1. Home »
 2. Resurse »
 3. Ce este CASH OUT-ul și ce agenții de pariuri îl oferă?

Ce este CASH OUT-ul și ce agenții de pariuri îl oferă?

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-04 05:10:00

image Ce este CASH OUT-ul și ce agenții de pariuri îl oferă?

Unele site-uri de pariuri sportive oferă funcția de ”cash out” sau ”închidere pariu”. Această funcție îți permite să închizi un pariu aflat în desfășurare înainte ca acesta să fie finalizat, iar astfel vei lua cu siguranță o parte din eventualul câștig sau vei recupera o parte din miză. În cele ce urmează vom vorbi despre această opțiune de închidere pariu și vom vedea ce agenții o oferă. De asemenea vom discuta și despre alte aspecte ce țin de cash out la pariuri sportive.

Profită acum de cea mai bună opțiune de Cash Out din România și pariază cu un bonus atractiv de bun venit!
 

Ce înseamnă Cash Out la pariuri sportive?

Cash Out este o opțiune ce permite pariorilor să încaseze timpuriu banii de pe bilet înainte ca acesta să fie decis, atât la pariuri pre-meci cât și live. Opțiunea de cash out permite închiderea unui pariu aflat în desfășurare în schimbul unei anumite sume de bani, pentru a securiza biletul respectiv.

În momentul în care ai dat cash out, pariul tău este decis și iei respectiva sumă indiferent ce se întâmplă cu meciul sau meciurile rămase pe bilet. Suma exactă de bani oferită de către agenție este influențată de șansele reale de câștig ale pariului în momentul în care acesta este închis.


Pe ce piețe este disponibil Cash Out-ul?

Opțiunea de cash out poate fi folosită de obicei atât la pariuri single cât și multiple, indiferent că sunt plasate pre-meci sau live, dar pot exista excepții în funcție de casa de pariuri online la care joci. Și evenimentele sportive și sporturile pe care o poți folosi stă la discreția agențiilor de pariuri, dar majoritatea oferă posibilitatea de a închide pariuri la meciurile cât de cât importante de la cele mai cunoscute 4-5 sporturi și nu numai. Această funcție poate fi utilizată inclusiv din aplicațiile de pariuri de pe mobil și poate fi de real folos în foarte multe situații, despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Să presupunem că ai pariat că o echipă va câștiga, dar după ce meciul începe constați că aceasta n-a prins cea mai bună zi. În acel moment îți schimbi părerea inițială și te aștepți ca echipa ta să nu mai câștige. Într-o astfel de situație ai putea da cash out pentru a recupera o parte din miza inițială.

Sau să luăm un alt exemplu. Poate că echipa pe care ai pariat începe în forță meciul și marchează rapid două goluri. Totuși aceasta reduce ritmul, iar jocul adversarei începe să fie din ce în ce mai consistent. Ținând cont că în acest moment agenția de pariuri îți oferă o sumă tentantă pentru a închide pariul, preferi să nu riști și folosești opțiunea de ”cash out”. Această funcție poate fi folosită inclusiv pentru pariuri multiple, deci poate fi utilă în multe situații diferite. Dar dacă tot ai în plan să închizi un pariu în desfășurare de ce n-ai încerca să beneficiezi de cele mai bune cote, pentru a scoate cât mai mult din pariul tău?

Alege înțelept agenția de pariuri online cu cashout, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Formulă de calcul al Cash Out-ului

Profitul pe care îl primești prin intermediul opțiunii de cash out este hotărât pe baza următoarei formule:

 • ((X*(Y-1)) – (X*(Z-1)))/Z

unde:

 • x = miza inițială
 • y = cota inițială
 • z = cota finală la cash out

Presupunem că pariezi 10 RON pe o cotă de 3 iar după startul evenimentului pariul merge în favoarea ta, cota coborând la 2. Deși câștigul potențial este de 30 RON tu vei primi doar în jur de 13.5 RON dacă închizi pariul într-un astfel de moment. Cum de s-a ajuns la această sumă?

 • ((10*(3-1))-(10*(2-1)))/2 = (20 – 10) / 2 = 5

În mod normal ar trebui să primești 15 RON, dar scăzând o taxă de aproximativ 10% care revine operatorului, tu rămâi cu 13.5 RON sau o sumă apropiată.


SCHIMBĂRI DE COTE PE CARE LE POȚI EXPLOATA

cashout.jpg

Șmecheria este să fii pe fază și să închizi pariul exact înainte să se întâmple ceva notabil, deci înainte să se schimbe cotele. Dar pentru a face acest lucru ar trebui să urmărești meciul respectiv la televizor și să nu te bazezi pe transmisia caselor de pariuri online, deoarece acestea au un delay de câteva secunde.

Sunt și site-uri care transmit meciuri live video și au un delay destul de mic; și acestea sunt de regulă o alegere bună. Totuși ia în considerare că orice transmisie, cât de bună ar fi ea, tot are un delay față de ce se întâmplă în realitate, deci probabil agenția va fi cu un pas înainte ta. Mai există și varianta de a folosi metoda prezentată atunci când te afli pe stadion, urmărind live meciurile echipei favorite.


Exemple de utilizare - metode mai morale și mai puțin morale

Să luăm o situație concretă în care o astfel de strategie ar putea fi utilă. Să presupunem că echipa pe care ai pariat conduce cu 1:0, dar jocul ei nu te convinge și te aștepți în orice moment ca ea să fie egalată. Vrei să închizi pariul, dar ai prefera să îl închizi cât mai târziu, pentru ca și câștigul oferit de operatorul de pariuri să fie cât mai mare. Aștepți în fața calculatorului, pregătit să dai cash out. La un moment dat vezi că un jucător al echipei conduse rămâne singur cu portarul, iar în acel moment apeși ”butonul magic”.

Dacă te miști suficient de rapid, vei reuși să închizi pariul înainte de a se marca, și înainte ca agenția să schimbe sau să blocheze cotele. Desigur, este foarte posibil ca acel jucător să și rateze, dar nu te poți baza pe asta, și oricum scoți mai mult din pariul tău decât dacă l-ai fi închis cu 10 minute mai devreme. Deci așa cum poți vedea, ți-am prezentat o situație în care NU încalci regulamentele interne ale operatorului și nu încerci să exploatezi diferite slăbiciuni, opțiunea fiind utilizată ÎNAINTE de a se marca.

Uneori este posibil să poți da cash out chiar dacă apeși butonul imediat ce s-a marcat, dar trebuie ca delay-ul transmisiei live să fie foarte mic, de fapt aproape inexistent. Dar nici atunci nu cred că ai vreo șansă. Mai există o variantă pe care am enumerat-o mai sus. Dacă ai în oraș o echipă care joacă în prima sau chiar în a doua ligă, atunci te poți axa pe pariuri pe această echipă și te poți duce pe stadion pentru a-i viziona meciurile.

Urmărind meciul de la fața locului delay-ul devine inexistent şi astfel îți mărești considerabil șansele de a putea fi mai rapid decât operatorul de pariuri. Opțiunea de cash out poate fi folosită direct de pe telefonul mobil, utilizând o aplicație pentru pariuri mobile. Dar ia în considerare faptul că aceste practici sunt interzise, deci NU le recomandăm! Ele ar putea funcționa pe moment, dar cel mai probabil în timp te vei trezi cu contul de pariuri limitat!

Pentru a vedea cum poți evita limitările caselor de pariuri online accesează acest articol: Cum să eviți limitările la casele de pariuri online?

Profită acum de cea mai bună opțiune de Cash Out din România și pariază cu un bonus atractiv de bun venit!
 

CASH OUT LA BILETELE CU MAI MAI MULTE MECIURI

Foarte mulți pariori aleg să folosească opțiunea cash out la pariuri multiple. Să presupunem că ai pus un bilet cu 7 meciuri, iar primele 6 selecții au fost câștigătoare. În acel moment casa de pariuri îți oferă o sumă de bani destul de tentantă pentru a închide pariul, pe care ai putea s-o accepți pentru a nu depinde de rezultatul ultimului meci. Există câteva șmecherii pe care le poți folosi pentru ca agențiile de pariuri să-ți ofere o sumă cât mai mare.

 • Primele selecții de pe bilet ar trebui să fie de cote cât mai mari - Dacă vrei ca pe același bilet să adaugi atât selecții de cote mari cât și selecții de cote mici, atunci ar trebui ca selecțiile cu cote mai mari să fie de la meciurile care se joacă primele. Dacă aceste selecții sunt câștigătoare, atunci agenția îți va oferi o sumă consistentă de bani pentru a renunța la pariu.
 • Pune două pariuri multiple: unul pe favoriți și unul pe outsideri - O idee bună este să pui două bilete la pariuri: unul cu echipe favorite și unul cu echipe cotate cu șansa a doua. Este recomandat să elimini din ecuație posibilitatea unei eventuale remize și să plasezi doar pariuri de tipul DNB (Draw No Bet). Sunt șanse mari ca biletul cu favoriți să fie câștigător, chiar dacă potențialul câștig nu este foarte mare. În cazul în care outsiderii reușesc să producă surprize, atunci al doilea bilet ar putea să-ți aducă un câștig substanțial. Dacă apar surprize încă din primele meciuri, atunci ai putea folosi opțiunea ”cash out” pentru a fi sigur că iei ceva bani.
 • Pariază sume mici de bani - Probabil ai văzut că la casele de pariuri offline sunt foarte mulți pariori care pun bilete cu 1-2 lei sperând să dea lovitura vieții. Aceștia reușesc foarte rar să câștige, dar se întâmplă des ca biletele să fie pierdute la mustață. De aceea ai putea începe și tu să pui astfel de bilete, dar la agențiile online, care oferă posibilitatea de a da ”cash out”. Urmărește constant ce se întâmplă pe biletele tale și dacă ai vreunul pe care îți ies primele 6-7 meciuri, atunci ai putea să-l închizi în schimbul unei sume frumoase de bani.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com
 

Lipsă cash out - închidere pariu? Așa joci contră - acoperire pariu!

În ziua de astăzi majoritatea caselor de pariuri online oferă posibilitatea de a închide pariuri, dar problema este că nu o putem face chiar la orice meci și la orice tip de pariu. De asemenea, în cazul pariurilor live se întâmplă uneori ca opțiunea să fie blocată chiar în momentul în care vrem să o folosim. Am auzit nenumărați pariori plângându-se că au pierdut pariuri importante pentru că nu au putut da cash out la timp.

Ce mulți nu își dau seama este faptul că această opțiune nu este nimic altceva decât echivalentul unei contre; eu aș numi-o de fapt o ”contră pentru puturoși” pentru că poate fi folosită dintr-un singur click față de o contră normală unde trebuie să faci câteva calcule pentru a vedea exact ce sumă trebuie să mizezi pe rezultatul opus. 
 

FORMULA DE BAZĂ A CONTREI LA PARIURI SPORTIVE

Contra constă în parierea unei anumite sume pe rezultatul opus jucat inițial astfel încât indiferent de rezultatul meciului să obții același profit.  Indiferent de tipul de bilet sau pariu pe care pui contră (indiferent că este vorba de pariu single sau multiplu) se aplică următoarea formulă:

 • X = CÂȘTIGUL DE PE BILETUL INIȚIAL / COTA CONTREI 

unde X este suma pe care noi trebuie să o mizăm pe contră și pe care trebuie să o aflăm. Această formulă este valabilă în acele situații în care putem pune o contră dintr-un singur pariu.

 În cazul în care trebuie să punem mai multe contre la un singur meci (voi da un exemplu concret mai jos), atunci  va trebui să punem câte o contră pe fiecare combinație posibilă după cum urmează:

 • X1 = Câștigul inițial / cota primei contre
 • X2 = Câștigul inițial / cota celei de-a doua contre
 • ..........................................
 • Xn = Câștigul inițial / cota celei de-a ”n” contre

unde x1, x2... xn sunt sumele ce trebuie mizate pe fiecare combinație. Dar nimic nu se compară cu câteva exemple concrete, așa că hai să vedem câteva situații întâlnite frecvent de pariori. 
 

Situația 1 - Mai stau într-un singur pariu pe bilet

Presupunem că ai pus pe 20RON un bilet cu 8 selecții, unde cota totală a biletului este de 50.00. Asta înseamnă un câștig potențial de 1,000RON. Ți-au ieșit primele 7 pariuri, și mai stai într-un singur pariu. Să zicem că este o victorie a Barcelonei într-o deplasare cu Villarreal la cotă de 1.60 pe care vrei să pui contră. În situația dată va trebui să plasezi un pariu single de tipul 1x: Victorie Villarreal sau egal. Să zicem că este oferită o cotă de 2.40 pentru acest pronostic.  Astfel avem:

 • cota contrei = 2.40
 • eventualul câștig de pe biletul inițial = 1000RON

În această situație  X = 1,000 / 2.40 = 416.66. Deci 416.66RON este suma pe care noi trebuie să o mizăm pe pronosticul X2.

Indiferent de rezultat, un singur bilet va fi câștigător și va aduce un câștig total de 1,000RON. În ambele cazuri profitul net va fi de 563.34RON după ce scadem cele două mize: 416.66RON și 20RON. 

Profită acum de cea mai bună opțiune de Cash Out din România și pariază cu un bonus atractiv de bun venit!
 

Situația 2 - Am jucat un pariu single pe care vreau să îl contrez live

Presupunem că ai pariat 100RON pe ”over 3.5 goluri” la o cotă de 2.50, ceea ce înseamnă un câștig potențial de 250RON.. La un moment dat în meci scorul este de 1:1, dar nu îți place cum se joacă și vrei să închizi pariul. Dacă opțiunea de cash out nu este oferită, pariezi pe ”under 3.5”, opțiune la care este oferită în acel moment o cotă de 1.80. Cât pariezi? Avem:

 • cota contrei = 1.80
 • eventual câștig de pe pariul inițial = 250RON 

Astfel X = 250 / 1.80 = 138.89RON, aceasta fiind suma ce trebuie mizată pe contră.

În ambele cazuri vei face un profit total de 11.11RON. Câștigul potențial este de 250RON pe ambele bilete, din care se scad cele două mize de 100, respectiv 138.89RON.
 

Situația 3 - mai stai în 2-3 meciuri pe bilet

Ca să facem lucrurile mai interesante, voi prezenta și un scenariu mai complicat, dar în care unii pariori mai ajung din când în când. Presupunem că ai jucat pe 2RON un bilet fabulos cu vreo 15 de meciuri și un câștig potențial de 4,000RON. Ți-au ieșit primele 13 pariuri și mai stai în 2 meciuri. Presupunem că cele două sunt pariuri de tipul ”over 2.5”. Vrei să pui contră, cum faci? Există patru combinații între cele 2 meciuri (over - over, over - under, under - over, under - under). Din acestea una (over - over) este acoperită de biletul inițial. Astfel va trebui să pui 3 bilete contră. Presupunem că sunt oferite următoarele cote:

 • Meci 1 - cotă 1.70 over, 2.15 under
 • Meci 2 - cotă 1.88 over,. 1.93 under

Vei avea de jucat 3 bilete de cote 3.28, 4.04 și 4.15:

 • Combinație 1 = 1.70 * 1.93 = 3.28
 • Combinație 2 = 2.15 * 1.88 = 4.04
 • Combinație 3 = 2.15 * 1.93 = 4.15

Cele 3 mize se obțin împărțind câștigul inițial de 4,000RON la cele 3 cote ale biletelor:

 • Miză bilet 1 = 4,000 / 3.28 = 1219,51RON
 • Miză bilet 2 = 4,000 / 4.04 = 990.09RON
 • Miză bilet 3 = 4,000 / 4.15 = 963.85RON.  

În fiecare situație avem un câștig potențial de 4,000RON, iar investiția totală în bilete este de 3175,45RON, ceea ce înseamnă că profitul va fi de 824.55RON indiferent de ce rezultate ies la cele două meciuri. Dacă am fi avut 3 meciuri, atunci ar fi fost opt combinații posibile și ar fi trebuit să jucăm 7 contre. Sigur, trebuie să mai și ai acei peste 3,000RON pentru a pune contrele din acest exemplu, dar cred că cel mai bine este să eviți să ajungi în astfel de situații. Mai bine joci bilete realiste din prima. Dacă miza totală a contrelor depășește câștigul inițial al biletului, atunci înseamnă că plasarea de contre nu mai este profitabilă și trebuie evitată.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția cu cash out recomandată de PariuriX.com
 

Nu abuza de funcția de Cash Out! Pierzi bani fără să îți dai seama!

Așa cum ne-am lămurit de mai sus, opțiunea de cash out este un nume pompos dat unui pariu opus celui inițal (o contră). Atunci când pariezi și dai cash out plătești de două ori o taxă către casa de pariuri online! Așa cum probabil știi, la orice tip de pariu (indiferent de tipul lui), payout-ul nu este de 100%, ci este undeva în jurul valorii de 90%. Asta înseamnă că la un pariu de tipul ”peste / sub” unde ambele opțiuni au șanse egale de reușită cotele vor fi de genul 1.90 / 1.90, nu de 2.00 / 2.00. Acesta este modul prin care casele de pariuri câștigă bani la fiecare pariu. 

Chiar dacă nu se observă la fel de ușor, tu plătești o taxă similară de 10% și în momentul în care dai cash out. Deci practic la același pariu tu plătești de două ori taxe: o dată când l-ai plasat inițial și o dată când l-ai închis. Astfel casele de pariuri online au numai de câștigat, iar tu ai numai de pierdut. De multe ori payout-ul oferit la cash out este chiar mai mic de 90% pentru că este greu pentru pariori să-l calculeze cu ochiul liber, plus că aceștia sunt vrăjiți de posibilitatea de a câștiga garantat o sumă de bani încât ei nu mai stau să se gândească dacă suma oferită chiar este cea corectă.  Să vă reamintim formula de calcul utilizată la cash out:

Profitul pe care îl primești prin intermediul opțiunii de cash out este hotărât pe baza următoarei formule:

 • ((X*(Y-1)) – (X*(Z-1)))/Z

unde:

 • x = miza inițială
 • y = cota inițială
 • z = cota finală la cash out

Presupunem că pariezi 10 RON pe o cotă de 3 iar după startul evenimentului pariul merge în favoarea ta, cota coborând la 2. Deși câștigul potențial este de 30 RON tu vei primi doar în jur de 13.5 RON dacă închizi pariul într-un astfel de moment. Cum de s-a ajuns la această sumă?

 • ((10*(3-1))-(10*(2-1)))/2 = (20 – 10) / 2 = 5

În mod normal ar trebui să primești 15 RON, dar scăzând o taxă de aproximativ 10% care revine operatorului, tu rămâi cu 13.5 RON sau o sumă apropiată.

Dar avem și câteva sfaturi utile pentru a nu pierde bani aiurea:

Profită acum de cea mai bună opțiune de Cash Out din România și pariază cu un bonus atractiv de bun venit!
 

Folosește opțiunea de cash out doar atunci când chiar este necesară

Cum am spus și în prima parte a articolului, sunt destule situații când această opțiune chiar este utilă. De exemplu să presupunem că ai pariat 100 RON pe un meci de fotbal, iar înainte de startul lui afli o informație de ultimă oră care te face să crezi că pariul pus de tine inițial nu mai este chiar atât de bun. Sau pariezi pe o echipă că va câștiga, aceasta deschide scorul dar apoi este dominată din ce în ce mai mult și consideri că mai bine închizi pariul înainte să vină golul egalării. Şi exemplele pot continua.

Dar sunt și multe situații în care opțiunea cash out este folosită complet nejustificat. Să presupunem că ai pariat 100 RON pe o cotă de 2.50, iar la un moment dat operatorul îți oferă suma de 150 RON să închizi pariul. Într-o astfel de situație mulți vor face greșeala de a da cash out din simplul motiv că pot primi o sumă mai mare decât cea investită inițial, chiar dacă ar putea câștiga mai mult dacă ar lăsa pariul până la capăt. Ei nu se vor mai gândi dacă există motive logice pentru a închide pariul, ci vor acționa direct.

Imediat ce operatorul de pariuri începe să-ți ofere mai mulți bani decât ai pariat, tentația de a accepta oferta agenției crește. Însă nu este mereu o idee bună să optezi pentru o astfel de variantă. Dacă de exemplu echipa ta conduce la o diferență de două goluri, iar ea practică un joc solid și controlează meciul atunci este recomandat să nu dai ”cash out”, ci să aștepți finalul meciului. Dar acesta este doar un exemplu simplu. Circumstanțele diferă de la meci la meci și trebuie să fii destul de inspirat în a alege când să închizi pariul și când să lași pariul să meargă până la capăt. 
 

Utilizare de multe ori greșită a opțiunii de cash out la pariuri multiple

Am văzut că cei mai mulți pariori folosesc opțiunea cash out pentru a închide un pariu multiplu. De exemplu pui un bilet cu 7 meciuri, ies primele 6 și de teamă să nu te scoată ultima partidă dai cash out, pentru a fi sigur că iei o parte din potențialul câștig. Pot înțelege logica acestei decizii, dar totuși aș avea următoarea întrebare: de ce ai mai pus 7 pariuri pe bilet dacă erai hotărât să dai cash out după primele 6? De ce n-ai pus doar 6 pariuri din start?

Să presupunem că joci 10 RON un bilet cu 7 meciuri, fiecare cu cota 2.00. Câștigul potențial este de 1.280 RON, iar dacă ai fi jucat doar 6 meciuri atunci el ar fi fost de 640 RON. Dacă ai pus 7 meciuri pe bilet și ți-au ieșit primele 6, atunci îți garantez că în momentul în care închizi pariul nu vei primi din partea agenției acei 640 RON; nu cred că vei primi nici măcar 600 RON. Normal că este foarte tentant să dai cash out în condițiile în care poți lua garantat de aproape 60 de ori mai mult decât ai pariat, dar revin la întrebarea inițială: dacă erai mulțumit din start cu acest câștig de ce ai mai jucat și al șaptelea meci? Dacă ai un răspuns care mie îmi scapă, atunci te aștept cu un reply la acest articol.

Dacă ești în căutarea de case de pariuri online care oferă opțiunea cash out, atunci trebuie să știi că ea poate fi găsită la mai multe agenții, dar noi le recomandăm în special pe acestea 5: unibet.ro, netbet.ro, sportingbet.ro, betano.ro și betfair.ro.

Vrei să accesezi și alte tutoriale și articole de top care să te ajute să îți sporești șansele de câștig? Atunci accesează ”Școala de pariuri online - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga”,  te așteaptă link-uri către zeci de articole de top!
 

6. Top case de pariuri online cu cash out în 2024

cashout.jpg

Opțiunea de cash out la Unibet - vezi site-ul agenției

Agenţia de pariuri Unibet oferă opțiunea de cash out la multe sporturi diferite și nu doar la cele de interes major. De asemenea, ea poate fi folosită și la partide mai puțin importante, indiferent că pui pariuri single, multiple, pre-meci sau live. Remarc în mod deosebit faptul că dacă pui un pariu live, atunci îl poți închide în aproape orice moment. Acest lucru este important de precizat fiindcă sunt operatori care au obișnuința de a bloca opțiunea o mare parte din meci.
 

Cash out la Sportingbet - deschide un cont

Opțiunea de cash out este prezentă la toate tipurile principale de pariuri la casa de pariuri pe net Sportingbet, dar s-ar putea să lipsească de la pariuri mai puțin populare. Ea nu este oferită nici la unele sporturi secundare, dar dacă pariezi pe fotbal pe bani, tenis sau baschet nu vei avea motive să te plângi. Un pariu poate fi închis selectând din partea dreaptă a paginii ”Pariurile mele” – ”Deschis” – ”Închidere pariu”.

Intră acum pe forumul de discuții Sportingbet.

inchidere-pariu-sportingbet.png
 

Opțiunea de închidere pariu la Netbet - vezi site-ul agenției

Netbet a anunțat din start exact în ce situații poate sau nu poate fi folosită opțiunea de cash out. Ea poate fi utilizată pe orice sport în afară de pariurile pe curse de cai și pe orice tip de pariu în afară de handicapuri, total goluri/puncte, peste/sub, diferență de puncte. Poți închide pariuri single, dar nu poți închide pariuri combinate sau în sistem.

inchidere-pariu-netbet.png
 

Închidere pariu la Fortuna - deschide un cont

La agenţia de pariuri pe net Fortuna poți da cash out inclusiv la pariuri pe curse de cai, cu condiția să pariezi pe câștigător. Dacă pui pariuri forecast / tricast sau pe cote SP (cote stabilite la startul cursei), atunci n-o poți folosi. La sporturile principale poți închide pariuri pe orice opțiune cu excepția handicapurilor asiatice şi europene și total goluri/puncte.

inchidere-pariu-fortuna.png
Cum închizi pariuri la Betano - intră acum pe site

La Betano poți închide atât pariuri single cât și multiple, indiferent dacă sunt plasate pre-meci sau live. Opțiunea este oferită pe foarte multe meciuri și opțiuni de pariere, și este disponibiltă atât pe PC cât și de pe mobil sau tabletă, indiferent că pariezi din cadrul aplicației pentru IOS sau de pe site-ul optimizat pentru Android.
 

Cum dai cash out la 888Sport - deschide un cont

Dacă unele agenții nu permit închiderea de pariuri pe numărul total de goluri/puncte sau pe handicapuri, la casa de pariuri 888sport nu există astfel de restricții. De fapt sunt destul de puține pariuri la care nu poți da cash out la acest operator, indiferent de sportul pe care pariezi.


Cash out parțial la Betfair – deschide un cont acum

Casa de pariuri online Betfair oferă și ea opțiunea de cash out, aceasta putând fi folosită pe destul de multe evenimente sportive și tipuri de pariuri Mai mult decât atât, aici găsești și opțiunea de cash out parțial despre care poți afla mai multe detalii. 

Probabil mai sunt și alte agenții de pariuri online licențiate care oferă cash out, dar am preferat să ne axăm doar pe cele mai importante.
 

Ce casă de pariuri online oferă cea mai bună opțiune de cash out?

Per total pot spune că Unibet (deschide un cont acum) iese în evidență pentru că oferă opțiunea de cash out pe cele mai multe sporturi, cele mai multe meciuri și cele mai multe tipuri de pariuri, plus că această opțiune este blocată mai rar decât pe site-urile concurente.

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 60RON bonus fără depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX