Cele mai bune bonusuri la pariuri pentru prima depunere

2022-01-11 09:10:00 13,3k 0

Fiecare parior caută cele mai bune bonusuri la pariuri sportive pentru prima depunere, iar de acea în cele ce urmează vom aborda pe scurt acest subiect prezentând câteva informații de bază pe care cu siguranță le vei găsi utile. Pentru un articol mult mai detaliat, recomand să accesezi acest link: https://pariurix.com/bonus-pariuri-online.html

Încasează acum un super bonus la pariuri sportive!

1. Ce este un pachet de bun venit și bonus la prima depunere?

Un pachet de bun venit este o ofertă promoțională oferită clienților care își deschid un cont la o anumită casă de pariuri și care efectuează pentru prima dată un depozit.  Bonusul pentru prima depunere poate fi acordat sub mai multe forme, în funcție de agenția la care optezi să îți deschizi un cont. Cele mai întâlnite forme de bonus sunt:

 • bonus instant – este acordat ca un procent din suma depusă, de obicei  50% sau 100%. El este oferit ori imediat ce ai efectuat depozitul, ori după ce ai rulat o dată suma depusă. De exemplu dacă găsești o ofertă de tipul ”bonus de 50% în limita a 200RON”, înseamnă că dacă depui 400RON vei primi cadou din partea operatorului suma de 200RON.
 • pariu fără risc – în cazul unei astfel de oferte, primul pariu este acoperit parțial sau integral, în funcție de regulament. Asta înseamnă că dacă pierzi primul pariu vei primi înapoi o parte sau întreaga sumă pariată. De exemplu primești un ”pariu fără risc de 100% în limita a 200RON”. Dacă pui primul pariu pe 200RON și pierzi, atunci primești înapoi acei 200RON.
 • freebet – este cunoscut și ca pariu gratuit. În acest caz vei primi o sumă fictivă din partea agenției, sumă pe care trebuie să o joci integral pe un singur bilet. Dacă biletul este câștigător, primești doar profitul, nu și miza. De exemplu ai un freebet de 50RON pe care îl joci pe o cotă de 3.00 și câștigi, ceea ce înseamnă că vei primi 100RON.
 • full bet – este ca un freebet, doar că în acest caz păstrezi și miza. În exemplul de mai sus, ai primi suma de 150RON pe cont, și nu doar de 100RON.
 • cote mărite – mai nou, unele case de pariuri online oferă clienților noi posibilitatea de a beneficia de cote mărite la anumite pariuri de tipul 1x2. Și când zic cote mărite, mă refer la 10.00 în loc de 2.00, 7.00 în loc de 1.50, și așa mai departe.

ÎNCASEAZĂ ACUM UN BONUS ATRACTIV PENTRU PRIMA DEPUNERE!
 

2. Aspecte importante despre bonusurile la pariuri sportive

Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a aplica pentru o ofertă de bun venit:

 • Fiecare bonus poate fi luat o singură dată – bonusul  pentru prima depunere se numește așa cu un motiv. El poate fi încasat o singură dată pe cont, persoană, IP, căsuță de email, familie,  adresă etc. De aceea ar fi bine să profiți la maxim de pe urma unei anumite oferte, pentru că ai practic o singură șansă.
 • Bonusurile sunt supuse unor condiți de rulaj – pentru ca clienții să nu abuzeze de pe urma unei oferte, câștigurile rezultate din urma acelei promoții sunt supuse anumitor condiții de rulaj. De obicei doar freebet-urile sunt o excepție, dar depinde – diferă mult de la promoție la promoție.
 • unele bonusuri nu sunt acordate la depunerile prin Skrill sau Neteller – din nou, diferă mult de la agenție la agenție, dar este bine să citești regulamentul promoției pentru a vedea dacă poți aplica pentru ofertă utilizând un portofel electronic.
 • citește cu atenție termenii și condițiile promoției – este posibil să trebuiască să introduci un anumit cod atunci când te înregistrezi / depui, sau să fie necesar să apeși pe un buton ”Aplică”, sau se poate întâmpla ca anumite tipuri de pariuri (handicapuri asiatce, peste / sub etc) să nu conteze la îndeplinirea condiților de rulaj. Cel mai bine este să citești regulamentul ca să nu ai parte de surprize.

 

3. Cu cu ce alte ocazii sunt acordate bonusuri de către agnțiile de pariuri?

Chiar dacă un bonus de bun venit poate fi luat o singură dată, sunt și alte tipuri de promoții de pe urma cărora poți profita odată ce ești client. Deși este drept că doar unele agenții de pariuri vin cu aceste oferte.

 • bonus pentru pariuri de pe mobil – este acordat atunci când joci pentru prima dată de pe un telefon sau tabletă.
 • bonus pentru pariuri multiple – cunoscut și ca sporirea câștigurilor, este acordat atunci când joci bilete care conțin mai multe selecții.
 • bonusuri de reîncărcare, de fidelitate, aniversare etc
 • promoții ocazionale la anumite meciuri, turnee sau evenimente sportive
 • concursuri de tipul Predictorul Fotbalului oferit de Sportingbet (vezi site-ul agenției) sau Pronobet oferit de Netbet (vizitează site-ul operatorului)
 • alte oferte promoționale

 

4. Ce case de pariuri oferă bonus la prima depunere?

Case de pariuri online recomandate
Betano
Betano
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS

Pentru o listă cu toate bonusurile pentru prima depunere oferite de casele de pariuri online accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/top-bonus

Încasează acum un super bonus la pariuri sportive!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult