău lunar este de 1.500 RON nu juca mai mult de 15 lei pe bilet. Totul ţine de starea ta psihică, aspect care contează enorm. Dacă eşti liniştit şi n-ai grija sumei pariate este foarte probabil să iei cele mai bune decizii la pariuri. Dacă ai pariat mai mult decât îţi permiţi în speranţa că te vei îmbogăţi vei ajunge foarte repede în cealaltă extremă şi speranţa se va transforma în frica de a nu pierde şi cel mai probabil emoţiile pe care nu le poţi controla te vor duce la eşec şi disperare. Astfel de trăiri sunt extrem de importante în asemenea momente, însă nu voi insista pe ele deoarece ţi le-am prezentat într-un articol anterior destul de amplu.

Tot ceea ce trebuie să ştiii este că dacă pariezi prea mult devii haotic, iresponsabil şi dacă ai pierdut foarte probabil vei ajunge să joci la recuperare, ceea ce te va afunda şi mai mult. În schimb, dacă ai mizat cel mult 1% din venit nu vei avea grija zilei de mâine şi implicit frica de a pierde.

 

2. ȘTII CE ESTE BAKROLL-UL LA JOCURI DE NOROC?

Prin definiţie, acest termen este utilizat pentru banca de care dispui la pariuri. Suma de bani pe care îţi permiţi s-o pierzi la jocurile de noroc, acea sumă care nu-ţi este necesară pentru altceva şi de care te poţi dispensa. Dacă ai strâns nişte bani şi vrei să-ţi încerci norocul la pariuri este foarte important să ştii cât că pariezi. Împarte suma şi nu risca niciodată mai mult de 25%.

De exemplu:

Ai o bancă de 1.000 RON. O împarţi în patru sume a 250 RON şi începi să pariezi. Dacă ai reuşit să faci profit şi de exemplu să câştigi încă 250 RON, suma totală o adaugi la bankroll şi iei procedura de la început.

  • (250 RON * 4) + 250 RON (profitul înregistrat) = 1250 RON.

Aia aşadar acum o bancă mai mare de la care să începi. Poţi începe acest exerciţiu cu o sumă mai mică, însă pe parcurs dacă vei câştiga poţi paria mai mult de 1% din venit, însă de această dată proporţional cu câştigurile.


3. DE CE ESTE IMPORTANT CÂT PARIEZI LA JOCURI DE NOROC?

Este foarte uşor ca pasiunea pentru jocurile de noroc să se transforme în dependenţă, ceea ce este cu adevărat o boală cronică. Pariurile sportive au devenit un business în toată regula şi în România, iar la orice colţ de stradă întâlneşti agenţii offline. Domeniul online este la fel de atractiv, aşa că tentaţia este mare pentru un parior începător. Conform studiilor, anul trecut peste 50% din tinerii români au participat ocazional la jocuri de noroc. Doar la pariuri sportive se pierd în ţara noastră între 100-130 milioane € anual. 

În concluzie, administrarea sănătoasă a banilor la pariuri conferă linişte şi siguranţă. Dacă pariezi mai mult decât îţi permiţi să pierzi vei dori să joci la recuperare. Deciziile corecte le vei lua numai dacă ai o linişte financiară şi nu depinzi de suma pariată. Deşi mă voi repeta, îţi reamintescsă pariezi direct proporţional cu veniturile tale.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!

 

4. CÂTEVA ARTICOLE UTILE

Așa cum poți observa, am menținut acest articol destul de scurt și la obiect. Dacă vrei să aprofundezi subiectul abordat mai sus, atunci îți recomand să arunci un ochi și peste următoarele materiale:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX