1. Home »
 2. Resurse »
 3. Aplicații pariuri sportive online pentru telefon și tabletă în 2024

Aplicații pariuri sportive online pentru telefon și tabletă în 2024

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 10:57:00

image Aplicații pariuri sportive online pentru telefon și tabletă în 2024

Află care agenții oferă aplicații pentru pariuri sportive online! Atunci când pariezi de pe calculator, o poți face fără probleme direct din browser indiferent de agenția la care te joci. În acest caz operatorii de pariuri nu au de ce să vină cu aplicații, pentru că acestea nu ar putea oferi nimic în plus față de ce oferă deja varianta web.

În schimb lucrurile se schimbă când vine vorba de pariuri de pe mobil, deoarece în această situație o aplicație prezintă anumite avantaje. În cele ce urmează îți voi arăta care sunt aceste avantaje, cum poți descărca o aplicație în funcție de sistemul de operare pe care îl are telefonul tău sau tableta ta, iar în final îți voi atașa link-uri către articole în care am vorbit despre fiecare aplicație de pariuri disponibilă în România.

Înainte de toate însă, trebuie menționat că avem și un articol mult mai amănunțit despre pariuri de pe telefon sau tabletă, articol care poate fi accesat 

Pariază de pe mobil cu cea mai bună aplicație de pariuri sportive online pentru IOS și Android

 

1. DE CE OPERATORII DE PARIURI OFERĂ APLICAȚII PENTRU MOBIL?

La prima vedere, o aplicație pentru mobil a unei agenții este identică cu site-ul optimizat, cel puțin la grafică. Însă dacă te uiți la detalii, vei observa că următoarele lucruri le poți face din cadrul unei aplicații, dar nu le poți face de pe un site mobil:

 • poți urmări transmisiuni live video
 • poți primi notificări de la meciurile sau pariurile care te interesează
 • poți rămâne logat pe o perioadă lungă de timp fără a trebui să te loghezi de fiecare dată, și fără a fi scos de pe cont când îți este lumea mai dragă
 • poți utiliza funcția de comandă vocală (funcție disponibilă doar la Betano momentan)
 • ai opțiuni suplimentare de personalizare a aplicației (grafică, modul de afișare a cotelor, sunete etc)
 • o aplicație este mai stabilă decât un site optimizat, și merge de regulă mai bine
   

2. PENTRU CE SISTEME DE OPERARE SUNT OFERITE APLICAȚII DE GAMBLING?

În funcție de sistemul de operare cu care funcționează, dispozitivele mobile sunt împărțite în acest moment în trei categorii principale:

 • cele cu IOS: Iphone și Ipad
 • cele cu Android: dispozitivele de la Samsung, LG, Huawei, HTC, și multe altele (practic aproape toate telefoanele și tabletele în afară de Iphone/ Ipad și Microsoft Lumia)

Ar mai fi BlackBerry, dispozitivele mobile de la Microsoft și alte telefoane / tablete care au sisteme de operare mai puțin populare, dar există foarte puțini cei care au în acest moment un astfel de dispozitiv. Pentru acestea nu există aplicații pentru pariuri, cel puțin nu la operatorii licențiați la noi.

Deci practic vei găsi aplicații doar pentru Android și IOS. Unele case de pariuri online oferă aplicații pentru ambele sisteme de operare, în timp ce unele oferă doar pentru unul. Desigur, sunt și agenții care nu au deloc  aplicații și unde poți să te joci doar din browser.

 

3. CUM SE INSTALEAZĂ APLICAȚIILE DE PARIURI SPORTIVE ONLINE?

Modul de instalare diferă în funcție de sistemul de operare utilizat. Pentru IOS este de regulă mai simplu decât pe Android, dar nici acolo nu vei întâmpina probleme dacă urmezi indicațiile noastre.
 

Instalare aplicații pariuri pe IOS

Dacă ai un Iphone sau un Ipad, atunci aplicațiile trebuiesc descărcate din AppStore. Intri aici, scrii numele agenției (de exemplu ”Unibet”, ”Netbet”, ”Sportingbet” etc),  iar aplicația va apărea prima în listă. Intri pe ea, și o instalezi ca pe orice altă aplicație pentru IOS.
 

Instalare aplicații pariuri pe Android

Deși există magazinul Google Play, acesta nu conține nici o aplicație de pariuri sportive deoarece Google este împotriva aplicațiilor de gambling. De aceea acestea pot fi descărcate doar după site-ul agenției la care vrei să te joci. Tot ce ai de făcut este să intri din browserul telefonului / tabletei pe site-ul respectiv, iar cel mai probabil de pe pagina principală vei fi invitat să descarci programul de pariuri. Dacă nu apare, uită-te după o secțiune ”Mobil” sau ceva de genul. Dacă aplicația nu merge instalată, atunci trebuie să urmezi următorii pași: intră în ”Setări”, ”Securitate” și bifează căsuța ”Surse necunoscute” exact ca în poza de mai jos.

Pariază de pe mobil cu cea mai bună aplicație de pariuri sportive online pentru IOS și Android

 

Ce agenții oferă cele mai bune aplicații pentru pariuri sportive online?

 

Ce alte agenții vin cu aplicații de pariuri pentru mobil?

Vezi lista completă a caselor de pariuri online la care poți juca de pe mobil!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX