Bonus pariuri sportive online - De ce vă panicați când trebuie rulat?

Bonus pariuri sportive online - De ce vă panicați când trebuie să rulați bonusul de bun venit?  Acesta este un subiect pe care să îl abordez destul de des în discuțiile cu pariorii.

De fiecare dată când promovez un bonus sau o ofertă, trebuie să se găsească unul să comenteze. Sincer vă spun, m-am plictisit de câte ori am auzit fraze precum ”este o țeapă, bonusul trebuie rulat”, ”condițiile de rulaj sunt prea dificile”, ” bonusul este gândit doar ca să ne fraierească să ne pierdem banii” și așa mai departe. V-am mai răspuns pe tema asta de nenumărate ori, dar am simțit nevoia să vin cu un articol în care să aprofundez subiectul. Să începem totuși cu o întrebare banală.

Deschide un cont de aici și încasează acum cel mai bun bonus pariuri sportive online!


De ce bonusurile la pariuri au condiții de rulaj?

Dintr-un motiv foarte simplu: ca să nu abuzezi de pe urma lor. Ca să nu apară Gheorghe care nu are treabă cu pariurile, să depună 200RON ca să ia încă 200RON bonus, doar ca să îi scoată imediat. Agențiile de pariuri oferă bonus ca mișcare de marketing să atragă jucători noi. Jucători activi care pariază, nu cerșetori sau pomanagii.

Am explicat în alt articol, operatorii sunt în primul rând profitabili prin marja de profit pe care o iau de pe urma fiecărui pariu. Acesta este motivul pentru care nici un pariu nu are payout 100%. Ei balansează cotele ca în final, după ce un meci se termină, să rămână cu același profit indiferent de rezultat. Când tu pierzi, alt parior câștigă. Ei tot banii ăiă îi iau. Nu îți imagina că e vreun angajat care sare în sus de bucurie prin birou că ”a pierdut fraierul banii în timp ce îi rula”. De aia nu mai poate el. Iar atunci ajung la ce am zis mai sus, ei vor jucători activi care chiar să parieze. Dacă vrei să aprofundezi subiectul citește articolul Cote pariuri!
 

Este o problemă de mentalitate

Faza este că mulți din cei care comentează aiurea se regăsesc în situația lui Gheorghe. Pe ei nu îi interesează pariurile, ei vor doar să câștige cât mai ușor niște bani. Am avut și eu o cunoștință în situația asta. Omul depusese  50RON ca să profite de o ofertă cu cotă mărită de 5.00 în loc de 1.40, deși până în acel moment nu mai jucase online. Dar și de ăia îi părea rău când îi pierdea. Evident că după ce i-a ieșit acea cotă promoțională de 5 prima întrebare pe care a pus-o a fost  ”hai mă, mai trebuie să îi și rulez? Ce nesimțiți”.

Din ce știu începuse să joace mize de 5 – 10RON pe cota minimă posibilă (parcă  1.50 era) nu cumva să se ducă prea tare în groapă. Nu exagerez, a tras de banii aceia vreo 2 luni, doar ca să scoată vreo 180RON în final, și aceia imediat ce a îndeplinit condițiile de rulaj. Nu știu exact ce a făcut pe parcurs, dar s-a plâns și de limitare, deși juca sume derizorii. Aviz celor care spun că agențiile limitează pariorii profitabili. Poți fi limitat, dar în 90% din cazuri sunt alte motive, cum sunt convins că a fost și cazul acestei cunoștințe. O fi încercat arbitraj sau alte prostii care sunt interzise prin regulament. Mă gândesc și la faptul că a trebuit să plătească impozit de 1.80RON la ANAF, dar asta e altă poveste.

Accesează și Școala de pariuri online, un articol care adună laolaltă cele mai importante materiale de pe site! Astfel vei putea deveni un parior mai bun!
 

Te regăsești în această povestioară?

Câți dintre voi se simt cu musca pe căciulă? Deși pentru mulți pare greu de crezut, chiar sunt destui în situația aceasta. Iar ei sunt de regulă cei care ajung să se plângă de rulaj, de neseriozitatea operatorilor și așa mai departe. Tot ei, cei care la rulaj zic că o cotă de 1.50 sau 1.70 e prea mare, sunt și cei care mă critică pe mine când dau un pont de cotă 1.70. Atunci e prea mică, ei prind cote așa mici pe bandă rulantă, cu ochii închiși. Nu îmi explic această schimbare la 180 de grade, probabil acel rulaj le întunecă mintea și nu mai au viziuni cu ponturi câștigătoare. Că altfel nu îmi explic …
 

Ce bonus pariuri sportive online oferă operatorii recomandați

Am luat la mână ofertele de bun venit ale operatorilor recomandați de mine la ora la care am scris acest articol. Să vedem  exact ce termeni atașați avea fiecare bonus, și să vedem de fapt cât de greu este de deblocat. Atenție, aceste oferte ar putea să nu mai fie valabile în momentul în care citești aceste rânduri! Accesează TOP BONUS CASE DE PARIURI ONLINE pentru a vedea în ce constau ofertele actuale! 


Operatori recomandați de PariuriX.com

  • Operator 1 – pariu fără risc de 250RON. Rulaj de 3x pe cote de minim 1.40 în maxim 30 de zile. Deschide cont.
  • Operator 2 - 100% din suma depusă până la 200RON. Rulaj de 10x al bonusului pe cote de minim 1.70 în maxim 30 de zile. Deschide cont.
  • Operator 3 - 100% din suma depusă până la 450RON. Rulaj de 8x al bonusului pe cote de minim 1.60 în maxim 60 de zile. Deschide cont.
  • Operator 4 - 50% din suma depusă până la 450RON. Rulaj de 4x a întregii sume (depozit+bonus) pe cote de minim 1.60 în maxim 90 de zile. Deschide cont.
  • Operator 5 - 100% din suma depusă până la 500RON. Rulaj de 10x al bonusului pe cote de minim 1.65 în maxim 30 de zile. Deschide cont.


Alți operatori ce merită încercați

  • Operator 6 – pariu fără risc de 300RON. Rulaj de 5x al acestui bonus pariuri sportive online pe cote de minim 1.50 în maxim 30 de zile. Deschide cont.
  • Operator 7 – 100% din suma depusă până la 1,000RON. Rulaj de 10x al bonusului pe cote de minim 2.00 în maxim 60 de zile. Deschide cont.

 

Un scurt exercițiu de logică – cât de greu este rulajul bonusului de fapt?

În ceea ce privește cât de mult ai de rulat, bonusurile 2 și 5 sunt cele mai ”nasoale”: 10x în 30 de zile. Deci dacă ai depus 200RON primești încă 200RON bonus (400 în total) și ai de rulat 2,000RON. Asta înseamnă de 5 ori banca totală în 30 de zile. Deci ai 6 zile ca să o rulezi o dată.

Și asta era marea problemă? Serios? Orice parior, nu din acela închipuit care doar se face că joacă, va rula acești bani foarte ușor! În plus, părerea mea este că orice leu în plus înseamnă mai multe șanse reale de câștig pentru parior. Dar este doar opinia mea personală!
 

Cota minimă la rulaj bonus - este o problemă reală?

O altă problemă pentru mulți este cota minimă. Dar cum vezi, la primii 6 operatori aceasta este între 1.40 și 1.65. Iar la operatorul 5, unde este 1.65, o poți face și din 3 cote de 1.20. Pentru că agenția permite asta. Dacă te sperie o cotă de 1.65, nu știu ce fel de parior mai ești.

Într-adevăr, bonusul de la ultimul operator din listă și pe mine mă cam scoate din zona de confort. Să joc doar cote minim de 2.00 este un pic cam nasol. Dar și acolo poți face acea cotă de 2.00 din una de 1.40 și una de 1.45. Dar hai să zicem că poate aici ai un argument. Dar tot îți rămân 6 bonusuri din 7 pe care le poți debloca fără să faci aproape niciun compromis.  Trebuie doar să pariezi. Așa că nu te mai panica, ori ești parior, ori nu ești?

Deschide cont de aici și încasează un bonus pariuri sportive online ușor de rulat!

 

Tu ce părere ai despre aceste bonusuri?

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!