1. Home »
  2. Resurse »
  3. 6 calități pe care trebuie să le aibă orice parior pentru a avea succes pe termen lung

6 calități pe care trebuie să le aibă orice parior pentru a avea succes pe termen lung

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:29:00

image 6 calități pe care trebuie să le aibă orice parior pentru a avea succes pe termen lung

Deja ne-am lămurit de mult că un bilet la pariuri îl poate câștiga oricine, cum la fel de bine oricine poate prinde pentru câteva zile sau săptămâni o serie de rezultate bune. Dar ce diferențiază un parior profesionist de unul amator este faptul că cel profesionist reușește să fie și constant în rezultate, motiv pentru care își permite să trăiască din această activitate fără a fi necesar să aibă un alt loc de muncă. Desigur, numărul de pariori aflați în această categorie este foarte mic.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

Poți încerca să te inspiri din stilul de joc al unui parior profesionist, să îi copii strategiile de pariere, și uneori chiar ponturile, dar asta nu îți garantează că vei avea același succes pe termen lung. Și asta pentru că vei face mai multe greșeli decât el, greșeli cauzate de lipsa anumitor calități pe care orice parior bun ar trebui să le aibă. 

  1. Disciplină

Consider că este cea mai importantă calitate. Aceasta te va ajuta să pariezi doar banii pe care îți permiți să îi pierzi, și datorită ei vei reuși să urmezi un plan până la capăt fără a te abate de la el. Tot disciplinate va ajuta să nu te impacientezi, iar astfel vei evita să iei decizii greșite în cele mai proaste momente, cum ar fi de exemplu jucatul la recuperare.
 

  1. Răbdare

Mai devreme vorbeam de profit pe termen lung. Pentru a putea avea un astfel de obiectiv, trebuie în primul rând să ai răbdare și să nu te enervezi după două zile în care nu ai câștigat nimic. Tot răbdarea te ajută să alegi și cele mai bune pronosticuri, iar aici mă gândesc în mod special la acei pariori care petrec chiar și 4-5 ore pe zi pentru a selecta ponturile pe care să le joace.

 

  1. Obiectivitate

Aproape orice site precum PariuriX îți va recomanda ca niciodată să nu pariezi pe echipa cu care ții. Deși pe de-o parte vorbim de formația pe care o cunoști cel mai bine, pe de altă parte s-ar putea mai degrabă să pariezi cu inima decât cu capul. Eu sunt de părere că nu este o idee rea să mizezi pe echipa favorită atâta timp cât ești sigur că poți fi 100% obiectiv. Dar ai grijă, pentru că este mai ușor de zis decât de făcut.

 

  1. Perserverență

Nimeni nu se naște învățat, și este normal să faci greșeli mai devreme sau mai târziu. Important este să fii genul de parior pentru care greșelile sunt constructive, și nu unul din cei care repetă aceeași greșeală de zece ori fără a învăța nimic din ea. Doar așa vei putea obține rezultatele din ce în ce mai bune.

 

  1. Controlul emoțiilor

Este oarecum în legătură cu disciplina, doar că acolo este mai degrabă vorba de modul de organizare la ”rece”, în timp ce aici mă refer mai mult la capacitatea de a putea lua cele mai bune decizii în momente grele. Să prespunem că ai pus un pariu conform căruia outsiderul va câștiga. Acesta conduce cu 1:0, și mai sunt câteva minute până la finalul meciului și până când vei lua o sumă consistentă de bani. Ce faci, rămâi calm și lași pariul să meargă până la capăt, sau emoțiile te copleșesc și dai cash out? Sunt mulți pariori care nu își pot controla sentimentele și iau anumite decizii care nu sunt susținute de vreun argument logic, iar de regulă acest lucru dăunează pe termen lung.

 

  1. Inteligență

Nu trebuie să fii vreun Einstein, dar nici nu am auzit de vreun parior profesionist cu IQ mai mic decât cel mediu.  Și asta pentru că un parior bun trebuie să aibă cunoștințe solide de matematică, statistică și probabilități, genul de materii pe care nu le înveți pe deasupra. De asemenea, trebuie inteligență pentru a putea gestiona așa cum trebuie toate calitățile enumerate mai devreme; poate un parior este perseverent, dar dacă ”procesorul” nu îl ajută să înțeleagă ce a greșit, tot degeaba.

Poate tu crezi că ai toate calitățile enumerate mai sus, dar stau lucrurile chiar așa? Ești într-adevăr un parior disciplinat? Ai suficientă răbdare? Ești obiectiv și șii să îți controlezi emoțiile în momente cheie? Acestea sunt întrebări la care trebuie să răspunzi sincer pentru a ștti exact ce îți lipsește. Doar așa vei putea progresa ca parior, și îți vei putea îmbunătăți rezultatele pe termen lung.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX