7 motive să joci la pariuri online, de la o ofertă bogată până la pachete atractive de bun venit

954 0

De ce să fac trecerea către pariurile online? Aceasta este o întrebare pe care și-o pun mulți pariori, sau mai bine zis pe care ar trebui să și-o pună. Motive sunt multe, iar în cele ce urmează vom enumera 7 dintre cele mai importante.

Joacă la pariuri online cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON!


Comoditate și accesibilitate

Poate nu aveți cheful sau posibilitatea de a ieși din casă de fiecare dată când vreți să pariați. Online veţi avea posibilitatea să pariaţi de acasă, din faţa calculatorului, în timp ce urmăriţi echipa preferată jucând. Şi dacă nu sunteţi acasă? Trăim totusi într-o perioadă în care, conform studiilor, 90% dintre români deţin un Smartphone, față de acum vreo 6-7 ani când numărul lor era de doar 25%. Deci posibilitatea de a paria folosind telefonul mobil stă acum la îndemâna oricărei persoane.

Iar dacă ne aflăm pe stadion la un meci de fotbal, la ţară, pe plajă sau la munte, pariererea folosind internetul este singura noastră posibilitate. Acelaşi lucru este valabil şi dacă ne apucă cheful să pariem la ora 2:00 dimineaţa, ţinând cont că toate agenţiile de cartier se închid cel târziu la miezul nopţii. Sigur, există și varianta să fii genul de parior care joacă un bilet la 2-3 zile, și care nu are probleme în a îl pune offline atunci când dorește. Evident că în cazul tău acest punct nu reprezintă un dezavantaj.
 

Oferta de pariuri online este foarte bogată

De exemplu la această casă de pariuri online veți găsi pariuri pe aproximativ 30 de sporturi, iar la discipliniele sportive importante vă așteaptă zeci sau sute de evenimente sportive în fiecare zi. La fotbal, pe lângă opțiuni populare precum câștigător meci sau total goluri, puteți paria pe cornere, cartonaşe, intervalul primului gol, marcatorul primului gol şi alte opţiuni de acest gen. Per total, la un meci de primă mână te așteaptă sute de opțiuni de pariere, și nici la cele secundare sau la partidele din alte sporturi oferta nu este deloc de neglijat, ea fiind mai mult decât suficientă pentru a satisface nevoile oricărui parior.


Puteți juca la pariuri live în cele mai bune condiții

Acesta este una dintre cele mai importante facilităţi oferite de agenţiile online. Poate vreţi să vedeţi cum începe un meci şi cum joacă ambele echipe înainte de a alege un pronostic. Online, din maxim 2-3 click-uri, puteţi paria în orice clipă, indiferent de minutul în care se află partida respectivă. Numeroase opţiuni precum handicapuri pe cornere şi cartonaşe, sau următorul gol vă stau la dispoziţie. Foarte mulţi pariori preferă să se joace doar online, pentru că aceştia consideră ca este mai uşor de făcut bani în urma acestui gen de pariuri. În mod cert este mai uşor de rulat sume mari de bani, ceea ce înseamnă că un profit de câteva procente se va simţi mai rapid la pariuri live decât pre-meci.


Serviciu de transmisiuni live direct din fereastra de pariuri

Sunt câteva agenţii online licențiate (dintre care noi o recomandăm pe ACEASTA) unde avem acces la stream-uri din foarte multe sporturi, începând cu fotbalul şi continuând cu baschet, tenis, hochei, tenis de masă, badminton sau snooker. Astfel putem urmări foarte multe partide care nu se dau la TV şi care nu se găsesc pe alte site-uri. De asemenea, ai acces și la meciuri din competiții de top precum Serie A sau La Liga. Mai trebuie menționat că stream-urile nu sunt disponibile doar pe PC, ci ele pot fi urmărite şi de pe telefon sau tabletă, oriunde v-aţi afla, prin intermediul aplicației pentru mobil.

Joacă la pariuri online cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON!


Pachete de bun venit și oferte pentru clienții actuali

Casa de pariuri online recomandată de PariuriX (deschide cont acum) întâmpină clienții noi cu un pachet atractiv de bun venit – 100% până la 500RON. Depui 500RON și joci cu 1,000RON! De asemenea, clienții actuali au acces constant la oferte foarte apreciate cum ar fi Marjă 0%, Miza înapoi la 0-0, Pierdere la limită sau Bonus Acumulator.

Mai mult decât atât, vă puteți juca și pe platforma de casino acolo unde vă așteaptă alte bonusuri și promoții atractive de pe urma cărora puteți profita la sute de jocuri de păcănele, dar și zeci de jocuri de masă (inclusiv live).


Nu ai nevoie neapărat de un card de credit / debit ca să joci

Într-adevăr este necesară o metodă de plată pentru a depune online, dar nu este obligatoriu să aveți un card de credit / debit așa cum cred mulți (adică cei care nu s-au obosit să se intereseze). În zilele noastre contul de pariuri poate fi alimentat prin tot felul de metode diferite, care de care mai diversificate.

Cei care au un card, dar nu vor să îl utilizeze pe site-uri de jocuri de noroc din diferite motive (le este teamă că le-ar putea fi compromis cardul sau nu vor să afle nevasta) pot opta pentru un portofel electronic precum Skrill sau Neteller. Acesta este un intermediar între contul de pariuri și cardul de credit / debit, oferind foarte multe avantaje ce pot fi descoperite aici.

Dacă din diferite motive nici depunerile prin Skrill / Neteller nu vă încântă, atunci puteți folosi Paysafecard. Acesta este ca un fel de cartelă prepay pentru tranzacții online ce poate fi achiziționată din sute de locații diferite din țară. Astfel nu expui în nici un mod datele tale bancare, aceasta fiind metoda perfectă de plată pentru pariorii foarte sceptici care vor să își protejeze datele tot timpul. Află mai multe despre Paysafecard!


Seriozitate și profesionalism

Unii pariori se feresc de pariurile online deoarece consideră că în cazul unei probleme va fi dificil s-o rezolve. Alţii cred că există şanse mai mari ca o agenţie online să-i păcălească sau nedreptăţească decât una offline. Totuşi, in practică lucrurile nu stau chiar aşa. Dacă veţi câştiga vreodată o sumă de 200,000RON unde credeţi că sunt şanse mai mari să aveţi probleme în ridicarea câştigurilor? La agenţii online precum Betano cu cifre de afaceri impresionante, unde există pariori care rulează sume de ordinul sutelor de mii de euro? Sau la agenţiile offline în franciză obişnuite cu pariori care plasează bilete cu mize de 2-3 lei care nu ies aproape niciodată şi cu pariori a căror câştiguri rar depăşesc câteva zeci de milioane? Nu mă înțelege greșit, și de la agenții stradale sunt pariori care au scos sume enorme fără nici cea mai mică problemă. Dar ca idee ...

Pe deasupra, casele de pariuri pe internet trebuie să îndeplinească condiţii foarte stricte pentru a-şi lua licenţa. O agenţie online serioasă mereu va avea operatori disponibili 24/7 care să vă ajute în cazul unei probleme, nelămuriri sau dificultăţi. Per total, din toate motivele care contează cu adevărat, agenţiile de pariuri online oferă mai multe avantaje decât cele offline. Nu aveţi absolut nici un motiv să nu faceţi trecerea la acestea, mai ales dacă obişnuiţi să pariaţi cu regularitate.

Joacă la pariuri online cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult