Cel mai bun bonus la pariuri online - Cine îl oferă și ce condiții are?

2022-01-04 05:10:00 5,6k 0

Toți pariorii vor să pună mâna pe cel mai bun bonus la pariuri online, așa că probabil te întrebi cine îl oferă și ce condiții are. De aceea ai și intrat să citești acest articol. Dar în primul rând cred că ar trebui să îți pui următoarea întrebare: ”prin ce se caracterizează un bonus bun”? O sumă cât mai consistentă? Un procent de 100% din banii depuși? Condiții de rulaj lejere? 

Deschide cont și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri online!

 

Care este cel mai bun bonus la pariuri online?

Părerea mea este că cel mai bun bonus la pariuri pe internet este cel care nu te scoate din zona de confort. Cel la care poți îndeplini condițiile de rulaj în mod natural, fără să faci compromisuri. Dacă tu joci doar cote de 1.35 – 1.70, atunci nu vei dori un pachet de bun venit unde întreg rulajul trebuie făcut pe cote de 2.00. Sau dacă știi că nu obișnuiești să plasezi multe pariuri într-o zi, atunci vei vrea să ai la dispoziție un termen cît mai lung pentru a debloca bonusul. Cred că ai înțeles ideea.

De aceea este greu de spus care este cel mai bun bonus la pariuri online, pentru că ține și de modul tău de a juca. Ce pot eu să fac este să îți prezint cele mai bune 5 oferte din punctul meu de vedere (în ordine aleatoare), iar în final ține de tine să o alegi pe cea care consideri că este pe gustul tău. Am ținut cont și de serviciile oferite de respectivii operatori, nu doar de ofertă în sine, ca să nu te trimit la agenții la care site-urile se blochează sau au multe bug-uri, case de pariuri care nu oferă live streaming și așa mai departe. Adică nu mi s-ar părea normal să te trimit la agenții la care eu nu aș juca.

 

Top 5 oferte de bun venit recomandate

  • Operator 1 (L1160657W000330) – pariu fără risc de 100% în limita a 250RON. Dacă primul tău pariu este pierzător primești înapoi suma mizată sub formă de bonus, iar acesta va trebui rulat de 3 ori pe cote de 1.40+ înainte de a putea fi retras. Află mai multe detalii!

  • Operator 2 (L1160651W000195) – este oferit un bonus de 100% până la 500RON la primul depozit, plus bonusuri de 100% pentru următoarele patru depuneri, astfel încât poți încasa până la 1,550RON bani suplimentari. Suma depusă trebuie rulată o dată pentru a încasa bonusul, iar apoi întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulată de 4 ori pe cote de 1.60+ în termen de maxim 60 de zile. Află mai multe detalii!

  • Operator 3 (L1173062W000807) – este oferit un bonus de 100% până la 200RON ce este creditat imediat ce depui. Întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulată de 5 ori pe cote de 1.70+ în decurs de maxim 30 de zile. Află mai multe detalii!

  • Operator 4 (L1170664W000663) – primești un bonus de 100% până la 500RON ce  este oferit imediat după depunere. Întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulată de 5 ori pe cote de 1.65+ în maxim 90 de zile, iar partea bună este că acea cotă de 1.65 poate fi formată și din mai multe meciuri (de exemplu două cote de 1.30 pe același bilet). Află mai multe detalii!

  • Operator 5 (L1160655W000329) – utilizezi codul ” ZSKABL” la înregistrare și vei fi eligibil pentru un bonus de 50% în limita a 450RON. Pentru a debloca bonusul, este necesar să rulezi întreaga sumă (depozit + bonus) de 4 ori pe cote de mini 1,60 în maxim 90 de zile de la creditare. Află mai multe detalii!

 

Câteva lucruri importante de știut despre bonusuri pariuri online

  • Ofertele de mai sus pot fi schimbate în orice moment, deci pot să nu fie de actualitate atunci când citești articolul. De aceea recomand să dai click pe link-ul ” Află mai multe detalii!” din dreptul ofertei care te interesează pentru a vedea dacă este încă valabilă. Sau poți accesa secțiunea ”Top Bonus” de pe site-ul nostru pentru a accesa o listă cu bonusurile actuale. Toate aceste pagini sunt actualizate constant!

  • Citește cu atenție regulamentul unei promoții înainte de a aplica pentru ea ca să nu ai parte de surprize. Pot fi bonusuri pentru care nu poți aplica dacă depui prin Skrill, sau oferte unde pariurile pe handicapuri să nu conteze către îndeplinirea condițiilor de rulaj. Durează maxim câteva minute să te informezi, dar ești scutit de dureri de cap ulterioare.

  • Agențiile recomandate de noi au obișnuința ca din când în când să vină cu oferte limitate cu cote mărite ce iau loc bonusurilor standard. De exemplu poți profita de o cotă de 10.00 pentru o victorie a Barcelonei cu Espanyol în locul unei cote standard de 1.20. Și acea ofertă are condiții de rulaj atașate, dar reprezintă o variantă ideală pentru a îți mări rapid chiar și de 10 ori banca pentru pariuri. Recomand să citești ACEST ARTICOL pentru mai multe detalii, și să urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX pentru cele mai noi oferte de acest tip.

Deschide cont și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri online!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult