Câți bani poți face din pariuri sportive și care este limita ta?

2022-01-31 12:20:00 35,1k 0

Obiectivul fiecărui parior este de a face profit. Suma de bani pe care o vei câștiga depinde de câțiva factori importanți: numărul de pariuri plasate, miza și eficiența pariurilor tale. Prin eficiență se înțelege procentul de pariuri câștigate sau mai bine spus profitul pe care îl faci.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate de PariuriX!
 

1. IMPORTANȚA MONEY MANAGEMENT-ULUI

pariuri sportive bancnote cu Franklin de 100 dolari

Sigur că poți juca la întâmplare și să zici ”Doamne ajută” la fiecare pariu plasat sau ai putea stabili un plan clar de pariere. Asta înseamnă că trebuie să ai un money management, un sistem de pariere și un obiectiv. Prin money management se înțelege banca alocată pentru pariuri și miza stabilită pentru fiecare pariu în parte. Ar trebui să aloci pentru pariuri sportive o sumă pe care îți permiți s-o pierzi și care nu te va afecta în vreun fel. Nu trebuie să iei din banii destinați pentru cheltuielile casei sau pentru alte lucruri importante doar pentru a putea paria.

De asemenea, trebuie să stabilești miza pe pariu. Aici ai mai multe opțiuni; în primul rând poți stabili o mixă fixă și egală pentru fiecare pariu în parte, cum ar fi de exemplu 5% din bancă. Sau în funcție de cote, siguranță și alți factori poți alege la fiecare pariu o miză care să oscileze între două valori, cum ar fi 3% și 8%. O altă idee este aceea de a folosi o strategie de pariuri sportive care are ca scop stabilirea mizei în funcție de rezultatele precedente sau de alți factori. Personal nu recomand utilizarea de strategii precum Martingale sau Fibonacci, dar aș recomanda sistemul lui Kelly cu condiția să înveți să-l folosești așa cum trebuie.
 

2. IMPORTANȚA UNUI SISTEM DE PARIERE

Pentru a putea alege cele mai bune pronosticuri la pariuri este recomandat să ai un sistem de pariere. Aici nu mă mai refer la strategii precum Martingale, ci mai degrabă la un mod de a alege cele mai bune pariuri. Orice parior are un sistem prin care își alege pariurile fără a-și da seama. De exemplu eu când pariez pe fotbal iau în considerare rezultatele recente ale echipelor implicate, rezultate directe, miza echipelor, cum joacă fiecare formație acasă / în deplasare, cât de oscilante sunt rezultatele lor, ce jucători sunt accidentați sau indisponibili, etc. Chiar și cei care pariază la agențiile de la colțul străzii țin cont de numele echipelor și de cota oferită; evident că este un mod foarte prost de a alege pariurile, dar demonstrează ce am afirmat mai sus: oricine are un sistem, fie el bun sau rău. Pariorii buni creează un sistem în funcție de stilul lor de pariere, pe care-l îmbunătățesc constant, învățând din greșelile proprii și din rezultatele anterioare.

 

3. IMPUNEREA UNUI OBIECTIV LA PARIURI SPORTIVE

Dacă speri să dai lovitura vieții pariind 2 RON pe un bilet de jumătate de metru atunci poți la fel de bine să joci la loto. În schimb poți avea un plan realist. De exemplu poți stabili o bancă de start de 1.000 RON și o miză fixă de 50 RON / pariu și să ai ca plan plasarea a 100 de pariuri pe durata unei luni calendaristice, la cotă de 2.00 fiecare, deci puțin peste 3 pariuri pe zi. Este drept că teoretic îți trebuie 5.000 RON pentru toate aceste pariuri, dar vei mai și câștiga, vei mai și pierde, deci în mod normal poți rula de cinci ori banca fără probleme. Trebuie să ai o serie chiar proastă de rezultate pentru a pierde în mai puțin de o lună banca în acest mod.

Până aici planul este foarte realist. La fel de realist este să reușești ca din cele 100 de pariuri să câștigi minim 53 pentru a obține un profit de 300 RON. Practic la fiecare rulaj al băncii îți trebuie un profit de 6%, iar dacă rulezi de 5 ori banca într-o lună reușind mereu un astfel de profit atunci ajungi să câștigi cu 30% mai mult decât ai investit. Poate nu pare mult la prima vedere, dar măcar este un plan realizabil, plus că dacă ai depune banii la bancă sau i-ai investi pe piața de capital nu prea ai avea șanse să obții un profit de 30% lunar.

Descoperă 9 reguli de aur și 18 sfaturi ce te vor ajuta să câștigi la pariuri sportive
 

4. CÂȚI BANI POȚI FACE DIN PARIURI - CONCLUZII FINALE

În funcție de stilul tău de a juca (miză, cote, număr de pariuri plasate, sistem de pariere etc) poți face un calcul conform exemplului de mai sus pentru a vedea care este suma realistă de bani pe care o poți câștiga pe durata unui anumit interval de timp. Sunt de exemplu pariori care joacă foarte mult la pariuri live și ajung să ruleze și de câteva zeci de ori banca într-o lună, în timp ce alții nu pun mai mult de 1-2 pariuri pe zi, dar obișnuiesc să joace sume mari.

Dacă vrei să testezi un anumit stil de pariere dar nu vrei să riști momentan bani reali ai putea face o simulare pe durata unei luni ţinând un jurnal de pariuri. Astfel îți vei face o părere mai bună despre potențialul tău fără a fi necesar să pierzi bani.

Dacă vrei să joci pariuri cât mai sigure, recomandăm să te inspiri și din proiectele zilnice oferite de PariuriX - Pontul ZileiBiletul Zilei și Cota 2.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România!

Case de pariuri online recomandate
Betano
Betano
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult