Bani gratis, fără rulaj sau fără depunere la pariuri sportive

2022-01-01 06:10:00 7,4k 0

Dar concluzionândEste visul oricărui parior să câștige rapid și ușor bani la pariuri sportive. Preferabil, fără să depună, și ideal, chiar fără rulaj. Este acest lucru posibil? În principiu nu (cel puțin nu în modul în care și-ar dori jucătorii), pentru că în fond vorbim de o afacere și nimeni nu dă bani de pomană de dragul de a o face.

Pe de altă parte există tot felul de campanii prin care operatorii de jocuri de noroc încearcă să atragă clienți, astfel încât putem pune mâna pe pachete de bun venit fără depozit sau chiar pe bani gratis fără rulaj, dar cu mențiunea clară din start că tot trebuie făcută o mică investiție. Dar investiție care cu siguranță se merită.

Deschide cont - 200% CASH sporire a profitului la primul pariu plasat

Și un FREEBET de 150RON după ce ai plasat un prim pariu pe minim 1RON

 

Bani gratis la pariuri sportive fără depunere

La momentul scrierii acestui articol (noiembrie 2018) erau câteva case de pariuri online care ofereau posibilitatea de a încasa un pachet de bun venit fără depunere:

  • Maxbet.ro – deschizi un cont utilizând codul ”50PARIURI” și primești 50RON gratis, fără a fi necesar un depozit.
  • Circus.ro – deschizi un cont și primești automat 20RON, fără depunere.
  • BaumBet.ro - deschizi un cont utilizând codul ”PAR10” și primești 10RON, fără depunere.

Este drept, aceste pachete de bun venit au condiții de rulaj atașate (accesează ACEST ARTICOL pentru detalii complete). De asemenea, va fi necesar să efectuezi măcar un depozit înainte de a putea solicita o retragere (pas obligatoriu la orice operator de jocuri de noroc din lume), iar acest depozit va trebui rulat măcar o dată pe orice cote (chiar și de 1.01).

În caz contrar s-ar face abuzuri la greu (nu că așa nu se fac, dar măcar sunt limitate), iar lumea nu ar mai fi interesată să joace la pariuri sportive, ci doar să ia banii și să plece. Aspect pe care din motive logice nici un operator nu îl va agrea vreodată. Chiar și așa, astfel de oferte îți dau posibilitatea de a testa serviciile unei case de pariuri și chiar de a câștiga bani reali, fără a îți asuma vreun risc, motiv pentru care nu ar trebui ratate. Nu uita, pomană nu îți dă nimeni!

Încasează acum 50RON gratis, fără depunere la pariuri sportive!


Bani gratis fără rulaj la pariuri sportive

Este posibil? Depinde cum privești lucrurile. Totul ține de nuanță.

  • Unibet.ro – de când au devenit sponsorii celor de la Dinamo, Unibet a venit de câteva ori cu oferte cu cote mărite pentru clienții noi prin care ofereau cotă CASH de 25.00 sau 50.00 pentru anumite pariuri care în realitate aveau cotă reală de maxim 2.00 – 3.00. Într-adevăr, trebuia să efectuezi un depozit și să plasezi un pariu din bani proprii, dar beneficiai de o cotă cu mult peste cea reală a pieței (cine nu ar vrea o cotă de 50.00 în loc de 2.50?) Iar dacă pariul ieșea puteai retrage banii fără a fi necesar să îi rulezi!  Deci câștigul la acea diferență de cotă de la 2.50 la 50.00 îl putem considera bani gratis fără rulaj. Sunt șanse mari ca astfel de oferte să mai fie disponibile și în viitorul apropiat, dar trebuie să urmărești constant secțiunea noastră de ”Promoții pariuri sportive” pentru a le prinde. Și vezi că poți aplica o singură dată, când îți deschizi contul. Deschide cont!

  • Efortuna.ro – Aici  clienții noi beneficiază de un prim pariu fără risc de 300RON, banii fiind rambursați CASH, fără rulaj! Deci dacă primul tău pariu este pierzător primești integral înapoi suma mizată până la 300RON, după care îi poți scoate dacă nu dorești să pariezi în continuare (detalii aici). Ținând cont că primești înapoi, fără nici o condiție atașată, bani pe care teoretic i-ai pierdut – se poate considera că și această ofertă îți dă bani gratis fără rulaj. Deschide cont!

  • Betano.ro – au oferte la fotbal valabile pentru toți clienții prin care primești înapoi CASH miza la pariurile pierzătoare pe ”Pauză / Final” și ”Scor Corect” dacă meciul se termină 0:0, dar și la pariurile pe câștigător meci dacă echipa pe care ai mizat pierde după ce a condus la minm 2 goluri diferență. E aceeași logică de mai sus – primești înapoi niște bani pe care i-ai pierdut, fără rulaj și fără alte condiții atașate. Deschide cont!

  • Admiral.ro – Clienții noi beneficiază aici de 2 oferte. La primul tău pariu beneficiezi de o sporire a profitului CASH de 200% (detalii aici). Deci dacă pariezi 50RON pe o cotă de 3.00, în afară de câștigul normal de 150RON (50 X 3), mai primești încă 200RON (100 X 2) cash, pe care îi poți scoate oricând. Deci fonduri suplimentare fără rulaj! Iar după primul pariu plasat (fie el și pe 1RON), primești cadou un FREEBET de 150RON. Profitul obținut de pe urma freebet-ului poate fi și el retras, fără rulaj. De exemplu joci pariul gratuit de 150RON pe o cotă de 2.00, iar dacă a ieșit primești profitul (150RON) drept bani CASH, fără să trebuiască să îndeplinești alte condiții. Deschide cont!

Plasează un pariu, iar dacă acesta nu iese primești înapoi suma mizată CASH până la 300RON!


Bani gratis fără depunere și fără rulaj la pariuri – concluzii

Da, există în 2018 case de pariuri online care oferă bani fără depunere la pariuri sportive pe care îi poți transforma în bani reali și îi poți retrage (ce-i drept după ce îi rulezi și efectuezi un depozit, dar fără a îți risca investiția).

La fel există agenții de pariuri pe internet la care poți primi bani gratis fără rulaj, dar doar după ce efectuezi un depozit, și doar sub forma unui surplus peste câștigurile normale, sau rambursarea unor bani pierduți, sau ca și câștiguri a unui pariu gratuit primit cadou.

Există condiții pentru că nimic nu e gratis în viață și pentru că vorbim de oferte care au ca scop promovarea serviciilor oferite de respectivele case de pariuri. Știu, ideal pentru tine era să îți dea 200RON cadou și să îi poți scoate imediat fără să faci nimic, dar hai să fim serioși :). Până și cerșetorul de la marginea străzii pierde ceva: timp și confort (că poate stă într-un colț în frig toată ziua). Nici măcar el nu stă acasă toată ziua și îi vin plicurile cu bani la ușă.

Concluzionând, dacă ești o persoană rațională, atunci probabil ești de acord cu mine că ofertele de mai sus chiar sunt foarte atractive și nu ar trebui ratate în ciuda condițiilor atașate.

Deschide cont - 200% CASH sporire a profitului la primul pariu plasat

Și un FREEBET de 150RON după ce ai plasat un prim pariu pe minim 1RON

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult