1. Home »
  2. Bonusuri »
  3. Bonus pariuri online : Pachete de bun venit, pariuri gratuite și freebet-uri

Bonus pariuri online : Pachete de bun venit, pariuri gratuite și freebet-uri

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:03:00

image Bonus pariuri online : Pachete de bun venit, pariuri gratuite și freebet-uri

Bonusurile la pariuri sportive online -  află de la PariuriX.com tot ce trebuie să știi despre pachete de bun venit, pariuri gratuite și freebet-uri. Bonusurile reprezintă unul din criteriile de bază în funcție de care mulți pariori aleg agenția la care să joace, dar și una din ”armele” cu care operatorii atrag și mențin clienții. Este important de precizat din start că deși acest articol este destul de lung, nu ne-am propus să îl umplem cu liste care să conțină tot felul de oferte, ci vrem să prezentăm la general tot ce trebuie să știi despre bonusuri, de la tipurile lor și ocaziile în care sunt acordate, și până la sfaturi utile care să te ajute să scoți maximul dintr-o promoție.

Deschide un cont acum la această agenție de pariuri sportive! Te așteaptă un bonus atractiv

 

1.TIPURI DE BONUSURI LA PARIURI ONLINE

Bonusurile la pariuri sportive online pot fi de mai multe tipuri în funcție de modul în care sunt acordate. În cele ce urmează vom vorbi despre particularitățile fiecărui tip pentru a vedea exact cu ce se diferențiază unul de altul. În mod surprinzător sunt mulți pariori cu experiență care nu știu în ce constau aceste diferențe, și care cred că indiferent de denumirea unui bonus, este vorba despre același lucru, deși de fapt nu este.
 

Bonus instant

Este o sumă de bani egală cu 50% sau 100% din suma depusă de tine. De obicei această sumă este acordată instant, sau cel mult după ce rulezi o dată suma depusă.

Exemplu:  vezi o ofertă  ”bonus de 100% în limita a 200RON”. Asta înseamnă că dacă tu depui 50RON mai primești încă 50 din partea ”casei”. Dacă depui 200RON mai primești încă pe atât și te joci cu 400. Dacă depui 300, vei primi tot 200 bonus pentru că deja ai atins suma maximă pe care o poți lua în plus.

Un astfel de bonus este acordat cel mai des cu ocazia primei depuneri, dar poate fi oferit și cu ocazia zilei onomastice, cu ocazia unei anumite competiții importante, sau pur și simplu cu ocazia următoarei depuneri. Înainte de a putea fi retrasă suma suplimentară va trebui să  îndeplinești anumite condiții de rulaj, dar despre acest punct voi vorbi mai jos.
 

Pariuri fără risc

Un pariu fără risc este un pariu pe care tu îl pui din bani proprii, dar în urma căruia agenția îți va rambursa integral sau  parțial suma mizată sub formă de bonus dacă acesta este pierzător.  

Exemplu: primești un ”pariu fără risc de 100% în limita a 300RON”. Asta înseamnă că dacă pui următorul pariu pe 300RON și pierzi, de fapt nu ai pierdut nimic fiindcă suma este înapoiată în totalitate.

 

FREEBET

Un freebet, cunoscut și sub numele de pariu gratuit, este o sumă de bani fictivă pe care o casă de pariuri ți-o acordă cu o anumită ocazie. Acest free bet trebuie utilizat integral pe un singur pariu, iar din urma utilizării lui vei rămâne doar cu profitul, nu și cu suma pariată (sumă care oricum era din partea agenției). De regulă suma cu care ai rămas nu este supusă vreunei condiții de rulaj, dar acest aspect poate diferi de la agenție la agenție.

Exemplu: ai primit la această casă de pariuri online un freebet de 40RON. Tu îl utilizezi integral pe o cotă de 2.50 iar pariul este câștigător, ceea ce înseamnă că vei primi suma de 60RON (40 * 2.5 - 40).

Freebet-urile sunt date în tot felul de situații. De regulă acestea sunt acordate dacă îndeplinești anumite condiții (de exemplu să pariezi din banii tăi pe 3 meciuri diferite). Uneori se poate întâmpla să primești un freebet fără să faci nimic, acesta fiind un cadou din partea agenției. Alteori le primești atunci când efecutezi un nou depozit. Pot fi multe exemple și situații; recomand să urmărești articolele PariuriX pentru a vedea care sunt cele mai noi promoții de pe urma cărora poți primi un pariu gratuit.

Cum pot utiliza un freebet?
Dacă ai un freebet, atunci în biletul de pariuri, sub chenarul unde introduci suma pe care vrei să o mizezi, ar trebui să existe un drop menu de unde să poți selecta freebet-ul tău. Acesta este modul în care el poate fi folosit indiferent de agenția de pariuri online la care te joci.
 

FULL BET

Chiar dacă ești un parior cu experiență este posibil să nu fi auzit de acest termen până acum. Este de înțeles pentru că în România nu prea a fost folosit, dar mai nou a începuit să apară și la noi astfel de oferte.  Un full bet este aproape același lucru ca un free bet, dar cu diferența că în acest caz păstrezi și suma pariată, nu doar profitul.

Exemplu:
Primești un full bet de 50RON și îl joci pe o cotă de 3.00. Dacă iese, primești 150RON, și nu doar 100RON așa cum ai fi primit în urma unui pariu gratuit.

 

2. CU CE OCAZIE SUNT ACORDATE BONUSURILE LA PARIURI?

Bonus pentru prima depunere

Fără îndoială cel mai atractiv bonus este întotdeauna bonusul pentru prima depunere. Acest lucru este destul de logic, pentru că orice agenție de pariuri pe internet are ca prim obiectiv atragerea unui număr mai mare de clienți noi. O ofertă atractivă de bun venit reprezintă pentru mulți pariori un motiv suficient pentru a alege o anumită casă de pariuri online în detrimentul alteia. Un astfel de bonus se oferă o singură dată: atunci când îți deschizi cont și efectuezi primul depozit. Acest bonus este de obicei  acordat ori ca bonus instant ori ca pariu fără risc, dar uneori este oferit și ca formă ceva mai specială: sporirea câștigurilor, cote mărite etc.

Descoperă acum toate bonusurile pentru prima depunere la pariuri sportive în 2024!
 

Bonus pentru pariuri de pe mobil

În ultimii ani majoritatea caselor de pariuri pe internet au dezvoltat aplicaţii pentru telefon sau şi-au optimizat site-urile pentru a putea fi accesate şi de pe dispozitivele mobile.

Pentru a încuraja clienţii să folosească aplicaţia mobilă unele agenţii oferă şi bonusuri pentru pariurile plasate de pe telefon sau tabletă ce pot fi încasate doar dacă accesezi platforma de pariuri sportive a agenției de pe un dispozitiv mobil. Aceasta poate fi accesată atât de pe site-ul mobil, care este optimizat pentru mobil, cât și din cadrul unei aplicații dacă aceasta este oferită.


Promoții ocazionale

Site-urile de pariuri nu vor doar să atragă clienți noi, ci vor să-i și păstreze pe cei actuali. De aceea aproape fiecare agenție vine din când cu diferite oferte atractive. Acestea pot fi foarte diversificate:

  • bonusuri de reîncărcare 
  • bonusuri de fidelitate 
  • pariuri gratuite cu diferite ocazii
  • bonusuri pentru anumite meciuri, turnee sau evenimente sportive
  • bonusuri pentru pariurile multiple 
  • rambursarea mizei la pariuri multiple dacă te scoate un singur meci
  • rambursarea mizei la un meci de fotbal dacă se întâmplă ceva notabil în acel meci (un cartonaș roșu, un gol după minutul 90, etc)

 

Concursuri pariuri sportive

Cele mai populare concursuri sunt acelea în care trebuie să ghicești rezultatul (1x2) la mai multe meciuri de fotbal alese de agenție. Un bilet perfect poate aduce câștiguri substanțiale, iar partea bună este că de obicei înscrierea fie este gratuită, fie taxa este una modică.  Exemple bune de astfel de concursuri sunt Super 12 oferit de Sportingbet (vezi site-ul agenției) sau Golden Goasls oferit de Betfair (vizitează site-ul operatorului).

Vezi aici lista tuturor concursurilor cu înscriere gratuită la pariuri online în 2024!

 

3. CE ESTE RULAJUL UNUI BONUS?

Bonusurile sunt binevenite deoarece ne oferă posibilitatea de a primi cadou din partea agenției o anumită sumă de bani. Trebuie însă precizat faptul că majoritatea bonusurilor (în special cele pentru prima depunere) au atașate anumite condiții de rulaj. Ce înseamnă asta mai exact?

Orice bonus trebuie rulat (pariat) de un anumit număr de ori pe cote mai mari de o anumită valoare într-un interval de timp prestabilit.

Exemplu

Primim un bonus instant pentru prima depunere de 100% în limita a 300RON, unde întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulate de 3 ori pe cote de minim 1.50 în decurs de maxim 90 de zile. Ce înseamnă asta mai exact?

Înseamnă că dacă depui 300RON vei primi încă 300RON. Întreaga sumă (600RON) trebuie rulată de 3 ori, deci ai de plasat pariuri totale în valoare de 1,800RON. Poți plasa pariuri pe orice sumă dorești și de orice tip (single, multiplu, pre-meci, live), atâta timp cât în regulamentul ofertei nu este precizată o anumită restricție pentru acest lucru. La îndeplinirea rulajului vor conta doar acele cote de 1.50 sau mai mari. Poți juca și bilete de cote mai mici, dar ele nu vor fi luate în considerare. Toate condițiile de rulaj vor trebui îndeplinite în maxim 90 de zile din momentul încasării bonusului, altfel acesta va fi retras de pe cont.
 

De ce trebuie un bonus rulat?

Condițiile de rulaj reprezintă ceva firesc pentru că agențiile de pariuri pe internet trebuiesă se protejeze de acele persoane care vor încerca să abuzeze de pe urma unei oferte. Bonusul reprezintă un mod de a face reclamă serviciilor oferite și un avantaj pentru parior de a câștiga mai mult din pariuri, dar nicidecum nu este un cadou, o pomană sau o donație. Bonusurile sunt date pentru a atrage clienți să încerce serviciile operatorului, și atunci nu ar fi normal dacă un client ar deschide un cont, ar lua banii agenției și apoi ar solicita direct o retragere. De aceea operatorii introduc astfel de reguli – pentru a se proteja de ”bonus hunteri” .

Chiar și așa, din cauza rulajului, mereu va exista o diferență de opinie între pariori. Unii vor susține că promoțiile nu sunt importante, că ele mai mult încurcă, și că singurul lor rol este acela de a atrage clienți neexperimentați care sunt vrăjiți de acele sume oferite ca bonusuri. Ceilalți pariori unt de altă părere; ei văd în bonusuri un mod de a își mări câștigurile, și nu sunt puțini cei care își deschid conturi pe la toate casele de pariuri online pentru a putea beneficia de pe urma a cât mai multe oferte promoționale.

Află de la PariuriX.com ce bonusuri de bun venuit oferă casele de pariuri online licențiate!

 

De ce să nu îți fie frică de rulajul la pariuri online?

Adevărul este undeva la mijloc. Bonusurile sunt bune atâta timp cât nu trebuie să faci compromisuri pentru ele, adică trebuie să le poți debloca în mod natural. Iar majoritatea ofertelor promoțioanle oferite de casele de pariuri licențiate respectă această regulă.

Dacă ești un parior în adevăratul sens al cuvântului și nu doar un oportunist, atunci în 90% din cazuri nu vei avea motive să te plângi deoarece condițiile de rulaj sunt îndeplinite natural, fără efort . Tot ce trebuie să faci este să pariezi așa cum faci de obicei, iar rulajul se face de la sine. Sigur sunt și anumite cazuri (dar mai rare) când condițiile impuse sunt destul de dificile și trebuie să ne schimbăm destul de mult modul de a juca pentru a putea debloca banii bonus.

De exemplu dacă joci doar pariuri live pe fotbal cu cote cuprinse între 1.50 și 2.00, atunci nu ar trebui să te încurce cu nimic o ofertă unde este necesar să rulezi banii de pe cont pe cote de 1.45+. Dacă în schimb ți s-ar cere doar cote peste 2.00, atunci sigur că ai avea o problemă pentru că ar trebui să te abați de la stilul tău obișnuit de joc. Același lucru s-ar întâmpla dacă ar conta la rulaj doar pariurile pre-meci , în condițiile în care tu joci doar live (este doar un exemplu, nu am auzit de vreun operator cu o asemenea condiție). Înțeleg pariorii aflați într-o astfel de situație,  dar pe de altă parte am văzut și persoane care se plângeau de unele bonusuri unde condițiile de deblocare erau chiar foarte lejere - gen rulaj 3x pe cote de 1.40. Aceștia deja nu mai sunt pariori.

 

4. SFATURI UTILE PENTRU A PROFITA DE BONUSURI ȘI PROMOȚII

Mai jos voi prezenta câteva sfaturi, dar și câteva informații importante de care trebuie să ții cont pentru a putea profita la maxim de pe urma ofertelor disponibile, și pentru a nu rata vreo promoție atractivă din cauză că nu ai știut anumite lucruri.
 

Poți lua un bonus o singură dată

Majoritatea bonusurilor (în special cele pentru prima depunere, dar nu numai) sunt acordate o singură dată pentru  fiecare client, fiecare adresă de mail, locuinţă, adresă ip sau familie. Astfel nu este permis ca un alt membru al familiei sau o altă persoană care are acelaşi domiciliu cu al tău să aplice pentru bonusul de bun venit daca tu ai aplicat deja. Casele de pariuri pe internet nu vor ezita să retragă suma bonus sau chiar să îți închidă contul dacă constată că regulile au fost încălcate.

Asta înseamnă că dacă acum deschizi un cont Unibet de exemplu (vezi site-ul agenției) și profiți de pe urma ofertei pentu primul depozit, nu vei mai putea primi la acest operator un bonus de bun venit niciodată, nici peste o lună și nici peste 5 ani, chiar dacă bonusul se schimbă între timp. De aceea recomand să profiți la maxim de pe urma respectivei promoții  pentru că o primești o singură dată.
 

Vezi dacă trebuie introdus vreun cod

Când îți deschizi contul sau efectuezi prima depunere uită-te să vezi dacă trebuie să introduci vreun cod anume pentru a primi bonusul. Altfel acesta nu va fi acordat, dar în anumite situații ai posibilitatea de a contacta ulterior serviciul de relații cu clienții pentru a îl acorda manual.
 

Vezi dacă trebuie să aplici manual pentru o promoție

Sunt operatori de pariuri spoortive unde nu poți participa de pe urma unei promoții decât după ce intri pe pagina respectivei oferte și apeși pe un buton precum  ”Aplică”, ”Înscriere” etc.
 

Unele case de pariuri nu acordă bonusul de bun venit atunci când depui prin Skrill / Neteller

Acest aspect diferă de la agenție la agenție. Unele acordul pachetul de bun venit atunci când depui cu un portofel electronic, altele nu. Sunt și operatori precum Betfair (vezi site-ul agenției)  unde este obligatoriu ca primul depozit să fie cu cardul, nici alte metode de plată precum Paysafecard sau transfer bancar neluând parte la ofertă.

Află tot ce trebuie să știi despre metoda de plată Skrill: https://pariurix.com/totul-despre-skrill-si-cardul-skrill.htmlCitește cu atenție termenii și condițiile ofertei

Atunci când aplici pentru un bonus este recomandat să citești termenii şi condiţiile pentru a nu a avea surprize ulterior. De exemplu la toate agenţiile pariurile rambursate care primesc cota 1 nu sunt luate în calcul la îndeplinirea condițiilor de rulaj. Nici banii rulaţi la cazino nu contează pentru rulaj la majoritatea caselor de pariuri sau contează mai puţin. Altele nu iau în calcul nici handicapuri asiatice sau total goluri: peset / sub (dar doar câteva). Este recomandat să cunoaşteti aceste aspecte înainte de a paria.
 

Deschide cont la mai multe case de pariuri online

În nici un caz nu voi recomanda să aplici chiar pentru toate bonusurile de bun venit de pe piață, pentru că realitatea este că în unele cazuri bonusul nu reprezintă un motiv suficient pentru a deschide un cont. Iar aici mă refer la agenții care nu au o platformă de pariuri foarte stabilă, care oferă cote slabe, nu au servicii de o calitate ridicată, sau condițiile de rulaj ale bonusului nu pot fi îndeplinite decât făcând anumite compromisuri.  

În schimb cred că sunt măcar vreo 5 agenții de pariuri licențiate la care merită să iei pachetul de bun venit. Plus că așa poți profita de pe urma promoțiilor ocazionale din mai multe părți. De exemplu vine un weekend cu mult fotbal european, unde Unibet (deschide un cont acum) oferă un bonus atractiv pentru AC Milan vs Inter, Sportingbet (vizitează site-ul operatorului) are o ofertă bună la Arsenal vs City, iar Netbet (înregistrează-te și tu) vine cu o promoție de nerefuzat la Steaua vs Dinamo. De ce să alegi doar una din ele când poți aplica fără probleme la toate 3?

 

5. CE CASE DE PARIURI ONLINE OFERĂ BONUSURI?

Mai jos poți vedea o listă cu bonusurile oferite în ianuarie 2024 de casele de pariuri online recomandate. Pentru a descoperi ofertele și celorlalte agenții de pariuri sportive licențiate accesează ACEST LINK.

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2024 și bonusurile oferite

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX