Funcția de cash-out oferită de site-urile de pariuri la meciuri de fotbal: profiți suficient de pe urma schimbărilor bruște de cote?

2021-01-04 15:29:00 5,7k 0

Unele site-uri de pariuri sportive oferă funcția de ”cash out” sau ”închidere pariu”. Această funcție îți permite să închizi un pariu în desfășurare înainte ca acesta să fie finalizat, iar astfel vei lua cu siguranță o parte din eventualul câștig sau vei recupera o parte din miză.

Această funcție poate fi utilizată inclusiv din aplicațiile de pariuri de pe mobil și poate fi de real folos în foarte multe situații, despre care vom vorbi în cele ce urmează. Dacă dorești întâi să afli mai multe informații despre opțiunea de cash out, recomand să accesezi acest link: https://pariurix.com/agentii-de-pariuri-sportive-online-ce-ofera-optiunea-cash-out.html.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive!


SCHIMBĂRI BRUȘTE DE COTE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Situații în care cash-out-ul poate fi util

  2. Schimbări de cote pe care le poți exploata

  3. Cash out la biletele cu mai multe meciuri

  4. Trebuie să știi când să închizi pariul

 

1. SITUAȚII ÎN CARE CASH OUT-UL POATE FI UTIL

Să presupunem că ai pariat că o echipă va câștiga dar după ce meciul începe constați că aceasta n-a prins cea mai bună zi. În acel moment îți schimbi părerea inițială și te aștepți ca echipa ta să nu mai câștige. Într-o astfel de situație ai putea da cash out pentru a recupera o parte din miza inițială.

Sau să luăm un alt exemplu. Poate că echipa pe care ai pariat începe în forță meciul și marchează rapid două goluri. Totuși aceasta reduce ritmul, iar jocul adversarei începe să fie din ce în ce mai consistent. Ținând cont că în acest moment agenția de pariuri îți oferă o sumă tentantă pentru a închide pariul, preferi să nu riști și folosești opțiunea de ”cash out”. Această funcție poate fi folosită inclusiv pentru pariuri multiple, deci poate fi utilă în multe situații diferite. Dar dacă tot ai în plan să închizi un pariu în desfășurare de ce n-ai încerca să beneficiezi de cele mai bune cote, pentru a scoate cât mai mult din pariul tău?
 

2. SCHIMBĂRI DE COTE PE CARE LE POȚI EXPLOATA

Șmecheria este să fii pe fază și să închizi pariul exact înainte să se întâmple ceva notabil, deci înainte să se schimbe cotele. Dar pentru a face acest lucru ar trebui să urmărești meciul respectiv la televizor și să nu te bazezi pe transmisia caselor de pariuri online, deoarece acestea au un delay de câteva secunde.

Sunt și site-uri care transmit meciuri live video și au un delay destul de mic; și acestea sunt de regulă o alegere bună. Totuși ia în considerare că orice transmisie, cât de bună ar fi ea, tot are un delay față de ce se întâmplă în realitate, deci probabil agenția va fi cu un pas înainte ta. Mai există și varianta de a folosi metoda prezentată atunci când te afli pe stadion, urmărind live meciurile echipei favorite.


Exemple de utilizare - metode mai morale și mai puțin morale

Să luăm o situație concretă în care o astfel de strategie ar putea fi utilă. Să presupunem că echipa pe care ai pariat conduce cu 1:0, dar jocul ei nu te convinge și te aștepți în orice moment ca ea să fie egalată. Vrei să închizi pariul, dar ai prefera să îl închizi cât mai târziu, pentru ca și câștigul oferit de operatorul de pariuri să fie cât mai mare. Aștepți în fața calculatorului, pregătit să dai cash out. La un moment dat vezi că un jucător al echipei conduse rămâne singur cu portarul, iar în acel moment apeși ”butonul magic”.

Dacă te miști suficient de rapid, vei reuși să închizi pariul înainte de a se marca, și înainte ca agenția să schimbe sau să blocheze cotele. Desigur, este foarte posibil ca acel jucător să și rateze, dar nu te poți baza pe asta, și oricum scoți mai mult din pariul tău decât dacă l-ai fi închis cu 10 minute mai devreme. Deci așa cum poți vedea, ți-am prezentat o situație în care NU încalci regulamentele interne ale operatorului și nu încerci să exploatezi diferite slăbiciuni, opțiunea fiind utilizată ÎNAINTE de a se marca.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Uneori este posibil să poți da cash out chiar dacă apeși butonul imediat ce s-a marcat, dar trebuie ca delay-ul transmisiei live să fie foarte mic, de fapt aproape inexistent. Dar nici atunci nu cred că ai vreoșansă. Mai există o variantă pe care am enumerat-o mai sus. Dacă ai în oraș o echipă care joacă în prima sau chiar în a doua ligă, atunci te poți axa pe pariuri pe această echipă și te poți duce pe stadion pentru a-i viziona meciurile.

Urmărind meciul de la fața locului delay-ul devine inexistent şi astfel îți mărești considerabil șansele de a putea fi mai rapid decât operatorul de pariuri. Opțiunea de cash out poate fi folosită direct de pe telefonul mobil, utilizând o aplicație pentru pariuri mobile. Dar ia în considerare faptul că aceste practici sunt interzise, deci NU le recomandăm! Ele ar putea funcționa pe moment, dar cel mai probabil în timp te vei trezi cu contul de pariuri limitat!

Pentru a vedea cum poți evita limitările caselor de pariuri online accesează acest link: https://pariurix.com/cum-sa-eviti-limitarile-la-casele-de-pariuri-online.html.


3. CASH OUT LA BILETELE CU MAI MAI MULTE MECIURI

Foarte mulți pariori aleg să folosească opțiunea cash out la pariuri multiple. Să presupunem că ai pus un bilet cu 7 meciuri, iar primele 6 selecții au fost câștigătoare. În acel moment casa de pariuri îți oferă o sumă de bani destul de tentantă pentru a închide pariul, pe care ai putea s-o accepți pentru a nu depinde de rezultatul ultimului meci. Există câteva șmecherii pe care le poți folosi pentru ca agențiile de pariuri să-ți ofere o sumă cât mai mare.


Primele selecții de pe bilet ar trebui să fie de cote cât mai mari

Dacă vrei ca pe același bilet să adaugi atât selecții de cote mari cât și selecții de cote mici, atunci ar trebui ca selecțiile cu cote mai mari să fie de la meciurile care se joacă primele. Dacă aceste selecții sunt câștigătoare, atunci agenția îți va oferi o sumă consistentă de bani pentru a renunța la pariu.


Pune două pariuri multiple: unul pe favoriți și unul pe outsideri

O idee bună este să pui două bilete la pariuri: unul cu echipe favorite și unul cu echipe cotate cu șansa a doua. Este recomandat să elimini din ecuație posibilitatea unei eventuale remize și să plasezi doar pariuri de tipul DNB (Draw No Bet). Sunt șanse mari ca biletul cu favoriți să fie câștigător, chiar dacă potențialul câștig nu este foarte mare. În cazul în care outsiderii reușesc să producă surprize, atunci al doilea bilet ar putea să-ți aducă un câștig substanțial. Dacă apar surprize încă din primele meciuri, atunci ai putea folosi opțiunea ”cash out” pentru a fi sigur că iei ceva bani.


Pariază sume mici de bani

Probabil ai văzut că la casele de pariuri offline sunt foarte mulți pariori care pun bilete cu 1-2 lei sperând să dea lovitura vieții. Aceștia reușesc foarte rar să câștige, dar se întâmplă des ca biletele să fie pierdute la mustață. De aceea ai putea începe și tu să pui astfel de bilete, dar la agențiile online, care oferă posibilitatea de a da ”cash out”. Urmărește constant ce se întâmplă pe biletele tale și dacă ai vreunul pe care îți ies primele 6-7 meciuri, atunci ai putea să-l închizi în schimbul unei sume frumoase de bani.

 

4. TREBUIE SĂ ȘTII CÂND SĂ ÎNCHIZI PARIUL

Imediat ce operatorul de pariuri începe să-ți ofere mai mulți bani decât ai pariat, tentația de a accepta oferta agenției crește. Însă nu este mereu o idee bună să optezi pentru o astfel de variantă. Dacă de exemplu echipa ta conduce la o diferență de două goluri, iar ea practică un joc solid și controlează meciul atunci este recomandat să nu dai ”cash out”, ci să aștepți finalul meciului. Dar acesta este doar un exemplu simplu. Circumstanțele diferă de la meci la meci și trebuie să fii destul de inspirat în a alege când să închizi pariul și când să lași pariul să meargă până la capăt. În această ordine de idei recomand să arunci un ochi peste ACEST ARTICOL.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive!

Te-ar mai putea interesa şi:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult