1. Home »
  2. Bonusuri »
  3. Ce este un freebet (pariu gratuit) și ce agenții de pariuri îl oferă?

Ce este un freebet (pariu gratuit) și ce agenții de pariuri îl oferă?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:04:00

image Ce este un freebet (pariu gratuit) și ce agenții de pariuri îl oferă?

Aceasta este o întrebare pe care o pun mulți pariori, dar la care în mod surpinzător nu toți știu răspunsul exact, sau răspunsul este unul eronat.De aceea am considerat util un articol care să abordeze acest subiect.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

 

1. CE ESTE UN FREEBET LA PARIURI SPORTIVE?

Un freebet, sau prin traducere liberă un pariu gratuit, este o sumă de bani pe care o casă de pariuri ți-o acordă cu o anumită ocazie. Acesta trebuie utilizat integral pe un singur pariu, iar din urma utilizării lui vei rămâne doar cu profitul, nu și cu suma pariată (sumă care oricum era din partea agenției). De regulă suma cu care ai rămas nu este supusă vreunei condiții de rulaj.

Aceasta este definiția corectă. Chiar și așa, pot fi chiar și case de pariuri care să considere un ”freebet” ca fiind un bonus normal, să ofere posibilitatea de a îl împărți în mai multe părți, de a păstra inclusiv miza, sau de a adăuga condiții de rulaj. De aceea este bine să citești regulamentul promoției la care aplici, deoarece ai putea avea surpriza ca acestea să se bată în cap cu conceptul de bază al unui freebet.

 

1.1 Exemplu de freebet

O casă de pariuri ți-a dat un freebet de 40RON. Tu îl utilizezi integral pe o cotă de 2.50 iar pariul este câștigător, ceea ce înseamnă că vei primi suma de 60RON (40 * 2.5 - 40), sumă pe care în mod normal ar trebui să o poți retrage sau utiliza așa cum dorești fără a exista vreo condiție de rulaj atașată.

 

1.2 Cum pot utiliza un freebet?

Dacă ai un freebet, atunci în biletul de pariuri, sub chenarul unde introduci suma pe care vrei să o mizezi, ar trebui să existe un drop menu de unde să poți selecta freebet-ul tău. Acesta este modul în care el poate fi folosit indiferent de agenția de pariuri online la care te joci.

 

2. TIPURI DE FREEBET-URI (PARIURI GRATUITE)

În funcție de ocazia cu care le primești, freebet-urile pot fi împărțite în mai multe categorii după cum urmează:


Pariuri gratuite fără depozit

Pe vremuri erau mai multe case de pariuri care ofereau clienților un free bet fără a fi necesar ca aceștia să depună. Astfel puteai testa platforma de pariuri a unei agenții în mod gratuit și puteai chiar câștiga ceva bani fără a scoate vreun leu din propriul buzunar. Normal că astfel de oferte au aprins imaginația românilor, care n-au ezitat să încerce să profite la maxim și chiar să păcălească agențiile de pariuri online. 

Nu sunt puțini cei care și-au deschis conturi pe datele unor rude sau a unor prieteni pentru a profita de mai multe ori de pe urma aceleași promoții și normal că o astfel de situație n-a fost deloc pe gustul caselor de pariuri, motiv pentru care acestea au renunțat să mai ofere free bets fără depozit. 

În 2023 nu este nicio agenție care să aibă constant o astfel de ofertă, dar totuși sunt câteva case de pariuri online care oferă la înregistrare bonusuri fără depunere, doar că ele sunt sub altă formă (nu freebet). De asemenea propun să urmărești constant secțiunea Promoții de pe site-ul PariuriX.com, deoarece pot fi agenții care să ofere cu anumite ocazii freebet-uri fără depozit. Totuși astfel de oferte sunt valabile o perioadă limitată de timp, așa că trebuie să fii pe fază pentru a le prinde. Noi oricum le vom posta în secțiunea menționată anterior de fiecare dată când apar.

 

Pariuri gratuite oferite pentru primul depozit

Majoritatea caselor de pariuri online oferă anumite bonusuri clienților noi atunci când aceștia efectuează primul lor depozit. Cel mai popular tip de bonus este reprezentat de un procent din suma depusă, dar în ultima vreme tot mai multe agenții au renunțat la acest tip de bonus și oferă în schimb un free bet sau mai multe atunci când deschizi un cont. Și la momentul scrierii acestui articol erau destul de mulți operatori care ofereau pariuri gratuite clienților noi, dar nu are rost să enumăr aceste oferte deoarece probabil ele nu vor mai fi valabile atunci când citești aceste rânduri.

De aceea cel mai bine este să accesezi acest link: https://pariurix.com/agentii/top-bonus. Aici vei găsi mereu cele mai noi oferte de bun venit, lista fiind actualizată constant.
 

Pariuri gratuite oferite cu alte ocazii

Unele agenții de pariuri oferă free bets atunci când pariezi pentru prima dată de pe un dispozitiv mobil. Altele vin uneori cu promoții prin care oferă free bets celor care îndeplinesc anumite obiective sau plasează anumite pariuri. De exemplu dacă plasezi un pariu pre-meci pe un derby din weekend, atunci vei primi un pariu gratuit live. Acesta este doar un exemplu, astfel de oferte diferind mult de la caz la caz.  Din nou, accesează cu regularitate secțiunea noastră de promoții pentru a descoperi cele mai noi oferte.

 

3. FREEBET-URI VS BONUSURI NORMALE LA PARIURI

Așa cum am spus și în prima parte a articolului, un freebet nu trebuie confundat cu un bonus normal sau cu un alt tip de ofertă. Un bonus normal este de fapt o anumită sumă de bani suplimentară pe care o primești atunci când efectuezi primul depozit. Această sumă de bani este echivalentul unui anumit procent din suma depusă, de obicei ea fiind de 50% sau 100% în funcție de ofertă. Fiecare agenție stabilește din start un bonus maxim, adică o sumă de bani maximă pe care o poți încasa

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din RomâniaCe alte tipuri de bonusuri mai există?

Îmi vin în minte alte două tipuri populare de bonusuri. Unul din ele este ”pariul fără risc”, adică acel pariu pe care îl plasezi din banii tăi, dar în urma căruia primești înapoi suma pariată (parțial sau integral în funcție de ofertă) dacă pariul este pierzător. Un alt tip de bonus, și cel mai similar cu un ”free bet” este un ”full bet”. Ele sunt aproape identice, cu o singură diferență foarte importantă: în urma unui full bet păstrezi și miza, nu doar suma pariată. Deci dacă pui un ”freebet” de 100RON pe o cotă de 3.00  și iese primești 200RON, dar dacă pui un ”fullbet” de 100RON pe aceeași cotă de 3.00 iei 300RON.

Aceste lucruri sunt bine de știut pentru cultura ta generală de parior, pentru că sunt foarte mulți pariori cu experiență, și uneori chiar case de pariuri care confundă acești termeni foarte ușor. Pentru mai multe detalii despre tipurile de bonusuri existente, avem un articol foarte amănunțit ce poate fi accesat aici: https://pariurix.com/bonus-pariuri-online.html.

 

4. CASE DE PARIURI ONLINE CARE OFERĂ DES FREEBET-URI

Orice agenție de pariuri poate oferi pariuri gratuite sau alte tipuri de bonusuri, dar cele enumerate mai jos au de obicei cele mai multe și cele mai bune oferte, plus că sunt agențiile la care PariuriX.com recomandă să joci cu regularitate fiindcă acestea au per total cele mai bune servicii.

Case de pariuri online ce oferă freebeturi

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 500RON + 300FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 600RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 600 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX