1. Home »
 2. Biletul Zilei »
 3. Cum să alegi cele mai bune pariuri pentru biletul zilei

Cum să alegi cele mai bune pariuri pentru biletul zilei

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:01:00

image Cum să alegi cele mai bune pariuri pentru biletul zilei

Află de la PariuriX.com cum să alegi cele mai bune pariuri pentru biletul zilei! Una din greşelile făcute de cei mai mulţi pariori este că nu analizează în amănunt partidele înainte de a paria pe ele. Mulţi "aruncă" un ochi pe clasament, la rezultatele recente sau rezultatele directe după care îşi aleg o favorită. Însă şi mai mulţi nu ţin cont nici măcar de aceste lucruri şi mizează direct pe echipa cu cota mai mică (presupunând că este cea favorită) sau pe echipa mai cunoscută, fără a ţine cont de alţi factori. Din acest motiv cei mai mulţi nu sunt capabili să evite surprizele şi nimeresc foarte rar un bilet câştigător.

Click aici pentru a juca bilete la pariuri online, vezi şi ce ofertă de bonus te aşteaptă
 

CUM ANALIZĂM UN MECI PENTRU BILETUL ZILEI?

Există trei aspecte de bază de care trebuie să ținem cont:

 • sportul pe care pariaţi, deoarece fiecare sport are particularităţile sale.
 • campionatul / evenimentul sportiv pe care mizaţi.
 • pronosticul pe care vreţi să-l jucaţi. În funcţie de acesta trebuie să analizaţi acele clasamente şi statistici care au legătură directă cu acesta.

După ce analizaţi un meci şi un pronostic trebuie să vedeţi şi cât de constantă este o echipă în rezultate şi cât de probabil este un rezultat surpriză. La final trebuie să vă decideţi dacă se merită să jucaţi acel pronostic raportat la cota oferită de casa de pariuri. Niciodată să nu alegeţi un pronostic în funcţie de cote, însă ţineţi cont de acestea atunci când vă hotărăţi dacă să pariaţi sau nu.
 

Analiza unui meci de fotbal pentru biletul zilei la pariuri

 • Vedem pe ce loc se afla ambele echipe in clasament si care au fost rezultatele recente (pentru a afla si forma de moment)

 • Vedem cât de bine joacă gazdele acasă şi cât de bine o fac oaspeţii în deplasare (deoarece există echipe care sunt constante pe ambele terenuri, dar şi echipe care joacă foarte bine acasă şi foarte slab pe teren străin).

 • Ne uităm la rezultatele recente dintre cele două echipe (deşi n-ar trebui să ţinem cont foarte mult mai ales dacă una sau ambele au făcut multe modificări de la ultima întâlnire sau dacă ultimul meci s-a jucat în condiţii speciale).

 • Vedem cât de motivate sunt ambele echipe. Au amândouă nevoie de puncte? Doar una are şi cealaltă n-are miză? Cumva una dintre ele este angrenată şi în alte competiţii şi există posibilitatea să joace cu multe rezerve sau pur şi simplu să nu trateze partida serios?

 • Vedem în ce moment se joacă partida. De exemplu, dacă o echipă mai slabă pe hârtie este mai în faţă cu pregătirea fizică decât cealaltă echipă, atunci există şanse mai mari pentru ca o surpriză să aibă loc. De regulă astfel de situaţii apar în tururile preliminarii din cupele europene atunci când se întâlnesc echipe din campionate estice cu echipe din campionate vestice.

 • Există indisponibilităţi la vreuna din echipe? Dacă da, cât de importante sunt acestea? Pot fi decisive pentru rezultatul partidei?

 • S-a întâmplat recent vreun "şoc" la vreuna din echipe? A fost vreun antrenor demis / înlocuit? Un astfel de şoc poate influenţa prestaţia unei formaţii pe termen scurt.

 • Se joacă în condiţii meteo speciale? O ploaie abudentă, o ninsoare puternică, o ceaţă groasă, un ger năpraznic sau o căldură înnăbuşitoare pot influenţa jocul, mai ales dacă o echipă nu este obişnuită cu astfel de condiţii.

 • Cât de des fac cele două echipe surprize? De câte ori s-a întâmplat în trecutul recent ca echipa pe care vreţi să mizaţi să piardă deşi pornea cu prima şansă? De câte ori s-au impus adversarii când porneau ca outsideri? Veţi vedea astfel cât de probabilă este o surpriză.

Aceasta este doar o listare pe scurt care nu acoperă chiar toate punctele cheie, dar dacă vrei să vezi cum se analizează în amănunt un meci de fotbal de la A la Z ar trebui să consulți acest ghid: https://pariurix.com/analiza-unui-meci-de-fotbal.html.

Descoperă biletul zilei la pariuri sportive propus astăzi de specialiștii PariuriX!

 

Analiza pariurilor din tenis pentru biletul zilei online

 • Este meci de fete sau de băieţi? De obicei la fete apar mai multe surprize, deşi nu este o regulă care să se aplice mereu.

 • Cât de important este turneul? Se întâmplă de multe ori ca la un turneu mai puţin important un tenismen bun să nu joace la potenţial maxim sau să nu fie suficient de concentrat, iar atunci pot apărea mai multe surprize.

 • Pe ce suprafaţă se joacă? De regulă fiecare tenismen are o suprafaţă preferată pe care joacă mai bine sau una pe care joacă mai slab. Totuşi sunt şi tenismeni mai constanţi. Este bine să consultaţi rezultatele lor pe fiecare suprafaţă pentru a vă face o idee mai exactă despre modul în care acesta evoluează.

 • Consultaţi rezultatele recente pentru a putea vedea forma de moment. Dacă vreţi să mizaţi pe un tenismen favorit, uitaţi-vă să vedeţi de câte ori a pierdut în ultima vreme când pornea cu prima şansă. Dacă vreţi să mizaţi pe outsider, vedeţi dacă a mai facut şi alte surprize recent. Astfel de statistici vă pot ajuta să vedeţi cât de probabilă este o potenţială surpriză.

Din nou, analiza este una pe scurt. Pentru a afla cum se analizează în amănunt un meci de tenis accesează articolul: ”Cum analizăm un meci de tenis pentru a câștiga la pariuri sportive?”.

 

Analiza unui meci de hochei pe gheață sau baschet

Daca vreţi să pariaţi pe meciuri de hochei sau baschet va trebui în primul rând să ţineţi cont de forma de moment. Există echipe care ajung să lege şi 10-15 victorii la rând, dar şi echipe care leagă 10-15 înfrângeri. Dar s-au văzut şi situaţii când în acelaşi sezon, aceeaşi echipă reuşea să lege şi 6-7 succese la rând, dar şi 6-7 înfrângeri consecutive. Fiecare sport are particularităţile sale de care trebuie să ţineţi cont. Cel mai bun mod de a face acest lucru este consultând rezultatele din campionatele acelui sport, pentru a putea vedea care criterii contează mai mult, cât de des apar surprize şi ce factori au dus la acele surprize şi rezultate

Pentru mai multe detalii recomand următoarele două articole: Pariuri sportive hochei pe gheață - informații, sfaturi și strategii și Pariuri sportive NBA și baschet european - strategii, analiză meci și sfaturi utile

 

Exemplu de analiză a unui meci de fotbal pentru biletul zilei

La final vă prezentăm un exemplu concret cu analiza unui meci de fotbal, partida aleasă fiind Crystal Palace vs Arsenal din Anglia Premier League de pe 11.02.2015.Vrem să pariem pe numărul de goluri marcate de Arsenal. 

În urma unei analize, constatăm faptul că din ultimele 10 meciuri ale celor de la Crystal Palace acasă:

 • Şase au avut peste 2.5 goluri.
 • Doar într-unul gazdele au marcat 3 sau mai multe goluri
 • În toate meciurile a primit gol, iar în patru dintre ele a luat două sau mai multe goluri

Din ultimele 10 meciuri ale celor de la Arsenal în deplasare:

 • Au câştigat cinci şi au remizat doar o dată
 • În nouă partide a marcat şi în şase a reuşit să marcheze două sau mai multe goluri

Mai observăm ca în ultimele trei întâlniri directe Arsenal a marcat de fiecare dată minim două goluri.  Astfel, conform statisticilor vedem că sunt şanse destul de mari ca Arsenal să marcheze peste 1.5 goluri. În final vedem că analiza noastră a fost corectă, iar partida s-a incheiat cu scorul de 2:1 pentru Arsenal.

Este adevărat totuşi că se va întampla destul de des ca un pronostic să nu iasă indiferent cât de multe argumente avem pentru acesta. Însă analizând fiecare meci în parte, pe termen lung vom avea mai multe pronosticuri câştigătoare decât am avea dacă pariem la întâmplare. Aceasta poate reprezenta şi diferenţa dintre a face profit sau a avea pierderi. Mai multe pronosticuri corecte nimerite constant va duce şi la câştigarea biletului zilei mai des. 

Joacă biletul zilei la pariuri online chiar acum! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX