1. Home »
  2. Biletul Zilei »
  3. Tot ce trebuie să știi despre biletul zilei la pariuri sportive!

Tot ce trebuie să știi despre biletul zilei la pariuri sportive!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:00:00

image Tot ce trebuie să știi despre biletul zilei la pariuri sportive!

Câștigă mai mult cu biletul zilei! Strategii și sfaturi pentru a alege cele mai bune pronosticuri și pentru a avea mai multe bilete câștigătoare! Tot ce trebuie să știi despre biletul zilei la pariuri este aici!

Biletul zilei este un bilet la pariuri care ar trebui să conțină cele mai bune pronosticuri din ziua respectivă, și care să ne ofere șanse de câștig mai mari decât orice alt pariu multiplu plasat în acea zi. De aceea am decis să venim cu un articol amănunțit despre acest subiect în care să îți prezentăm tot ce trebuie să știi despre biletul zilei la pariuri sportive.

 Întâi vom vedea de ce este mai bine să îl jucăm online și cum îl putem plasa. Dacă deja stăpânești aceste noțiuni, atunci poți trece direct la capitolul 3 unde vom începe să discutăm despre cum să alegem cele mai bune ponturi pariuri sportive, vom face o comparație între biletul zilei din fotbal și cel din tenis, vom vedea cum trebuie combinate ponturile pe bilete, și vom încheia cu câteva sfaturi utile.

Joacă biletul zilei la agenția de pariuri recomandată cu un super bonus de bun venit!

 

1. DE CE SĂ JOCI BILETUL ZILEI ONLINE

Există doua tipuri de case de pariuri: agenţiile de cartier şi agenţiile online; între acestea existând câteva diferenţe destul de importante. În cele ce urmează vă vom arăta motivele pentru care este mai bine să jucaţi biletul zilei pe internet.
 

Accesibilitate şi program

Agenţiile de cartier funcţionează după un program fix, de obicei cuprins între orele 10:00 şi 22.00 (maxim până la 00:00), în timp ce o agenţie de pariuri online funcţionează non stop, dându-ne posibilitatea să pariem la orice oră din zi sau din noapte. De asemenea în zile de sărbătoare (Crăciun, Revelion) casele offline sunt în general închise. La acestea trebuie să ne deplasăm de fiecare dată când vrem să punem un bilet, lucru care nu-l vom putea face întotdeauna. Dar pe internet putem paria din confortul casei noastre sau putem paria de pe telefonul mobil atunci când nu suntem acasă, sau atunci când nu ne putem deplasa la o agenţie.

 

Taxe, impozite și cote

La agențiile de pariuri pe internet trebuie să plătim o taxă de 5% la fiecare bilet plasat, plus o taxă de 1% la fiecare bilet câștigat. În ceea ce privește pariurile pe net, plătim doar o taxă de 1% pe fiecare retragere. E o diferență între taxa pe retragere și cea pe bilet câștigat, pentru că vom mai și câștiga, vom mai și pierde, iar pe termen lung acest lucru se va simți. Chiar și în ceea ce privește cotele pot exista diferențe notabile. Sigur, uneori agențiile de cartier au cote chiar mai bune ca cele online, dar de obicei lucrurile stau invers.

Joacă biletul zilei la agenția de pariuri recomandată cu un super bonus de bun venit!

În poza de mai sus poți vedea o comparație între un bilet jucat la agenția stradală Superbet, și același bilet jucat la această casă de pariuri online. Cum se poate vedea, cu exact aceleaşi trei meciuri şi opţiuni de pariere, avem online o cotă de 46.848, în timp ce la Superbet aceasta este de numai 42.78. Însă trebuie să mai plătim şi acea taxă de 5% la plasarea biletului. Astfel cu 10 lei pariaţi avem un castig de numai 407.27 RON față de 468.48 RON. În caz că vom câştiga de la Superbet vom primi 403 RON (este oprită şi acea taxă de 1% din câştig).
 

Ofertă meciuri şi opţiuni de pariere

Online vom avea întotdeauna o ofertă mult mai bogată decat offline. De obicei agenţiile de cartier se axează doar pe partidele din campionate medii şi mari, neglijând competiţiile mai puţin importante. Online însă n-avem această problemă, astfel încât putem să ne facem biletul zilei cu orice meci dorim.  De multe ori putem găsi pronosticuri mult mai bune la meciuri din competiții mai puțin importante, iar de aceea o ofertă cât mai bogată este necesară.

 

Serviciu de pariuri live şi stream-uri live

Una din activităţile preferate de foarte mulţi pariori este sa parieze în timp ce se dispută o partidă. Offline suntem limitaţi ca şi meciuri disponibile şi opţiuni de pariere, depindem de comoditatea operatorului care face biletul, de coada de la casă etc. Online putem paria la fotbal pe intervale de 10 minute, pe următorul gol sau pe următorul corner, iar la tenis avem posibilitatea de a plasa pariuri pentru fiecare game sau pentru fiecare minge în parte, totul instant.

Site-uri precum unibet.ro, netbet.ro, betano.ro și sportingbet.ro oferă zeci de transmisii live video zilnic, disponibile atât de pe PC cât şi de pe telefon sau tabletă, dându-ne astfel oportunitatea să urmărim meciurile pe care le jucăm, oriunde ne-am afla. Sigur, deja ne-am cam abătut de la subiect pentru că biletul zilei va conține cel mai probabil pariuri pre-meci și nu live. Dar dacă vrei să afli tot ce ține de pariuri plasate în timp real, dă CLICK AICI.

 

Bonusuri şi oferte

Agenţiile de cartier încearcă să atragă clienţii oferind un bonus de până la 100% pentru biletele ce conţin 20+ selecţii sau prin acordarea unei părţi din câştig dacă pierdeţi un singur meci de pe un astfel de bilet. Însă aceste promoţii nu lipsesc nici online, plus că aici poți primi și bonusuri atractive pentru prima depunere. Astfel vei avea mai mulți bani la dispoziție pentru a juca biletul zilei. Plus că vei putea beneficia și de promoții ocazionale și vei putea participa la diferite concursuri, iar toate acestea la un loc te vor ajuta să câștigi mai mult pe termen lung.

Cele mai bune case de pariuri online după bonusuri și promoții

 

Posibilitatea de a lua decizii rapide

De câte ori vi s-a întâmplat să puneţi un bilet cu multe meciuri, iar la final să rămâneţi într-unul singur şi chiar pe acela să-l pierdeţi? Sau de câte ori vi s-a întâmplat să ajungeţi la ultimul meci şi să doriţi să puneţi contră pentru siguranţă, pentru a încasa măcar o parte din potenţialul câştig? Daca acel meci se joacă la o oră târzie sau are loc doar la câteva minute dupa ce au fost decise restul partidelor de pe bilet atunci va fi imposibil să puneţi o contră la o agenţie offline.

Online însă puteţi face asta în doar cateva secunde. Mai mult decât atât foarte multe case de pariuri pe internet permit să vă „închideţi” biletul înainte ca acesta să fie decis, dându-vă posibilitatea să încasaţi o parte din câştig fără a mai trăi suspansul ultimului meci. Astfel, dacă rămâneţi într-o singură partidă şi vreţi să nu mai riscaţi puteţi închide biletul şi puteţi lua o parte din bani utilizând opțiunea de cash out. Sau dacă meciul începe iar desfăşurarea partidei nu este pe placul vostru din nou puteţi închide biletul.

Astfel după cum puteţi vedea aveţi suficient de multe motive să jucaţi biletul zilei online de acum încolo. Dacă ești în căutarea unor materiale mai amănunțite despre avantajele online-ului, recomand următoarele două articole:Pariuri online vs pariuri offline?” și ”De ce să joci la pariuri online?”.

Joacă biletul zilei la agenția de pariuri recomandată cu un super bonus de bun venit!

 

2. TUTORIAL A-Z: CE AI DE FĂCUT PENTRU A PARIA BILETUL ZILEI ONLINE

Mulţi pariori evită să joace online deoarece consideră că este destul de anevoios să-şi facă un card de credit/debit sau să apeleze la alte metode de depunere/retragere. De asemenea mulţi nu ştiu exact paşii care-i au de făcut pentru a putea ajunge să joace online, motiv pentru care preferă să nu se complice, astfel încât aleg în continuare metoda clasică: pariatul la agenţia de cartier. Însă pe termen lung veţi scuti mai mult timp deoarece nu va fi nevoie să vă mai deplasaţi la o casă de pariuri de fiecare dată când vreţi să plasaţi un bilet.
 

Pas 1: Alegeţi o casă de pariuri online la care să vă jucaţi.

PariuriX.com recomandă în special aceste 5 case de pariuri online, ele având per total cele mai bune servicii. Este o idee bună să deschizi cont la măcar 2-3 din ele pentru a putea beneficia de pe urma avantajelor oferite de fiecare în parte.
 

Pas 2: Deschideţi contul de pariuri

Acesta este ca un cont bancar din multe puncte de vedere, pentru că voi veţi depozita bani în el. Deci nu trebuie să folosiţi cardul sau altă metodă de fiecare dată când vreţi să plasaţi un pariu. Trebuie să efectuaţi o depunere, iar cu acea sumă de bani puteţi să vă jucaţi aşa cum credeţi de cuviinţă. Atunci când ajungeţi la suma dorită puteţi retrage banii fără probleme. Intraţi pe site-ul agenției preferate , accesaţi „Înregistraţi-vă acum” şi completaţi formularul. Este adevărat că vă sunt cerute destul de multe date personale, dar este un lucru firesc ţinând cont că vorbim despre un cont în care urmează să depunem bani. Aveţi grijă să introduceţi date reale deoarece, în general, va trebui să vă verificaţi contul înainte de a putea să efectuaţi o retragere.
 

Pas 3: Efectuaţi prima depunere

Dacă nu ştiţi exact cum puteţi efectua o depunere vă recomandăm să consulaţi articolul: „Metode de depunere şi retragere bani online”. Aici veți găsi informații despre toate metodele de plată populare, și link-uri către articole amănunție despre fiecare în parte. Vei afla că nu ai nevoie neapărat de un card pentru a depune, ci poți utiliza portofele electronice (Skrill, Neteller), Paysafecard, transfer bancar dar și alte metode.

 

Pas 4: Luaţi bonusurile

Procedura prin care primiţi bonusul de bun venit diferă de la agenţie la agenţie. La unele va trebui să introduceţi un cod atunci când vă deschideţi contul, iar apoi bonusul îl veţi primi automat; alte case dau bonusul fără să fie nevoie să faceţi ceva, pe când la unele trebuie să-l solicitaţi manual (pe chat sau prin mail).

Află mai multe informații despre bonusurile la pariuri sportive online!

 

Pas 5: Învăţaţi să folosiţi site-ul şi plasaţi primul pariu

Site-ul fiecărei agenții recomandate este organizat suficient de bine încât şi un începător se poate descurca fără probleme. Din colţul din dreapta sus puteţi să vă căutaţi informaţii despre cont (tranzacţii şi pariuri) şi să vedeţi mesajele primite de la agenţie.  În partea stângă a paginii aveti meniul care conţine toate sporturile şi competiţiile importante.

 

Pas 6: Verificaţi-vă contul

În timp vă vor fi solicitate anumite documente pentru verificarea contului. În primul rând o să vi se ceară o copie după buletin, dar există posibilitatea să fie necesară şi o factură de utilităţi pe numele vostru. Dacă n-aveţi o factură de utilităţi puteţi trimite şi un extras de cont detaliat pe care-l luaţi de la banca unde deţineţi un cont.

 

Pas 7: Efectuaţi prima retragere

Indiferent de agenția la care jucați trebuie doar să intraţi la "Contul meu" (posibil să aibă nume diferit în funcție de operator), să daţi click pe retragere şi să completaţi acolo datele cerute. Banii îi veţi primi exact prin metoda prin care aţi efectuat ultima depunere. Dacă însă prima depunere a fost făcută cu un paysafecard sau prin transfer bancar atunci veţi avea de completat un formular pentru a putea scoate banii.

În cazul unei retrageri bancare vi se va cere codul IBAN şi codul SWIFT al băncii. Primul reprezintă numărul contului vostru (pe care-l primiţi atunci când îl deschideţi) şi al doilea este un cod care corespunde fiecărei bănci în parte. O listă cu astfel de coduri poate fi gasită AICI. În cazul unei retrageri prin Skrill sau pe card, procedura este mult mai simplă, deoarece trebuie să introduceţi datele cardului (exact ca atunci când aţi depus) sau adresa de mail a contului Skrill (deschide un cont Skrill).

Cum joc la pariuri online - Află unde și cum pariez online legal

Joacă biletul zilei la agenția de pariuri recomandată cu un super bonus de bun venit!


3. CUM ALEGI CELE MAI BUNE PONTURI PENTRU BILETUL ZILEI?

Dacă ești în căutarea de ponturi sigure pentru biletul zilei noi cei de la PariuriX îți vom spune din start că ele nu există, dar sunt anumite lucruri de care poți ține cont pentru a putea alege cele mai bune pronosticuri și pentru ca pariurile alese de tine să aibă șanse cât mai mari de câștig.


Caută cât mai multe ”value bets”

În teorie un pont de cotă 1.10 va fi mereu mai sigur decât unul de cotă 2.00, dar asta nu te va ajuta prea mult deoarece ai nevoie de vreo 7-8 pariuri de cote 1.10 pe același bilet pentru a câștiga cât obţii din acea cotă de 2.00. De regulă cu cât cota unui pariu este mai mare, cu atât șansa ca acel pariu să fie câștigător este mai mică, deoarece în fond cotele sunt raportate la probabilitatea de câștig a unui pariu. Dar sunt și alți factori care influențează cotele, cum ar fi tendințele de pariere sau anumite aspecte pe care casele de pariuri pe net nu-i iau în considerare (află mai multe)

Plus că uneori operatorii de pariuri au motive suplimentare pentru a oferi cote neconforme cu realitatea (cum ar fi atunci când sunt stabiliți favoriți falși la cursele de cai). De aceea apar destule situații în care un pariu are o cotă mai mică decât ar trebui sau, din contră, cota oferită este mult mai bună decât ar fi fost normal. Dacă ai găsit un pariu care respectă a doua situație, înseamnă că ai dat de un ”value bet”. Cu cât ai mai multe astfel de pariuri pe biletul zilei, cu atât raportul dintre cotă și șansele reale de câștig va fi mai bun, iar astfel îți cresc șansele de a avea un bilet câștigător.  Află tot ce trebuie să știi despre pariurile de valoare!


Tipurile de pariuri pe care joci

Dacă ar fi să ne raportăm strict la tipuri de pariuri, atunci cele mai sigure ponturi pentru sunt cele unde poți face o alegere bazându-te pe argumente logice. Dacă pariezi pe echipa care va începe mingea de la centrul terenului, atunci înseamnă că te bazezi strict pe noroc și ai putea la fel de bine să joci la loto. Dar dacă pariezi că într-un meci vor fi sub 2.5 goluri pentru că te aștepți ca jocul să fie închis, pentru că ambele echipe fac partide sărace în goluri, pentru că echipa gazdă se apără foarte bine în jocuri de pe teren propriu și pentru alte motive de acest gen, atunci ai șanse mai mari ca pronosticul tău să fie corect. Nu este nici o problemă să pariezi pe opțiuni secundare cum ar fi cornere sau cartonașe, atâta timp cât ai argumente pentru alegerile făcute și nu pariezi la întâmplare. Află care sunt cele mai populare tipuri de pariuri!Cele mai sigure ponturi sunt cele analizate de tine

Sunt mulți pariori care intră pe diferite site-uri și copie orbește biletele propuse de alții în speranța că vor avea noroc și vor câștiga. Dacă tu chiar vrei să pariezi banii proprii pe ce gândesc alții, atunci ești liber s-o faci, dar n-ar trebui să te plângi prea tare atunci când pierzi. Te poți inspira din ce propun alți pariori și chiar noi pe site avem o secțiune cu ponturi populare biletul zilei în care poți vedea care sunt cele mai pariurile jucate cel mai mult de către utilizatorii Pariurix în cadrul concursului nostru zilnic.

Dar trebuie să fii de acord cu respectivul pont înainte de a-l juca, nu să-l adaugi pe bilet doar pentru că alții îl recomandă. Dacă vrei să ceri părerea altor utilizatori Pariurix despre ponturile alese de tine atunci accesează forumul de discuții pariuri. De asemenea, nu recomand să faci bilete în grabă la care să alegi ponturi fără a le analiza cu atenție înainte, pentru că șansele de a câștiga un astfel de bilet vor fi destul de mici. Nu există ponturi sigure pentru biletul zilei la pariuri sportive, dar dacă analizezi cu atenție toate meciurile pe care vrei să pariezi și alegi cât mai multe ”value bets” și pariuri unde șansele unei surprize sunt mici, atunci cu siguranță îți mărești șansele de a avea mai multe bilete ale zilei câștigătoare.

Joacă biletul zilei la agenția de pariuri recomandată cu un super bonus de bun venit!

 

4. BILETUL ZILEI DIN FOTBAL VS BILETUL ZILEI DIN TENIS

Biletul zilei din fotbal vs biletul zilei din tenis, care este mai sigur? Fotbalul și tenisul sunt fără îndoială cele mai populare două sporturi în rândul pariorilor din România, dar ce este mai sigur să jucăm, pronosticuri pariuri din fotbal sau din tenis? La această întrebare voi încerca să răspund în cele ce urmează. Prin biletul zilei înțelegem un bilet simplu format din mai multe meciuri care au loc pe durata unei singure zile. Deci trebuie în primul rând ca oferta sportivă să fie suficient de bogată zi de zi, eventualele surprize să fie cât mai ușor de evitat, iar rata de câștig să fie cât mai mare.

 

Ofertă sportivă

Zilnic au loc atât meciuri de fotbal cât și de tenis, deși este drept că indiferent de sportul pe care pariezi sunt multe zile în care oferta este destul de săracă și conține doar partide din competiții mici. Dacă vrei să pui biletul zilei din fotbal într-o zi de sâmbătă sau duminică, atunci cu siguranță vei avea sute de evenimente sportive dintre care să alegi. Dacă în schimb pui un bilet luni, atunci vor fi destule situații când oferta este sărăcă. De asemenea, vara după încheierea campionatelor importante este o anumită perioadă ”moartă”, când găsești mai mult partide amicale, care sunt destul de imprevizibile.

Află de la pariurix.com care este sportul cu cel mai mic risc la pariuri sportive! Fotbal sau tenis?

Dacă vrei să joci pe talonul de pariuri pronosticuri din tenis vei găsi meciuri aproape în fiecare zi. Problema este că uneori vei putea paria doar pe turnee ATP și WTA mai puțin importante, unde au loc mult mai multe surprize. Sunt doar patru turnee de Grand Slam anual, deși este drept că și turneele feminine Premier Mandatory și Premier 5 nu sunt deloc de neglijat, cum la fel există și foarte multe turnee masculine importante. Indiferent de sportul pe care vrei să pariezi va trebui să accepți faptul că uneori oferta sportivă va fi destul de săracă.

 

Cât de ușor este să alegi numai ponturi câștigătoare

Biletul zilei este un bilet simplu ce conține doar meciuri din ziua respectivă, deci toate selecțiile ar trebui să fie câștigate, o singură selecție pierdută ducând la pierderea întregului bilet. Sunt destul de puțini cei care aleg ca talonul jucat zilnic la pariuri să fie format din pariuri în sistem.

De aceea este necesar să poți evita eventuale surprize dacă vrei să ai cât mai multe bilete câștigate. Nu te va încălzi cu absolut nimic dacă pui zilnic câte 5 meciuri pe bilet și de fiecare dată te scoate unul singur. De aceea trebuie pusă următoarea întrebare: ce este mai imprevizibil, fotbalul sau tenisul? Când vorbim de pariuri pierdute pe cote de 1.01/1.15 cu siguranță numărul de surprize la tenis este mai mare, dar totuși nimeni nu joacă astfel de pariuri pe talonul zilei sau cel puțin n-ar trebui s-o facă.

La cote ceva mai mari vei da de surprize atât la fotbal cât și la tenis, iar aici ține de cât de bine cunoști sportul respectiv și cât de bun ești ca parior atunci când vei încerca să eviți eventuale surprize. Sunt mulți cei care spun că unele surprize sunt imposibil de evitat deoarece în cazul acestora nu există nici măcar un argument logic care să te ducă cu gândul la așa ceva. Acest lucru este complet adevărat, dar sunt convins că cu o documentare foarte bună și cu un sistem de pariere bine pus la punct vei putea evita o parte din aceste surprize, și poți ajunge să ai mai multe pariuri câștigătoare. Acest lucru este valabil atât la fotbal cât și la tenis.

 

Pe ce sport se poate câștiga mai mulți bani pe termen lung?

Orice parior ar vrea să aleagă cele mai bune ponturi doar din sportul de pe urma căruia se poate câștiga cel mai mult, dar care este acesta? Este o întrebare foarte dificilă. Dacă întrebi pe cineva specializat pe fotbal îți va spune că pariurile pe ”sportul rege” sunt mai profitabile, în timp ce fanii ”sportului alb” vor zice că pe tenis se pot face bani mulţi. Realitatea este că la orice sport cotele impuse de către casele de pariuri sunt raportate la șansele de câștig ale sportivilor sau ale echipelor implicate în meci și de tendințele de pariere ale celorlalți pariori.

În orice sport vei găsi mai multe informații și date statistice despre meciurile importante și mult mai puține la cele mai puțin importante. Atât la fotbal cât și la tenis cotele nu sunt mereu în raport cu realitatea și sunt influențate de o părere greșită a celor mai mulți pariori, astfel încât poți găsi destule ”value bets” cu un pic de documentare.

 
Deci pe care sport este mai bine să plasăm biletul zilei?

Concluzia este destul de simplă. Nu se poate spune că biletul zilei din tenis este mai sigur decât cel din fotbal sau invers. Un fan al tenisului nu va putea câștiga din pariuri fotbal cât un iubitor al ”sportului rege”, dar această regulă funcționează și în sens opus. În final este recomandat să pariezi pe sportul la care te pricepi cel mai bine, cu precizarea că ar trebui să te axezi pe un singur sport, asta dacă vrei să ai rezultate cât mai bune pe termen lung. Nimeni nu poate fi specialist la mai multe lucruri deodată!

Joacă biletul zilei la agenția de pariuri recomandată cu un super bonus de bun venit!

 

 

5. AȘA SE FACE CORECT BILETUL ZILEI PENTRU A CÂȘTIGA LA PARIURI SPORTIVE

Vezi cum se face corect biletul zilei la pariuri sportive pentru a câștiga cât mai des. Oricine vrea să aibă cât mai multe bilete câștigătoare, dar majoritatea pariorilor fac destul de multe greșeli care le scad considerabil șansele de câștig, iar de aceea în cele ce urmează mi-am propus să prezint trei aspecte de care trebuie să ții cont atunci când pariezi.

 

Biletul trebuie să fie cât mai realist și să nu aibă o cotă fantezistă

În 2016 formatul de la concursul nostru ”Biletul zilei” era alul față de cel de acum; atunci erau premiați zilnic pariorii care aveau biletele câștigătoare cu cele mai mari cote. Majoritatea acestora aveau o cotă de maxim 30. Sunt rare acele bilete cu cote de 40+ și extrem de rare cele cu cotă de peste 100 care să și iasă, iar acest lucru este valabil la general, nu doar în concursurile noastre. 

Zilnic se găsesc câteva persoane să câștige bilete realiste, dar foarte rar se întâmplă ca un bilet fantezist să fie câștigător, chiar dacă sunt destui care joacă astfel de bilete. Rata de câștig este mult mai mică pentru că cu cât ai mai multe ponturi pe bilet, cu atât este mai greu să le prinzi pe toate fără a avea vreo selecție greșită, plus că și ”valoarea” unui bilet cu multe meciuri este destul de mică raportată la șansele reale de câștig.

Asta nu este valabil doar la concursul nostru, ci și în cazul celor care pun bilete la agenții online sau offline. Sigur, când vezi pe o rețea de socializare că cineva a câștigat 5,000 RON pariind 2 RON te gândești că dacă el a putut, atunci poți și tu. Dar gândește-te câți pariori joacă zilnic astfel de bilete și câți câștigă în realitate? În final câștigă doar câțiva norocoși și, desigur, casele de pariuri. De ce crezi că agențiile stradale încurajează clienții să pună bilete cu cât mai multe selecții oferind bonusuri de până la 100% la pariurile multiple? Pentru că pe termen lung acestea sunt biletele care le aduc cele mai mari profituri, chiar dacă majoritatea pariorilor le joacă doar pe câțiva lei.

Indiferent că joci biletul zilei la o agenție online precum Unibet sau Sportingbet, offline la Fortuna sau Superbet, sau pur și simplu participi la concursul nostru ar trebui să te orientezi către bilete care au șanse reale de câștig.

 

Biletul trebuie să conțină cote realiste – nici prea mari, dar nici prea mici

Un alt lucru pe care îl au în comun o mare parte din biletele câștigătoare din cadrul competiției organizate de Pariurix este faptul că acestea conțin mai mult pariuri de cote cuprinse între 1.40 și 2.20. Sunt puține acele bilete formate din cote specifice strategiei ”Easy Money” precum 1.10-1.20, cum la fel sunt puține cele care au mai mult de 2-3 cote de 3.00+ câștigate. Există și astfel de bilete, dar nu multe. Problema cotelor prea mici este faptul că-ți trebuie foarte multe selecții pe bilet pentru a face o cotă decentă, iar atunci când ai prea multe meciuri se găsește măcar unul unde calculele hârtiei să fie date peste cap.

De exemplu dacă vrei să faci un bilet de cotă 15 format doar din cote de 1.20 vei avea nevoie de aproximativ 15 astfel de selecții. În practică este mai greu decât pare ca din cele 15 pariuri să nu dai măcar de o ”gherlă”, mai ales că majoritatea care pun astfel de bilete nu mai stau să analizeze în amănunt fiecare meci în parte, ci mai degrabă le adaugă pe bilet la grămadă. Decât să fac un astfel de bilet, mai degrabă aș face o dublă de cotă 4. Totuși dacă vrei să joci un bilet la pariuri format doar din cote de peste 3 recomand ca acesta să nu conțină mai mult de trei selecții, pentru că altfel șansele ca biletul să fie câștigător scad considerabil.

 

Alege doar ponturi analizate unde șansele unei surprize să fie cât mai mici

Atunci când joacă la pariuri sportive online mulți pariori fac greșeala de a alege în grabă ponturile, fără a analiza cu atenție meciurile pe care urmează să parieze. O analiză amănunțită și corectă cu siguranță nu-ți va garanta că vei câştiga, dar îți va creşte șansele de a alege ponturi mai bune și de a evita eventuale surprize. Problema unui bilet care conține mai multe meciuri este acela că un singur pont pierdut va duce la pierderea întregului bilet, indiferent de rezultatele celorlalte jocuri de pe biletul respectiv.

Deci primul lucru care ar trebui să te intereseze este acela de a încerca să alegi doar pariuri unde șansele unei surprize să fie cât mai mici, iar raportul între cota oferită și șansele reale de câștig să fie cât mai bun. Sau altfel spus, trebuie ca biletul zilei să conțină cât mai multe ”value bets”, aspect despre care am discutat mai sus. 

Joacă biletul zilei la agenția de pariuri recomandată cu un super bonus de bun venit!

 

6. ATENȚIE LA BILETUL ZILEI LA PARIURI OFERIT DE DIFERITE SITE-URI

Parierea biletului zilei oferit de diferite site-uri sau inspirarea din acesta nu este o idee rea pentru că un asemenea bilet poate fi oferit de persoane care chiar se pricep şi care au o experienţă bogată în pariuri. Problema este că nu toate site-urile sunt serioase şi trebuie să ştiţi să faceţi diferenţa între ele.

Foarte mulţi pariori sunt tentaţi să caute direct pe Google "biletul zilei" şi să intre pe primul site care le iese în cale care oferă un asemenea bilet. În cele ce urmează o să vă arătăm tot ce trebuie să ştiţi şi lucrurile de care trebuie să ţineţi cont înainte de a copia biletul zilei postat pe un anumit site dedicat pariurilor.

 
Nu vă lăsaţi păcăliţi de statisticile impresionante pe care un site ar putea pretinde că le are

Primul lucru pe care toţi pariorii îl fac atunci când intră prima dată pe un astfel de site este să se uite în istoricul lor să vadă care au fost rezultatele din ziua precedentă. La prima vedere foarte multe site-uri stau bine şi veţi fi tentaţi să pariaţi biletul zilei propus de ei pornind de la ideea că au avut rezultate bune înainte.  Însă trebuie să aveţi grijă că nu toate site-urile sunt de încredere. Cum le depistăm pe acestea?
 

Unele vor modifica biletele dintr-o zi după ce meciurile sunt decise

De ce fac asta? Pentru a da bine la imagine desigur. De regulă aceste site-uri nu vor permite userilor să comenteze sau nu vor accepta comentariile care se referă la acest aspect. De asemenea trebuie să vă dea de gândit atunci când vedeţi un site care are doar comentarii pozitive. Este imposibil ca vreodată toţi utilizatorii să fie mulţumiţi. Întotdeauna, în orice activitate, există păreri pozitive şi păreri negative. Lipsa părerilor critice ar putea să însemne că adminii site-ului respectiv aleg să posteze doar comentariile care le convin.

Descoperă biletul zilei la pariuri sportive propus astăzi de specialiștii PariuriX!
 

Este bine să urmarim un site câteva zile înainte de a paria biletul propus de ei

Astfel vom putea vedea daca îşi schimbă sau nu istoricul după deciderea unui bilet. În acest mod ne putem face şi o părere despre cât de profitabile sunt biletele lor, înainte de a paria.  Chiar dacă un site îşi postează istoricul pe bune, fără a-l modifica, trebuie să aveţi grijă atunci când acesta se "laudă" cu rezultatele avute. Sunt site-uri care nu oferă o statistică clară în ceea ce priveşte profitul / pierderile datorate sau cauzate de biletele şi pronosticurile date de ei.

Însă acestea ar putea să se laude că au prins 15 pronosticuri corecte din 20. Dar dacă aceste ponturi au fost de cote 1.20-1.30, atunci pierderile sunt mai mari decât câştigurile şi chiar n-are importanţă că au prins un asemenea procentaj. Altele se pot lăuda că data trecută tocmai au "prins" o cotă de 5, dar nu mai precizează şi faptul că au mai şi pierdut alte 4-5 bilete de acest gen înainte. Trebuie să fiţi foarte atenţi la modul în care fiecare site îşi vinde marfa. Pentru a vă face o părere cât mai corectă despre capacităţile tipsterilor de pe fiecare site cel mai bine este să vedeţi singuri pe termen lung dacă biletele lor fac profit sau nu.
 

PariuriX prezintă tot timpul statistici reale, fie ele bune sau rele

Dacă oferim cele mai bune ponturi, asta decideți voi. Cert este că prezentăm tot timpul statistici cu numărul de bilete câștigătoare / pierzătoare, dar și raportul profit / pierderi, iar cel mai important este că aceste statistici sunt cât se poate de reale. Dar ești liber să urmărești constant site-ul nostru și să tragi singur propriile concluzii. În momentul acesta avem câteva proiecte în desfășurare precum Cota 2, Bilet Weekend și Bilet șansă. Plus că avem și pronosticuri individuale oferite de tipsterii PariuriX, pe pagina fiecărui specialist putând fi găsite statistici ale acestuia.


7. ALTE MATERIALE UTILE DESPRE BILETUL ZILEI LA PARIURI SPORTIVE

În încheiere, voi mai propune câteva articole care au legătură tot cu biletul zilei la pariuri sportive:

TOP AGENȚII RECOMANDATE PENTRU A JUCA BILETUL ZILEI

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX