1. Home »
  2. Bonusuri »
  3. Promoții cu cote mărite – despre ce este vorba și ce agenții de pariuri le oferă?

Promoții cu cote mărite – despre ce este vorba și ce agenții de pariuri le oferă?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-03 01:10:00

image Promoții cu cote mărite – despre ce este vorba și ce agenții de pariuri le oferă?

Promoții cu cote mărite – tot mai des vedem acest gen de oferte, așa că am zis să vin cu un articol în care să explic concret despre ce este vorba, și să îți arăt unde le poți găsi. Am văzut că mulți pariori le asociază cu simple ”țepe” deoarece o cotă de 10.00 în loc de una de 1.50 sună prea frumos ca să fie adevărat. Dar poate sunt privite cu precauție și din cauza unor campanii de promovare destul de agresive adoptate de-a lungul timpului de diferite site-uri.

Nu este vorba de un mod de a păcăli clienții, de greșeli de afișaj,  de ”pomană” din partea operatorilor sau alte lucruri de genul (așa cum am tot auzit), ci este vorba de promoții destul de avantajoase care te pot ajuta să îți crești rapid banca. Într-adevăr, în cele mai multe cazuri ele au atașate diferite condiții de rulaj, dar acestea sunt de obicei destul de avantajoase. Plus că sunt la vedere pe pagina promoțiilor respective, nu sunt ascunse în vreun fel.

Descoperă top case de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

 

Promoții cu cote mărite - despre ce este vorba?

Acestea le putem împărți în două categorii principale :

  • cote mărite pentru clienții noi, unde creșterile sunt mai mult decât spectaculoase dar există condiții atașate
  • cote mărite pentru toți clienții unde creșterile sunt mai mici, dar de regulă nu sunt atașate condiții de rulaj.


Cote mărite doar pentru clienții noi

Mai exact, îți deschizi un cont de pariuri prin link-ul special atașat promoției (noi venim mereu cu articole despre cele mai noi oferte prin care oferim respectivele link-uri) și plasezi un prim pariu la o cotă specială. Deci aceasta este genul de ofertă de pe urma căreia poți beneficia o singură dată la o anumită casă de pariuri online, motiv pentru care și cotele oferite sunt destul de spectaculoase. Astfel poți prinde cote de 4.00 – 10.00 pentru pariuri care în mod normal au cote de 1.05 – 2.00, ceea ce îți oferă posibilitatea de a îți mări rapid banca de pariuri. Mai nou sunt oferite chiar și cote de 50.00 în loc de 1.40, dar de obicei în astfel de cazuri miza maximă este limitată la o sumă modică (5-10RON). Îți voi oferi exemple concrete mai jos, când vom vorbi despre agențiile care oferă astfel de promoții.


Cote mărite pentru toți clienții

Sunt agenții de pariuri care zilnic sau săptămânal (după caz) oferă cote mărite la anumite pariuri, sau la anumite combo-uri alese. Creșterile nu sunt foarte spectaculoase, dar dacă tot intenționai să plasezi respectivele pariuri, atunci de ce nu ai beneficia de o cotă mai bună? Mai ales că astfel de oferte tind să nu aibă condiții de rulaj atașate, plus că poți profita de pe urma lor de câte ori dorești.

 

Agenții de pariuri ce oferă promoții cu cote mărite pentru clienții noi

IMPORTANT

Condițiile de mai jos sunt strict orientative, pot fi schimbate în orice moment în funcție de ofertă. De aceea cască bine ochii și citește regulamentul atașat ofertei pentru care vrei să aplici.

Oferte de acest gen nu sunt afișate pe pagina de promoții a agențiilor de pariuri, și pot fi accesate doar prin intermediul unui link special. De aceea recomand să urmărești secțiunea Promoții de pe site-ul PariuriX, deoarece aici vom prezenta întotdeauna cele mai noi oferte.

 

Betfair (L1160655W000329) – deschide cont

Betfair este agenția care oferă cel mai des des astfel de promoții la partide de top, toate valabile doar pe platforma de Sportsbook (pariuri sportive). Cotele pot ajunge până la 50.00 pentru pariuri care în mod normal au cote de 1.02 - 2.00, dar de regulă miza maximă este limitată la 5RON. Mai sunt oferite și promoții cu mize de 50RON, la cote de 6.00 - 10.00 în funcție de pariu. Avantajul la Betfair este că suma suplimentară câștigată trebuie rulată o singură dată înainte de a fi retrasă.

Să îți dau un exemplu. Pariezi 50RON, iar dacă pariul iese primești înapoi cei 50RON. Profitul (să zicem 150RON la o cotă de 4.00) este creditat ca bonus, însă acesta trebuie rulat o singură dată pe cote de minim 1.20! Deci la o condiție mai lejeră de atât sincer nu cred că poți spera.

 

Fortuna Bet (L1160665W000326) – deschide cont

Oferă uneori (dar în ultima vreme mai rar) promoții pentru clienții noi prin care oferă cote mărite la partide de top (de multe ori cotă de 10.00). Pariezi 50RON, iar dacă pariul este câștigător primești ca fonduri CASH pe cont câștigul calculat la cote normale, iar diferența până la cotă de 10.00 este creditată ca bonus. Respectivul bonus trebuie rulat de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retras. Mai mult decât atât, dacă pariul de calificare este pierzător, primești înapoi dublul mizei ca bonus, și trebuie să rulezi suma de 6 ori (6x) înainte de a o putea retrage.

Deci chiar dacă sunt condiții de rulaj, poți transforma 50RON în 500RON dintr-un singur pariu, plus că ești acoperit în cazul în care pariul nu iese. E genul de oportunitate pe care pariorii cu fonduri limitate nu ar trebui să o rateze.

 

Unibet (L1160657W000330) – deschide cont

Nu vine foarte des cu astfel de oferte, dar mai are din când în când. Cota oferită nu este foarte spectaculoasă (să zicem 5.00 în loc de 2.00), dar dacă pariul iese atunci banii nu sunt supuși vreunei condiții de rulaj! Deci îi poți retrage oricând. Mai mult de atât, dacă pariul nu iese, primești înapoi suma mizată sub formă de bonus (în acest caz vei avea de rulat banii de 3 ori pe cote de 1.40+).

 

Sportingbet (L1160656W000327) – deschide cont

Sportingbet vine și ea din când în când cu astfel de oferte, dar nu des, așa că ar trebui să nu ratezi oportunitatea atunci când se ivește. În loc de o cotă de 1.25 poți prinde o cotă de 10.00 de exemplu, unde câștigul suplimentar peste cota normală trebuie rulat de 5 ori pe cote de 1.50+ în maxim 30 de zile.

 

Betano (L1170664W000663) – deschide cont

Betano nu a venit până acum cu astfel de oferte, dar am trecut-o pe listă deoarece este una din agențiile recomandate de PariuriX datorită serviciilor de calitate oferite. Și ea oferă un Betano bonus fără depunere.

Nu uita! Termenii de mai sus sunt strict orientativi, pot fi schimbați oricând în funcție de promoția exactă! Citește regulamentul atașat ofertei pentru care aplici!

 

Agenții de pariuri ce oferă promoții cu cote mărite pentru toți clienții

  • Unibet.ro – oferă la fiecare început de săptămână promoția ”Multipla de luni” prin care propune cote mărite pentru diferite combo-uri de la meciuri ce au loc pe durata săptămânii. Agenția mai vine cu cu cote mărite și cu ocazia diferitor evenimente sportive.
  • Betano.ro – are o promoție ”Marjă 0%” prin care la anumite pariuri single oferă payout de 100% pe Câștigător meci.
  • Maxbet.ro – de regulă este ales zilnic un meci de fotbal la care sunt oferite cote mărite pentru diferite combo-uri.

Casele de pariuri sportingbet.ro, betfair.ro și netbet.ro pot veni și ele ocazional cu astfel de promoții. De asemenea, mai găsim oferte de genul și la agențiile online provenite din offline, dar pentru că nu le recomandăm în mod deosebit, nu cred că are rost să le prezentăm.

Joacă acum la casa de pariuri online recomandată de PariuriX! Poți încasa un bonus atractiv de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX