1. Home »
  2. Resurse »
  3. Câți bani poți face din pariuri sportive și care este limita ta?

Câți bani poți face din pariuri sportive și care este limita ta?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:35:00

image Câți bani poți face din pariuri sportive și care este limita ta?

Obiectivul fiecărui parior este de a face profit. Suma de bani pe care o vei câștiga depinde de câțiva factori importanți: numărul de pariuri plasate, miza și eficiența pariurilor tale. Prin eficiență se înțelege procentul de pariuri câștigate sau mai bine spus profitul pe care îl faci.

Joacă acum la una din casele de pariuri recomandate de PariuriX!
 

1. IMPORTANȚA MONEY MANAGEMENT-ULUI

Sigur că poți juca la întâmplare și să zici ”Doamne ajută” la fiecare pariu plasat sau ai putea stabili un plan clar de pariere. Asta înseamnă că trebuie să ai un money management, un sistem de pariere și un obiectiv. Prin money management se înțelege banca alocată pentru pariuri și miza stabilită pentru fiecare pariu în parte. Ar trebui să aloci pentru pariuri sportive o sumă pe care îți permiți s-o pierzi și care nu te va afecta în vreun fel. Nu trebuie să iei din banii destinați pentru cheltuielile casei sau pentru alte lucruri importante doar pentru a putea paria.

De asemenea, trebuie să stabilești miza pe pariu. Aici ai mai multe opțiuni; în primul rând poți stabili o mixă fixă și egală pentru fiecare pariu în parte, cum ar fi de exemplu 5% din bancă. Sau în funcție de cote, siguranță și alți factori poți alege la fiecare pariu o miză care să oscileze între două valori, cum ar fi 3% și 8%. O altă idee este aceea de a folosi o strategie de pariuri sportive care are ca scop stabilirea mizei în funcție de rezultatele precedente sau de alți factori. Personal nu recomand utilizarea de strategii precum Martingale sau Fibonacci, dar aș recomanda sistemul lui Kelly cu condiția să înveți să-l folosești așa cum trebuie.
 

2. IMPORTANȚA UNUI SISTEM DE PARIERE

Pentru a putea alege cele mai bune pronosticuri la pariuri este recomandat să ai un sistem de pariere. Aici nu mă mai refer la strategii precum Martingale, ci mai degrabă la un mod de a alege cele mai bune pariuri. Orice parior are un sistem prin care își alege pariurile fără a-și da seama. De exemplu eu când pariez pe fotbal iau în considerare rezultatele recente ale echipelor implicate, rezultate directe, miza echipelor, cum joacă fiecare formație acasă / în deplasare, cât de oscilante sunt rezultatele lor, ce jucători sunt accidentați sau indisponibili, etc. Chiar și cei care pariază la agențiile de la colțul străzii țin cont de numele echipelor și de cota oferită; evident că este un mod foarte prost de a alege pariurile, dar demonstrează ce am afirmat mai sus: oricine are un sistem, fie el bun sau rău. Pariorii buni creează un sistem în funcție de stilul lor de pariere, pe care-l îmbunătățesc constant, învățând din greșelile proprii și din rezultatele anterioare.

 

3. IMPUNEREA UNUI OBIECTIV LA PARIURI SPORTIVE

Dacă speri să dai lovitura vieții pariind 2 RON pe un bilet de jumătate de metru atunci poți la fel de bine să joci la loto. În schimb poți avea un plan realist. De exemplu poți stabili o bancă de start de 1.000 RON și o miză fixă de 50 RON / pariu și să ai ca plan plasarea a 100 de pariuri pe durata unei luni calendaristice, la cotă de 2.00 fiecare, deci puțin peste 3 pariuri pe zi. Este drept că teoretic îți trebuie 5.000 RON pentru toate aceste pariuri, dar vei mai și câștiga, vei mai și pierde, deci în mod normal poți rula de cinci ori banca fără probleme. Trebuie să ai o serie chiar proastă de rezultate pentru a pierde în mai puțin de o lună banca în acest mod.

Până aici planul este foarte realist. La fel de realist este să reușești ca din cele 100 de pariuri să câștigi minim 53 pentru a obține un profit de 300 RON. Practic la fiecare rulaj al băncii îți trebuie un profit de 6%, iar dacă rulezi de 5 ori banca într-o lună reușind mereu un astfel de profit atunci ajungi să câștigi cu 30% mai mult decât ai investit. Poate nu pare mult la prima vedere, dar măcar este un plan realizabil, plus că dacă ai depune banii la bancă sau i-ai investi pe piața de capital nu prea ai avea șanse să obții un profit de 30% lunar.

Descoperă 9 reguli de aur și 18 sfaturi ce te vor ajuta să câștigi la pariuri sportive
 

4. CÂȚI BANI POȚI FACE DIN PARIURI - CONCLUZII FINALE

În funcție de stilul tău de a juca (miză, cote, număr de pariuri plasate, sistem de pariere etc) poți face un calcul conform exemplului de mai sus pentru a vedea care este suma realistă de bani pe care o poți câștiga pe durata unui anumit interval de timp. Sunt de exemplu pariori care joacă foarte mult la pariuri live și ajung să ruleze și de câteva zeci de ori banca într-o lună, în timp ce alții nu pun mai mult de 1-2 pariuri pe zi, dar obișnuiesc să joace sume mari.

Dacă vrei să testezi un anumit stil de pariere dar nu vrei să riști momentan bani reali ai putea face o simulare pe durata unei luni ţinând un jurnal de pariuri. Astfel îți vei face o părere mai bună despre potențialul tău fără a fi necesar să pierzi bani.

Dacă vrei să joci pariuri cât mai sigure, recomandăm să te inspiri și din proiectele zilnice oferite de PariuriX - Pontul ZileiBiletul Zilei și Cota 2.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX