1. Home »
  2. Bonusuri »
  3. Cel mai bun bonus la pariuri online - Cine îl oferă și ce condiții are?

Cel mai bun bonus la pariuri online - Cine îl oferă și ce condiții are?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:07:00

image Cel mai bun bonus la pariuri online - Cine îl oferă și ce condiții are?

Toți pariorii vor să pună mâna pe cel mai bun bonus la pariuri online, așa că probabil te întrebi cine îl oferă și ce condiții are. De aceea ai și intrat să citești acest articol. Dar în primul rând cred că ar trebui să îți pui următoarea întrebare: ”prin ce se caracterizează un bonus bun”? O sumă cât mai consistentă? Un procent de 100% din banii depuși? Condiții de rulaj lejere? 

Deschide cont și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri online!

 

Care este cel mai bun bonus la pariuri online?

Părerea mea este că cel mai bun bonus la pariuri pe internet este cel care nu te scoate din zona de confort. Cel la care poți îndeplini condițiile de rulaj în mod natural, fără să faci compromisuri. Dacă tu joci doar cote de 1.35 – 1.70, atunci nu vei dori un pachet de bun venit unde întreg rulajul trebuie făcut pe cote de 2.00. Sau dacă știi că nu obișnuiești să plasezi multe pariuri într-o zi, atunci vei vrea să ai la dispoziție un termen cît mai lung pentru a debloca bonusul. Cred că ai înțeles ideea.

De aceea este greu de spus care este cel mai bun bonus la pariuri online, pentru că ține și de modul tău de a juca. Ce pot eu să fac este să îți prezint cele mai bune 5 oferte din punctul meu de vedere (în ordine aleatoare), iar în final ține de tine să o alegi pe cea care consideri că este pe gustul tău. Am ținut cont și de serviciile oferite de respectivii operatori, nu doar de ofertă în sine, ca să nu te trimit la agenții la care site-urile se blochează sau au multe bug-uri, case de pariuri care nu oferă live streaming și așa mai departe. Adică nu mi s-ar părea normal să te trimit la agenții la care eu nu aș juca.

 

Care sunt bonusurile pentru care merită să aplic?

Top bonusuri la pariuri sportive online

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

Câteva lucruri importante de știut despre bonusuri pariuri online

  • Ofertele de mai sus pot fi schimbate în orice moment, deci pot să nu fie de actualitate atunci când citești articolul. De aceea recomand să dai click pe link-ul ” Află mai multe detalii!” din dreptul ofertei care te interesează pentru a vedea dacă este încă valabilă. Sau poți accesa secțiunea ”Top Bonus” de pe site-ul nostru pentru a accesa o listă cu bonusurile actuale. Toate aceste pagini sunt actualizate constant!

  • Citește cu atenție regulamentul unei promoții înainte de a aplica pentru ea ca să nu ai parte de surprize. Pot fi bonusuri pentru care nu poți aplica dacă depui prin Skrill, sau oferte unde pariurile pe handicapuri să nu conteze către îndeplinirea condițiilor de rulaj. Durează maxim câteva minute să te informezi, dar ești scutit de dureri de cap ulterioare.

  • Agențiile recomandate de noi au obișnuința ca din când în când să vină cu oferte limitate cu cote mărite ce iau loc bonusurilor standard. De exemplu poți profita de o cotă de 10.00 pentru o victorie a Barcelonei cu Espanyol în locul unei cote standard de 1.20. Și acea ofertă are condiții de rulaj atașate, dar reprezintă o variantă ideală pentru a îți mări rapid chiar și de 10 ori banca pentru pariuri. Recomand să citești ACEST ARTICOL pentru mai multe detalii, și să urmărești constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX pentru cele mai noi oferte de acest tip.

Deschide cont și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri online!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX