1. Home »
  2. Biletul Zilei »
  3. Ce trebuie să faceţi pentru a câştiga mai des biletul zilei!

Ce trebuie să faceţi pentru a câştiga mai des biletul zilei!

PariuriX
PariuriX

2023-01-09 11:00:00

image Ce trebuie să faceţi pentru a câştiga mai des biletul zilei!

Vrei să câștigi mai des biletul zilei la pariuri sportive ? Îți arătăm noi ce să NU faci pentru a obține rezultate mai bune și pentru a îți spori câștigurile! Sunt o serie de greşeli pe care foarte mulţi pariori le fac mai devreme sau mai târziu, acesta fiind şi motivul principal pentru care mulţi ajung să piardă mai mult decât câştigă la pariuri sportive.

Click aici şi profită de cel mai bun bonus la pariuri, astfel vei câstiga mai mult


Deschideți un cont la o casă de pariuri online

Veți beneficia de taxe mai mici și de cote mai mari, veţi avea acces la o ofertă bogată de partide şi opţiuni de pariere din care să alegeţi şi veţi putea paria la orice oră din zi sau din noapte indiferent dacă sunteţi acasă sau sunteţi plecat. Astfel nu veţi pierde pariurile preferate şi veţi avea şi castiguri mai mari pe bilete, având posibilitatea să profitaţi la maxim atunci când câştigaţi biletul zilei. Datorită acestor lucruri și nu numai sunt şanse mai mari să faceti mai mulţi bani online decât offline, dar pentru mai multe detalii recomand următorul articol: https://pariurix.com/de-ce-sa-joci-la-pariuri-online.html.
 

Stabiliţi o bancă de start și un plan de joc

Mulţi obişnuiesc să se ducă cu 2 lei la agenţie, să pună un bilet şi să spună „lasă că şi dacă pierd nu contează 2 lei”. Dar 2 lei azi, 2 lei mâine şi într-un an de zile putem ajunge la o sumă pierdută impresionanta. Probabil aţi văzut cum circulă pe internet poze cu jucători care au strâns câteva sute / mii de bilete necâştigătoare. Probabil dacă ar fi strâns fiecare leu în loc să-l parieze ar fi avut acum o sumă impresionantă. Este bine să ştiţi din start care este bugetul avut pentru pariuri sportive, cât urmează să jucaţi pe fiecare bilet şi ce fel de bilete urmează să puneţi. CLICK AICI pentru mai multe informații despre money management.
 

Jucaţi bilete cu cât mai puţine meciuri pe biletul zilei la pariuri

Cu cât aveţi mai multe pariuri pe un bilet cu atât scad şi şansele de câştig. Mulţi pariori vor spune totuşi că preferă să câştige mai rar sume mai mari, decât să câştige sume mici mai des. Totuşi, adevărul este că pe termen lung ieşiţi mai bine jucând bilete cu cote mai realiste. Problema este că cu cât sunt mai multe meciuri pe bilet cu atât probabilitatea de a nimeri biletul scade pentru că voi trebuie să prindeţi un anumit număr de pariuri câştigătoare consecutiv. De exemplu, dacă aveţi un bilet cu 10 meciuri voi trebuie să prindeţi toate acele 10 ponturi. Este de ajuns să pierdeţi un singur pariu din ele şi pierdeti intregul bilet. Dar dacă v-aţi juca pariuri single sau dacă aţi juca combo-uri cu maxim 2-4 meciuri, atunci şansele să prindeţi un astfel de bilet ar creşte dramatic şi la fel şi şansele să faceţi un venit stabil din pariuri sportive pe termen lung.
 

Păstraţi miza constantă şi nu luaţi decizii pripite

Aceasta este problema multor pariori. Se impacientează atunci când pierd o serie de bilete şi decid să mărească brusc suma pariată în speranta de a putea recupera rapid pierderile. Mulţi însă nu se mai gândesc la ce se va întâmpla dacă şi următorul pariu este pierdut. Răspunsul este de fapt foarte simplu: o gaură şi mai mare în buget. Cea mai bună şi mai sigură masură pe care o puteţi lua este să pastraţi miza constantă şi să recuperaţi încet dar sigur banii pierduţi. Astfel există un risc minim să vă pierdeţi întreaga bancă. Aşa cum prindeţi o serie proastă de rezultate veţi prinde la un moment dat şi o serie bună.

Descoperă biletul zilei la pariuri sportive propus astăzi de specialiștii PariuriX!

Nu jucați biletul zilei când sunteţi obosiţi sau nervoşi 

O stare accentuată de oboseală sau de nervozitate vă duce şi la o lipsă de concentrare atunci când analizaţi o partidă, motiv pentru care există riscul să aveţi rezultate mai slabe ca de obicei. De asemenea dacă aveţi o zi cu rezultate proaste la pariuri sportive evitaţi să mai jucaţi în acea zi pentru că cel mai probabil nu veţi mai fi foarte atent atunci când analizaţi un meci şi veţi alege mai în grabă pronosticurile cu dorinţa de a recupera rapid pierderile din pariurile precedente. O astfel de abordare duce de obicei la rezultate proaste şi la o gaură în buget şi mai mare.
 

Analizează meciul cum trebuie pentru a câștiga mai des biletul zilei

Dacă faceţi un bilet la întâmplare cu 6-7 echipe favorite (chiar şi la cote de 1.50 - 1.70) este aproape inevitabil să nu pierdeţi măcar un meci. Dar dacă analizaţi cu atenţie fiecare partidă înainte de a plasa un pariu pe ea veţi putea depista meciurile unde sunt şanse mai ridicate ca o surpriză să aibă loc şi astfel puteţi evita acea partidă. Vă veţi mări şansele de a câştiga constant la pariuri sportive şi de a face mai des un bilet câştigător atunci când evitaţi potenţialele suprize. Vezi cum se analizează corect un meci în funcție de sport!
 

Nu pariaţi pe echipele cu care ţineţi şi fiţi obiectivi

Foarte mulţi au obiceiul să parieze pe echipa cu care ţin atunci când echipa lor favorită are un meci important. Totuşi puteţi fi fan şi fără să pierdeţi bani pe echipa voastră. Este bine să aveţi argumente logice atunci când alegeţi un pronostic şi să n-o faceţi bazându-vă pe favoritisme şi speranţe. Un parior profesionist nu va ţine niciodată cont de aceste aspecte.
 

Nu copiaţi biletele altora dar inspirați-vă din ele

Multe site-uri au tendinţa de a-şi promova şi lăuda (nu e cazul nostru :) ) biletele propuse zilnic şi de multe ori chiar modifică statisticile din zilele precedente pentru a da bine la imagine. Mulţi pariori, vrăjiţi de posibilitatea de a câştiga o sumă de bani fără efort, copiază acel bilet. Însă în final majoritatea ajung la aceeaşi concluzie: mai bine mergeau pe mâna lor decât să pună biletele altora. Nu este un lucru rău să vă inspiraţi din pronosticurile altor site-uri sau persoane, însă în final cel mai bine este să fiţi răspunzător de pronosticurile alese. Mai mult decât atât în nici un caz nu vă sugerăm să cumpăraţi ponturi de la site-uri şi servicii de tip: paid tips / paid picks deoarece în cele mai multe cazuri sunt ţepe şi nu veţi ajunge să faceţi bani cu acestea.
 

Învăţaţi din greşeli pentru un succes mai mare cu biletul zilei

Problema este că mulţi pariori, deşi fac odată o greşeală, nu se pot abţine s-o repete şi a doua oară. Se poate întâmpla ca mai devreme sau mai târziu să luaţi o decizie greşită din cauza lipsei de experienţă, însă a doua oară nu mai aveţi nicio scuză dacă repetaţi acea greşeală. Respectând aceste sugestii veţi evita greşelile făcute de cei mai mulţi pariori neexperimentaţi, vă veţi creşte şansele de a câştiga constant biletul zilei si veţi putea ajunge să faceţi chiar şi profit din pariuri sportive pe termen lung. În încheiere recomand și un articol care conține cele mai comune greșeli comise la pariuri sportive, și sfaturi pentru combaterea acestora.

Click aici şi profită de cel mai bun bonus la pariuri, astfel vei câstiga mai mult


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX