Pachet de bun venit la pariuri sportive - De ce vă panicați când trebuie rulat?

2022-01-18 11:15:00 7,0k 0

Pachet de bun venit la pariuri sportive online - De ce vă panicați când trebuie să rulați pachetul de bun venit?  Acesta este un subiect pe care să îl abordez destul de des în discuțiile cu pariorii.

De fiecare dată când promovez un pachet de bun venit sau o ofertă periodică, trebuie să se găsească unul să comenteze. Sincer vă spun, m-am plictisit de câte ori am auzit fraze precum ”este o țeapă, suma extra trebuie rulată”, ”condițiile de rulaj sunt prea dificile”, ” oferta este gândită doar ca să ne fraierească să ne pierdem banii” și așa mai departe. V-am mai răspuns pe tema asta de nenumărate ori, dar am simțit nevoia să vin cu un articol în care să aprofundez subiectul. Să începem totuși cu o întrebare banală.

Deschide un cont de aici și încasează acum cel mai bun pachet de bun venit la pariuri sportive online!


De ce pachetele de bun venit la pariuri au condiții de rulaj?

Dintr-un motiv foarte simplu: ca să nu abuzezi de pe urma lor. Ca să nu apară Gheorghe care nu are treabă cu pariurile, să depună 200RON ca să ia încă 200RON EXTRA, doar ca să îi scoată imediat. Agențiile de pariuri vine cu aceste oferte ca mișcare de marketing să atragă jucători noi. Jucători activi care pariază, nu cerșetori sau pomanagii.

Am explicat în alt articol, operatorii sunt în primul rând profitabili prin marja de profit pe care o iau de pe urma fiecărui pariu. Acesta este motivul pentru care nici un pariu nu are payout 100%. Ei balansează cotele ca în final, după ce un meci se termină, să rămână cu același profit indiferent de rezultat. Când tu pierzi, alt parior câștigă. Ei tot banii ăiă îi iau. Nu îți imagina că e vreun angajat care sare în sus de bucurie prin birou că ”a pierdut fraierul banii în timp ce îi rula”. De aia nu mai poate el. Iar atunci ajung la ce am zis mai sus, ei vor jucători activi care chiar să parieze. Dacă vrei să aprofundezi subiectul citește articolul Cote pariuri!
 

Este o problemă de mentalitate

Faza este că mulți din cei care comentează aiurea se regăsesc în situația lui Gheorghe. Pe ei nu îi interesează pariurile, ei vor doar să câștige cât mai ușor niște bani. Am avut și eu o cunoștință în situația asta. Omul depusese 50RON ca să profite de o ofertă cu cotă mărită de 5.00 în loc de 1.40, deși până în acel moment nu mai jucase online. Evident că după ce i-a ieșit acea cotă promoțională de 5 prima întrebare pe care a pus-o a fost  ”hai mă, mai trebuie să îi și rulez? Ce nesimțiți”.

Din ce știu începuse să joace mize de 5 – 10RON pe cota minimă posibilă (parcă 1.50 era) nu cumva să se ducă prea tare în groapă. Nu exagerez, a tras de banii aceia vreo 2 luni, doar ca să scoată vreo 180RON în final, și aceia imediat ce a îndeplinit condițiile de rulaj. Nu știu exact ce a făcut pe parcurs, dar s-a plâns și de limitare, deși juca sume derizorii. Aviz celor care spun că agențiile limitează pariorii profitabili. Poți fi limitat, dar în 90% din cazuri sunt alte motive, cum sunt convins că a fost și cazul acestei cunoștințe. O fi încercat arbitraj sau alte prostii care sunt interzise prin regulament. Mă gândesc și la faptul că a trebuit să plătească impozit de 1.80RON la ANAF, dar asta e altă poveste (era pe vremea când încă nu se reținea la sursă).

Accesează și Școala de pariuri online, un articol care adună laolaltă cele mai importante materiale de pe site! Astfel vei putea deveni un parior mai bun!
 

Te regăsești în această povestioară?

Câți dintre voi se simt cu musca pe căciulă? Deși pentru mulți pare greu de crezut, chiar sunt destui în situația aceasta. Iar ei sunt de regulă cei care ajung să se plângă de rulaj, de neseriozitatea operatorilor și așa mai departe. Tot ei, cei care la rulaj zic că o cotă de 1.50 sau 1.70 e prea mare, sunt și cei care mă critică pe mine când dau un pont de cotă 1.70. Atunci e prea mică, ei prind cote așa mici pe bandă rulantă, cu ochii închiși. Nu îmi explic această schimbare la 180 de grade, probabil acel rulaj le întunecă mintea și nu mai au viziuni cu ponturi câștigătoare. Că altfel nu îmi explic …
 

Ce pachet de bun venit oferă operatorii recomandați

Mai jos poți vedea o listă cu pachetele de bun venit oferite de casele de pariuri online recomandate de PariuriX în acest moment. După aceea vom lua și exemplul uneia dintre oferte pentru a vedea cât de greu este de fapt de rulat.

Case de pariuri online recomandate
Betano
Betano
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS

 

Un scurt exercițiu de logică – cât de greu este rulajul de fapt?

Să luăm exemplul casei de pariuri Betfair, care oferă în acest moment un pachet de bun venit de 100% până la 450RON. Suma totală trebuie pariată de 4 ori pe cote de minim 1.60+ în decurs de maxim 90 de zile înainte de a putea fi retrasă. Deci dacă depui 450RON primești încă 450RON extra, și ai de rulat un total de 3,600RON. Asta în medie înseamnă 40 de lei pe zi. Ți se pare mult să plasezi pariuri în valoare de 40 RON / zi? De ce nu ai profita de așa ceva?

Că și dacă depui 450 de lei în decurs de 3 luni tot faci rulaj de câteva mii din inerție, că de aia depui, să pariezi, nu să te uiți ce frumos stă depunerea în cont. Așa că de ce nu ai profita să pariezi cu 900 de lei? Cu 900 de lei poți face lejer acel rulaj de 3600 live intr-o sâmbătă aglomerată, așa că nu știu de ce vă văitați că nu se poate.

 

Cota minimă la rulaj - este o problemă reală?

O altă problemă pentru mulți este cota minimă. Dar la majoritatea operatorilor nu este solicitată o cotă mai mare de 1.70. Chiar vi se pare așa mult? Noi când dăm astfel cote la ponturi vă plângeți că sunt prea mici. 

Într-adevăr, pot exista și pachete de bun venit care să te scoată din zona de confort. Să joc doar cote minim de 2.00+ este un pic cam nasol când eu obișnuiesc să joc la live-uri pe 1.40 - 1.80 (pentru că am văzut și astfel de oferte). Dar nu te pune nimeni să aplici pentru toate ofertele posibile și imposibile. Alege-le pe cele pe care să le poți debloca natural, pentru că ai de unde alege (vezi AICI lista tuturor ofertelor de bun venit la operatorii licențiați). Oricum pachetul de bun venit ar trebui să reprezinte un argument secundar atunci când alegi operatorul la care să joci. Și încă ceva, vezi că la unele agenții poți înlocui ofertele obișnuite de bun venit cu cote mărite la primul pariu, care de obicei sunt mai avantajoase. Detalii aici.

Deschide cont de aici și încasează un pachet pariuri sportive online ușor de rulat!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult