1. Home »
  2. Bonusuri »
  3. Bani gratis, fără rulaj sau fără depunere la pariuri sportive

Bani gratis, fără rulaj sau fără depunere la pariuri sportive

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-17 16:00:00

image Bani gratis, fără rulaj sau fără depunere la pariuri sportive

Este visul oricărui parior să câștige rapid și ușor bani la pariuri sportive. Preferabil, fără să depună, și ideal, chiar fără rulaj. Este acest lucru posibil? În principiu nu (cel puțin nu în modul în care și-ar dori jucătorii), pentru că în fond vorbim de o afacere și nimeni nu dă bani de pomană, de dragul de a o face.

Pe de altă parte există tot felul de campanii prin care operatorii de jocuri de noroc încearcă să atragă clienți, astfel încât putem pune mâna pe pachete de bun venit fără depozit sau chiar pe bani gratis fără rulaj, dar cu mențiunea clară din start că tot trebuie făcută o mică investiție. Dar investiție care cu siguranță se merită.

Deschide cont - 50 RON FREEBET fără depunere și fără condiții de rulaj 

 

Bani gratis la pariuri sportive fără depunere

La momentul scrierii acestui articol (ianuarie 2024) sunt câteva case de pariuri online care ofereau posibilitatea de a încasa un pachet de bun venit fără depunere:

  • Superbet.ro – deschizi un cont, îți verifici identitatea și primești 50RON pariu gratuit, fără a fi necesar un depozit.
  • Netbet.ro – deschizi un cont folosind codul „FOTBAL22”, îți verifici identitatea și primești automat un FREEBET de 20RON, fără depunere.
  • Winner.ro - deschizi un cont, îți verifici identitatea și primești un pariu gratuit de 50RON, fără să fie nevoie să efectuezi un depozit.
  • Maxbet.ro - deschizi un cont folosind codul „50ESPORTS” și, după verificarea identității, primești 50 RON FREEBET fără depunere pentru secțiunea eSports.
  • Getsbet.ro - deschizi un cont, îți verifici identitatea, apoi introduci codul „KYC25” în secțiunea rezervată ofertelor promoționale, pentru a primi un pariu gratuit de 25 RON, fără depunere.

Ofertele de bun venit care constau în fonduri suplimentare au condiții de rulaj (accesează ACEST ARTICOL pentru detalii complete), dar, de obicei, câștigurile nete obținute din pariurile gratuite (câștig minus miză) sunt cash. Va fi necesar să efectuezi măcar un depozit înainte de a putea solicita o retragere (pas obligatoriu la orice operator de jocuri de noroc din lume), iar acest depozit va trebui rulat măcar o dată pe orice cote (chiar și de 1.01).

În caz contrar s-ar face abuzuri la greu (nu că așa nu se fac, dar măcar sunt limitate), iar lumea nu ar mai fi interesată să joace la pariuri sportive, ci doar să ia banii și să plece. Aspect pe care din motive logice nici un operator nu îl va agrea vreodată. Chiar și așa, astfel de oferte îți dau posibilitatea de a testa serviciile unei case de pariuri și chiar de a câștiga bani reali, fără a îți asuma vreun risc, motiv pentru care nu ar trebui ratate. Nu uita, pomană nu îți dă nimeni!

Încasează acum un pariu gratuit de 50RON gratis, fără depunere, pentru eSports!


Bani gratis fără rulaj la pariuri sportive

Pe lângă ofertele de mai sus, mai există și altele care îți aduc bani gratis, fără ca tu să riști ceva. 

  • Unibet.ro – la această agenție de pariuri online poți participa periodic la concursuri de pronosticuri cu fond de premiere în bani cash. Nu te costă absolut nimic să trimiți predicțiile tale, iar dacă răspunzi corect la toate întrebările poți câștiga chiar și 125.000 RON pe care să îi retragi imediat. În aceea categorie foarte avantajoasă intră și campionatele de pariere. Dacă aduni cele mai multe puncte, iei un premiu consistent. Nu trebuie să faci nimic deosebit pentru respectivul concurs, trebuie doar să să pariezi, dar oricum jucai la pariuri. Deschide cont!

  • Superbet.ro – Aici beneficiezi de creștere cash a câștigului cu până la 150% (înainte suplimentarea era doar de 100%). Tot ce câștigi în plus față de câștigul aferent cotei normale este în bani gratis. Primești bani în plus chiar și pentru șase selecții, dar procentul maxim de 150% este acordat pentru 25 de selecții, iar cota minimă per selecție este una foarte permisivă, de 1.25. Deschide cont!

  • Betano.ro – are oferte la fotbal valabile pentru toți clienții prin care primești înapoi CASH miza la pariurile pierzătoare pe ”Pauză / Final” și ”Scor Corect” dacă meciul se termină 0:0, dar și la pariurile pe câștigător meci dacă echipa pe care ai mizat pierde după ce a condus la minim 2 goluri diferență. E aceeași logică de mai sus – primești înapoi niște bani pe care i-ai pierdut, fără rulaj și fără alte condiții atașate. Deschide cont!

Verifică-ți identitatea și beneficiază de un pariu gratuit de 25 RON


Bani gratis fără depunere și fără rulaj la pariuri – concluzii

Da, există în 2024 case de pariuri online care oferă bani fără depunere la pariuri sportive pe care îi poți transforma în bani reali și îi poți retrage (ce-i drept după ce îi rulezi și efectuezi un depozit, dar fără a îți risca investiția).

La fel există agenții de pariuri pe internet la care poți primi bani gratis fără rulaj, dar doar după ce efectuezi un depozit, și doar sub forma unui surplus peste câștigurile normale, sau rambursarea unor bani pierduți, sau ca și câștiguri a unui pariu gratuit primit cadou.

Există condiții, pentru că nimic nu e gratis în viață și pentru că vorbim de oferte care au ca scop promovarea serviciilor oferite de respectivele case de pariuri. Știu, ideal pentru tine era să îți dea 200RON cadou și să îi poți scoate imediat fără să faci nimic, dar hai să fim serioși :). Până și cerșetorul de la marginea străzii pierde ceva: timp și confort (că poate stă într-un colț în frig toată ziua). Nici măcar el nu stă acasă toată ziua și îi vin plicurile cu bani la ușă.

Concluzionând, dacă ești o persoană rațională, atunci probabil ești de acord cu mine că ofertele de mai sus chiar sunt foarte atractive și nu ar trebui ratate în ciuda condițiilor atașate.

Deschide cont - 50 RON FREEBET fără depunere și fără condiții de rulaj

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX