1. Home »
  2. Biletul Zilei »
  3. Cum alegem meciurile pentru biletul zilei?

Cum alegem meciurile pentru biletul zilei?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:01:00

image Cum alegem meciurile pentru biletul zilei?

Biletul zilei trebuie să conțină doar cele mai bune ponturi pentru ziua respectivă, dar cum alegi aceste ponturi? Zilnic au loc sute sau chiar mii de evenimente din zeci de sporturi diferite, iar la fiecare eveniment sunt oferite zeci de opțiuni de pariere. Alegerea celor mai bune ponturi nu este chiar ceva simplu de făcut mai ales dacă vrei să și câștigi cu regularitate. De aceea în cele ce urmează mi-am propus să prezint cinci reguli pe care ar trebui să le urmezi pentru a putea alege cele mai bune pariuri pentru biletul zilei.

Vrei să joci biletul zilei și nu știi unde? Atunci încearcă această agenție de pariuri sportive!
 

Axează-te pe un singur sport pentru biletul zlei

Dacă ești fan al ”sportului rege” atunci vezi aici pronosticuri din fotbal. Dacă în schimb urmărești mai des meciuri din  ”sportul alb”, atunci n-ar fi o ideea rea să te inspiri de pe pagina cu ponturi din tenis. Nimeni nu este specialist la mai multe lucruri deodată, iar de aceea este important să-ți îndrepți atenția doar asupra sportului tău preferat și să eviți celelalte sporturi.

Dacă de exemplu preferi fotbalul, dar într-o zi nu prea au loc astfel de meciuri, atunci mai bine eviți să joci la pariuri în ziua respectivă decât să pariezi la întâmplare pe echipe de hochei sau baschet de care nici n-ai auzit. Fiecare sport are particularitățile sale și n-ai cum să alegi cele mai bune pronosticuri pentru biletul zilei dacă nu ești specializat pe sportul respectiv. Dacă vrei să afli cum se analizează un pariu în funcție de sport, recomand să arunci un ochi peste acest ghid: https://pariurix.com/pdf/analiza-meci-pariuri-sportive.pdf.
 

Joacă pe biletul zilei doar pariuri cu șansă mare de reușită 

Atunci când plasezi pariuri single poți alege și pariuri ceva mai riscante atâta timp cât raportul dintre cota oferită și șansele de câștig este unul care să se merite. De exemplu dacă plasezi 20 de pariuri single de cotă 3 fiecare ai nevoie de doar 7 pariuri câștigate pentru a face profit, deci într-un astfel de caz nu trebuie să-ți propui neapărat să ai doar pariuri câștigate. Însă în cazul biletului zilei lucrurile stau diferit deoarece aici vorbim de un bilet de pariuri care conține mai multe selecții, iar o singură selecție pierdută duce la pierderea întregului bilet.

De aceea trebuie să alegi doar pariuri în care ai o încredere ridicată, chiar dacă cota acestora este mai mică. Pe de altă parte nu recomand nici să mergi pe cote foarte mici, deoarece pe termen lung astfel de pariuri nu prea se merită. De exemplu, atunci când eu joc biletul zilei la pariuri sportive, aleg doar cote de 1.40-2.00.

Descoperă biletul zilei la pariuri sportive propus astăzi de specialiștii PariuriX!


Joacă pe biletul zilei doar pariuri pe echipe constante 

De câte ori nu ți s-a întâmplat să pui un bilet cu mai multe meciuri, iar în final să te scoată un singur pariu? Una din cele mai importante reguli pentru a putea câștiga mai des de pe urma biletului zilei este aceea de a încerca să eviți eventualele surprize. Desigur, este ușor de zis și greu de făcut, dar nu imposibil. Să luăm ca exemplu pariurile de tipul 1x2 din fotbal. Eu din start evit acele echipe care au evoluții oscilante.

Dacă o echipă a fost implicată în ultimele 10 meciuri în două sau mai multe jocuri în care a avut loc o surpriză, atunci prefer să evit acea echipă. De exemplu în sezonul 2015/16 din Premier League aproape toate echipele cu nume au furnizat nenumărate surprize neplăcute făcând mulți pași greșiți în meciuri în care porneau ca mari favorite. Dar ”surprize” este mult spus; când deja vezi că o echipă ca Chelsea face greșeală după greșeală, trebuie să fii cel puțin naiv să pariezi pe ea în continuare sperând că poate în etapa următoare va juca mai bine.

Eu de exemplu prefer să adaug pe biletul zilei din fotbal meciuri din campionate ceva mai mici și să caut acele echipe care joacă aproape mereu bine pe teren propriu, dar care au evoluții slabe în deplasare. O astfel de echipă va avea o cotă destul de bună la victorie chiar și când are avantajul terenului propriu, iar șansele să facă un pas greșit sunt mici raportate la cota oferită. Iar acesta este doar un exemplu.


Evită meciurile fără miză și derby-uri

Degeaba găsești o echipă constantă în evoluții dacă meciul următor se joacă în condiții diferite față de precedentele. Dacă o formație tocmai a ieșit campioană, a retrogradat sau nu mai are miză din diferite motive atunci poate că ar trebui s-o eviți. Consider că și derby-urile locale trebuie evitate pentru că de multe ori în astfel de meciuri rezultatele recente și forma de moment s-ar putea să nu mai conteze așa de mult, iar ambele echipe vor încerca să se autodepășească. De asemenea, dacă un meci se joacă pe o ploaie torențială, pe o căldură infernală sau în alte condiții speciale atunci el trebuie evitat.

Sper că sfaturile prezentate în acest articol te vor ajuta să îmbunătățești calitatea ponturilor alese pentru talonul zilei la pariuri online. Te aștept și pe forumul nostru de discuții unde poți schimba păreri și impresii despre diferite meciuri și pariuri cu alți utilizatori ai comunității PariuriX. Tot pe forum avem un topic de discuţii despre concursul Biletul zilei acolo unde poți posta orice problemă sau nelămurire.

Vrei să joci biletul zilei și nu știi unde? Atunci încearcă această agenție de pariuri sportive!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX