1. Home »
  2. Biletul Zilei »
  3. Sfaturi pentru biletul zilei ce te pot ajuta să câștigi la pariuri

Sfaturi pentru biletul zilei ce te pot ajuta să câștigi la pariuri

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:01:00

image Sfaturi pentru biletul zilei ce te pot ajuta să câștigi la pariuri

În acest articol mi-am propus să prezint zece sfaturi pentru biletul zilei, sfaturi care ar trebui să te ajute sâ câştigi mai mult. Primele cinci sfaturi te vor ajuta să scoți maximul de pe urma biletelor tale, în timp ce ultimele cinci se referă strict la modul în care ar trebui să alegi pariurile pentru ceea ce ai de gând să joci într-o zi.

Avem și un articol mult mai detaliat despre biletul zilei la pariuri sportive care te va învăța cum să ai mai multe bilete câștigătoare; articolul poate fi găsit aici: https://pariurix.com/biletul-zilei-la-pariuri.html.

Cote bune, ofertă bogată, promoții atractive > Aceasta este agenția potrivită pentru a juca biletul zilei!

  1. Joacă doar la agențiile online care oferă cele mai bune cote

Recomand să joci biletul zilei la agenţiile de pariuri recomandate de PariuriX, agenţii care în general au servicii de o calitate superioară și oferă cele mai bune cote. Cota unui eveniment sportiv diferă de la agenție la agenție, iar la prima vedere o diferență mică de cotă pare neglijabilă. Dar cu cât ai mai multe meciuri pe bilet și cu cât miza este mai mare, cu atât acele diferențe de cote încep să conteze mai mult. Dacă de exemplu joci un bilet cu 8 meciuri de cote 1.55 fiecare cu 10 RON, atunci câștigul potențial este de 333.16 RON. Dar dacă joci biletul la o agenție care oferă cote de 1.60 la fiecare meci în parte, atunci câștigul biletului urcă la 429.50 RON, diferențele fiind enorme. Vezi care case de pariuri licențiate au cele mai bune cote!
 

  1. Joacă doar la casele de pariuri unde nu sunt percepute taxe la plasarea biletului

Sunt unele agenții, în special cele de cartier, care percep o taxă de 5% la plasarea unui bilet de pariuri. Aceasta este echivalentul unei taxe de 5% din potențialul câștig. Poate că nici această valoare nu pare mare la prima vedere, dar dacă ar fi să câștigi un bilet fantezist de cotă 1.000 cu o miză de 10 RON, atunci online câştigi 10.000 RON, iar offline doar 9.500 RON. Într-o astfel de situație diferența nu mai pare chiar așa mică.

 

  1. Joacă la agenții care oferă diferite bonusuri pariuri

Ce zici de un bonus pentru prima depunere? Casele de pariuri recomandate de noi au oferte de bun venit foarte tentante pe care nu trebuie să la ratezi. Sunt și operatori care oferă bonus la pariuri multiple sau care rambursează miza biletului în cazul în care te scoate un singur meci, plus că poți beneficia de diferite de promoții la meciuri de top. Astfel de oferte te vor ajuta să câștigi pe termen lung mai mulți bani din pariuri, de aceea ele nu trebuie neglijate. Pentru a vedea o listă cu bonusurile de bun venit oferite de agențiile licențiate în România accesează link-ul: https://pariurix.com/agentii/top-bonus.

Descoperă biletul zilei la pariuri sportive propus astăzi de specialiștii PariuriX!
 

 

     4. Analizează fiecare pont înainte de a îl adăuga pe bilet

Acest sfat cred că era destul de evident și dacă nu-l precizam aici. Este ca și cum ai spune cuiva că trebuie să ia cu el o umbrelă dacă plouă afară sau să nu iasă în tricou dacă afară ninge. Totuși am decis să nu sar peste acest sfat pentru că sunt destui cei care adaugă ponturi pe biletul de pariuri fără a le analiza. Aceștia se uită doar la cote și la numele echipelor implicate, ceea ce evident că este o mare greșeală. Nu vei putea alege cele mai bune ponturi decât dacă te uiți atent peste ofertă, alegi pariurile la care există cele mai multe argumente care să le susțină, analizezi factorul de risc la fiecare pariu în parte, iar în final adaugi pe biletul zilei doar cele mai bune ponturi pariuri sportive.

 

  1. Joacă doar la agenții care oferă opțiunea cash out

Sunt case de pariuri online care oferă posibilitatea de a folosi opțiunea cash out la biletul zilei, adică de a închide un pariu multiplu și de a lua o parte din potențialul câștig. Dacă de exemplu pui un bilet cu 8 meciuri și ți-au ieșit primele 7 și deodată îți dai seama că te mulțumești și cu o sumă mai mică de bani, dar sigură, atunci poți da cash out pentru a închide respectivul pariu.

 

  1. Joacă doar bilete realiste

Cu siguranță un bilet de cotă 200 îți va aduce un câștig mai mare decât un bilet de cotă 20, dar întrebarea este cât de des poți câștiga un astfel de bilet? Chiar dacă te lovește o dată norocul, probabil va trece mult timp până când vei mai câștiga din nou. Plus că sunt pariori care pun sute de bilete fanteziste fără a câștiga vreodată. Eu nu recomand nimănui bilete de cote mai mari de 30, chiar sunt adeptul biletelor care au o cotă de maxim 10-20.

 

  1. Nu juca cote exagerat de mici pe bilet

Știi de câte cote de 1.10 ai nevoie pentru a forma o cotă de 2.00? De șapte, și chiar și așa abia ajungi la 1.95. Știi câte cote de 2.00 îți trebuie să formezi un bilet de cotă 32? Exact cinci. Dacă joci pe un bilet cinci meciuri de cotă 2 alese cu atenție ai o șansă să câștigi, dar eu sunt convins că daci alegi 35 de meciuri de cotă 1.10 pentru a forma aceeași cotă de 32 se va găsi cel puțin o partidă să te scoată de aproape fiecare dată. Dacă nu mă crezi ești liber să faci un experiment. Eu nu recomand nimănui să joace cote mai mici de 1.25 pe biletul zilei la pariuri online, deși eu unul prefer doar cote de 1.40+.

 

  1. Alege doar pariuri cu șanse mari de reușită

Stilul de joc trebuie adaptat în funcție de modul în care pariezi. Dacă ar fi să plasezi doar pariuri single de cote 2 atunci obiectivul tău ar fi acela de a avea mai multe pariuri câștigate decât pierdute pentru ca pe termen lung să faci profit. Dar când joci bilete care conțin mai multe selecții, atunci obiectivul se schimbă pentru că toate pariurile de pe bilet trebuie să fie câștigate. Astfel trebuie să cauți doar pariuri cu șanse reale de reușită, iar eu zic să nu te aventurezi la cote mai mari de 2–3 decât dacă ai argumente serioase și intenționezi să pui pe bilet foarte puține selecții de acest tip. Eu unul prefer să joc de obicei pe biletul zilei cote de 1.40-2.00, deși uneori mai fac și excepții.

 

       9. Inspiră-te din ponturile altor pariori, dar nu le copia

Pe forumul de discuții PariuriX avem un topic numit chat pariuri sportive unde poți vedea ce pariuri joacă ceilalți utilizatori Pariurix. Tot aici poți cere un sfat asupra pariurilor pe care intenționezi să le joci. Nu este deloc o idee rea să te inspiri din ce joacă alți pariori, cum nu este nici o idee rea să le ceri acestora o părere și apoi să compari opinia ta cu a lor pentru a putea alege cele mai bune pariuri. Este însă o idee proastă să copiezi biletul altcuiva doar pentru că tu crezi că acela este un parior mai bun, sau pentru că nu vrei să pierzi deloc timp analizând oferta sportivă. Dacă tu vrei să riști banii tăi pe ce joacă alții este treaba ta.

Poate că pe termen scurt biletul jucat de tine va fi pierdut chiar dacă urmezi cele 10 sfaturi enumerate mai sus. Dar dacă le urmezi zi de zi și tragi o linie peste 2-3 luni sunt aproape sigur că vei ajunge să ai mai multe bilete câștigate și să te bucuri de câștiguri mai consistente și mai dese.

Cote bune, ofertă bogată, promoții atractive > Aceasta este agenția potrivită pentru a juca biletul zilei!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX