1. Home »
  2. Resurse »
  3. 5 tipuri de pariuri noi pe finala UCL

5 tipuri de pariuri noi pe finala UCL

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-05-29 16:14:02

image 5 tipuri de pariuri noi pe finala UCL

Cu ocazia finalei Ligii Campionilor de sâmbătă 1 iunie, dintre Liverpool și Tottenham, Betano.ro vine cu o gamă record de peste 1,300 de opțiuni de pariuri pre-meci! Printre acestea găsim și multe opțiuni inedite pe care nu le vedem pe la alte meciuri, și care cu siguranță vor fi apreciate de către pariori. De aceea vrem să vă prezentăm și vouă câteva care ne-au sărit în ochi. 

Descoperă oferta specială pe finala UCL - peste 1,300 de pariuri pre-meci pe care poți paria cu 500RON CADOU de bun venit!

 

1. Timp suplimentar prima repriză

Este o opțiune de pariere pe care o mai găsim la casele de pariuri stradale, și care este destul de jucată de pariori. Așa că Betano s-a gândit să o aducă și în online cu ocazia finalei Ligii Campionilor, oferind cote de 1.87 atât pentru 0-1 minute de prelungire, cât și pentru minim 2 minute adiționale.


2. Lovește bara

Cei mai mulți pariori joacă pe numărul de goluri din meci, și nimic nu este mai frustrant decât atunci când un șut în bara laterală sau în transversală duce la pierderea pariului, și chiar la pierderea trofeului de către echipa favorită. Acum poți paria inclusiv pe numărul de bare, având linii atât pentru over / under 0.5, cât și pentru 1.5.

 

3. Vizionări VAR Peste/ Sub

Oare câte finale de UCL ar fi avut un alt deznodământ dacă ar fi existat arbitraj video? Pentru prima dată în istorie sistemul VAR poate decide câștigătoarea Ligii Campionilor, iar Betano nu a ratat această ocazie pentru a adăuga pariuri pe numărul de vizionări VAR. Din nou, avem două linii, la under / over 0.5 și 1.5.

 

4. Numărul schimbărilor - Peste/ Sub

Este visul oricărui jucător de fotbal să evolueze în finala Ligii Campionilor, dar oare vor face antrenorii toate schimbările? Mai mult ca sigur dacă meciul ajunge în prelungiri, dar dacă nu ajunge? Este oferită o cotă de 5.50 pentru sub 5.5 schimbări în meci, care poate fi considerată tentantă de unii pariori.

 

5. Oricare portar înscrie

E minutul 90 + 2. Tottenham conduce cu 1:0, iar Liverpool are corner. Cormoranii nu mai au nimic de pierdut, iar Alisson urcă în careu și înscrie incredibil la ultima fază a meciului. Pare un scenariu SF, dar ce finală ar fi dacă s-ar întâmpla așa ceva! Iar acum poți paria și pe astfel de nebunii, Betano.ro oferind o cotă de 100.00 pentru un gol marcat în meci de oricare din portari! 

 

Alte pariuri disponibile la Betano pe finala Ligii Campionilor

Poți paria pe cornere, cartonașe, dar și jucători. Și la aceste capitole găsim pariuri inedite pe care rar le vedem, precum ”Marchează atât Harry Kane cât și Mohamed Salah”, ”0-5 cornere în meci” sau ”Marchează și primește cartonaș”.  Dar cel mai bine este să intri acum pe site-ul Betano și să descoperi singur întreaga ofertă de pariuri pe finala Ligii Campionilor 2019!

Betano va veni și cu câteva oferte interesante pe finala Liverpool vs Tottenham:

  • Pachet de bun venit - clienții noi pot primi până la 500RON extra cu care să parieze pe finala UCL (detalii aici).
  • Marjă 0% - în ziua meciului vei beneficia de cele mai bune cote pentru opțiunea 1x2, fiind oferit un payout de 100%.
  • Avans de 2 goluri - Dacă plasezi un pariu 1x2 pe Liverpool sau Tottenham, iar echipa ta conduce oricând în meci cu 2 goluri diferență, atunci pariul va fi considerat câștigător indiferent de ce se întâmplă ulterior în meci! Banii sunt plătiți cash, fără rulaj! 
  • Miza înapoi la 0:0 - Plasează un pariu pre-meci de tipul Scor Corect sau Pauză-Final. Dacă pierzi primești miza înapoi dacă partida se termină cu un plictisitor 0:0. Din nou banii sunt creditați fără rulaj!

Descoperă oferta specială pe finala UCL - peste 1,300 de pariuri pre-meci pe care poți paria cu 500RON CADOU de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX