Bancă mică la pariuri? Iată câteva strategii ce cred că te-ar putea salva

O bancă mică la pariuri sportive? Haideți să vedem ce strategii funcționează cu bani puțini pentru a încerca să ne mărim bankroll-ul. Să știți că nici eu nu m-am jucat mereu doar cu sume mari. Nu de puține ori efectuam o depunere minimă la un operator mai mult ca să testez serviciile. Iar atunci prima întrebare care mi-o puneam era ”cum aș putea să îmi măresc banca la pariuri?”.  

De-a lungul timpului am încercat să descopăr câteva strategii de pariuri potrivite pentru astfel de situații care să mă poată ajuta să îmi salvez bankroll-ul! Nici una nu e sigură, dar am depistat câteva care sunt mai bune ca restul și care oferă șanse un pic mai mari pentru a atinge obiectivul propus. De fapt nici nu sunt toate strategii, unele sunt mai mult sfaturi. Dar în final ele țintesc același obiectiv: încercarea de a crește banca la pariuri. 

Descoperă casele de pariuri online recomandate pentru o bancă mică la pariuri!

 

Easy Money – strategia perfectă pentru o bancă mică la pariuri

Strategia mea preferată în astfel de cazuri este ”Easy Money”. Deși e departe de a fi ”sigură”, ea cu siguranță merită încercată. Pe cât de simplu sună, pe atât de eficientă poate fi dacă este utilizată cu cap. Trebuie să joci cote mici, dar sigure, în sistem all-in. Ai pus 10RON pe un pariu de cotă 1.20, ai făcut 12RON. Îi joci mai departe pe o cotă de 1.10, și tot așa. Problema e că mulți o utilizează greșit. Se lasă luați de val și nu mai știu să se oprească. Ajung să piardă un pariu după vreo 20 câștigătoare, ceea ce îi face să piardă tot ce au câștigat. Poate fi și foarte descurajator să vezi că ai muncit degeaba.

Părerea mea este să împarți banca aceea în măcar 2-3 părți (eu prefer în 4). Îmi setez un target, să zicem dublarea sau triplarea acelei mini-bănci. Când am atins target-ul pun profitul deoparte și o iau de la capăt. De asemenea, examinez fiecare meci calumea. Nu joc prima cotă de 1.05 care îmi iese în cale. Obiectivul principal este acela de a evita eventuale surprize. Nu vreau să aprofundez prea tare subiectul,  pentru că am făcut-o într-un articol separat pe care îl găsești AICI.

 

Nu poți renunța la pariuri multiple? Am o idee

Nu recomand pariurile multiple, dar când bugetul la pariuri este super limitat, ele pot reprezenta o soluție. Dar nu așa oricum, am făcut cârnatul de 1 metru pe 2RON, încă 1RON la popă pentru a îl sfinți și … Doamne ajută! Nu, nu!

Erau vreo 2 strategii pe forumul PariuriX, 5 duble + 2 soliști și 5 duble + 6 soliști care au strâns mii de comentarii și sute de mii de vizualizări. Nu detaliez, dacă te interesează astfel de sisteme de pariere atunci aruncă un ochi peste acele topicuri.

Sau ar merge și o strategie cu mize progresive. Joci un bilet cu 3-4 pariuri, iar dacă nu iese mărești ușor miza. Dar nu mult ca la Martingale sau Fibonacci. Iar când alegi pariurile, optează când este posibil pentru opțiuni cu miză returnată precum Draw No Bet sau Handicap Asiatic. Or fi cotele mai mici, dar măcar știi că un pariu pierdut la limită nu îți face praf biletul. Și vei vedea că pe termen lung va fi mai bine pentru banca ta.

 

Vrei să tragi cât mai mult de un depozit minim?

La această casă de pariuri este o promoție oferită constant numită ”Predictorul Fotbalului”. Este oprită temporar vara, dar când se reiau campionatele se reia și ea. Zilnic poți juca un bilet gratuit la o competiție unde sunt puse la bătaie premii săptămânale de 65,000RON. Ca să poți participa, trebuie ca în ziua respectivă să pui măcar un bilet, chiar și pe 2RON.

Știi ce aș face eu dacă aș avea doar 40RON? I-aș depune aici, și aș începe în fiecare zi să pun câte un pariu pe 2RON pe un scor corect sau o altă opțiune de cotă 5 - 10 (chiar și pariu multiplu). Dacă pierd vreo 3-4 pariuri la rând, deja încep să măresc la 2.50RON, 3RON, 4RON și tot așa.

În același timp aș juca și acel bilet gratuit. Poate că acele pariuri zilnice nu îți vor aduce cine știe ce bani, dar cu puțin noroc este posibil să dublezi banca dacă prinzi vreo 2-3 câștigătoare. Au fost și câțiva utilizatori de pe forum care au câștigat 1,000 - 2,000RON, dar au avut și noroc ce-i drept. Ține cont că sunt mii de pariori care participă, și doar câțiva care câștigă. Dar dacă joci în fiecare rundă, atunci îți poți crește și șansele de câștig. În final ține de tine. Dacă crezi că merită poți să îți încerci norocul. Nu uita să joci responsabil!

 

Folosește-te de bonusuri să îți crești banca

Este mai mult un sfat decât o strategie, dar poate fi foarte folositor. O depunere de 200RON o poți transforma în 400RON cu un bonus de 100% ca ACESTA sau ACESTA. Sau poți aștepta să apară o ofertă limitată cu cote mărite. Am văzut din când în când la această agenție și la acest operator cote de 10.00 în loc de 1.20 (dar ai grijă, că s-au văzut destule situații în care și astfel de cote să nu iasă). Iar atunci poți transforma rapid 50RON în 500RON. Sigur, ai de rulat, dar ce dacă?

Ai depus ca să pariezi și să scoți maximul dintr-un depozit minim nu? Așa dintr-o singură lovitură te poți juca cu de 10 ori suma investită, și parcă deodată se înmulțesc și modurile în care poți manevra banii. Recomand să urmărești constant secțiunea de promoții de pe PariuriX.com, și vei fi printre primii care află când o astfel de ofertă este disponibilă.


Cunoști vreo strategie pentru bancă mică la pariuri?

Recunosc că alte idei nu prea îmi vin acum. Dar dacă cunoști vreun sistem care te-a ajutat să manevrezi o bancă mică la pariuri sportive, te rog să dai un mesaj mai jos ca să afle și alți pariori. Cine știe, poate testăm împreună ideile bune.

Aceasta este casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com! Încearc-o și tu!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!