1. Home »
 2. Resurse »
 3. S-a lansat aplicaţia PariuriX pentru Android

S-a lansat aplicaţia PariuriX pentru Android

Baicu Marius
Baicu Marius

2017-02-24 08:17:58

image S-a lansat aplicaţia PariuriX pentru Android

Aşa cum vă anunţam la începutul acestei luni, am lansat aplicaţia PariuriX. Disponibilă iniţial doar pentru deţinătorii de iPhone şi iPad ea poate fi descărcată acum şi de deţinătorii unor dispozitive mobile cu Android. Ea are o mărime de 12.22 MB.

Pentru a descărca aplicaţia PariuriX pentru Android dă CLICK AICI

După ce ai accesat linkul şi s-a descărcat aplicaţia se va deschide pagina prin care trebuie să confirmi instalarea aplicaţiei dând click pe Instalare.

Odată instalată aplicaţia trebuie să bifezi căsuţa prin care confirmi că aplicaţia este de încredere şi să dai click pe Deschide.

Acum se va deschide aplicaţia, unde trebuie să introduci adresa de e-mail şi parola contului avut pe pariurix.com. În cazul în care nu ai cont dă click pe opţiunea Înregistrează-te şi deschide un cont chiar acum.

Precizare: După ce am scris adresa de e-mail şi parola corecte şi am dat click pe Autentificare nu s-a întâmplat nimic. Am revenit în meniul principal al telefonului şi am accesat din nou aplicaţia şi s-a încarcat direct pagina principală a aplicaţiei.

Această pagină principală arată astfel:

Dacă dai click pe cele 3 liniuţe din partea dreapta sus îţi vor fi afişate linkuri către secţiunile de pe site (mai puţin către cea de ponturi).

 • Cota 2 - vezi care este cota 2 propusă pentru ziua curentă
 • Pontul zilei - vezi care este pontul zilei pentru ziua curentă plus statistica din luna curentă a tipsterului care propune pontul zilei
 • Biletul zilei - vezi care este biletul zilei de astăzi, dar şi un bilanţ al biletelor propuse în ultima lună şi / sau în anul 2017
 • Articole - în prezent găseşti 104 articole în această secţiune, dintre care 68 sunt destinate pariorilor.
 • Ghid 2017 - dacă dai click aici se va descărca automat ghidul pariorului pentru anul 2017 scris de Cădar Marius
 • Case de pariuri - sunt licenţiate în România 14 case de pariuri la momentul actual, dar cele 5 la care vă recomandăm să pariaţi pe internet le găsiţi aici.

Să revenim la pagina principală a aplicaţiei. Aici avem aşa:

1. Pontul zilei - îţi este afişat meciul la care am ales pontul zilei şi cota pontului; pentru a vedea care este acel pont trebuie să dai click pe ANALIZĂ. Mai poate fi văzut aici şi bilanţul ultimelor 10 ponturi ale zilei.

2. Biletul zilei - vezi ce cotă are biletul zilei direct de pe pagina principală, iar după ce dai click pe săgeata din dreptul cotei îţi vor fi afişate şi pronosticurile de pe bilet.

3. Cota 2 - aici poţi vedea pronosticul (pronosticurile) din care este formată cota 2 propusă de Cădar Marius. Dă click pe ANALIZĂ pentru a citi şi argumentele. De asemenea tot aici poţi vedea şi bilanţul ultimelor 10 cote de 2 propuse.

4. Articole - dă click pe LISTEAZĂ ARTICOLE pentru a citi o mică parte din articolele utile pentru pariori care au fost publicate de-a lungul timpului pe site-ul nostru. În aplicaţie nu sunt cuprinse toate articolele, aşa că sfatul meu este să accesezi şi varianta desktop a site-ului dacă vrei să citeşti mai multe articole informative.

5. Ponturi de azi - sunt prezentate cronologic descrescător meciurile la care specialiştii pariurix.com v-au oferit pronosticuri pentru ziua curentă. În primă fază sunt afişate doar meciurile şi cota, dar dacă dai click pe ANALIZĂ din dreptul unui anumit meci se va deschide întreaga pagină a avancronicii, acolo unde poţi vedea şi pontul propus.  

Există o bară şi în partea de jos a aplicaţiei. Aici avem:

 • Chat - poţi discuta alături de membrii celei mai mari comunităţi de pariori din România pe chatul PariuriX
 • Grupuri - aici totul este împărţit pe subiecte. Poţi intra într-un anumit grup sau poţi să creezi propriul tău grup în care să discuţi despre o temă dorită
 • Membri - în caz că vrei să iei legătura prin mesaj privat cu un anumit user îl poţi căuta aici şi apoi îl poţi contacta.
 • Setari - poţi seta de aici dacă vrei să primeşti sau nu notificare cu sunet atunci când se postează pe grupurile din care faci parte, pe chat sau dacă primeşti un mesaj privat.
 • Mesaje - în această secţiune poţi răspunde la mesajele private primite sau poţi trimite mesaje unor useri cu care ai mai discutat până acum prin mesaje. Nu poţi trimite mesaj privat unui user cu care n-ai discutat până acum (dacă vrei să faci acest lucru intră la Membri şi caută acolo username-ul celui căruia vrei să-i trimiţi mesajul).

În cazul în care ai nelămuriri legate de aplicaţia PariuriX pentru Android sau sugestii de îmbunătăţire nu ezita să le postezi în secţiunea de comentarii de mai jos.

DESCARCĂ ACUM APLICAŢIA PARIURIX PENTRU ANDROID!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX