1. Home »
  2. Biletul Zilei »
  3. Biletul zilei - vezi ce trebuie să urmăreşti atunci când te inspiri de pe site-urile de pariuri!

Biletul zilei - vezi ce trebuie să urmăreşti atunci când te inspiri de pe site-urile de pariuri!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:01:00

image Biletul zilei - vezi ce trebuie să urmăreşti atunci când te inspiri de pe site-urile de pariuri!

Biletul zilei la pariuri sportive reprezintă o selecţie de meciuri sigure ce ar trebui să aducă la finalul zilei un câştig în buzunarele pariorilor. Foarte multe site-uri de pariuri oferă biletul zilei pe baza ponturilor furnizate de tipsterii pe care îi au în echipă. Cu siguranţă sunt multe site-uri ce oferă astfel de bilete, dar majoritatea dintre ele nu sunt profitabile pe termen lung. Pariurix îți recomandă să ții cont de următoarele sfaturi înainte de a copia orbește un bilet de pariuri:

Joacă biletul zilei la pariuri sportive pe site-ul recomandat de PariuriX!

 

Cum alegi site-urile cu cele mai bune bilete ale zilei

  • Alege doar site-uri gratuite

Simplul fapt că un site este cu plată nu garantează că acesta este mai bun decât un site gratuit. Nu ai garanția că acesta chiar are tipsteri mai profesioniști, și nici că aceștia reușesc să ofere mai multe bilete câștigătoare decât un site precum pariurix.com, unde ai acces în mod complet gratuit la toate sugestiile, ponturile și biletele propuse de tipsteri și de utilizatorii noștri.
 

  • Verifică dacă statisticile prezentate sunt adevărate

Cel mai ușor mod de a impresiona utilizatorii este acela de a prezenta statisticile din zilele precedente. Dacă un parior vede că un site a oferit foarte multe bilete câștigătoare în ultima vreme, atunci el va fi mai tentat să urmărească respectivul site și să copie biletele prezentate acolo. Dar nu ai garanția că acele statistici sunt și adevărate. Sunt multe site-uri unde statisticile sunt editate pentru a fi îmbunătățite. Chiar dacă poate pe un anumit site biletul zilei nu a mai fost câștigat de o săptămână, administratorii de acolo editează istoricul și schimbă câteva pronosticuri date în urmă cu câteva zile pentru a părea că pariurile de pe acel bilet au fost de fapt corecte. Astfel statisticile pot fi îmbunătățite artificial pentru a atrage mai mult trafic pe site. Cel mai bine este să urmărești un site mai multe zile la rând pentru a vedea exact cu ochii tăi cât de bine se descurcă de fapt tipsterii de acolo.

Află de la  PariuriX care sunt casele de pariuri online la care poți juca biletul zilei în legalitate!

  • Alege doar site-uri serioase și cunoscute

Sunt multe site-uri care au o secțiune Biletul Zilei deoarece sunt foarte mulți cei care caută pe internet astfel de bilete, deci garantat o astfel de secțiune atrage trafic. Dar din păcate multe site-uri oferă astfel de bilete doar la ”vrăjeală”, pentru a face rost de click-uri. Sunt bilete făcute rapid în câteva minute doar pentru ca cei care se ocupă de acel site să aibă ce posta. Poate ei chiar nu au nici o treabă cu pariurile și nici nu sunt interesați să ajute pariorii, ci doar de a genera trafic. Cum recunoști un site serios de unul neserios? Site-urile care se axează cu adevărat pe pariori, cum este și site-ul cu pariuri Pariurix, oferă zilnic ponturi argumentate de la cele mai importante meciuri ale zilei, pun la dispoziție nenumărate știri, articole și tutoriale care au ca rost ”educarea” pariorilor, dar și un forum activ de discuții unde pariorii se strâng pentru a vorbi despre tot felul de subiecte care au legătură cu pariurile sportive. De regulă cele mai bune site-uri cu biletul zilei respectă aceste criterii.

Descoperă biletul zilei la pariuri sportive propus astăzi de specialiștii PariuriX!

 

Cum să alegi cele mai bune ponturi pentru biletul zilei

  • Nu paria orbește biletelor altor pariori

Din păcate sunt foarte mulți pariori care nu vor să piardă vreun minut analizând meciuri, motiv pentru care ei caută bilete gata făcute pe care să le joace direct. Aceasta este evident o greșeală. Chiar dacă site-ul de pe care te inspiri este unul de încredere și tipsterul este unul care oferă des bilete câștigătoare, nu ai garanția că biletul pe care tu îl copii va fi câștigător. Nu uita că dacă acest bilet nu iese, atunci tu vei pierde bani din simplul motiv că ai ales să copii recomandările unei persoane pe care nu o cunoști. Este adevărat, este foarte posibil ca și un bilet făcut de tine să fie greșit, dar nu preferi totuși să fii la mâna ta?
 

  • Inspiră-te din ponturile celor mai buni tipsteri, și compară recomandările lor cu părerile tale

Deși nu este bine să copii biletele altor pariori, este bine să te inspiri din ele. Alege câțiva tipsteri de top pe care să îi urmărești, și compară pronosticurile recomandate de aceștia cu cele la care te-ai gândit și tu. Dacă la un meci un tipster bun merge pe victoria gazdelor, iar tu ai fi mers mai degrabă pe un succes al oaspeților, atunci mai bine eviți jocul respectiv. Dar dacă pronositul propus de el coincide cu cel la care te-ai gândit și tu, atunci îl poți adăuga pe biletul zilei.

Descoperă cele mai bune bonusuri la pariuri sportive: https://pariurix.com/agentii/top-bonus
 

  • Copie doar ponturi argumentate

Dacă vezi pe biletul zilei al unui parior un pont la care tu nu te gândeai, este bine să îl copii doar dacă este și argumentat. Este bine să cunoști care sunt argumentele care au stat la baza alegerii acelui pont, pentru a îți da seama dacă ești sau nu de acord cu ele.

Pentru mai multe articole utile despre cum să câștigi la pariuri sportive, de la noțiuni pentru începători și până la ghiduri pentru pariorii avansați, citește și  ”Școala de pariuri online - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga”.

Joacă ponturile de pe biletul zilei la agenția de pariuri recomandată!

 

Articole ce te pot interesa pe aceași temă:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX