1. Home »
 2. Resurse »
 3. 15 secrete din pariuri sportive pe care le descoperă fiecare parior

15 secrete din pariuri sportive pe care le descoperă fiecare parior

Baicu Marius
Baicu Marius

2016-05-28 19:36:00

image 15 secrete din pariuri sportive pe care le descoperă fiecare parior

Pe parcurs ce joci la pariuri sportive, înveți tot felul de lucruri noi, unele destul de surprinzătoare la care probabil nu te așteptai atunci când te-ai apucat de pariat. Pariurix îți prezintă în cele ce urmează 15 astfel de lucruri:

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

 1. Nu există pariuri sigure

Chiar și cel mai sigur meci pe foaie nu mai este la fel de sigur în practică. S-au văzut nenumărate cazuri de pariuri pierdute pe cote de 1.01, unde nu exista absolut nici un argument logic care să te ducâ gândul la o eventuală surpriză. Sunt pariori care au mizat sume cu multe zerouri pe astfel de meciuri fiind convinși că n-au cum să piardă, ca în final să constate că și-au pierdut toți banii dintr-o singură lovitură.

 

 1. Echipele gazdă câștigă mai des, dar nu suficient de des

Indiferent de sportul pe care pariezi, per total echipele gazdă câștigă mai multe meciuri decât formațiile vizitatoare. Desigur, sunt și excepții de la regulă, dar dacă aduni statisticile tuturor echipelor dintr-o competiție sau campionat mereu vei ajunge la aceleași rezultate finale. Chiar și așa, tu ca parior nu ești ajutat prea mult de acest aspect fiindcă agențiile de pariuri țin cont destul de mult de avantajul terenului propriu atunci când stabilesc cotele.

 

 1. Este foarte greu să câștigi pe termen lung

Dacă privești pariurile sportive doar ca pe un joc de noroc sau hobby atunci poți plasa un bilet în doar câteva secunde. Dar dacă vrei să ajungi precum unii pariori profesioniști din afară, care au renunțat la locurile de muncă și generează un câștig constant lună de lună, atunci ai extrem de mult de muncă. Acele persoane chiar tratează pariurile ca un job de zi cu zi, ceea ce înseamnă că pierd  și 8 ore pe zi pentru a alege cele mai bune ponturi. Dar asta abia după ce au pierdut luni de zile învățând tot ce trebuie învățat. Există foarte puțini pariori profesioniști dintr-un motiv foarte simplu: este foarte greu. Oricine poate avea un bilet câștigător norocos din când în când, dar extrem de puțini reușesc ca la final de lună când trag linie să fie pe plus de fiecare dată, iar plusul să fie unul care să le permită să trăiască din această activitate.

 

 1. Statisticile pot fi de real folos

Dacă ești o persoană obsedată de statistici, atunci vei vedea că acestea îți sunt de real folos atunci când joci la pariuri sportive. Nu se rezumă totul la statistici, dar ele au un rol important, mai ales dacă sunt folosite așa cum trebuie. Vezi aici o strategie la pariuri bazată pe clasamente şi statistici.

 

 1. Managementul banilor este unul din cele mai importante aspecte când vine vorba de pariuri sportive

Cei mai mulți pariori nu pierd întreaga bancă pentru pariuri fiindcă nu se pricep în a alege cele mai bune ponturi, ci pentru că gestionează prost banca și mizele pe care le joacă de la pariu la pariu. Sunt mulți care măresc mizele în cele mai proaste momente posibile sau care pariază haotic fără a avea un plan bine pus la punct. Află tot ce trebuie să știi despre money management: https://pariurix.com/ce-este-moneymanagementul-si-la-ce-ne-ajuta-in-pariuri-sportive.html

 

 1. Să alegi 50% din câștigători este ușor, să alegi 53% este foarte greu!

Luând în considerare că payout-ul la fiecare pariu este de 90%-95%, ai nevoie cam de 53% de pariuri câștigătoare pentru a da pe plus (dacă vorbim de pariuri cu șanse de 50% de câștig). Dacă dai cu banul cap / pajură ai 50% șanse să nimerești rezultatul dorit, bazându-te strict pe noroc și fără a face în avans cine știe ce analize. Deci să ajungi la 53% analizând meciurile în avans pare simplu nu? De fapt nu este; pe termen lung sunt foarte puțini pariori care reușesc acest lucru.

 

 1. Este foarte greu să fii obiectiv atunci când pariezi pe echipa favorită

La urma urmei ești om, iar sentimentele nu pot fi neglijate. Echipa favorită este cea pe care o cunoști cel mai bine și cea pe care ar trebui să fie cel mai ușor de pariat, dar de fapt este cel mai greu pentru că este foarte greu să fii obiectiv. Cel mai bine este să eviți pariurile pe ea, chiar dacă te tentează să arunci ceva bani pe un succes al acesteia.

 

 1. Nu mai este la fel de distractiv să te uiți la meciuri

Când joci constant la pariuri sportive nu va mai fi meci pe care să-l urmărești doar de plăcere, fără a te gândi la pariuri pe care le-ai putea plasa și care ar putea să-ți aducă profit. Ajungi să privești meciul respectiv mai degrabă ca pe o afacere decât ca pe un mod de relaxare.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE

 

 1. Pariurile sportive reprezintă o problemă doar dacă pierzi

Dependența de pariuri sportive și de jocuri de noroc în general este o problemă gravă ce trebuie tratată la timp. Dar ea este o problemă doar dacă pierzi constant. Dacă ai fi un dependent de pariuri care face profit zi de zi, atunci deodată această dependență n-ar mai fi o problemă, chiar dacă ea ar exista în continuare. Desigur, asta este valabil doar în teorie, pentru că aproape toți dependenții joacă haotic, motiv pentru care majoritatea doar pierd și atât.

 

 1. Pe sporturile mai puțin populare este mai ușor de câștigat bani

La un sport precum fotbal sunt atât de mulți care pariază, astfel încât și casele de pariuri acordă atenție maximă acestui sport. Echipele cu nume primesc de multe ori cote derizorii, iar astfel este greu de făcut bani de pe urma lor. Dar dacă te pricepi foarte bine la un sport mai puțin popular, atunci vei vedea că va fi mult mai ușor de găsit ”value bets” și de ales câștigătorii la meciurile pe care mizezi.

 

 1. Specializează-te pe un singur sport

Dacă te pricepi la fotbal, poate părea simplu la prima vedere să pariezi pe hochei sau handbal, pentru că în fond sunt tot sporturi de echipă unde se joacă pe goluri. Dar nu este chiar așa; fiecare sport are particularitățile sale pe care dacă nu le cunoști vei avea parte de surprize mari atunci când pariezi.

 

 1. Nu este o idee rea să te inspiri din ce joacă alții, dar este o idee rea să le copiezi pariurile

Este o greșeală să pariezi banii tăi pe ce cred alte persoane că se va întâmpla într-un meci. Dar este recomandat ca atunci când este posibil să compari părerile și argumentele tale cu cele pe care le au alți pariori. Astfel poți observa dacă ți-a scăpat ceva și poți vedea și o analiză dintr-un alt unghi, iar acest lucru cu siguranță te va ajuta să iei decizii mai bune. Dacă dai click aici poți vedea care sunt recomandările zilnice ale specialiștilor PariuriX. Iar la fiecare specialist în parte poți vedea și ce rată de succes are acesta.

 

 1. Ponturile ”sigure” cumpărate de pe rețele de socializare nu sunt deloc sigure

Mi-ar place să cred că pariorii au ajuns la un nivel la care să nu mai cadă în plasa cunoscutelor escrocherii de pe rețelele de socializare, unde anumiți indivizi susțin că au un pont sigur de la un meci aranjat. Dacă chiar aveau așa ceva atunci pariau singuri și nu se chinuiau să-l vândă pe sume derizorii. Și dacă n-aveau bani măcar se împrumutau sau vindeau ceva din moment ce pariul este sigur. Pariurix își sfătuiește cititorii de ani buni să nu mai ”doneze” bani șarlatanilor de pe Facebook, dar din păcate încă sunt pariori care nu țin cont de aceste sfaturi. Avem două articole pe această temă, unul mai scurt și unul mai lung, ce pot fi accesate AICI ȘI AICI. Sper să citești măcar unul din ele, iar apoi vei înțelege de ce aceste ponturi ”sigure” sunt mereu doar simple țepe.

 

 1. Pariurile sportive live te îmbogățesc mai rapid din cele pre-meci, dar te și sărăcesc la fel de rapid

Atunci când pariezi înainte de startul unei partide ai timp să analizezi cu atenție ponturile și să calculezi exact ce pariezi și cum. Nu vei putea pune foarte multe pariuri, dar nici nu vei face prea multe greșeli. Pe de altă parte, când joci la pariuri live toate pariurile sunt plasate într-un ritm mai alert, iar astfel poți ajunge să joci foarte multe pariuri într-un interval scurt de timp. Dacă prinzi o serie bună de rezultate poți face rapid bani mulţi, dar la fel de ușor o serie de pariuri pierdute sau anumite decizii greșite te vor lăsa fără bani în cont în doar câteva minute.

 

 1. Pariurile sportive online sunt mai profitabile decât cele offline

Online poți beneficia de cote mai bune, de bonusuri și promoții tentante, poți paria 24/7, poți plasa un pariu atractiv în orice moment fiindcă ai acces la contul de pariuri din orice loc utilizând un dispozitiv mobil, ai acces la o ofertă sportivă mai bogată, poți pune pariuri live în doar câteva secunde, iar exemplele pot continua. Dacă vrei să afli mai multe despre diferențele dintre cele două moduri de a paria, accesează acest link: https://pariurix.com/pariuri-online-sau-pariuri-offline.html. iar pentru a vedea care sunt casele de pariuri online recomandate de Pariurix.com, CLICK AICI.

Acestea sunt doar câteva din lucrurile pe care le înveți pe parcurs ce te joci la pariuri sportive, dar mai sunt și multe altele. Tu ce lucruri surprinzătoare ai învățat până acum?

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX