Bonus pariuri sportive online - De ce vă panicați când trebuie rulat?

3,9k 0

Bonus pariuri sportive online - De ce vă panicați când trebuie să rulați bonusul de bun venit?  Acesta este un subiect pe care să îl abordez destul de des în discuțiile cu pariorii.

De fiecare dată când promovez un bonus sau o ofertă, trebuie să se găsească unul să comenteze. Sincer vă spun, m-am plictisit de câte ori am auzit fraze precum ”este o țeapă, bonusul trebuie rulat”, ”condițiile de rulaj sunt prea dificile”, ” bonusul este gândit doar ca să ne fraierească să ne pierdem banii” și așa mai departe. V-am mai răspuns pe tema asta de nenumărate ori, dar am simțit nevoia să vin cu un articol în care să aprofundez subiectul. Să începem totuși cu o întrebare banală.

Deschide un cont de aici și încasează acum cel mai bun bonus pariuri sportive online!


De ce bonusurile la pariuri au condiții de rulaj?

Dintr-un motiv foarte simplu: ca să nu abuzezi de pe urma lor. Ca să nu apară Gheorghe care nu are treabă cu pariurile, să depună 200RON ca să ia încă 200RON bonus, doar ca să îi scoată imediat. Agențiile de pariuri oferă bonus ca mișcare de marketing să atragă jucători noi. Jucători activi care pariază, nu cerșetori sau pomanagii.

Am explicat în alt articol, operatorii sunt în primul rând profitabili prin marja de profit pe care o iau de pe urma fiecărui pariu. Acesta este motivul pentru care nici un pariu nu are payout 100%. Ei balansează cotele ca în final, după ce un meci se termină, să rămână cu același profit indiferent de rezultat. Când tu pierzi, alt parior câștigă. Ei tot banii ăiă îi iau. Nu îți imagina că e vreun angajat care sare în sus de bucurie prin birou că ”a pierdut fraierul banii în timp ce îi rula”. De aia nu mai poate el. Iar atunci ajung la ce am zis mai sus, ei vor jucători activi care chiar să parieze. Dacă vrei să aprofundezi subiectul citește articolul Cote pariuri!
 

Este o problemă de mentalitate

Faza este că mulți din cei care comentează aiurea se regăsesc în situația lui Gheorghe. Pe ei nu îi interesează pariurile, ei vor doar să câștige cât mai ușor niște bani. Am avut și eu o cunoștință în situația asta. Omul depusese  50RON ca să profite de o ofertă cu cotă mărită de 5.00 în loc de 1.40, deși până în acel moment nu mai jucase online. Evident că după ce i-a ieșit acea cotă promoțională de 5 prima întrebare pe care a pus-o a fost  ”hai mă, mai trebuie să îi și rulez? Ce nesimțiți”.

Din ce știu începuse să joace mize de 5 – 10RON pe cota minimă posibilă (parcă  1.50 era) nu cumva să se ducă prea tare în groapă. Nu exagerez, a tras de banii aceia vreo 2 luni, doar ca să scoată vreo 180RON în final, și aceia imediat ce a îndeplinit condițiile de rulaj. Nu știu exact ce a făcut pe parcurs, dar s-a plâns și de limitare, deși juca sume derizorii. Aviz celor care spun că agențiile limitează pariorii profitabili. Poți fi limitat, dar în 90% din cazuri sunt alte motive, cum sunt convins că a fost și cazul acestei cunoștințe. O fi încercat arbitraj sau alte prostii care sunt interzise prin regulament. Mă gândesc și la faptul că a trebuit să plătească impozit de 1.80RON la ANAF, dar asta e altă poveste (era pe vremea când încă nu se reținea la sursă).

Accesează și Școala de pariuri online, un articol care adună laolaltă cele mai importante materiale de pe site! Astfel vei putea deveni un parior mai bun!
 

Te regăsești în această povestioară?

Câți dintre voi se simt cu musca pe căciulă? Deși pentru mulți pare greu de crezut, chiar sunt destui în situația aceasta. Iar ei sunt de regulă cei care ajung să se plângă de rulaj, de neseriozitatea operatorilor și așa mai departe. Tot ei, cei care la rulaj zic că o cotă de 1.50 sau 1.70 e prea mare, sunt și cei care mă critică pe mine când dau un pont de cotă 1.70. Atunci e prea mică, ei prind cote așa mici pe bandă rulantă, cu ochii închiși. Nu îmi explic această schimbare la 180 de grade, probabil acel rulaj le întunecă mintea și nu mai au viziuni cu ponturi câștigătoare. Că altfel nu îmi explic …
 

Ce bonus pariuri sportive online oferă operatorii recomandați

Am luat la mână ofertele de bun venit ale operatorilor recomandați de mine la ora la care am scris acest articol. Să vedem  exact ce termeni atașați avea fiecare bonus, și să vedem de fapt cât de greu este de deblocat. Atenție, aceste oferte ar putea să nu mai fie valabile în momentul în care citești aceste rânduri! Accesează TOP BONUS CASE DE PARIURI ONLINE pentru a vedea în ce constau ofertele actuale! 


Operatori recomandați de PariuriX.com

  • Operator 1 – pariu fără risc de 250RON. Rulaj de 3x pe cote de minim 1.40 în maxim 30 de zile. Super simplu. Deschide cont.
  • Operator 2 - până la 500RON bonus. La fiecare 5 pariuri plasate de minim 50RON pe cote de 1.50+ primești un FREEBET de 100RON. De pe urma pariului plasat cu freebet păstrezi profitul, iar acesta nu trebuie rulat! Poți repeta această procedură de maxim 5 ori! Deschide cont.
  • Operator 3 - primul pariu este 50% fără risc, în limita a 300RON. Banii sunt rambursați cash, fără rulaj! Deschide cont!
  • Operator 4 - la primul pariu beneficiezi de triplarea profitului, cash, fără rulaj. De asemenea, după ce plasezi un pariu de minim 1RON primești un freebet de 150RON, de pe urma căruia poți păstra profitul, fără rulaj! Deschide cont!
  • Operator 5 - 100% din suma depusă până la 500RON. Rulaj de 10x al bonusului pe cote de minim 1.65 în maxim 30 de zile. Deschide cont.

 

Un scurt exercițiu de logică – cât de greu este rulajul bonusului de fapt?

În ceea ce privește cât de mult ai de rulat, bonusul al 5-lea este cel mai ”nasol”: 10x în 30 de zile. Deci dacă ai depus 200RON primești încă 200RON bonus (400 în total) și ai de rulat 2,000RON. Asta înseamnă de 5 ori banca totală în 30 de zile. Deci ai 6 zile ca să o rulezi o dată.

Și asta era marea problemă? Serios? Orice parior, nu din acela închipuit care doar se face că joacă, va rula acești bani foarte ușor! În plus, părerea mea este că orice leu în plus înseamnă mai multe șanse reale de câștig pentru parior. Dar este doar opinia mea personală!

Cât despre celelalte oferte prezentate, două sunt fără condiții de rulaj atașate, deci chiar nu ai abasolut nimic de pierdut. La un altul primești freebet-uri pe parcurs ce joci (super simplu), iar la cel rămas ai de efectuat un rulaj de doar 3x.
 

Cota minimă la rulaj bonus - este o problemă reală?

O altă problemă pentru mulți este cota minimă. Dar cum vezi, la nici un operator nu este solicitată o cotă mai mare de 1.65. Iar la operatorul 5, unde este 1.65, o poți face și din 2 cote de 1.30. Pentru că agenția permite asta. Dacă te sperie o cotă de 1.65, nu știu ce fel de parior mai ești.

Într-adevăr, pot exista și bonusuri care să te scoată din zona de confort. Să joc doar cote minim de 2.00 este un pic cam nasol când eu obișnuiesc să joc la live-uri pe 1.40 - 1.80 (pentru că am văzut și astfel de oferte). Dar nu te pune nimeni să aplici pentru toate bonusurile posibile și imposibile. Alege-le pe cele pe care să le poți debloca natural, pentru că ai de unde alege (vezi AICI lista tuturor ofertelor de bun venit la operatorii licențiați). Oricum pachetul de bun venit ar trebui să reprezinte un argument secundar atunci când alegi operatorul la care să joci. Și încă ceva, vezi că la unele agenții poți înlocui ofertele obișnuite de bun venit cu cote mărite la primul pariu, care de obicei sunt mai avantajoase. Detalii aici.

Deschide cont de aici și încasează un bonus pariuri sportive online ușor de rulat!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și pierderile. Majoritatea articolelor din secțiunea Resurse și Agenții îmi aparțin, și te invit și pe tine să le descoperi pentru a deveni un jucător mai bun. Mai nou sunt și tipster pe Premier League, așa că vă invit să îmi urmăriți ponturile săptămânale.